Terug

Deel deze pagina:

Veendorp, De Leeuw, Jasper en Veldman weg bij FC Groningen onder -23

Door Redactie 7 reacties

Zoals bekend gaat FC Groningen niet verder met de doelmannen Peter van der Vlag en Erwin Heidekamp. Naast deze twee spelersnamen gaat FC eveneens niet door met de verdedigers Jim de Leeuw en Keziah Veendorp. Ook voor de aanvallers Pier Veldman en Gijs Jasper is geen toekomst meer bij de club. Allen hebben een eindgesprek gehad. Voor zes andere spelers met een amateur overeenkomst is er wel goed nieuws. Amir Absalem, Michael Breij, David Browne, Gerald Postma, Tim Riksman en Tim Waterink mogen volgend jaar blijven. Met de rest zal de komende tijd een gesprek worden gevoerd bericht de clubsite. Voor 1 april zal iedereen op de hoogte zijn waar die aan toe is zegt trainer Alfons Arts.

Keziah Veendorp, ooit bewierookt als één van de grootste talenten, waar is het misgegaan?

Reacties:
kees10-03-2017 om 01:17

wedden dat... er straks of in de zomer weer twee 19/20 jarige A spelers van een andere club worden gehaald?!!

Martijn 10-03-2017 om 13:55

daar is ook niets mis mee, en dat is ook precies de bedoeling van het topsportcentrum die straks uit de grond getrokken wordt.

een aantrekkelijke klimaat creeëren voor jonge talenten om voor groningen te kiezen. en van daaruit betere kansen krijgen om door te kunnen stromen naar het betaalde voetbal. (het liefst via het eerste elftal  van groningen uiteraard om  vervolgens doorverkocht te kunnen worden)

en of die talenten dan uit oude pekela , appingedam, scheveningen, eindhoven,  winterswijk, dusseldorf, oslo, parijs of waar dan ook vandaan komen, dat maakt verder niet uit. 

blauwevogel10-03-2017 om 08:32

Mooi opschonen deze selectie, thuis met 1-4 verliezen van jong volendam zegt genoeg.

Volgend jaar moet er een team staan die promotie naar de 2e divisie kan bewerkstelligen  beste 019 doorstromen en van buitenaf veel talent binnenhalen.

Marius11-03-2017 om 00:52

Veendorp zijn vader is vorig jaar overleden en toen die overige spelers nog speelden (vóór 1 feb. jl.) wonnen ze nog wel eens. 

Nachtwacht10-03-2017 om 11:30

Tsja.... Veendorp. Ajax afgetroeft door hem vast te leggen en nu niet goed genoeg. Jammer

KWibus10-03-2017 om 13:23

Veendorp... Dat zou hem gaan worden (volgens mij Veendorp zelf). Zo zie je maar weer dat er in een paar jaar veel kan veranderen.

Allen gewogen en te licht bevonden. Helaas

Martijn 10-03-2017 om 13:46

veendorp heeft het hele jaar niet gespeeld, voor zover ik weet eerst door blessures en later door prive problemen (kan er naast zitten)

het zestal waarmee groningen wel door gaat heeft zeker potentie en speelt met regelmaat een goede wedstrijd in -23.

en verder zitten er nog wel een paar waarmee ze zeker door willen/zullen gaan.

Trots van het noorden10-03-2017 om 17:51

De vader van veendorp is dit jaar overleden, daardoor heeft hij de afgelopen tijd zich niet vezig kunnen houden met voetbal helaas

10-03-2017 om 20:11

Jammer van Keziah, in potentie een goeie verdediger. Krijgt wel weer een club, ben ik niet bang voor. Wens Keziah veel succes !! 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!