Terug

Deel deze pagina:

Uitslag poll, FC moet in de winterstop gaan cashen voor de Leeuw

Door Redactie 4 reacties

De poll over Michael de Leeuw is inmiddels gesloten. Er is 253 keer gestemd. Op onze vraag of aanvaller Michael de Leeuw gratis (aan het einde van dit seizoen) de deur uit loopt of dat FC Groningen toch (beter tijdens de aankomende transferwindow) kan gaan cashen is als volgt gestemd:

In de winterstop moet FC cashen (124 stemmen) 49%

Behouden voor dit seizoen en gaan voor het hoogst haalbare (21 stemmen) 8%

Contract verlengen met een clausule (96 stemmen) 38%

Maakt niks uit (12 stemmen) 5%

Een meerderheid is van mening dat FC moet gaan cashen. Een ander groot deel van de stemmers vindt dat zijn contract verlengd moet worden met een clausule. De grote vraag is wat Michael de Leeuw zelf wil. De verwachting is dat er in januari duidelijkheid komt over diens sportieve toekomst. Kiest De Leeuw voor een lucratief buitenlands avontuur of ziet hij nog steeds voldoende uitdaging om (bij een mogelijk sterk verbeterd contractvoorstel) door te gaan bij FC!

Iedereen bedankt voor het stemmen!

Er is een nieuwe poll geopend. Hoeveel punten behaalt FC Groningen tot aan het einde van dit seizoen?  

Reacties:
Marco14-12-2015 om 22:41

Zelfs als eventuele wisselspeler, met de komst van de nieuwe Noorse spits, zal hij nog een aantal belangrijke doelpunten maken, waardoor je de paar ton die je nu kunt krijgen met een transfer dan krijgt door een hogere plek op de ranglijst.

De discussie is bij Groningen meer, meldt zich daadwerkelijk een club in de winterstop waar De Leeuw heen wil. Kan best zo zijn dat geen geschikte club zich aandient, en dan is een transfervrije status aan het eind van het seizoen voor hem ook niet zo verkeerd. 

Hij lijkt wel de langste tijd gehad te hebben bij ons Groningen, spijtig, is wel een speler met inzet en passie waarvoor je naar het stadion komt. 

 

 

kees15-12-2015 om 01:16

Het sneue van polls als deze is, dat er hoegenaamd geen invloed op de gebeurtenissen van uit gaat. Dat bepaalt de markt, en De leeuw zelf;  volgens recente uitlatingen van Peter Jeltema zou er zeker belangstelling van clubs zijn, maar ook dat kan ingegeven zijn behalve door concrete onderhandelingen, óók door het belang van FC groningen om nog een transfersom te krijgen. Er zou dan geen vervanger voor de Leeuw komen omdat Sorloth al is gecontracteerd.  Uiteindelijk zal blijken wat de uitkomst is.  Jammer voor de fans van De Leeuw, dat er waarschijnlijk weer een icoon weggaat, terwijl de man zo nuttig kan zijn bij FC G.

Freek de Jonge zong eens: "er is leven...er is leven na de dood".  Dat blijkt ook bij het voetbal, nog maar weer eens uit de geslaagde transfer van Nick van der Velden naar Willem II, die er verdienstelijk in de basis speelt... notabene in de spits!

 

brummie15-12-2015 om 22:16

Ken ook een trainer bij fc die van der velden ook een aantal keren in de spits zette. Waren de reacties hier destijds niet mals. Maar leuk voor nick!

kees15-12-2015 om 22:53

@ brummie: ik bedoelde dus wat anders dan jij er van maakt: Van de Velden mocht bij Groningen niet trainen, had een moeilijk seizoen gehad en kwam ook vanwege zijn leeftijd moeilijk aan een goede profclub in de vorige zomer...waar toch? waarom dan weer een sneer uitdelen naar de bloggers hier? 

renevanderes15-12-2015 om 07:49

Is het nog steeds niet duidelijk hoe belangrijk de Leeuw voor fc Groningen is. Zie doelpunten tegen de Graafschap en Feyenoord.

FCG-Forever15-12-2015 om 12:57

Als we nog een mooi bedrag kunnen vangen voor de leeuw mag hij wat mij betreft verkassen hoe belangrijk hij ook is, eind van het seizoen transfervrij vertrekken lijkt me niet echt een oplossing. Met sorloth een nieuwe spits gehaald en voor dat geld wat je voor de leeuw krijgt een nieuwe centrale verdediger halen en dan het liefst een echte verdediger en dan Heb ik het over Zuid Amerikanen of Serviërs, we hebben achterin een breker nodig die er gewoon staat zoals botteghin van dijk en granqvist er stonden.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!