Terug

Deel deze pagina:

Optie Michael Breij gelicht, Mendes Moreira vertrekt

Door Redactie 0 reacties

Michael Breij is verzekerd van een langer verblijf. De club heeft de optie gelicht op een jaar langer dienstverband meldt FC Groningen via haar officiële kanalen. Daarentegen was er minder goed nieuws voor Ahmad Mendes Moreira die momenteel wordt verhuurd aan Telstar. FC had ook op Mendes een optie voor een jaar extra maar maakt daar geen gebruik van. 

Er volgen nog gesprekken met Kevin Begois, Amir Absalem en Lars Kramer over het aankomend seizoen. Over de toekomst van de gehuurde Tim Handwerker, Thomas Bruns en Ko Itakura komt later duidelijkheid. Het contract met Paul Gladon loopt einde dit seizoen af, beide partijen laten voorlopig open wat er daarna gebeurd.

Staf
De club is in gesprek met keeperstrainer Bas Roorda, inspanningsfysioloog Robbert de Groot en fysiektrainer Jarno Voorintholt over verlenging van hun overeenkomsten. Eerder was al bekend dat assistent trainer Hennie Spijkerman aan het eind van het seizoen vertrekt en dat er wordt gekeken naar een ander rol voor assistent Peter Hoekstra.

Beloften
Daniël van Kaam en Thijs Dallinga hebben een doorlopende overeenkomst en sluiten aan bij de eerste selectie. Met Tapmahoe Sopacua en Pelle Boevink is de club nog in gesprek. De andere spelers van de Beloften selectie kunnen uitzien naar een andere club.

Opleiding
De contracten met Gerard Wiekens (onder-23), Melchior Schoenmakers (onder -19) en Gribril Sankoh (onder -17 zijn opgezegd.

 

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!