Terug

Deel deze pagina:

MATCHDAY FC GRONINGEN - FEYENOORD / PLEK 9 BINNEN BEREIK!

Door Redactie 14 reacties

Het is vandaag zondag 17 februari, MATCHDAY FC! Vanmiddag om 14.30 gaat begint de wedstrijd tegen Feyenoord. De trots van het noorden is er klaar voor! Met de eerdere resultaten van dit weekend op de andere velden, ligt plek negen binnen groen-wit bereik... Des te groter de uitdaging om voor de volle winst te gaan en plaats te nemen in het linkerrijtje!

Update 13.50 uur - De opstelling: Padt, Zeefuik, Te Wierik, Memisevic, Chabot, Handwerker, Bruns, Reis, Doan, Sierhuis, Mahi 

COME ON FC!

Reacties:
kees17-02-2019 om 02:35

Behalve de welkome punten zal een overwinning op Feyenoord het aanzien van FC Groningen in "voetbal-land" goed doen!

Als Mahi speelt ( ik denk voor 3/4 wedstrijd ) en scoort dan kunnen we die transfersoap achter ons laten... hij kiest voor een avontuur bij  FC Zürich,  voor het geld en zijn gezin, maar de FC G supporters zullen als hij weer snel ziek is of geblesseerd raakt, hem toch een beetje ontrouw aan de club verwijten, ondanks zijn eerste 2 goede jaren in Groningen.

Opvallend en een beetje vreemd is dat Mahi (zoals verklaard) kennelijk  NU al een soort afspraak bij die club heeft, terwijl Mahi zegt er nog nooit geweest te zijn; stel dat Mahi een prima 4 maanden doormaakt, dan zullen andere grotere Europese clubs hem in de zomer toch zeker een (nog) beter contract kunnen aanbieden? Het kan allemaal zo maar weer anders zijn... ook hier blijven dus tegenstrijdige berichten komen ...extra tijd voor "een kopje koffie" tussen Hans Nijland en Mimoen Mahi (dwz alsnog verlengen)  zit er niet meer in, als ik de uitspraken beluister..    

Rob197017-02-2019 om 09:38

Mahi, wat maakt het uit, ook hij moet goed voor zichzelf zorgen. Doet iedereen, waarom hij niet. Nu kan hij fraai zijn bankrekening spekken en heeft hij ook iets voor de toekomst. Iedere club is blij om een goede transfervrije speler binnen te halen, dat zouden wij als supporter ook zijn. Helaas wordt er niets op hem verdient, maar heeft hij Groningen wel geld gebracht voor zijn inzet. Bij Bayern zijn ze ook altijd nog blij met  Robben, ondanks dat hij weinig speelt, maar hij heeft ze veel gebracht. Respect voor geleverde diensten.

wie weet knalt hij er vanmiddag weer goed op los en gaat het er steeds rooskleuriger uitzien. Het zware programma is bijna achter de rug en nog 7 potentiële winstpartijen lonken. Wat is het vroeg zomer in Groningen. 

Zit het tegen dan hopen op een leuke pot voetbal, want daar is het toch voor gemaakt.

 

Ronnie 17-02-2019 om 07:54

Waarschijnlijk was het bedrag van Zurich aan fc te klein om Mahi nu te laten gaan. Mahi kan 3 plaatsen verschil in de eindstand betekenen en dat levert veel meer op. Verstandig dus dat hij er nog is.

ik weet nog dat hij op het laatst van de zomertransfer periode naar Fulham kon voor een paar miljoen... tsja, dat is voetbal. Was hij toen weggegaan dan hadden de supporters Nijland bij de kladden gepakt, nu zegt iedereen dat Nijland hem beter had kunnen verkopen. Ik liep net nog even naar het koffiezet apparaat en keek even in het koffiedik. Daar stond helaas niets over Mahi en of hij er de komende wedstrijden 10 in schiet en ons 7e plaats bezorgd. 

In deze bizarre competitie al helemaal niets over te zeggen. Wie is er naar de sigarenboer geweest om bij heracles fortuna 6-0 in te vullen met 1 goal van drost? Heerenveen speelt 2-2 tegen psv en ga zo maar door.

ik demk dat de fc vanmiddag niet helemaal kansloos is tegen feijenoord. Die zitten met hun hoofd al bij de bekerwedstrijd tegen ajax. Die willen heel blijven. Achterin kwetsbaar, voorin leep en gevaarlijk. Van Persie nog eenmaal zien voetballen, trucs van bel hassani, goals van Doan en Mahi. Genoeg reden om fox uit te laten en naar d3 Euroborg te gaan lijkt mij. 

 

appie happie17-02-2019 om 09:03

Bek Hassani speelt niet als ik alles en iedereen zo hoor...en Mahi  ook niet   zullen waarschijnlijk pas ingezet worden  wanneer het niet loopt.

We zullen t zien en Kees ik ben dr weer hoor...de auto staat klaar.

kees17-02-2019 om 13:00

ik heb nog overwogen om je te helpen met aanduwen, net als vroeger met die 2 cheveaux Veel plezier daar: 2-2 moet kunnen !

LeoFCG17-02-2019 om 09:18

Is Bel Hassani geblesseerd?

Rooie17-02-2019 om 10:38

FCG kan alleen maar resultaat halen als de inzet en teamgeest aanwezig blijven, zoals in de laatste 4 potjes. Dan kan er veel. Mensen die met eigen BV-tjes bezig zijn, kunnen beter op de bank of tribune blijven zitten. Het is hun gegund, maar niet in het belang van FCG. De opstelling is aan de trainer. Ik hoop dat hij lekker eigenwijs zijn eigen koers blijft bepalen. Drie punten vandaag zijn erg welkom, hoe ook gewonnen. Ik hoop op goals van Sierhuis, Bruns en onze nieuw Japanner.

17-02-2019 om 10:52

Zou toch geweldig zijn .. Vanmiddag winnen van die kakkerlakken en lekker naar boven kijken op de ranglijst!! Maar bij een nederlaag, wat niet heel raar zou zijn .. Wordt het weer billen knijpen . Rare competitie blijft het dit jaar. Ben niet overtuigd van hankouri!! Ondanks z'n goal!! Bell Hassani mist ritme...hopelijk komt dat goed. 

Thomas Portugal17-02-2019 om 11:13

Ik heb er zin in vandaag. Mahi blijft gelukkig nog een paar maanden. Ik denk zelf dat hij weer lekker vrij en fris gaat voetballen. Helaas moet ik de wedstrijd vanaf de bank bekijken. Ik verwacht een mooie wedstrijd met veel strijd.

Groen hart17-02-2019 om 11:23

Helaas geen Fox in Thailand ...hoop op een cafe. Iedereen veel succes vanmiddag ... 

Marco17-02-2019 om 11:54

Leuke wedstrijd waarbij het nieuwe elftal kan laten zien dat ze thuis horen in de play offs/ linkerrijtje.

Feyenoord heeft wel veel meer kwaliteit.

Mahi heeft nog met Groningen om de tafel gezeten, maar kiest uiteindelijk voor een nieuwe uitdaging en financiële onafhankelijkheid. Die keuze is menselijk.

Eigen jeugdspeler Zivkovic lijkt nu naar China te gaan waar hij 8 miljoen gaat verdienen in de 2de klasse de komende jaren. 

kees17-02-2019 om 12:58

iedere dag Chinees eten... hond op tafel... maar goed ieder gaat z'n eigen weg... Vanmiddag 2-2 voorspel ik

17-02-2019 om 15:23

Degelijke eerste helft!! Kansen benutten en 't is zomaar 3-0...valt wel op alle twijfelgevallen krijgt feyenoord mee van  makkelie. Hopelijk nekt dat fc de 2e helft niet .. Zie het alweer gebeuren

marcelfcg17-02-2019 om 16:13

Dat fluiten van Makkelie is inderdaad opvallend. Ieder twijfel gevalletje voor Feyenoord.

17-02-2019 om 16:34

Gelukkig goed afgelopen, even knijpen op het laatst nog... YES!  !!  

nulvijftig17-02-2019 om 16:43

Chabot MOTM, misschien wel de beste aankoop dit seizoen.

Rooie17-02-2019 om 16:46

Mannelijk voetbal en veel bezieling in het team! Veel kan nog beter, maar de wil om te willen winnen was weer aanwezig, Prachtig!

Gefeliciteerd FCG en beloon jezelf ook met 3 punters tegen NAC en VVV.  Hou deze stijgende lijn vast, dat is jullie gegund.

kees17-02-2019 om 16:47

we hebben vandaag in feite geen spitsenlinie gezien bij FC Groningen...wel veel meer balbezit dan F. en meestal was FC G winnaar in de duels. Voor mij speelden Chabot, Ha(/r)ndwerker, Bruns  en Te Wierik een goede partij !, en Mahi miste zelfvertrouwen... So what: FC groningen heeft er weer 3 punten bij en neemt afstand van ploegen onderin waar trouwens ook SCHeerenveen bivakkeert.

Pietjepal17-02-2019 om 16:57

Als je Feyenoord onder druk weet te zetten, zo'n groot deel van de partij. Dan ben je  gewoon goed bezig. PSV komt er dan wel goed mee weg, er gaat een keer een topclub de boot in. Ik had dit weer niet verwacht. Stormachtig beginnen, en dan nu de winst eruit slepen. Het was niet geluk, gevolg van hard werken. Natuurlijk ben ik nieuwsgierig naar wat er gebeurt als er een paar weergaloos in vorm raken. Wat als er vrije trappen ingaan, wonderschone schotten van mahi, doan, of wie dan ook. Het gruwelijk erin gaan blijft nodig, en daarin staat de ploeg de afgelopen wedstrijden erg goed in. De aanvallers gaan er vol in, de verdedigers geven weinig weg. Winst op de top drie is soms gek genoeg noodzakelijk om in de eredivisie blijven, het blijft een gekke competitie.

Reacties zijn uitgeschakeld