Terug

Deel deze pagina:

Kon Veel Minder S01E27: special over opleiding met Peter Jeltema

Door Kon Veel Minder de Podcast 6 reacties

Weer gewonnen, het begint bijna normaal te worden. Jammer dat het nu interlandweekend is eigenlijk... Te gast vandaag is Peter Jeltema, Hoofd Opleiding bij FC Groningen. Met hem bespreken we opleiding in Nederland en bij FC Groningen specifiek. Ook leggen we hem het vuur aan de schenen in de wekelijkse quiz. 

Dankwoorden:
- Omroep OOG voor de faciliteiten
- Free Westerhoff voor de intromuziek

Contact:
konveelminder@gmail.com
Twitter: @KVMdePod
Facebook & Instagram: @konveelminder 

Volg ons ook op Twitter:
Thijs Faber: @Thijs_Faber
Maarten Siepel: @Maarten_Siepel
Wouter Holsappel: @Holsappel

Laat een recensie achter op onze speciale podcast-pagina! 

Reacties:
Hgz19-03-2019 om 15:27

1 van de mindere podcasts. Jeltema verteld veel maar zegt weinig. Doe dan maar die schreeuwerd van een Bleker die heeft tenminste wat te melden wat supporters interesseerd

blauwevogel19-03-2019 om 16:00

Tja was niet best ,het is maart dus alle aflopende contracten moeten worden bekeken  voor 01 April ,een leuke podcast in deze FCG loze week is om hierover te praten met een bleeker of een masker!!

appie happie19-03-2019 om 20:27

Jongens maak je niet druk...ik luister nooit naar dit soort dingen  ook kijk ik nooit filmpjes op een internet krant geef mij maaar gewoon geschreven "nieuws"...

manus19-03-2019 om 21:15

Vergaat mij net zo; lees alleen de reacties.

Thomas Portugal20-03-2019 om 10:11

Jongens, bedankt voor alweer een hele interessante en vermakelijke podcast. Ik kan me herinneren dat Jeltema in het verleden een beetje afgeschilderd werd als een saaie man. Ik kreeg zelf het idee tijdens het luisteren naar zijn antwoorden, dat deze man over veel kennis beschikt. Ik denk zelf dat het goed is voor een club als Groningen om een mix te hebben van mensen met een professioneel voetbal verleden en deze misschien meer theoretische mensen. Ga zo door.

FC Bayern20-03-2019 om 11:41

Ik ben het eens met Hgz en blauwe vogel, duidelijk een mindere podcast, Jeltema zal ongetwijfeld veel kunde hebben, maar hij praat inderdaad veel en zegt eigenlijk niks.

Ik had liever veel een uitgebreidere nabeschouwing en voorbeschouwing gezien met daarbij jullie oordeel over tactische zaken en beslissingen. Ik had bevoorbeeld wel wat meer willen horen over jullie mening van de omzetting memisevic chabot. 

Hebben jullie volgende week overigens ook een podcast? Aangezien jullie nu al de summiere voorbeschouwing op AZ hebben gedaan gok ik van niet. Zou het in dat geval geen beter idee geweest zijn om deze podcast een volledige voetbalpodcast te maken (zoals normaal) en in de voetballoze week deze podcast met Jeltema uit te brengen voor mensen die hier in geinteresseerd zijn?

Neemt niet weg dat ik naar jullie blijf luisteren, ik vond alleen deze podcast iets minder geslaagd.

Thijs_Faber20-03-2019 om 16:28

Volgende week zijn we er uiteraard ook gewoon met een -normale- uitzending!

FC Bayern21-03-2019 om 08:34

Bedankt voor de informatie Thijs, ik kijk er naar uit!

avl20-03-2019 om 14:41

Heb ooit in een ver verleden een aantal jaar met die Jeltema samen gevoetbald. Saaie vent en heeft nooit iets te vertellen gehad.
Kletste altijd anderen na. Uiteraard weet ik niet of dat nog zo is, maar een saaie vent lijkt me t me nog.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!