Terug

Deel deze pagina:

Vacatures

Het webteam van Boerenmacht.nl kan in principe altijd enthousiaste FC Groningen – fans gebruiken, die het leuk zouden vinden om ons team te komen versterken! Al sinds 2006 proberen wij iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden van het laatste nieuws rondom FC Groningen. Om al onze artikelen zo snel mogelijk online te krijgen, is extra hulp altijd welkom. Hoe meer mensen zich in willen zetten voor Boerenmacht.nl, hoe sneller we de site kunnen laten groeien. 

Nieuwsredacteur
Met een grotere redactie, kunnen we onze bezoekers namelijk nog beter op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen rondom onze FC. Dit is natuurlijk ons hoofddoel. Als lid van de redactie schrijf je voornamelijk (nieuws)artikelen voor op de website. Enige ervaring met schrijven is uiteraard wel handig, goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste. Ook hou je je natuurlijk bezig met het zoeken naar relevant nieuws. Er zijn vele websites, zowel nationaal als internationaal, die geruchten en nieuwtjes rondom FC Groningen kunnen publiceren. Deze berichten kun je vervolgens checken en wanneer ze relevant en betrouwbaar zijn, kun je er een eigen artikel over schrijven voor onze website. Uiteraard met verwijzing. Het kan ook zijn, wanneer je bijvoorbeeld niet goed bent in het schrijven van artikelen, dat je je beperkt tot het zoeken van nieuwsberichten. Voor de echte speurneus. Dan kan iemand anders er vervolgens een artikel over laten schrijven.

Columnist
Via een column kun je als schrijver je mening ventileren over bepaalde zaken rondom de club. Je hoeft je dus niet zo zeer bezig te houden met het zoeken naar, of plaatsen van nieuws. Enige kennis van de laatste ontwikkelingen is echter wel nodig. Het streven is om iedere week één column op onze site te plaatsen, verschillende auteurs wisselen elkaar hierbij af. Daarom hoeft het schrijven van columns niet veel tijd in beslag te nemen.  

Fotografen
Om onze artikelen wat meer ‘kleur’ te geven, is het toevoegen van foto’s natuurlijk een leuk extraatje. Hierbij kom je echter veel in aanraking met het fenomeen ‘copyright’, wat het plaatsen van foto’s soms lastig maakt. Daarom zou het handig zijn als we met mensen kunnen samenwerken, die graag foto’s van wedstrijden en/of trainingen van de FC maken. Met onze hoge bezoekersaantallen, is Boerenmacht.nl natuurlijk een mooie plek om je werk tentoon te stellen! 

Geïnteresseerd? Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan een mail naar info@boerenmacht.nl! Laat hierin (globaal) weten wie je bent en wat je graag voor ons zou willen doen. We nemen dan snel contact met je op en hopelijk kun je snel toegevoegd worden aan ons webteam!