Terug

Deel deze pagina:

Training vrijdagmorgen 6 juli

Door Redactie 1 reactie

De training bleek al volop aan de gang toen we om 10.20 uur aankwamen op Corpus. De weersomstandigheden waren ideaal, het was zonnig en er waaide een aangename bries zodat het niet te warm was. Trainer Danny Buijs liet de jongens sprintoefeningen doen met de bal. Daarna zagen we een korte oefening van twee elftallen die op de eigen helft de aftrap verrichten en combinerend zo snel mogelijk het eigen doel moesten zien te treffen. Na deze korte oefening werd er partij gespeeld op een groot veld. Het spel werd regelmatig stilgelegd afgewisseld met drinkpauzes. Buijs ging regelmatig het gesprek aan met een speler, als er bijvoorbeeld een verkeerde keuze van afspeelmogelijkheid was gemaakt. Ook de groep kreeg voortdurend aanwijzingen.

 

in gesprek met de vermoedelijke basis tegen 't Fean 58? 

Het veld werd na een kort partijspel teruggebracht naar een half veld die in de lengte smaller was gemaakt. Een extra doel werd in de middencircel gezet. Er werd gevoetbald op een strook van 50 x 30 meter opgedeeld in 3 vakken. De opdracht was om per vak combinerend eruit te komen onder druk van de tegenstanders. De nadruk lag op zuiverheid en tempo.

Wij zijn tegen 11.50 uur huiswaarts gegaan en maakten de volgende foto impressie.

 

Reacties:
Cookie07-07-2018 om 11:04

Ik moet zeggen dat onze nieuwe coach mij tot nu toe positief verrast. Natuurlijk is het een gifkikker en die mentaliteit daar ontbrak het nog wel eens aan maar hij maakt op mij ok technisch een prima indruk en is zeer vakbekwaam bezig.

Heb nu al zin in het nieuwe seizoen!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!