Terug

Deel deze pagina:

Wedstrijden Jong FC bij promotie naar Jupiler League in de Langeleegte?

Door Redactie 4 reacties

Het zou zomaar kunnen! Mochten de Beloften promoveren naar de Juup is stadion de Langeleegte een serieuze optie. Club en de gemeente Veendam hebben vandaag voor het eerst met elkaar gesproken bericht RTV Noord. Volgende week volgt een inspectie van het stadion en zal worden gekeken of de Langeleegte nog steeds voldoet aan de eisen. Corpus Den Hoorn valt af omdat het sportpark niet aan de accomodatie eisen (van de eerste Divisie) voldoet. Mocht Jong FC in de Topklasse of in de Tweede Divisie uitkomen mag er wel worden gevoetbald op de velden van Corpus omdat er lagere randvoorwaarden zijn. Euroborg valt sowieso af in verband met de belastbaarheid van het veld. Hans Nijland is positief en hoopt Veendam en omstreken te bewegen om één keer in de twee weken op vrijdagavond, de gang te maken naar de Langeleegte. Over het financiële plaatje is nog niet gesproken. Veendammer wethouder Smaal kijkt positief terug op het eerste gesprek en geeft aan dat het een mooie invulling is voor het stadion, hetgeen in de (gemeentelijke) plannen past.

stadion impressie (1)

impressie 2

impressie 3

 

impressie 4

 

 

Reacties:
appie happie21-01-2016 om 19:54

persoonlijk heb ik er niks mee..1  x  bij Veendam thuis geweest..nee bedankt.

Marco21-01-2016 om 22:54

Zou een zeer onverstandig besluit zijn. Klinkt legendarisch voetbal op de lange leegte, maar kost Groningen al snel een half miljoen of meer per jaar. Die talentjes die meedoen redden het in het eerste ook niet. Voor die 600 man die er op een maandagavond op afkomt, kun je beter ieder jaar een Rusnak etc. kopen.

Cantona21-01-2016 om 23:38

Ik ben al tientallen jaren supporter van de FC , eerst als jonge gozer met losse kaarten de wedstrijden bezocht en later toen ik eindelijk geld ging verdienen toch maar over gegaan op een seizoenskaart.

Terwijl er naar mijn mening toch aardig wat talent rond loopt bij de FC verbaast het mij dat er trainers rond blijven lopen die toch telkens presteren om deze jongens niet beter te maken en zelfs slechter maken.

Spelpatronen zijn niet terug te vinden in een wedstrijd en alles hangt af van toevalligheden en individuele acties.

Het spel is jaar op jaar verslechterd , de strijdlust is praktisch verdwenen en het publiek is de grote verliezer.

Ondanks het clubbeleid en het constant moeten verkopen van talent is de trainer hoofd verantwoordelijk voor wat er op het veld ten toon gesteld wordt.

De wedstrijd tegen Utrecht was hierin een heel goed voorbeeld , en als het een uitzondering betreft zou je nog de trainer het voordeel van de twijfel geven.

Maar omdat het tegenwoordig bijna elke wedstrijd niet om aan te gluren is , vindt ik het tijd voor een trainer met ballen ,een visie en uitstraling.

Je kunt toch niet aan je supporters verkopen dat terwijl het spel steeds bedroevender wordt, de seizoenskaarten steeds duurder worden. (en wedden dat de prijzen weer omhoog gaan?)

nulvijftig22-01-2016 om 16:03

Kunnen ze dan beter op de Esserberg doen, of eventueel een tribuna op Corpus neerzetten. Veendam is veel te ver voor de gemiddelde Groningen bezoeker, als er een wedstrijd in Groningen werd gespeeld van jong in de Jupiler League zou ik misschien nog wel heengaan, maar naar Veendam hoef en ga ik niet.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!