Terug

Deel deze pagina:

Interviews voorafgaand aan Vitesse - FC Groningen

Door Redactie 4 reacties

Hierbij de interviews met Deyovaisio Zeefuik, Thomas Bruns en trainer Danny Buijs voorafgaand aan de return in de halve finale van de play offs tegen Vitesse. 

Reacties:
Rob197020-05-2019 om 20:36

Een beetje off-topic, Buijs stoorde zich aan de lege stoeltjes en pleit voor een andere opzet van de play-offs. Waarom, misschien is het een idee, om met betere speeldagen of speeltijden te komen. Dit is toch een grote boosdoener van het toetje voor de clubs die toch nog een prijsje kunnen winnen. Verder zijn de groene stoeltjes, evenals de grijze bij Heracles ook te wijten aan de belachelijk slechte wedstrijd die beide ploegen voor aanvang van de play-offs hebben gespeeld. Dat Groningen er een leuke wedstrijd van maakt was niet echt te voorspellen. De sfeer die in het stadion aanwezig was, was er een uit oude tijden. Dat is iets waarom wij er iedere 14 dagen graag willen zitten.

Een juiste instelling, kan een hoop doen.

Martijn 20-05-2019 om 22:12

Zaterdagavond moet toch een haalbare avond zijn. Was een mooie warme avond ook, viel mij ook tegen wat er zat. Heb in elk geval een mooie wedstrijd gezien.

 

Doordeweeks is het wel een belabberde tijd overigens. 

brummie20-05-2019 om 22:40

Lege stoeltjes heeft met name te maken met het tijdstip 20.45. Veel ouders met kids haken dan af.

Daarnaast was er het songfestival wat miljoenen kijkers trok. 

Mocht FC doorgaan zit je weer aan een laat tijdstip vast en een vrijdagavond. 

 

marcelfcg21-05-2019 om 13:23

Dat is het dus. Volgens de KNVB moet het voetballen een familiefeest zijn. Nou ik kan je verzekeren dat het voor mijn dochter geen feest was toen ze te horen kreeg dat ze niet mee mocht vanwege het aanvangtijdstip. De centen gingen bij de KNVB weer eens voor het voetbalfeestje......

Marco20-05-2019 om 23:24

Andere opzet bepleiten is het meest domme wat je als Groningen kunt doen. Plek 5 geeft recht op voorronde Europees voetbal. Vitesse en Utrecht hebben ieder jaar 10 milj. meer te besteden. De kans dat je die beiden in de reguliere competitie voorblijft is zeer klein. Play offs is een momentopname, dan heb je meer kans. Ook heb je nu de extra inkomsten van 1 of 2 thuiswedstrijden . Denk dat ook het bestuur moet pleiten voor een eventueel andsre opzet, mocht je dat al willen, niet de trainer. Buijs had moeten zorgen voor winst in Emmen dan waren er meer kasrten verkocht.

Vind het wel vreemd dat supporters wel in de competitie komen, maar als de prijzen verdeeld worden de opkomst minder is. Hoop dat als Groningen de finale haalt er een uitverkocht huis is.

 

 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!