Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen sluit 2023 af met overwinning op Jong FC Utrecht

Door Sven Heikens 27 reacties

FC Groningen heeft 2023 afgesloten met een overwinning op Jong FC Utrecht. De overwinning moest van ver komen, want Jong FC Utrecht kwam nog op voorsprong in Groningen. Door de zege klimt Groningen naar de voorlopig 6e plek in de Keuken Kampioen Divisie en de ploeg van Lukkien is bovendien al tien wedstrijden ongeslagen.

Net als in de afgelopen bekerwedstrijd tegen Willem II had Lukkien last van vele afwezigen in de selectie: Prins, Hove, Balker, Irandust, Abraham, Emeran, Lien en Van Veen waren bijvoorbeeld allemaal al niet inzetbaar. De basiself wijzigde dan ook niet ten opzichte van afgelopen week, op de bank zat heel veel jeugd met o.a. Eggens, Leicester en Potma. Basisopstelling Groningen: Jurjus; Bacuna, Rente, Peersman, Määtä; Pelupessy, Duarte; Schreuders, Valente; Postema en Van Bergen

In de eerste helft had Groningen de overhand. De beloftenploeg van Utrecht zakte erg ver in en hield het heel compact. In tegenstelling tot de andere beloftenploegen speelt de ploeg van Utrecht nagenoeg altijd in dezelfde opstelling, wat te merken was op het veld. De beloftenploeg van Utrecht zat, net als de heenwedstrijd in Utrecht, opnieuw goed in mekaar. Groningen kwam niet verder dan een aantal halve kansen of schoten van afstand van Duarte. Utrecht beperkte zich tot verdedigen en gokte op de couter, zo ook op het moment waarin Peersman de bal inleverde. Akkerman van Utrecht kon zo doorlopen naar Jurjus, legde de bal breed op Van de Haar en de Utrechtste spits kon zo binnenschieten. In het vervolg van de eerste helft gebeurde niet veel noemenswaardigs.

In de tweede helft tapte Groningen uit een ander vaatje. Het tempo lag een stuk hoger, er werden meer diepte loopacties achter de Utrechtste defensie geplaatst en zodoende werd Utrecht wat uit mekaar getrokken. Toch bleef het bij halve kansen. Pelupessy en de zeer teleurstellende Määtä verlieten het veld voor Tika de Jonge en Nick Bakker, waarbij Peersman naar de linksbackpositie verhuisde. Bij Peersman zijn eerste opkomende actie, werd hij op de rand van de zestien gevloerd door een Utrecht verdediger. Duarte ging achter de bal staan en schoot de bal prachtig achter Calvin Raatsie.

Het bleek het startschot om nog meer energie in de pot te leggen en in deze periode trok Groningen de wedstrijd nog meer naar zich toe. Een dieptebal van Van Bergen werd door Postema knap achter Raatsie geschoten en Groningen kwam op een 2-1 voorsprong. Een knappe spitsengoal van Postema, die zijn draai toch aardig weet te vinden. In het vervolg van de wedstrijd werd Groningen wat onrustiger, waardoor Utrecht nog een aantal keren voor Jurjus verscheen, maar hele grote mogelijkheden kreeg het niet.

Door de overwinning stijgt Groningen weer een plaatsje in de grote subtop van de KKD. De achterstand op nummer 2 Roda JC is slechts zes verliespunten, al heeft Roda nog één wedstrijd tegoed op Groningen. Als Groningen deze lijn weet door te trekken, is er nog veel mogelijk in de tweede seizoenshelft, maar we hebben ook gezien dat het nog wel veel moeite kost om dit soort wedstrijden te winnen.

Nu eerst winterstop, Groningen vervolgt de competitie op vrijdag 19-januari bij FC Emmen, maar eerst spelen de Groningers de dinsdag ervoor voor de beker bij Excelsior.

 

Reacties:
Durovski22-12-2023 om 23:58

Gelukkig 3 punten tegen de nr. 17 verder maar snel vergeten.

ChiChi23-12-2023 om 09:44

Matige wedstrijd maar wel verdiend gewonnen door o.a. een wereldgoal van Duarte,

die je waarschijnlijk nu een paar wedstrijden kwijt bent en hopelijk niet geblesseerd terugkomt.

Als je door wil pakken t.o.v. van de ranglijst moet er in ieder geval wel een scorende spits bij,

want nogmaals: v.Bergen is het echt niet, is amateur niveau, dit kan echt niet meer.

Postema begint gelukkig nu wel meer te scoren.

 

Iedereeen fijne feestdagen toegewenst.

Twee punt.23-12-2023 om 10:40

Voor wat betreft van Bergen mag je wel een andere plaat opzetten. Deze speler wordt, mede door jouw negativisme, er niet beter op. van Bergen is gewoon een prima speler die door zijn inzet anderen in stelling kan brengen om te scoren, maar dat wil jij waarschijnlijk niet zien, of hebt er geen kijk op, dat kan ook. Iemand afzagen kan altijd nog maar is bij van Bergen niet aan de orde want dat is een speler die zijn plek in het team verdient.

Herman Badkuip23-12-2023 om 10:05

Ons FC Groningen houdt 't elke wedstrijd wel heel erg spannend hoor....De vechtmachine van trainer Dick Lukkien blijft de hele wedstrijd gaan, overwint onverwachte tegenslagen en scoort geweldige goals! Na de fantastische beauty van Laros Duarte bleven de jonkies van FCG met ontzettend veel passie en strijd voetballen. De tweede goal kon eigenlijk niet uitblijven, maar daarna toch weer even billenknijpen, zeker ná de onterecht afgekeurde derde goal.....Een heerlijke afsluiting van een dramatisch voetbaljaar, na de winterstop gaan we met z'n allen door op overwinningspad met hopenlijk een veelscorende spits erbij! Kostons, Martijn Kaars óf misschien wel een herboren Kevin van Veen, wie zal 't zeggen? Zou daarnaast óók eens polsen bij een ervaren spits als Michael de Leeuw of hij een comeback naar FCG ziet zitten....Als extra steun voor de youngsters voorin én misschien spitsentrainer bij de FCG! En wat moeten wij straks zónder een Laros Duarte als hij meedoet aan de Africa Cup? Maar goed dat gaan we na de winterstop wel weer zien....eerste lekker genieten van gezellige kerstdoag'n en alvast een gezond en sportief nije joar!

campesino23-12-2023 om 10:23

Prima resultaat na de bekerwinst. Dit zijn van die wedstrijden waar je alleen maar kan verliezen omdat iedereen al van 3 punten uitgaat.

Het begint er beetje bij beetje op te lijken. Misschien dan toch nog promotie?. Maar eerst  excelsior maar even opvreten. Met een beetje geluk kan je ver komen in de beker.

Ik heb het al eerder gezecht, maar voor mij hoeft er niemand bij in de winter. Geef deze groep nu gewoon het vertrouwen ( als je afscheid kan nemen van irandust,Abraham .... Natuurlijk wel doen). Je kan beter je geld besparen en dan vd zomer gericht aankopen 

Ik heb ook nog wel vertrouwen in van bergen en postema. Iedereen roept nu om kaars en kostons maar of die nou echt zoveel beter zijn. Ik weet het niet. Als we in de eredividie zouden spelen en groningen zou met die spelers aankomen dan zouden de rapen gaar zijn. Zullen geweldenaars zijn het nou ook weer niet. 

Maar we sluiten in ieder geval een gitzwart jaar met lichtpuntjes af. 

Prettige feestdagen iedereen

marcelfcg23-12-2023 om 13:03

Kijk maar eens hoe rustig Kostons in de afwerking blijft. Mooie techniek ook. Maar past hij in het team? Geen idee, hij gaat vast niet net als Postema en Van Bergen de hele wedstrijd als een gek de opbouw lopen te verstoren.

Hgz23-12-2023 om 10:44

Zo hoort het. Thuis moet je 3 punten pakken. Het is geen FC Utrecht 1. Laten we nou ophouden met Kostons en Kaars te noemen. Die komen toch niet naar Groningen. Misschien wel als  Groningen in de eredivisie had gespeeld. Nu zien ze Groningen niet een stap hogerop. Die willen in de eredivisie spelen. Onze superscout moet zijn pijlen richten op andere spitsen in het buitenland, Misschien loopt er in Frankrijk nog een leuk spitsje rond

Herman Badkuip23-12-2023 om 11:29

De beste spits, die er in Frankrijk rondloopt, speelt bij Toulouse, onze eigen Thijs Dallinga.....zal wel nait noar Grunn komm'n.

ChiChi23-12-2023 om 11:01

Twee punt: ieder mag zijn eigen mening hebben, maar vBergen is alleen goed ZONDER bal.

En in die mening sta ik gelukkig niet alleen!!! Lees ook maar het FCGforum.

Ben jij misschien familie o.i.d. van hem?

Als jij de wedstrijden bekijkt zie jij dat toch ook,of zie je alleen de samenvattingen?

Hgz23-12-2023 om 11:11

heeft geen zin op sommigen hier te reageren. Die zien het gewoon niet. Die hebben er zelf geen verstand van

.23-12-2023 om 11:53

Op het fcgforum denken ze dat de Fc een tweede Bayern München is. Alsof de Fc een topclub was en is.  Wat hebben wij nooit ooit bereikt dan? 1x de beker en dat is het dan...

Op dit moment is dit ons niveau. Het enige positieve aan dit niveau is dat spelers kunnen rijpen. Oordelen over de kwaliteiten moet je doen wanneer een speler een jaar of 25 is.

Twee punt.23-12-2023 om 12:29

Chi Chi,

Iedereen mag zijn/haar mening hebben maar moet wel gefundeerd zijn. Van Bergen is een prima teamspeler is mijn mening. Ik weet niet of jij het hebt gezien maar de pass waar uit Postema scoorde, kwam van Van Bergen. Dat bedoel ik met mijn stelling dat Van Bergen een goede speler is in dit team.

En wat die laatste regel betreft. Ik ga al sinds het begin van de eredivisie naar het Ooterpark/Euroborg, bijna elke wedstrijd, dus lul mij niet over samenvattingen o.i.d. Waarschijnlijk heb ik meer wedstrijden gezien als dat jij ooit nog zal kunnen zien van de FC.

 

en het is geen familie in de verste verte niet. Zijn oom was een zwager van een neef van de Martintoren,begrijp je wel????

Nachtwacht23-12-2023 om 11:21

Van Bergen is pas 19 en is echt wel meer dan amateurniveau. Of het met of zonder bal is maakt mij niet uit. Het gaat er om dat er een zo goed mogelijk team staat en op dit moment, met deze selectie, hoort van Bergen er gewoon in.

Ik kijk weer met plezier naar Groningen, dat de laatste 10 wedstrijden aan de hand van de eigen jongens weer vooruit durft te voetballen. 

Herman Badkuip23-12-2023 om 11:42

Wat zou mijn oom Luit Zwaneveld [op 7 februari 2020 overleden] trots zijn geweest op dit huidige, jonge FC Groningen. Hij was vanaf 1989 tot 2014 zo'n 25 jaar jeugdscout en coördinator jeugdscouting bij FC Groningen en heeft, samen met Martin Koeman en Peter Jeltema, véél van de youngsters van Lukkien naar de Euroborg gehaald! Héél jammer dat hij niet meer mag genieten van de opzienbarende prestaties van de huidige jonge generatie Groningse voetballers.....

marcelfcg23-12-2023 om 13:10

Veel jeugdspelers uit de eigen regio is hartstikke leuk. Jongens hebben tenminste binding met club en publiek. Maar laten we niet vergeten dat deze jongens nu basis zijn als gevolg van ongekend wanbeleid. FC Groningen is zover weggezakt dat jongens als Postema en Van Bergen nu basis zijn. 

 

 

 

RKR23-12-2023 om 13:10

Er is toch weinig opzienbarend aan zeges tegen andere Jong ploegen, een een subtop klassering in de KKD? 

Ze worden weggeveegd zodra ze tegenover betere tegenstanders staan. Zo'n Postema en Van Bergen zijn bij lange na niet goed genoeg voor de Eredivisie. Mocht de club promoveren, reken maar dat er een afscheid van bijna alle eigen jeugd komt. Qua statuur, budget en achterban hoort de club gewoon in de ED en is geen van deze spelers goed genoeg.

Groningen jeugd speelt uiteindelijk op een niveau van niks. Daar is een flinke slag gemist want de stap naar ED is echt te groot in de meeste gevallen. Ze staan hier door wanbeleid maar zodra de club weer acteert waar het hoort graag stuk voor stuk weg.

.23-12-2023 om 15:44

Wanneer is een speler goed genoeg voor de eredivisie? Welke kwaliteiten heb je het dan over?

De spelers die de afgelopen 5 jaar bij de fc speelden in de eredivisie waren die wel goed genoeg voor de eredivisie?

RKR27-12-2023 om 11:43

Nee de laatste 2 of 3 jaar niet, waardoor we staan waar we staan. Maar doorgaans hebben we ook spelers gehad als JSL, De Leeuw, Te Wierik, Padt, Van Hintum, Kasanwirjo, Zeefuik, Ngonge. Die waren allemaal goed genoeg voor de Eredivisie. Deze zijn juist verkocht, of op een rare manier afgeserveerd. Maar dit waren wel spelers wiens niveau bij ons de norm was, en waarmee we meestal wel rond plek 7 in de ED voetbalden.

Naar die norm wil de club logischerwijs weer heen, we horen qua grootte met een handvol andere clubs te strijden om playoffs Conference League. We zitten nu echter op het niveau dat we hopen de handtekening van een Kostons of Kaars, omdat wat we hebben lopen middenmoot of rechterrijtje KKD is. Dat we hopen op dit soort transfers zegt genoeg toch? We winnen met 2-1 thuis van Jong Utrecht en het is fantastisch. Ik snap nu wel dat het momenteel even de realiteit is, maar het is niet waar de club thuis hoort. En het is ondenkbaar dat je met de huidige spitsen de Eredivisie ingaat, eigenlijk is het al ondenktbaar dat je hiermee promoveert. 

Nachtwacht23-12-2023 om 13:45

Ik denk dat het verschil tussen de linkerrijtje KKD en rechterrijtje ED minder groot is en dat een aantal eigen jongens, na nog een half jaar ervaring in het eerste, heel goed mee kunnen in de ED.

Wanbeleid eens.... Na de puinhoop die gecreeerd is en het neerstorten, moeten we weer geleidelijk naar boven. We zijn echt niet in een jaar weer subtop. 

Jandeb23-12-2023 om 15:05

Na de opgaande lijn van de laatste wedstrijden viel me de partij tegen JFCU behoorlijk tegen. Eerste helft beter dan de tegenstander, maar een machteloze aanval en daarbij veel geknoei, tweede helt beduidend lager spelniveau, desondanks wel twee keer gescoord. In tweede helft werd ons middenveld tamelijk gemakkelijk overlopen door de youngsters van Utrecht. Er is voor Lukkien nog veel werk aan de winkel, we hebben nog steeds geen stabiel elftal p, met name de voorhoede is op de keper beschouwd te zwak om promotie te bewerkstelligen.

Boerentrien23-12-2023 om 15:29

Ik laat de vreeend verlopen 1e seizoenshelft eerst maar eens bezinken. Hoe dan ook de jonkies zijn in staat gebleken het desastreuze begin helemaal om te draaien. Daarvoor verdienen ze, inclusief Thom van Bergen,  een vet compliment! En nu afwachten, wat er na de winterstop is weggegaan en bijgekomen. Iedereen fijne feestdagen gewenst! 

ChiChi23-12-2023 om 17:14

TweePunt. 
Jammer dan, maar ik denk toch echt dat ik meer wedstrijden van GVAV/FCG gezien heb dan jij.

Heb reeds meer dan VEERTIG jaar een seizoenskaart.

Einde discussie! Maar wens  jou toch ook fijne feestdagen en ieder zijn eigen mening toe!

i

Twee punt.23-12-2023 om 22:00

Ja hoor, jonge. Toen in 1956 de Eredivisie een aanvang nam stond ik als 13 jarige al achter doel parkzijde (wilde niet bij die Zaagmuldersweg kliek staan). Ben nu ruim 80 en nog altijd bij elke thuiswedstrijd in de Euroborg aanwezig dus reken maar uit.

Overigens wens ik jou en de rest van de bloggers een fijne kerst en een voorspoedig en sportief 2024. Kampioen worden we niet maar we spelen volgend seizoen weer gewoon in de Eredivisie, ook met Thom van Bergen, en zo hoort het ook.

De mazzel!!!

appie happie23-12-2023 om 22:41

Ouwe zeebonk   Rob Roy 

..nou baas boven baas..

Ik kom al vanaf 1968 ( 11 jr) OosterparkEuroborg..laatste tijd  ff niet..red het vrijdags niet ivm werk....

.23-12-2023 om 18:31

Ik al 2.000 jaar.

ChiChi23-12-2023 om 18:58

Lol. Nu al teveel gedronken???

Herman Badkuip23-12-2023 om 20:54

Vier spelers uit de selectie van trainer Dick Lukkien zien we in elk geval niet meer terug na de winterstop.....Delaho Irandust, Paulos Abraham, Nordin Musampa en Liam van Gelderen mogen voor een kleine vergoeding vertrekken. Spits Kevin van Veen mag bij een serieuze belangstelling van een andere club ook vertrekken. Aanvallende versterking voor FCG komt alleen als er spelers van de huidige selectie verkocht worden! Kans dat er vaste basisspelers [Laros Duarte, Radinio Balker, Johan Hove?] vertrekken is ook altijd mogelijk.....Worden nog spannende dagen voor FCG ná de kerstdagen!

Bombarda779123-12-2023 om 21:16

Wat een jaar, 2023. Pfff. Inmiddels hebben degene die verantwoordelijk zijn geweest voor deze puinhoop, hun biezen gepakt. Fledderus, RvC, Gudde. Dan mist er nog een afdeling die ook lering zou moeten trekken aan afgelopen jaren: de scouting. 

Kijk nu wat er op het veld staat. De FC leunt zwaar op eigen jeugd. Dat is fantastisch. Aangevuld met een paar aankopen: Peersman, Rente, Balker, Duarte, Hove en Jurjus zijn gehaald. Dat gaat nog prima.

Maar dan het geldverkwistende leger aan buitenkansjes... Maata, Musampa, Van Gelderen, Lien, Kalley, Abraham, Irandust, Kruger, Antman, Sher, Oratmangoen, Leeuwenburgh, Lundquist, Joosten, Schreck, Matuta, Bogarde... het is het allemaal net niet geworden. 

We kunnen wel stellen dat de jeugdopleiding van de FC de club aan het redden is. Daarom hoop ik dat Paul Matthijs ook snel weer in genade aangenomen wordt. En dat de scouting die verantwoordelijk is voor al die data-aankopen vervangen wordt. Dat heeft teveel geld en punten gekost. 

Goede dagen en jaarwisseling. Tot volgend jaar!

King Poffel24-12-2023 om 08:44

Goed verwoord, Bombarda.

Een aantal maanden geleden postte ik al een bericht dat de bezem door de organisatie moest, waarbij ik (onderbouwd) aangaf dat o.a. de RVC, Gudde en Lukkien weg zouden moeten. Dit bericht kwam mij op commentaar van een aantal posters hier te staan, waarbij er werd aangegeven dat er maar de bezem hier op Boernmacht gehaald moest worden. Het was overduidelijk dat er conclusies aan de degradatie en aankopen getrokken moesten worden. Meer voetbalverstand in de RVC was en is gewoon nodig. Nu is het inderdaad zaak dat Beuvink ook nog zijn conclusies gaat trekken.

Lukkien is gewoon niet mijn type trainer, dat kan gewoon. Maar eerlijk is eerlijk, tegen mijn verwachting in is hij op een ander speltype overgestapt en de resultaten zijn de laatste twee maanden gewoon goed, met in mijn ogen nog steeds een beperkte selectie (en vooral de voorhoede bedoel ik dan). Dus bij Lukkien kom ik terug op mijn woorden en hoop ik dat hij deze lijn kan voortzetten. Hij heeft er tevens voor gezorgd dat er sinds kort ook weer meer te genieten valt voor de supporters en dat na vele jaren afbraakvoetbal.

Fijne kerstdagen gewenst voor iedereen!

.24-12-2023 om 12:48

Wat voor type trainer wil je dan wel? De afgelopen seizoenen was het voetbal niet om aan te zien. Waren dat wel de juiste type trainers?

De Fc kan zich niet bezighouden met alle nukken van individuele supporters over welk type trainer ze willen.

Rvc en voetbal verstand klinkt mooi maar is nutteloos mbt de dagelijkse gang van zaken. Het enige wat ze moeten doen is de juiste directeur aanstellen en controleren->op het matje roepen.

Dat laatste hebben ze verzuimd. Gudde had teveel speelruimte.

Fuck de kerst. We zitten net in een lekkere flow...

King Poffel25-12-2023 om 09:16

De FC zich bezig houden met de nukken van elke individuele supporter? Zeg toch ook niet dat ze naar mij moeten luisteren. Geef alleen mijn persoonlijke mening en zeg wat ik vind, hoeft niemand verder iets mee te doen.

Harris24-12-2023 om 09:19

Het worden inderdaad interressante dagen na de kerst Herman. Balansopruiming op het einde van het jaar. Veel afschrijvingen en desinvestering. De diva's mogen weg tegen een kleine vergoeding. Kevin van Veen, wat gaat daar mee gebeuren? Er schijnt interesse te zijn in een paar basisspelers volgens Stefan Bleeker. Balker, Hove? We zullen het zien.

Prettige kerstdagen en een gezond 2024!

Oeleoptak24-12-2023 om 12:52

Het viertal dat mag vertrekken, daar zal de FC geen pijn van hebben, sportief gezien. Het is wel te hopen dat ze Duarte houden. Die heeft inmiddels al veel punten gered. 
Van de jonkies Schröder en Valente houden. Die hebben ook betekenis en worden alleen maar meer waard. Zijn na het komend half jaar ws ook eredivisiewaardig. 
De rest is vervangbaar. 

grunn196724-12-2023 om 12:56

We kunnen wel stellen dat Abraham de grootste miskoop allertijden is.  2 miljoen en helemaal niets gebracht, ja ellende in zijn flat.

 

Hgz24-12-2023 om 19:34

Femi vergeet je nog. Ook gehaald door superscout Veldmate

RKR27-12-2023 om 11:51

Femi heeft meer gepresteerd dan Abraham. Heeft nog een periode goed gespeeld onder Maaskant. Als controleur nog een stuk of 5 goals gemaakt en zo'n 100 duels gespeeld. Verder was hij ook vrij van incidenten zover ik weet, het was een gemakkelijke jongen. 

Ook Pedersen vind ik een minder grote miskoop dan Abraham. Ook hij heeft nog wel een hoger rendement gehaald.

Ik kan geen grotere flop bedenken dan Abraham gezien zijn transferbedrag.

Fan op afstand24-12-2023 om 14:08

Seuntjes van Japan naar de Superboeren in Doetinchem.  Had ergens een beetje hoop dat hij richting de FC zou gaan. 

FC NL05024-12-2023 om 14:31

Welke spits(en) hopen jullie dat FC Groningen weet te halen in januari, ik dacht zelf aan 1 van het trio Venema, Kriwak en Kaars. Hoe denken jullie over deze 3 namen, hebben jullie zelf eventueel ook nog suggesties 

Oeleoptak24-12-2023 om 16:46

Die Venema scoort niet veel? Kriwak is een lange vent, goede kopper? 

Herman Badkuip24-12-2023 om 18:02

Dacht aan Kaars en Botos van Helmond Sport, Eddachouri van Telstar, Kostons van MVV en Mex Meerdink van Jong AZ, in de voetsporen van zijn vader Martijn......

Heiky25-12-2023 om 00:58

Max Meerdink hikt tegen het eerste van AZ aan, die komt echt niet bij ons ballen Herman. Het belangrijkste is om van die, doorlopend ziek zwak en misselijk zijnde, vier spelers af te komen. Dan maak je ruimte in het salarishuis en is er uberhaupt ruimte om 1 of 2 nieuwe spelers te halen.Maarja, wie wil ze? Zorgwekkend is wel dat er interesse schijnt te zijn in Balker van Häcken. Die wil je toch echt niet kwijt.

Hgz24-12-2023 om 19:32

Al deze spelers komen niet want zij hebben grotere ambities dan FC Groningen, Vroeger wel maar Groningen is flink gedaald in clubs waar talentvolle spelers graag heen willen.

Herman Badkuip24-12-2023 om 19:50

Je moet géén onzin verkopen Hgz.....Spelers komen héél graag naar FC Groningen, want ze zien wat de ambities van de Trots van het Noorden zijn!

Hgz25-12-2023 om 11:38

jij vergist je vriend dat was een paar jaat geleden zo maar die  credits zijn ze al kwijt . Maar blijf jij maar lekker volhouden, jij hebt overal een andere kijk op. Ik vind het prima. Fijne kerstdagen

.25-12-2023 om 13:07

Mwoa Herman Badkuip, welke spelers zijn dat dan? 

De kkd is geen competitie waar de ambitie van afstraalt. De Fc idem. Bij de Fc is vooral ambitie in blablabla, drama en ad hoc beslissingen. Kost allemaal veel geld en dat is het dan.

Nu de Fc in de kkd speelt moet de portemonnee flink getrokken worden. Elke eredivisie club heeft een streepje voor bij de spelers.

RKR27-12-2023 om 12:02

We zijn inderdaad die goodwill wel kwijt. Ik denk dat een Kostons van de zomer nog wel toegehapt zou hebben bijvoorbeeld. FC Groningen leek slagvaardig op te transfermarkt, had veel bravoure en verkocht veel kaarten. Volgens de bookmakers waren we topfavoriet. 

Je ziet inzake Van Veen en de huidige stand van zaken dat spelers die de KKD ontgroeid zijn niet zo gauw meer gaan mikken op FCG. Die kans is een beetje verkeken denk ik. We zijn tenslotte maar een grijze muis qua spel, goals en stand op de ranglijst. 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!