SteDoCo vs FC Onder23 eindigt in 1-1

Door Redactie 0 reacties

Jong FC heeft voor de tweede keer op rij punten gemorst. Halverwege de eerste helft kwam het op een 1-0 achterstand na een overtreding in het eigen strafschopgebied. De penalty werd benut door Schröder. De Beloften kwamen niet veel later bijna op gelijke hoogte. Een vrije trap werd tot corner verwerkt die prima werd genomen. De bal werd uiteindelijk voor de doellijn weggewerkt. Op slag van rust ontsnapte Jong FC aan de 2-0, een vrije trap eindigde op de lat.

Een kwartier na de hervatting kwam Grunn op gelijke hoogte. Matthijs Hardijk schoot een vrije trap in de korte hoek, 1-1. Twintig minuten voor tijd zag Schröder zijn tweede gele kaart van de middag (schwalbe) en kon met rood van het veld. Ondanks de man meer situatie met meer drang naar voren, wist de ploeg van Arts geen kansen uit te spelen.

Jong FC bezet momenteel de zesde plaats op de ranglijst. Op zaterdag 29 september speelt het thuis tegen ASWH.

Opstelling FC Groningen Onder23 : Hoekstra, Ploem, Vd Kaap, Dallinga, Wouters, Sopacua, Postma, Prljic, Hardijk, Margaritha, Sefer