Terug

Deel deze pagina:

Kon Veel Minder S01E23: linkerrijtje?

Door Kon Veel Minder de Podcast 3 reacties

Elke Groningen-supporter beleefde een geweldige middag afgelopen zondag. Tijd om dat na te bespreken! Samen met freelance-journalist en supporter Wim Masker bespreken wij de wedstrijd tegen Feyenoord, het aankomende beleid bij de FC en blikken wij vooruit op de wedstrijd tegen NAC Breda. Plus, er is een verrassende Piethoane van de Week!

Dankwoorden:
- Omroep OOG voor de faciliteiten
- Free Westerhoff voor de intromuziek

Contact:
konveelminder@gmail.com
Twitter: @KVMdePod
Facebook & Instagram: @konveelminder

Volg ons ook op Twitter:
Thijs Faber: @Thijs_Faber
Maarten Siepel: @Maarten_Siepel
Wouter Holsappel: @Holsappel

Reacties:
FC Bayern19-02-2019 om 09:18

Achteraf je gelijk halen is altijd een beetje zielig, maar ik doe het toch nog 1 keer voor de laatste keer omdat ik het bizar vind dat een 'professional' als Danny Buijs blijkbaar niet ziet wat ik als amateur en buitenstaander wel zie. En dat is natuurlijk dat Warmerdam zeker al sinds de winterstop had moeten wieberen voor Reis. Ik heb dat hier al weken geroepen, waarom ziet de technische staf dat niet? Ik vind de opmerking "warmerdam, huh die deed helemaal niet mee, ik heb hem absoluut niet gemist" uit de podcast dan ook de waarheid als een koe. Danny kan nu echt niet meer om Reis heen. Middenveld was echt om te smullen met Doan, Reis, Memisevic en Bruns. En dan heb je ook nog Bel Hassani achter de hand. Ik denk dat Warmerdam en v/d Looi wel eens een tijdje er naast kunnen staan en er alleen met blessures/schorsingen weer kansen voor hun komen te liggen. Eigenlijk verdient natuurlijk het hele team een pluim want ook de aanval (heerlijk druk gezet door Mahi en Sierhuis) en verdediging (geen serieuze kansen voor Feyenoord) waren uitmuntend. 

Rob197019-02-2019 om 10:40

Ik heb de statistieken van Mahi nig gezien, toen hij werd gewisseld, 11,5 km gelopen, soms zijn het misschien domme meters zoals kraay jr zou zeggen, maar bij Mahi was het de werklust. Het risico is dat je dan de mooie kansen laat liggen, maar aan de andere kant wordt er wel veel gelopen om de juiste ruimtes te krijgen. Ruimte, die Handwerker op de juiste momenten kan gebruiken. Daarom is het ook goed dat Warmerdam er even naast staat, de linkerkant is daardoor sterker geworden en het middenveld evenwichtiger.

Pietjepal20-02-2019 om 02:19

Kwaliteit van de reacties op het forum verbeterd ook al. Zag ik dat nou goed dat Zeefuik geen enkele onnodige kaart pakte?

Europese scouts op de tribune. Voor Chabot is t gerucht. Voor Feyenoord kan ook tuurlijk en ik zou zeggen ook meteen Doan, Reis (18 jaar), Memisevic, Sierhuis.

Groningers zijn "absolute bargains" internationaal. En dan bedoel ik 4 miljoen enzo.

ArendQ01020-02-2019 om 13:17

 Als je niet de bereidheid hebt om er vol voor te gaan, ken je net zo goed niet aan de wedstrijd beginnen. Gewoon vanaf minuut 1 er bovenop. Maar een kat in het nauw maakt rare sprongen. Dus ben bang dat het niet zo'n prettige avond wordt tegen NAC! Ik hoop zo dat ik er vreselijk naast zit. 

Reacties zijn uitgeschakeld