Terug

Deel deze pagina:

Uitslag poll - FC Groningen gaat dit seizoen beter voetballen met nog meer punten

Door Redactie 10 reacties

De poll is gesloten. Er is als volgt gestemd. Op onze vraag - met trainer Ernest Faber aan het roer gaat FC Groningen - 

beter voetballen / met nog meer punten                             (641)  60,6%

beter voetballen / maar eindigt tussen de 40-50 punten  (321)  30,3%

niet beter voetballen / wel 40-50 punten                                 (96)     9,1%

Totaal aantal stemmers 1058. Afrondingsverschillen op 1 decimaal. Opmerking: in de week toen bekend werd dat FC bezig was met het aantrekken van Igor Bubnjic en Ari Skulason werd er relatief veel gestemd. Helaas bleek Bubnjic niet fit genoeg en koos Skulason voor een ander avontuur. We zijn dan ook zeer benieuwd of FC er in slaagt om voor 1 september de verdediging op gewenste sterkte te krijgen. Dit brengt ons bij "het bruggetje" voor een nieuwe poll die openstaat tot 1 september.

Het vertrouwen vanuit de achterban is positief, FC gaat beter voetballen! Nu nog een paar leuke defensieve aankopen voor een spetterend seizoen! Iedereen bedankt voor zijn/haar stem!

 

Reacties:
14-07-2016 om 19:50

Heb er een hard hoofd in. t'Zal net zo gaan als voorgaande jaren, wachten tot de laatste dagen van de transferwindow en dan nog gauw even een paar minder getalenteerde spelers uit de bier-leaque halen. En de supporters met hun seizoenkaarten hebben weer het nakijken en weer een heel seizoen billen knijpen.

renevanderes14-07-2016 om 19:56

Je kan wel eens gelijk krijgen rob roy, al hoop ik toch nog op een paar goede en nodige versterkingen. trouwens ik zie Hans Hatteboer nog wel naar Feyenoord vertrekken.

brummie14-07-2016 om 20:16

Heel seizoen billenknijpen? De laatste keer dat we moesten billenknijpen was nog in het Oosterpark.

Naast de 2 versterkingen die we al in huis hebben, laten we dat niet vergeten, is het afwachten welke sterkhouders evt. nog gaan vertrekken bij fc. 

Onze club, is net als overige subtop, een handelshuis en is deels afhankelijk van transferinkomsten. Dat is al jaren zo en als seizoenkaarthouder weet je dat vaak de beste spelers weggekocht gaan worden. Dat kan voor niemand een verrassing zijn lijkt me. 

Verwacht ook dat hateboer nog verkocht gaat worden, aangezien zijn contract uitloopt. 

Nogutsnoglory114-07-2016 om 21:06

Word zo langzamerhand wel moe van constant dat moeten lezen dat Groningen niet goed bezig is op de transfermarkt en dat ze al jaren te laat zijn met het aantrekken van spelers. Nu deze mensen hebben wel een heel selectief geheugen want het gebeurde eigenlijk alleen vorig jaar op belangrijke posities. Groningen onderscheidde zich juist de laatste jaren van concurrerende subtoppers door juist wel op tijd de zaakjes voor elkaar te hebben en ruim voor het begin van het seizoen de selectie klaar te hebben. EN DAT ZIJN DE FEITEN!!!  En ook nu staan onze concurrenten er echt niet wezenlijk beter voor. Of denk je dat Roda met 8 aankopen op eens een superteam heeft. Nee dan ben je pas gelukkig als supporter. Hopelijk kunnen ze daar in de winterstop al fatsoenlijk met elkaar communiceren in het Nederlands. Nou ik ben bang dat de heren op dit forum misschien nog wel meer de tenen gaan krommen want het zal mij niets verbazen als er geen cv meer bijkomt maar alleen een linksback die eventueel ook centraal achterin kan spelen de enigste versterking word als de rest blijft. Ik heb een aantal oefenwedstrijden gezien en ik vind Maduro het prima doen op de cv positie . Ik zie wel een tweede Lindgren in hem. En dat wil wat zeggen want de mensen die mij volgen op dit forum weten dat ik uiterst negatief ben over Maduro als middenvelder. Achterin gaat het niet te snel meer voor hem. Hij is opbouwend zelfs veel beter dan Lindgren want hij heeft een prima lange bal. Ook verdedigend vind ik hem zeker niet slecht. Reijnen ben ik niet zo van gecharmeerd maar vind hem wel steeds beter worden. Ik maak mij meer zorgen om de nr 10 positie en het schrijnend gebrek aan creativiteit op het middenveld. Rusnak en Hoesen vallen mij tegen op die positie en Drost heeft vorig jaar ernstig gefaald op die positie en kan in de voorbereiding ook nog niet overtuigen. 

14-07-2016 om 23:12

We zullen zien wie het bij het rechte eind heeft!!!!!

TomOkker15-07-2016 om 14:23

prima verslag kan ik mij op een enkele detail na helemaal in vinden

ronald197614-07-2016 om 21:18

hans moet verkocht worden hebben centen hard nodig van nief word nieuwe links back en maduro centrale verdediger kunnen ze centen op zak houden en evt in de winterstop als nodig is spelers halen. Alle spelers die vlak voor de competitie gekocht worden zijn afdankertjes. Hebben we niks aan

brummie15-07-2016 om 07:04

 Ronald, dus botteghin was ook een afdankertje vorig jaar bij Feyenoord dus.... interessante stelling van je. We zullen zien wat er bij fc nog bijkomt en hoeveel afdankertjes daar tussen gaan zitten...

15-07-2016 om 12:49

Een post goed lezen is voor Brummie altijd al een probleem geweest. Ronald heeeft het er helemaal niet over dar Bottghin een afdankertje is. Hij schrijft over her beleid van FC-Groningen en niet over dat van Feyenoord. Appels met Peren vergelijken is altijd wel een makkie maar niet erg realistisch.

brummie15-07-2016 om 15:44

Oh Rob Roy, als feyenoord op het laatst vd competitie en speler haalt is dat heel normaal, maar als  groningen op het laatst een speler haalt is het een afdankertje? Goed lezen gaat jou trouwens ook niet best af. Ik heb niet geschreven dat botteghin een afdankertje was. Heb alleen hem als aankoop op het laatste moment bij feyenoord als voorbeeld neergezet. Maar ik begrijp uit je posts, tenminste als ik het goed lees, dat je voor komende seizoen er een hard hoofd in hebt. Niks nieuws, dat heb je volgens mij ieder seizoen lijkt het wel.

brummie15-07-2016 om 15:46

Kan mij trouwens ook, grotendeels vinden in de post van nogutsnoglory.

Woltjer15-07-2016 om 21:04

Ondanks dat we nagenoeg met hetzelfde materiaal spelen als vorig seizoen, ben ik zeer benieuwd wat de invloed van de nieuwe technische staf zal zijn op dit elftal. Mijn gevoel zegt dat we wel eens de verrassing van de eredivisie kunnen worden in positieve zin dan uiteraard. 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!