Terug

Deel deze pagina:

Interlandperiode kent drie eerste elftal spelers FC

Door Redactie 7 reacties

De komkommertijd is voor de tweede keer dit seizoen aangebroken vanwege de interland plichtplegingen. Mimoun Mahi mag zijn kunsten vertonen voor Marokko. Zij spelen op zaterdag 7 oktober een WK kwalificatie (thuis) wedstrijd tegen Gabon. Oussama Idrissi is geselecteerd voor Jong Oranje dat zich moet zien te kwalificeren voor het EK Onder 21 van 2019 in Italië. Op vrijdag 6 oktober wordt er (thuis) gevoetbald tegen Letland, op dinsdag 10 oktober is het in en tegen Oekraïne. Juninho Bacuna is opgeroepen voor twee oefenwedstrijden van Oranje Onder 20. Zij spelen op donderdag 5 oktober in Hardenberg tegen het Duitse team van Onder 20, volgende week maandag 9 oktober wordt er geoefend in en tegen Polen Onder 20. 

Tom van de Looi zit bij de selectie van Oranje Onder 19 dat aantreedt tegen Malta en Hongarije (EK kwalificatie), Daniël van Kaam is geselecteerd voor Oranje Onder 18 (oefenwedstrijd tegen Oostenrijk). Hampus Findell oefent met Zweden Onder 18 twee keer tegen de leeftijdsgenoten van Zwitserland en Oskari Sallinen maakt deel uit van Finland Onder 17.

 

Reacties:
herman196004-10-2017 om 22:14

Nu er problemen zijn met de spitsen bij de FC, is er toch een mogelijkheid om een leuke spits te halen.

Nm Reis de Braziliaanse spits van ( voorheen) O.A psv. Gewoon voor een 1/2 jaar vast leggen . wat er nu loopt is ook niet veel

en Tom krijgt weinig vertrouwen . Ach en ze mogen toch graag geld over de balk gooien ,dus nemen die gok.

 

05-10-2017 om 07:04

Reis, de man met een lijntje...;)

06-10-2017 om 17:04

mocht padt in de winterstop vertrekken, zou ik direct die keeper v peru halen. aardig keepertje

06-10-2017 om 17:10

Mahi heeft volgens mij wel een beetje te veel hoogmoedswaanzin. Hij geeft aan van toegevoegde waarde te zijn voor het Nederlands elftal. Nu doet hij het best aardig, maar ik vind hem eigenlijk nooit uitblinken. Reis is neem ik aan een grap. Waar speelt hij nu eigenlijk...?

06-10-2017 om 19:37

Als iemand de moeite neemt om even het verhaal van Jonathan Reis op Wikipedia te lezen, dan zegt dat al genoeg. Een coke snuiver,dranklap en dwarsligger hoeven we ons bij FC-Groningen niet laten welgevallen. Dan toch maar liever Sorloth terug, die scoort er in Denemarken lustig op los. Een bewijs dat hij hier bij de club altijd verkeerd is gebruikt. Maar ja, dat is eigenlijk oud nieuws en al veel langer bekend dat spelers verkeerd worden gebruikt. Vooral onder Faber is dat een "hot item".  

06-10-2017 om 22:14

heb jij nooit coke gesnoven robboy? of een keer smoor geweest? iedereen maakt fouten! misschien speelt hij nu weer de pannen van het dak. en even over sorloth , wij groningers zijn een meester in om spelers de grond in te jagen , vooral de laatate jaren. Sorloth is hier een goed voorbeeld van , speelt nu weer met vertrouwen en plezier! ik zeg who's next? volgens mij is dat veldwijk? amper 3 wedstrijden in de basis begonnen! en men begint nu al over instagram en zijn vriendin, ach jongens jullie nemen ook de tijd om dat te bekijken , laat die jongen lekker in zijn waarde! ik zeg niet dat jij dit getyped hebt he robroy! topper. geef je gelijk dat spelers verkeerd worden gebruikt onder faber! en met minder vertrouwen de wei betreden!

07-10-2017 om 13:42

Nou nee,Achmed, die rommel is en was niet aan mij besteed. Ben ik asl Groninger veel te nuchter voor. Is ook veel verstandiger om je niet met die rotzooi in te laten. Een borreltje op z'n tijd moet mogen maar alles waar "te" voor staat is niet goed. Ben blij dat je mijn zienswijze wat betreft de rest van mijn verhaaltje onderschrijft. Het is toch ook te gek dat je zo'n speler na een jaar verkeerd te hebben gebruikt, weer bij het grof vuil zet. Overigens geldt dit ook voor Tibbling. Werd als held binnengehaald en na twee jaar deze speler op bijna alle posities te hebben opgesteld weer "weggescheten" voor een scheet en zeven knikkers. Belachelijk beleid van de club!!!!!

kees13-10-2017 om 11:12

Achmed...als een speler niet erg presteert, of gewoon niet aand e verwachtingen van de club/TS voldoet, dan worden andere zaken, zoals privé meer naar voren gehaald.  Het si bekend metVeldwijk dat hij een vlogger pur sang is, met telkenmale een aktieve communicatie van hemzelf en zijn vriendin over ZIJN eigen welbevinden.  Zeg maar "celebs".  Dat ligt in Groningen wat moeilijker dan in Amsterdam,  maar soms ziet een speler het licht:  zoals Linssen het afgelopen half jaar heeft gedaan: voetbal als fullprof werk zien en die dames maar even buiten beeld houden.  Sorloth kan je moeilijk de supporters iets verwijten... die mocht vaak op het laatst invallen cf. het tactisch concept van de trainer.  

Trouwens als je ziet hoe er in het profvoetbal een emotionele of relationele kant van de voetballer in kwestie een grote rol kan spelen ( zeg maar: het verschil kan maken tussen succes en mislukking ) dan is die trasgische situatie met Nouri hier ook een voorbeeld van: het hele team, zegf maar de hele club  was/is nog/ van slag. terwijl je hier toch alleen maar van een tragisch voorval kan spreken. 

Wat ik maar bedoel:  je weet nooit hoe het precies loopt, in de topsport.   

08-10-2017 om 08:19

ik hou wel van types als reis , leren gaandewegg in hun leven van hun fouten , worden volwassener , en zijn getalenteerd! de vraag is hoe fit is reis? dat hij talent heeft is een feit.

over tibbeling ook weer roerend met je eens , pure kapitaalsvernieteging. verkeerde keuzes maken binnen de staf voor andere spelers , of posities kan de club een hoop geld kosten en prestaties op het veld.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!