Knappe uitzege Jong FC op Quick Boys

De Beloften hebben vanmiddag met 2-0 gewonnen van Quick Boys. Beide treffers vielen in de tweede helft. Daniel Bouman scoorde kort na de pauze uit een rebound situatie. In de slotfase verdubbelde Michael Breij de marge naar 2-0. De score had nog hoger kunnen uitvallen. Breij die met name in de eerste helft meerdere keren dichtbij een doelpunt was mocht kort voor de pauze aanleggen voor een strafschop. Deze werd gestopt door doelman van der Helm.

Een knappe overwinning want eerder dit seizoen verloor Jong FC het thuisduel met 2-1. FC Groningen blijft voorlopig op de tiende plek maar heeft de aansluiting terug op de subtop. Volgende week zaterdag speelt het thuis tegen ASV De Dijk.

Opstelling FC Groningen Onder -23: Boevink, Sopacau, van der Kaap, Ploem, Wouters, van Kaam, Breij, Postma, Bouman, Pohl, Burger