Terug

Deel deze pagina:

Kon Veel Minder S01E24: puntje in Breda

Door Kon Veel Minder de Podcast 3 reacties

Een puntje in Breda, tja. Gelukkig was er verder genoeg te bespreken. De van vakantie teruggekeerde Thijs kon weer wat Ludovit Reis-propaganda uiten en los gaan op Robert Maaskant. Peter van Dijken was er ook bij, hij kon onder andere zijn licht laten schijnen over het zogeheten corteo-verbod, opgelegd door de gemeente Heerenveen. Verder was presentator Maarten er niet, dus moest Thijs de honneurs waarnemen, met wisselend succes... Veel luisterplezier!

Dankwoorden:
- Omroep OOG voor de faciliteiten
-Free Westerhoff voor de intromuziek

Contact:
konveelminder@gmail.com
Twitter: @KVMdePod
Facebook & Instagram: @konveelminder

Volg ons ook op Twitter:
Thijs Faber: @Thijs_Faber
Maarten Siepel: @Maarten_Siepel
Wouter Holsappel: @Holsappel

Reacties:
ArendQ01026-02-2019 om 06:50

Zeer vermakelijk weer deze podcast. Ik hoorde in het begin alleen wat tegenstrijdigheden over de wedstrijd. Of ik was nog niet helemaal wakker en begreep het misschien verkeerd. Maar gelijk spelen tegen NAC vind ik een slecht resultaat. Ja het is in ieder geval weer een puntje, maar kom op het is tegen NAC. Thijs zei het al een bizar slecht spelende ploeg. Ja als ze bizar slecht spelen dan is een gelijkspel natuurlijk niet goed. De eerste helft vond ik Groningen prima voetballen. Snel druk zetten en de bal veroveren. Leuke combinaties tot aan de 16 en dan hield het op. NAC was duidelijk aan de wedstrijd begonnen om een punt binnen te slepen. Dat was alleen maar verdedigen en op de counter spelen. Zo zal het tegen VVV ook wel gaan. Dus heb je kans dat je weer zo'n wedstrijd krijgt. De tweede helft viel ik bijna in slaap, op een paar momenten na. Dat NAC onderaan staat met dit voetbal begrijp ik wel. Als je thuis speelt moet je in ieder geval de intensie hebben om een wedstrijd te willen winnen. De enige die dat wilde waren de supporters. Die riepen vanaf minuut 1: "alles of niets". 

Mark-Jan Fledderus is gewoon afwachten hoe hij het gaat doen. Voorspellingen van te voren hebben geen zin. Ja hij is jong maar dat zegt helemaal niks. Als er iemand met ervaring had gekomen, wil het niet zeggen dat je dan verzekerd bent van succes. Gisteren heb ik naar de presentatie gekeken. Wat je dan altijd krijgt bij een presentatie is dat hij zich natuurlijk 100% wilt inzetten en de andere gebruikelijke teksten die horen bij iemand die bij de club komt. We gaan het zien. 

 

Ik denk dat het tegen VVV 4-1 gaat worden. Ik zit er elke keer met mijn voorspellingen naast. Dat mag nu ook wel als ze maar winnen. Bedankt voor de podcast. Het was weer leuk. 

Thijs_Faber26-02-2019 om 10:37

Een hele slechte ploeg kan nog wel heel stug zijn, dat bedoelde ik (denk ik). Verder bedankt voor je compliment!

ArendQ01026-02-2019 om 16:06

Ahaaaa okay, ja dat kan idd. 

Snooze28-02-2019 om 07:58

vermakelijk dit. zondag wordt het een spannende  2-1

Reacties zijn uitgeschakeld