Terug

Deel deze pagina:

Training FC Groningen 2 maart 2019

Door Redactie 0 reacties

Op deze laatste training voor de wedstrijd tegen VVV Venlo werd duidelijk met welke opstelling FC Groningen gaat aantreden want zowel Samir Memisevic als Django Warmerdam waren afwezig. Zoals het nu lijkt zal de FC als volgt gaat starten.

                       Padt
Zeefuik, te Wierik, Chabot, Handwerker
        Doan, Bruns, Reis, Bel Hassani
                  Sierhuis, Mahi

Dat betekent dus dat Thomas Bruns de plaats van Samir Memisevic zal innemen en daardoor zal Illias Bel Hassani vanaf de linkerkant gaan spelen. Zijn favoriete positie.

De stemming zat er goed in tijdens de training en er werd in verschillende oefenvormen getraind waarbij dit keer Danny Buijs zelf het meeste de training deed. Vaak is het Hennie Spijkerman die de trainingen leid maar dit keer dus niet. Danny zat er bovenop. Normaal traint men op het eerste veld maar deze wordt een beetje gespaard omdat het veld er niet echt goed bij ligt. Het veld wordt nu een dag of wat gespaard en zal ingezaaid worden.

Ruim een uur werd er getraind. De mannen moeten zijn klaar voor de strijd met de Limburgers. De trainer van VVV Venlo Maurice Steijn vertelde gisteren in VI Inside dat hij wel vertrouwen had in een goed resultaat en was tevreden als men met een punt huiswaarts zou kunnen keren. Laten we hopen dat het 0 punten worden.

Pikant detail aan de wedstrijd is natuurlijk de aanstelling van scheidsrechter Serdar Gözübüyük. De man die in de wedstrijd in Venlo VVV speler Jerold Promes de rode kaart gaf en op advies van de VAR (Siemen Mulder) deze onterecht introk. Toch vreemd dat deze man deze wedstrijd dan weer krijgt.

We zullen het allemaal zien en laten we a.u.b. geen vuurwerk afsteken in het stadion want anders kan het gebeuren dat er een wedstrijd zonder publiek gespeeld zou moeten worden en dat wil niemand. 

Reacties:
Reacties zijn uitgeschakeld