Terug

Deel deze pagina:

Onnodig verlies in Venlo, FC weet de kansen niet te benutten

Door Redactie 23 reacties

Met de derde nederlaag over de eerste vijf wedstrijden lijkt het rampscenario van de eerste seizoenshelft van een jaar terug zich opnieuw te gaan voltrekken. FC Groningen dat absoluut het betere van het spel had met de dito mogelijkheden en kansen en ook nauwelijks achterin in de problemen kwam, verloor totaal onnodig met 2-1 in Venlo. Het gebrek aan offensieve effectiviteit openbaart zich als het grootste manco.

eerste helft
Een openingsfase waarin weinig gebeurde. El Messaoudi zorgde voor het eerste doelgevaar door een hoekschop goed in te koppen. Kirschbaum verrichtte redding. Na meerdere groen-witte corners achter elkaar brak de thuisploeg uit, en hoe! Yeboah werd via de linkerkant gelanceerd en schoot de bal tussen de benen door van Padt in de verre hoek, 1-0.

Van Hintum raakte in een situatie kort daarna de voet van Yeboah in de eigen zestien die naar de grond ging. Scheidsrechter van de Kerkhof liet doorspelen, ook de VAR greep niet in. FC trok wat meer het initiatief naar zich toe. Benschop kopte een voorzet ruim over op aangeven van Zeefuik. Diezelfde Benschop die een tijdje later in duel dichtbij het doel van de Venlonaren de bal kon afschermen, mikte over de lat. Ook Warmerdam kreeg nog een mogelijkheid met het hoofd.

Padt pakte een geplaatst schot van Yeboah. Sierhuis was begonnen met de warming up. En wat een kans ineens voor Hrustic! Zeefuik gaf een voorzet op maat. De geheel vrijstaande Australiër die een meter of tien voor het doel stond en tijd had knalde ruim over... 

Op slag van rust werd Hrustic aangespeeld die vanaf een meter of 23 met een prachtig dwarrelschot doel trof, 1-1.

tweede helft
Kort na de hervatting kreeg FC al snel een aantal goede mogelijkheden via Schreck (raakte de bal half) en Warmerdam (redding Kirschbaum die tevens een eigen doelpunt voorkwam). 

Sinclair verving van Ooijen. Warmerdam kopte een lastige voorzet diagonaal over. Een vrije trap van Hrustic werd door Kirschbaum naast het doel gewerkt.

Soriano was de tweede wissel die Maaskant toepaste voor Wright. Neudecker nam met een volley Padt onder vuur die zich niet liet verrassen. De thuisploeg leek zowaar wat op te leven want niet veel later vloog er een voorzet diagonaal langs het doel van het Groninger doel. Ook Linthorst zorgde voor geel-zwarte dreiging en schoot naast.

El Hankouri maakte zijn opwachting voor Warmerdam. Kirchbaum lag in de weg op de uithaal van Hrustic. FC kreeg drie corners achter elkaar maar tot doelgevaar kwam het niet. Ajdin Hrustic werd niet veel later buiten de zestien neergelegd en mocht aanlegggen voor een vrije trap. De bal kwam via de vuist van Kirchbaum op de paal en terug in het veld...

En ineens sloeg het noodlot toe! VVV kreeg een hoekschop. Linthorst die helemaal werd vrijgelaten kon afwerken, 2-1. Wat een domper! Juist in een fase dat je zou verwachten dat er een doelpunt voor Groningen zou gaan vallen. Lundqvist mocht de slotminuten nog volmaken voor van Hintum, Sierhuis was al gekomen voor Schreck. Van Bruggen werd als laatste wissel van de wedstrijd ingebracht voor Yeboah.

In de score kwam geen verandering meer waardoor de derde nederlaag na vijf wedstrijden een feit is. Volgende week zaterdag ontvangt FC Groningen thuis PEC Zwolle.

Opstelling VVV-Venlo: Kirschbaum, Pachonik, Röseler, Kum, Scheimann, Linthorst, Cattermole, Neudecker, Yeboah, Wright, van Ooijen                                          

Opstelling FC Groningen: Padt, Zeefuik, Te Wierik, Itakura, van Hintum, Matusiwa, Schreck, El Messaoudi, Hrustic, Benschop, Warmerdam       

Reacties:
Hendrik14-09-2019 om 22:17

Tegen Heracles was onnodig  ook hier bij VVV uit  onnodig 

Ongelukkig maar Danny Buis bij  deze ga  maar weer kozakken boys trainen  dit is even wat te hoog.

brummie14-09-2019 om 22:21

FC speelde best aardig in Venlo en verliest door 2 spelhervattingen. Negativiteit viert hoogtij op het forum, en begrijp de teleurstelling van supporters. Termen als Buys oprotten heb ik niet zoveel mee. 

Als FC nu vandaag heel slecht had gespeeld kan ik dat nog begrijpen. Maar FC was grotendeels de bovenliggende ploeg. Keeper VVV 3 prima reddingen. Ik vind dat op dit forum men het team nu wat tekort doet na deze pot. Zo slecht was het namelijk niet. De eindscore uiteraard wel. Teleurstellende avond, maar er waren ook echt wel positieve aanknopingspunten. 

Bikkel 14-09-2019 om 22:33

Volledig mee eens!! 

campesino14-09-2019 om 22:34

En ik heb niet zoveel met dat positieve gezemel van jouw. Het gaat niet om 1 pot. Het gaat over meer dan 1 jaar buijsje.  De man heeft netzoveel verstand van bietbal als een ijsbeer van de woestijn. Je kan de bal wel hebben, masr dasr gast het niet om het gsst erom wat er in de doelgebieden gebeurt. Buisje is een taktisch onbenul en lult net als huistra uit zijn nek

kees14-09-2019 om 22:34

is het je niet opgevallen dat bij FC Groningen nauwelijks doelkansen kwamen...een paar keer recht op de keeper af, maar verder heel matig samenspel voorin...  El Hankouri, Hrustic en Zeefuik blonken hier in uit...en er waren ook gewoon spelers die met slecht spel voor de dag klwamen: eerst dacht ik: de kunst-grasmat is niet gespoten.  Later viel mij die foute passeikng op:  Matusiwa vooral, en ik blijf het zeggen:  als de TD zegt dat Schreck de vervanger is van Doian.  Dan zeg ik: klopt niet want is snelle loper en inspeler maar veel minder explosief en creatief dan Doan.  Schreck is een niveau KK divisie speler.  

A Matter of Honor14-09-2019 om 22:36

Het is inderdaad erg teleurdtellend wat er op de mat is gelegd. Als je als FC-Groningen al niet meer van VVV kunt winnen, dan kan je beter stoppen met deze flauwekul. De suoorters zijn hier weer de pineut, en vooral die trouwe supporters die nog steeds "the guts" hebben om met dit clubje naar uit wedstrijden te gaan. daar heb ik respect voor maar niet voor het stelletje nietsnutten die in vier weken 2 wedstrijden moeten spelen en er dan nog niets van bakken. En Danny.......Kozakken Boys wil je wel graag weer terug hebben en wij willen jouw graag kwijt, komt dat even goed uit!!!!!

FC Bayern14-09-2019 om 22:39

Hou toch op man als je met deze opstelling/instelling begint verdien je het niet om te winnen. Met een aanvallender opstelling had je tegen dit ontzettend zwakke VVV met 0-3 van het veld gestapt. ipv dat Groningen in het begin vastgezet werd had je hun gelijk bij de keel moeten grijpen vanaf minuut 1!!!

Cantona14-09-2019 om 22:45

Als jij dit aardig vindt dan heb je er echt geen kaas van gegeten of je bent al zo aan het slechte spel gewend dat je het niet meer ziet.

Al jaren hollen we achteruit ,het spel wordt slechter, de selectie laat wederom te wensen over en ik heb niet echt het idee dat de beleidsmakers er kaas van gegeten hebben.

Je verkoopt toch niet op het laatst je beste speler en denkt dat je dit met je "talentvolle groep" op kunt vangen, terwijl het nog voor geen meter draait?

Een onervaren directeur, een onervaren trainer en een matige selectie is geen goede combinatie.

Wederom zakken we door de ondergrens en zetten onszelf te pakken.

Het is gewoon weer een schandalige vertoning.....

 

TomOkker15-09-2019 om 11:41

Helemaal met je eens Brummie

A Matter of Honor15-09-2019 om 13:51

Krijgt Mark Jan Fledderus nog het voordeel van de twijfel of wordt hij binnen de kortste keren ook afgebrand door dit forum, net als intertijd met Ron Jans. Zal me verwonderen hoe lang dit gaat duren voordat MJF aan de beurt is. 

Groentje16-09-2019 om 23:38

Eens Brummie, Groningen speelde echt niet onaardig. Groningen speelt beter dan vorig jaar, alleen het scoren is een probleem.. niet de schuld van Buijs dacht ik zo.

Postema hijgt behoorlijk in de nek van Kaj en Charlie... maar naar 1 wedstrijd zonder doelpunt zou hij hier ook wel afgebrand worden. 

Over een paar week zal Mark Jan wel de pineut zijn op dit forum.. zo jammer

FC Bayern14-09-2019 om 22:34

Misschien moet tactisch genie danny volgende week tegen Zwolle met 0 aanvallers beginnen. 

Opzouten met dat stuk onbenul!!!

kees14-09-2019 om 22:41

Buys heeft een groot interview/verhaal gehouden over zijn werken, vorige seizoen,  bij FC Groningen.  Het lijkt mij net als Huistra destijd een voetbal workaholic."soms lig ik uren stil op de bank"...Als de man nou maar niet gaat lijden...want daar heeft niemand wat aan!

Hij heet een zwaar puntenverlies geleden, want tegen Zwolle, Ajax en PSV  krijgt hij de punten niet cadeau   

campesino14-09-2019 om 22:35

Kortom buisje oprotten

campesino14-09-2019 om 22:39

Flederud heeft trouwens ook een beetje schuld, esnt met de miljoenen van doan had hij in ieder geval een betere aanvaller aan kunnen trekken. Maar goed die verdient een tweede kans met de kerst.

A Matter of Honor14-09-2019 om 22:42

Vijf gespeeld waarvan 3 x "onnodig" verloren. Onnodig verliezen bestaat niet. Je wint of je verliest. Als je wint dan ben je beter dan je tegenstander. Als je verliest ben je niet goed genoeg. Onnodig verliezen.............hoe verzin je het.

kees14-09-2019 om 22:52

was toch eerst de schuld in die wedstrijd met 2 rode kaarten FCG  en penalties....

Valt me nog mee datg Buys de droge ku(ns)t-grasmat niet de schuld gaf.  Maaskant is ook een handigert...wel een laffe trainer, maar eentje die de wedstrijd wel goed leest.

We hebben nu twee achtereenvolgende wedsterijden  een opgefokte Buys op de bank zien zitten... dat straalt ook helemaal geen vertrouwen uit.  (" we doen het met elkaar , niet alleen Buys" zegt Fledderus.   Nou ..volgens mij  mogen ze wel eens gauw dit probleem van niet scoren "MET ELKKAAR" oplossen... want de Greoninger supporter wil dit niet en kent zijn club niet meer!

campesino14-09-2019 om 22:57

Onnodig verliezen, dat krijg je met misplaatst superioteitsgevoel van buisje. Groningen favoriet, hoe kom je erbbij

randal14-09-2019 om 22:57

Onnodig verlies...geheel mee eens

Gooi een munt omhoog..hij tolt..en uiteindelijk...

Uiteindelijk verliest de fc, 3 mogelijkheden geen goal, voor hetzelfde geld stapt de fc hier met winst weg.

Was het spel slecht...nee...ongelukkig ja, wat ik wel duidelijk vindt het spelconcept, daarnaast kan eens naar de passsing. Sommige passes zo slecht....tijd om wakker te worden. Zie ik toch liever Sierhuis in de spits ( als er maar 1 rondloopt), Benschop overtuigd mij nog niet, liever de energie van Kaj

 

1e helft van Hrustic, vond het tenenkrommend...totdat hij fantastisch scoort en vervolgens in mijn ogen heel anders speelt.

Hij heeft het in zich..nu nog 90 min laten zien

nulvijftig14-09-2019 om 22:57

Groningen was beter, maar wist de kansen niet te benutten en gaf 2 goals weg door domme fouten. We hebben gewoon een scorende spits nodig en Memisevic moet maar snel terugkomen zodat het achterin beter staat.

Hamjan14-09-2019 om 23:04

Ook lekker,Sierhuis vanaf minuut 30 laten warmlopen en in minuut 85 laten invallen.

marcelfcg15-09-2019 om 10:46

Kijk, hieraan zie je dat Danny tactisch erg slim is.

Hij weet dat Sierhuis teleurgesteld is vanwege zijn reserve beurt maar weet ook dat Sierhuis van hard werken houdt, nou dan laat genie Buijs hem gewoon een uur lang hardlopen........

Cantona14-09-2019 om 23:23

Zoals elk seizoen kon ik niet wachten tot de competitie weer begon en ik weer de wedstrijden van mn favoriete club kon bezoeken.

De laatste jaren veranderd dat,wat een feest moet zijn, al snel in ergernis als wederom mijn helden weer een teleurstellende vertoning op de mat weten te leggen. 

Clubs gingen met ontzag naar het Noorden , eerst naar het Oosterpark en later naar de Euroborg.

Toen kwam het uitsyndroom en vervolgens was ook het thuisspel niet best.

De prijzen van de kaarten stegen en het schouwspel en de resultaten zijn niet om over naar huis te schrijven.

Waar eens een club speelde in een uitverkocht stadion ,blijft het publiek nu weg omdat het spel en de resultaten niet best zijn.

Het niveau is al seizoenen niet best maar is nu inmiddels door de ondergrens heen gezakt.

Ik zie met lede ogen aan dat mijn club naar de kloten gaat en vraag me af of de beleidsmakers dat wel door hebben.

 

 

 

 

brummie14-09-2019 om 23:36

Na de verhuizing naar Euroborg in een nieuw stadion zat alles mee. In die tijd kon men ook nog spelers halen die nu meer geld kunnen verdienen in andere buitenlandse divisies. 

Kijk maar eens hoe tenenkrommend er vaak in het Oosterpark werd gespeeld. En hoe leeg daar de tribunes waren. 

Tegenwoordig is men überkritisch. Niks deugt, niks is meer goed. Maatschappelijk probleem. 

appie happie14-09-2019 om 23:30

Het is idd al 3 a 4 seizoenen knap kloten..

Geen enkele echte uitgespeelde kans..

Nou mijn positieve inslag is gedeukt...krik dat maar weer eens op..dat lukt dit jaar niet meer..

 

"Geef mij maar n touw"

kees15-09-2019 om 00:40

heb je dat nodig om jouw S80 weg te slepen, @ Appie?  want iest anders was je er toch niet mee van plan ???

Volgende week tegen PEC Zwolle is de kar weer in orde,  hoop ik

Prettig weekend

kees

Groen hart15-09-2019 om 08:00

Appie gelukt met het touw. Ik snap je teleurstelling. Vorig jaar kon ik er ook boos om worden maar tegenwoordig is het berusting. Helaas.

appie happie15-09-2019 om 11:27

Kees

S80 is omgeruild voor v70..kan ik er in overnachten

Kijk thuis volgende week..(als ik kijk)

appie happie15-09-2019 om 11:28

Groen hart,

Uurtje na de wedstrijd weer ok hoor.geen touw nodig..

brummie14-09-2019 om 23:30

Gelukkig in de media krijgt FC wel credits voor het spel tegen AZ en VVV uit. Heracles thuis was door de ondergrens, maar vanavond absoluut niet. 

Blijf erbij dat het team veel meer in balans is tov vorig jaar. Als je als supporter ondanks teleurstellende nederlaag niets positiefs uit deze wedstrijd kunt halen zegt mij genoeg. 

VVV verloor vorig seizoen maar 3 thuiswedstrijden. Dat men hier op het forum er maar vanuit gaat dat je met 2 vingers in de neus in Venlo wint is niet realistisch. Uiteraard moeten dingen nog beter, maar de teneur op dit forum is al jaren zo negatief. 

Dat zie je ook terug in de post als FC wel een keer wint of bijv. Een punt pakt bij AZ uit, dan zijn er maar bitter weinig reacties. En als er dan al reacties zijn, dan worden vaak ook nog altijd 1 of 2 spelers  structureel afgefikt. 

Nu is Buys opeens een tactisch onbenul, Fledderus te jong.... vorig jaar was men klaar met Nijland en Jans en was de assistent een zoutzak.  

Ach, ik weet ben op dit forum waarschijnlijk in de minderheid. Maar die goal van Hrustic, zat er echt lekker in. Als supporter teleurgesteld, maar als voetballiefhebber kan je niet anders dan van zo'n goal genieten. 

Hgz15-09-2019 om 00:35

Je bent inderdaad in de minderheid met je mening.  Jij praat altijd recht wat krom is. Kijk eens niet met je groenwitte bril op. Tegen zulk soort ploegen moet je gewoon punten pakken. Groningen is toch veel groter dan VVV man. Verliezen van zo'n klein clubje uit Venlo. Man man man.

kees15-09-2019 om 00:42

PECZwolle staat onder FC Groningen, en de FC speelt een thuiswedstrijd...is Brummie et niet eens met de stelling dat er daarom gewonnen dient te worden !!

Cantona15-09-2019 om 10:56

Net als vorig jaar wisseld Buijs teveel, heeft een raar wisselbeleid en speelt hij te laf.

Hij is onzeker en niet ervaren genoeg om dit team het vertrouwen te geven en sterker te maken.

Natuurlijk zijn spelers zoals Doan en Reis een gemis maar hier had de club op moeten anticiperen in plaats van intern oplossen met de talentvolle  spelers die er nu rond lopen.

Als ik zie hoe vaak ballen slecht gegeven worden, achter de man ,bij de tegenstander in de voeten of gewoon over de zijlijn dan heb ik vaak het idee dat de het team toch niet zo talentvol is als wat Fledderus denkt.

En natuurlijk zie ik ook wel de goede dingen maar de slechte dingen hebben nu gewoon de overhand.

En dit duurt gewoon al te lang.

 

 

Thomas Portugal15-09-2019 om 11:29

Als Groningen fan sinds 1975 ligt mijn verwachtingspatroon niet zo hoog als bij sommige fans op dit forum. Ja, ik hoop ook dat mijn club wint, mooi voetbal speelt en hoog eindigt, maar het is niet meer dan aannemelijk dat Groningen een derde van alle wedstrijden verliest. Elke voetbal club heeft pieken en dalen. Nog niet zolang geleden speelden Sparta en Willem II in de KKD, nu hebben beiden een team dat misschien kwalitatief wel beter is dan Groningen. Naar mijn idee zit Groningen nu in een overgangsfase waarin zowel de spelersgroep alsook de directie is vernieuwd en letterlijk en figuurlijk nog op elkaar ingespeeld moeten raken.  Kijkend naar een aantal reacties op dit forum, heb ik het idee dat er heden ten dage weinig geduld is. Verliest Groningen, dan moeten meteen de trainer, directie en de spelers eruit. Tegen deze mensen zou ik willen zeggen, geef mensen de tijd. Kijk naar de puinhoop bij een Roda, Valencia en Sporting Clube de Portugal, en prijs je gelukkig.

TomOkker15-09-2019 om 11:53

Het valt mij nog allemaal mee als je zoveel nieuwe spelers moet inpassen. Deze opstelling deed menig wenkbrouw fronzen maar blijkbaar verwacht men dat de spelers die hier een paar weken zijn er meteen staan. Dat is niet reeel. Ik ben het met Brummie eens er zit veel voetbal in dit team alleen is het nog geen geoliede machine. Dat heeft tijd nodig en geduld is bij de meeste mensen ver te zoeken. kijken. De bal ligt inderdaad bij Buijs maar om hem nu al af te schrijven slaat werkelijk nergens op. En die lege tribunes elke sport heeft last van glorie hunters maar ook van zeikerds.

Rob197015-09-2019 om 12:09

Een kleine bijdrage, om het allemaal niet te negatief te maken. Als je veertiende staat met 4 punten, en je speelt tegen VVV, dan moet je er voor zorgen dat deze ploeg niet uit je vizier gaat lopen. De Fc speelde volgens velen en de media naar behoren, maar hebben geen stootkracht, om een wedstrijd te winnen, dan moet je er zeker voor zorgen om niet te verliezen.

Dan is het heel simpel, onze trainer, die hier de wind van voren krijgt, is toch de terechte schakel die de positie op de ranglijst bepaald. Hoe is het mogelijk dat VVV de onderliggende partij is en toch nog wint. Niet zo moeilijk, volgens mij, bij de corner waaruit VVV scoort, gaat toch alles mis, spelers die half bij de paal staan, niet een persoon in het midden voor het doel, die juist deze bal weg moet koppen, (een speler die geen man hoeft te dekken), en nog veel en veel meer. Dit is een trainer wel aan te rekenen. Deze trainer heeft namelijk een lange voorbereiding gekend, en door omstandigheden twee keer een hele lange voorbereiding voor de komende wedstrijd gehad, als je dan niet in staat bent om er iets van te maken, dan ben je heel terecht de kop van jut. Hij is verantwoordelijk voor het resultaat, die er op het veld wordt geleverd, en door zijn stijfkoppigheid, onervarenheid, matige  voetbalkennis en visie, is dit het resultaat. 

Iedere trainer had hier 4 punten gehaald met Groningen, maar ik had er zeker 5 gehad, want een gelijk spel niet over de streep kunnen trekken tegen VVV van gisteren is een wel een hele grote schande. Had een beter en aanvallender team neer gezet, en je gaat met 1-3 in de bus naar huis. Wij hebben een trainer zonder ballen, die verbaal het allemaal wel weet, maar die geen elftal kan neerzetten. Hij kan geen elftal smeden met het verkregen materiaal. Hij opereert nog steeds als een trainer die een week bij de club zit en nog niet helemaal weet waar de kwaliteiten liggen. 

Dat het volgens enkele forumdeelnemers onterecht is dat Buijs de boosdoener is, zal ik graag de reactie’s willen lezen, wie er wel verantwoordelijk is voor de chaos op het veld, het niet kunnen creëren van kansen, gevaar creëren bij dode spelmomenten, opstellingen, spelerswissels, enz, enz, enz. 

FC Bayern16-09-2019 om 08:50

Het positivogehalte is hoog bij sommigen hier boven mij. Ik snap niet zo goed waar dat vandaan komt. Vorig jaar was het ook al om te huilen met Buijs en het is mij werkelijk een raadsel waarom deze man dit jaar weer de boel mag verkloten. Onlogische opstellingen, chaos bij elke dode spelsituatie, geen enkele lijn in het spel. Allemaal dingen waar een trainer voor moet zorgen. Waarom zou je je daar niet over uit mogen spreken? Straks tegen Zwolle weer een zeperd en na de wedstrijden tegen PSV en Ajax sta je weer 18e. Maar vooral niet benoemen dat onze trainer er geen ene kloten van kan hoor! 

Andries15-09-2019 om 00:42

Weer niks.

FCG wel de bovenliggende partij.

VVV glipte een paar keer daaronder weg en maakte de doelpunten voor de overwinning.

Amateurische fouten van FCG spelers.

Weer verbeterpunten voor Abuijs.

Hij heeft wat te doen.

Het schiet niet op.

Het hoge school voetbal wil er niet in bij de FCG.

Het klikt niet.

Het is geen team maar een hoop los zand.

Dokter Buijs weet het ook niet meer wat de patient scheelt.

Alle medicijnen zijn toe gediend en de patient is nog steeds ziek.

Het wordt tijd dat Buijs de griep krijgt en geruime tijd in bed verblijft.

Dr. Ir. Buijs ga terug naar af.

Net als bij het monopoly spel terug naar af of beter ga direct naar de gevangenis.

 

 

Hendrik15-09-2019 om 02:35

Als het niet rendeert dat war het niet doet wat een feit is.

Zet dan buis terug als assistent en zet dan Poldevaart maar aan het roer. Ik denk dat ze beter naar hem luisteren.

Groen hart15-09-2019 om 07:58

Het probleem is al jaren dat we een Nevland missen die er 20 Inschoot. Speelde je gisteren met zo een spits was het 2-4 geworden. De Td had in de zomer al moeten zien dat Sierhuis het niet is. 4 goals in 19 wedstrijden is niet te verdedigen door niemand. Sierhuis is gewoon geen spits. Maar het enthousiasme was hier weer groot omdat hij tegen Cyprus scoorde wat het niveau van een hoofdklasser is. 
zijn onze scouts dan zo slecht of is het om bij Ajax in een goed daglicht te staan? Waarom lukt het Twente, Heracles etc wel om een spits te halen. Volgende week verliezen is denk ik het einde van Buijs.

zijn eigen schuld even buiten beschouwing laten is het een feit dat niemand in dit elftal kan scoren.

Hgz15-09-2019 om 10:29

Helemaal gelijk. Wij zien het allemaal waar het aan schort, behalve de mensen die spelers moeten halen

Pietjepal15-09-2019 om 08:43

Ik zag een  ongelukkige partij. Wat naïef echter niet  erg slecht. Kon beter, dat wel, en  scorend vermogen mist inderdaad. Maar toch niet zo slecht als had gekund. Buis mag het tot de winterstop proberen. Vrees alleen wel degradatie zo, met redelijk voetbal alleen kún je naast de pot piesen. Eerst maar eens wat leepheid erbij, wat vertrouwen en dan gaan met de banaan. Hrustic vond ik altijd hopeloos.  Echter zag ik meerdere prima vrije trappen. Ja dan heb je tóch potentie en kan ik de technische leiding nou ook weer niet hélemaal ongelijk geven.

hermank196915-09-2019 om 10:28

Kansen waren er degelijk maar je zag vaak dat de bal werd voorgegeven of wilde voorgeven maar dat daar nienand stond. Hieruit blijkt dat de benodigde spits een meer dan prioriteit is!

De fout die Danny weer maakt is het systeem, net als vorig seizoen beginnen met 4-2-3-1. Hoe haal je het in je hoofd en dat zeg ik al vanaf het begin!

Ook nu zag je dat de omschakeling te laat was! En gepaard met het veel te laat inbrengen van Kaj.

Gert FC15-09-2019 om 11:36

hoezo onnodig ?? 10 minuten voor tijd komt er een spits bij, dan staan er twee niet scorende spitsen in het veld. waar is onze topscorer van de voorbereiding. PSV gooit er wel een ventje van 17 in, Barcelona ook.

feit is dat Buijs gewoon ongeschikt is voor deze functie, hij gaat al richting Venlo voor een punt dit zie je duidelijk terug als Padt in minuut 70 al begint te tijd rekken.

het is een bewuste keuze geweest om geen spits aan te trekken dan moeten ze ook op de blaren zitten.

appie happie15-09-2019 om 13:41

We moeten iemand hebben die de boel open kan trekken  en niet van die statische gasten...

Pec, Heerenveen en rkc scoren makkelijker dan wij...

Er moet snel iets gebeuren we hebben Doan ook al niet meer en Schreck kon me ook niet bekoren gister..maar die vergelijking mag natuurlijk ook niet.

A Matter of Honor15-09-2019 om 14:09

Heb gisteren een veel mooiere wedstrijd gezien. Norwich FC- Manschester City. Een promovendus tegen de landskampioen van vorig seizoen. Uitslag.......3-2. Dát is pas voetbal en niet dat gestuntel van deze Mickey Mouse competitie.

alexvl15-09-2019 om 14:03

Pec haalt Ghoochannejhad en die maakt meteen hattrick.

Half uur speeltijd. Hahahahaha die spitsen van de FC hebben gezamenlijk niet eens in 5 wedstrijden.

Het is siesta bij de FC. En Fledderus zegt dat we niet veel spelersbudget hebben. Donder op, Pec heeft zeker niet meer dan de FC.
Dus de Fc moet ook een goede spits kunnen halen.

A Matter of Honor15-09-2019 om 14:15

PEC wint "even" van RKC met 6-2. Vier goals van die Iraniër, dus maak je borst maar nat, volgende week. Na de wedstrijden PEC,Ajax en PSV staat FC-Groningen stijf onderaan. Leuker kunnen we het niet maken maar wel gemakkelijker, dus Danny, je weet het, Kozakkenboys staan op jou te  wachten.

Jantje15-09-2019 om 17:05

Wat heb je aan goede spits als die geen bruikbare ballen krijgt. We zijn geen barcelona. ze hebben gisteren goed gespeeld alleen de kansen die ze kregen niet benut, gewoon door gaan op deze voet en als de gebleseerde spelers terug zijn worden ze alleen maar beter, niet gelijkt je kop laten hangen als ze de punten even niet pakken. er komt een moment dat de punten wel deze kant op. dat is voetbal,soms zit het mee,en soms zit het even tegen. 

Groen hart15-09-2019 om 16:52

Dan kan Zwolle ook nog bij mijn lijstje. Daar ontdekken ze wel een spits. Waar zijn onze scouts? Liggen die onder een steen.  Ik Eis een Nevland. Nee in januari gaan we weer een tweederangs spits huren van Ajax om de goede banden te behouden. Eerst die ene Z amerkaanse spits (naam ff kwijt) en nu Sierhuis. Ajax lacht zich helemaal rot. Elke B spits slijten ze hier. Oooh Hoessen huurden we geloof ik ook nog . Het is om te janken. 

Alfano15-09-2019 om 19:28

Waarom zou je de basisopstelling steeds veranderen ? Eerste 3 wedstrijden speelde de FC goed en dan lijkt het Buijs ineens een goed idee om alles te veranderen en lijkt het weer nergens op

PDI15-09-2019 om 22:44

Sierhuis gewoon opstellen, ja inderdaad harde werker en geef die man ballen waar hij wat mee kan in de 16, en El Hankouri prima passeer beweging maar op tijd afgeven, zo niet 10 x opdrukken op de training, aan Benschop heb je niets als je daar niet ene rappe killer omheen hebt en dat kan echt Sierhuis zijn, geef hem aub vertrouwen. En Buys hou eens op met elke week “ we hebben genoeg om aan te werken”, doe eens aan zelfreflectie.......

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!