Jong FC wint uit bij Hoek met 3-4 en boekt vijfde zege op rij

Door Redactie 0 reacties

Een bliksemstart voor het team van trainer Alfons Arts. Binnen 10 minuten op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Thijs Dallinga en Daniël Bouman. De Zeeuwen wisten tot aan de pauze daar weinig tegenover te stellen. Met de aanvang van de tweede helft had de thuisploeg een dubbele wissel toegepast om het tij te keren. Thijs Dallinga scoorde al snel 0-3. Hoek dat nog niet wou opgeven kwam ruim een kwartier voor tijd op 1-3 (De Jager). Nog geen vijf minuten later liep Jong Groningen via Matthijs Hardijk uit naar 1-4. In de slotfase werd het 2-4 (De Jager) en 3-4 (van Renterghem). Het werd nog even spannend maar toch wist Groningen  de zege over de streep te trekken. FC Groningen onder-23 schrijft met dit resultaat de vijfde overwinning op rij. Het team is dit kalenderjaar nog steeds ongeslagen en klimt naar plek vijf.

Volgende week zaterdagmiddag speelt Jong FC uit tegen Harkema, aanvang 14.30 uur.