Terug

Deel deze pagina:

Strijdlustig FC Groningen pakt punt tegen Feyenoord

Door Redactie 28 reacties

Voorafgaand één minuut applaus ter nagedachtenis aan de overleden supporters die dit jaar de club zijn ontvallen. Het duel kwam langzaam op gang met een dominanter Feyenoord dat het spel maakte en een FC Groningen dat voor de pauze compact verdedigde en niet in grote problemen kwam. In de tweede helft ging het tempo omhoog met de beste kansen en mogelijkheden voor de Rotterdammers. Waar in eerste instantie de bal van Sinisterra de paal trof en Grunn zwijnde, was het Senesi die na een uur aantekende voor de 0-1. Groningen lag dicht bij de knock out maar kwam via Strand Larsen op 1-1. De Rotterdammers voerden daarna nog flink de druk op maar FC Groningen hield geïnspireerd (door de goal van de Noor) stand.

eerste helft
Vanaf de aftrap werd al snel duidelijk dat Groningen de gasten het spel liet maken. Kasanwirjo ging al snel op de bon na een overtreding op Linssen. Een doelpoging van Til werd geblokt. Bij vlagen probeerde FC naar voren te voetballen maar gevaarlijk werd het niet. In het groen-witte zestienmetergebied kopte Sinisterra een verre inworp in de handen van Leeuwenburgh.

Feyenoord werd sterker, Groningen werd teruggedrongen op de eigen speelhelft. Kansen bleven uit. Ruim halverwege het eerste bedrijf loste Ngonge een pegel op het doel van Bijlow die met moeite de bal wist tegen te houden. Daarna brak een fase aan met een wat meer op en neergaand spelbeeld.

Na een ruim half uur schoot Duarte naast. In een vlotte aanvalspoging van FC, ontsnapte Aursnes aan geel na het opzichtig vasthouden van Suslov. Nadat Suslov beklag daarover deed bij Makkelie kreeg de Slowaak de kaart.... Kort voor de pauze waren er mogelijkheden voor Toornstra (schot naast) en Malacia dat nipt over het doel ging.

tweede helft
Het tempo ging omhoog. Al snel na de pauze zette Pedersen een aktie in en schoot hard op doel waarbij Leeuwenburgh loste. Til leek daarvan te profiteren maar werd afgefloten. Een fase verder kreeg Aursnes nu wel geel na weer een onreglementaire aanvals onderbreking. Dit had zijn tweede van de wedstrijd moeten zijn. Kort daarna kwam Sinisterra in schiet positie maar de doelpoging ging ruim over. Diezelfde Sinisterra kopte uit een voorzet van Linssen op de paal. 

Na een uur viel dan toch de 0-1. Een corner ging hieraan vooraf waarbij de bal niet goed kon worden weggewerkt. De rebound werd benut door Senesi. Het is dat Til bij de volgende aanval daarna een medespeler over het hoofd zag waardoor van Hintum de bal kon wegwerken want de 0-2 hing in de lucht. Kökçü schoot van dichtbij naast. Grunn leek rijp voor de sloop. Direct daarna de 1-1! Een lange bal van Duarte werd op juiste waarde ingeschat door Strand Larsen die op snelheid kwam en de bal over de uitkomende Bijlow lepelde. Aan de andere kant van het veld stopte Leeuwenburg een doelpoging van Linssen. Een Rotterdamse hoekschop werd nipt naast het doel gevolleyd door Trauner. 

De dreiging hield aan. Sinisterra schoot rakelings voorlangs. Een spaarzame aanval werd via El Hankouri verlengd tot voorzet. Postema kon uithalen maar via de voet van Trauner kon Bijlow de bal klemmen.

Er kwamen maar liefst zes minuten bij. Malacia schoot over. Een doelpoging van Dessers werd gestopt door Leeuwenburgh. 

Aankomende woensdagavond krijgt het Rotterdamse smaakje een vervolg. FC Groningen gaat dan op bezoek bij Excelsior en speelt voor de beker. 

Opstelling FC Groningen: Leeuwenburgh, Kasanwirjo, Te Wierik, Sverko, van Hintum, El Hankouri, Ngonge, Duarte, Suslov, Larsen, De Leeuw 

Opstelling Feyenoord: Bijlow, Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia, Aursnes, Til, Kökçü, Toornstra, Linssen, Sinisterra 

Reacties:
Bayco12-12-2021 om 16:54

Lekker punt.

Kan er veel over zeggen ..negatief ... positief..  laten we punten 't maar koesteren.. 1 ding...wat floot de scheids in voordeel van feijenoord

Euroborg12-12-2021 om 20:42

Volgens mij heeft de politieagent uit Rotterdam prima gefloten hoor....tis onze beste scheidsrechter. Hij doorzag de schwalbes van Tomas Suslov heel goed.....laten we maar blij zijn dat hij geen tweede gele kaart kreeg.

Nachtwacht12-12-2021 om 16:56

Is idd bekend dat Makkelie als man uit de regio Rotterdam vaak voor Feyenoord fluit.

Blij met het punt. Goed tegengehouden en ontregelt... vervolgens de ene kans die wij kregen afgemaakt.

Ideale wedstrijd voor de spelopvatting van Buijs... 

Herman Badkuip12-12-2021 om 16:58

Verdiend gelijkspel voor FC Groningen, al was 't in het laatste kwartier van de wedstrijd flink billenknijpen! Alle spelers van FCG hebben geweldig voor dit bonuspunt geknokt, géén zwakke spelers gezien in dit duel. Woensdagavond voor de beker tegen Excelsior Rotterdam wordt ook een lastig duel op dat kleine kunstgrasveld....en daarna zaterdagavond een uitwedstrijd tegen Heracles Almelo, óók weer op dat vervelende plastic veld! Maar onze spelers zullen vast en zeker een enorme boost krijgen van de wedstrijd tegen een sterk Feijenoord. We gaan met veel vertrouwen de komende voetbalweek in, verwacht dat wij doorgaan in de beker én dat we minstens één puntje pakken in Almelo! 

Marco12-12-2021 om 17:04

Belangrijk punt. Laat zien dat het elftal goed bezig is. 

Realistisch aangepast aan Feijenoord. Larsen laat zijn klasse zien. 

Euroborg12-12-2021 om 17:13

Knappe prestatie van de mannen van Buijs, tactisch goed gespeeld met een 5-mansverdediging, laatste kwartier was duidelijk voor de Rotterdammers! Nou de laatste 3 wedstrijden voor de winterstop nog even winnen, dan staan we in het linkerrijtje, waar we thuishoren! Voor de bekerwedstrijd tegen Excelsior twee spelers op Dallinga én we gaan ze verslaan!

brummie12-12-2021 om 18:28

Het was inderdaad laatste kwartier billenknijpen Herman. Feyenoord drong aan, en  toch kreeg FC nog een geweldige kans door mooie voorzet Hankouri op Postema. Bijlow kon nog net herstellen. 

Al met al een verdiend gelijkspel. Strijdend FC tegen in goede vorm verkerend Feyenoord.  

appie happie12-12-2021 om 18:30

Wel heel erg raar dat Excelsior- Fcg niet op tv komt!

 

 

Euroborg12-12-2021 om 20:53

De eredivisie blijft een verrassende competitie.....koploper Ajax, die Europees oppermachtig is, verliest in de Johan Cruijff Arena met 2-1 van AZ Alkmaar, Feijenoord verspeelt dure punten in Groningen en PSV heeft veel moeite in Nijmegen tegen NEC....staan in de rust met 1-0 achter! En de clubs uit de KKD-competitie [NEC-Cambuur-Go Ahead] presteren sterk voor de winterstop....Komende week verwacht ik ook weer verrassende uitslagen in de KNVB-bekerwedstrijden. Jammer dat wij nog steeds geen wedstrijden in de stadions kunnen bekijken....misschien ná de winterstop weer?

Alf13-12-2021 om 01:10

Warempel heeft dit puntje nog ervoor gezorgd dat de FC stijgt van 12 naar 11. Opvallende statistiek: de FC heeft minder tegendoelpunten dan de koploper! (Zegt waarschijnlijk meer over de koploper.)

Metworst13-12-2021 om 07:26

Ik had er niet op gerekend, maar een met hard werken verdiend terecht punt. Prima goal uit een evengoede voorzet. En ik geeft toe, Hankouri heeft het heel goed gedaan en gewerkt als een paard. Wel moet mij van het hart dat ik me begin te irriteren aan het telkens "stervend" tegen de vlakte gaan van mijn favoriet Suslov, hij heeft dat niet nodig en de scheidsrechters weten dit inmiddels en zullen dit niet snel meer serieus nemen.

Een lichtpuntje deze wedstrijd, maar laten ze het na zo'n prestatie vaak liggen tegen de "kleintjes" daarna. Dus opletten tegen Excelsior en die superspits daar. 

Roelofsky13-12-2021 om 14:14

Een fantastisch resultaat met geweldig goed voetbal ga zo door boys.....veel kijk plezier hihihi

Alf13-12-2021 om 15:39

Ik kan er wel van genieten hoor als de FC met man en macht probeert tegen een sterkere tegenstander een resultaat te halen. De gemakkelijke overwinning tegen TOP Oss in de beker vond ik maar een saaie wedstrijd. Geef mij maar een spannende wedstrijd!

Nachtwacht13-12-2021 om 20:15

Ben met je eens dat het meer spannend was, tweede helft, dan leuk om naar te kijken. Maar dat is sowieso al een paar maanden het geval. En laten we eerlijk zijn, het zat mee....

 

Beker was tegen Helmond Sport

Euroborg13-12-2021 om 21:29

Hey Appie, de bekerwedstrijd Excelsior tegen FC Groningen wordt woensdagavond wél uitgezonden op ESPN 4 / ESPN extra! Kunnen we toch nog live genieten van de strijd tussen Thijs Dallinga en onze verdedigers Nereysho Kasanwirjo en Marin Sverko! Ben benieuwd naar dit duel op het lastige kunstgrasveld van Excelsior. Kijken of onze spelers goed uit de voeten kunnen op dat nepgras met minimale afmetingen....Zou toch wel geweldig zijn als ons FCG doorgaat in dit KNVB-bekertournooi. 

appie happie13-12-2021 om 22:23

Jo Euroborg,

Ik zag het idd ook.

Nou gelukkig dan maar

14-12-2021 om 16:36

Tja wat moet je ervan denken? , het voetbalnieuws voorafgaande aan de wedstrijd van morgen (woensdag 15 dec)  tegen Excelsior (beker):

Buys zegt uitgebreid dat hij niet had verwacht dat Dallinga zoveel zou scoren bij Excelsior...en:"je verwacht dat hij het zal laten zien op een niveau lager, maar 24 goals had ik niet verwacht "

Poldervaart wordt (opnnieuw in  de pers) aangehaald over zijn ambities om hoofdtrainer te worden....

Allemaal oud nieuws waarmee deze beide FC Groningen trainers laten zien dat zij aan het eind van hun baan bij FCG zijn gekomen, want zoveel speeltijd heeft Dallinga niet gehad (paar wedstrijden ingevallen) en "een niveau lager ( KKD- citaat Buys )" is Excelsior toch niet, want heeft tweede periodetitel binnen!

Hulptrainer Poldervaart heeft de club destijds openlijk kwalijk genomen dat hij niet gratis tussentijds naar een andere club kon verkassen in de afgelopen zomer. noemt FC Groningen een "prachtige club"

Terugkijken in onmin is vaak hetzelfde als het aankondigen van een vervroegd afscheid...EN heeft weinig zin wie er gelijk had/of alsnog krijgt.

Het wordt tijd dat Fledderus/TS en overige bestuurders zich uitspreken over de nabije toekomst vwb deze twee, zeg ik zonder hier nu blij van te worden om deze actualiteit ... afgelopen 3 seizoenen werd FC G uitgeschakeld  voor beker in de 2e ronde... nu wèl een overwinning?

[ opstelling FC G : zonder Te Wierik en Strand Larssen, met Hoekstra (goal) , Postema en Abraham en speelt Hankouri op rechtsbuiten )

 

brummie14-12-2021 om 17:32

Denk dat niemand, inclusief Dallinga zelf had verwacht  dat het zo goed zou gaan. In zijn laatste jaar bij FC lag Dalllnga  er 7 maanden uit met een buikblessure. Desondanks kreeg hij een nieuw contract voorgelegd van FC. In de KKD heb je gewoon meer kans op speeltijd en zag Dallinga daar meer kans. Prima toch? Achteraf is het altijd makkelijk praten.

Maar nog even terugblikken op het mooie punt tegen Feyenoord. Er zijn maar weinig reacties geplaatst vind ik. Ook al heb je Max gekeken dan zou je nog prima kunnen reageren. Met name van de wat minder positieve posters weinig/geen response. 

A Matter of Honor14-12-2021 om 17:48

@brummie,

Ik vraag toestemming aan jou om op jouw post te reageren 

brummie14-12-2021 om 17:57

Je hoeft mij geen toestemming te vragen. Vrijheid blijheid. Valt me gewoon op dat als FC een resultaat behaald er weinig reacties zijn. Het is gewoon een constatering, that's all. 

Maar je voelt je aangesproken blijkt...

A Matter of Honor14-12-2021 om 19:57

Nee hoor, meneer, niet aangesproken. Ik reageer wanneer ik dat nodig vind en ventileer dan ook mijn mening zoals IK erover denk, niet meer en niets minder, en ik vind dat ik de laatste tijd genoeg heb geschreven over het slechte spel van het team en hoe slecht de trainer is. Uiteindelijk val je dan steeds in herhaling zoals hier op dit forum nogal wat posters doen. Niet nodig dus.

Hoekie14-12-2021 om 17:57

In de RTV podcast Koffiecorner werd er gebeld met Thijs Dalinga. We kregen we een duidelijk beeld waarom hij bij de FC niet heeft bijgetekend. Blessureleed, korte invalbeurten met weinig vooruitzicht op meer deden hem besluiten voor Excelsior te kiezen. Hij had bij de FC op dat moment in de pikorde achter Strand Larsen, Postema en de Leeuw. Dat Buijs deze enorme doelpuntenproductie van hem niet had verwacht is niet zo gek want dat had namelijk niemand verwacht. De tijd zal het leren of Thijs onder grotere druk op een hoger nivo een topspits gaat worden. 

Buijs schetst in een interview een realistisch beeld van de huidige situatie bij de FC. Voor iedereen is denk ik wel duidelijk dat in de tweede helft van de competitie het nivo drastisch omhoog moet gaan. Fledderus en co hebben veel sterkhouders laten gaan om te kunnen investeren in veel meer voetballend en aanvallend vermogen. Echter deze omslag vraagt niet alleen tijd maar ook een andere speelwijze/systeem. De vraag die de TD moet beantwoorden is of Buijs de aangewezen persoon is om deze omslag te realiseren. 

Regelmatig worden op dit forum als de ideale kandidaat door de zogenaamde experts de namen Verbeek, de Jong, Langeler en Lukkien opgevoerd.  Twee van deze heren zijn reeds door de zijdeur afgevoerd. Ook Kees van Wonderen die het leuk doet met Go Ahead wordt met stip genoemd. Forumleden die altijd mekkeren op Buijs daag ik uit niet alleen te mekkeren maar gefundeerd aan te geven welke betaalbare trainer onze FC beter maakt. 

Euroborg14-12-2021 om 18:57

Als Danny Buijs en Adrie Poldervaart er na dit seizoen bij FC Groningen mee stoppen, zijn er maar twee trainers, die in aanmerking komen om deze kanjers op te volgen. Twee trainers, die precies weten hoe 't er aan toegaat bij FCG, omdat zij een aantal jaren geleden al in de voetbalkeuken van FC Groningen hebben rondgekeken. Samen met hoofdtrainer Erwin van der Looi hebben zij met een ijzersterk FCG-team de KNVB-beker gewonnen! Zijn beide nuchtere Grunnigers, die altijd met beide voeten op de grond blijven staan! Natúúrlijk bedoel ik dan Dick Lukkien en Marcel Groninger, met dit trainersduo is succes in de toekomst verzekerd! 

A Matter of Honor14-12-2021 om 20:12

Adrie Poldervaart wil ik zo direct geen "exit" toewensen maar Danny Buijs is een dermate slechte trainer dat hij voor mij part zijn laatste "klusje" AZ uit zal zijn. Ik heb vaker de naam Dick Lukkien genoemd, die in mijn ogen een betere trainer is dan die scheeuwerd. Marcel Groninger als "sub" was mij even ontschoten maar is een goed alternatief voor Poldervaart. Poldervaart heeft al een aantal malen aangegeven als hoofdtrainer aan de slag te willen en misschien is er wel een KKD club die belangstelling heeft. Het zij hem gegund.

brummie14-12-2021 om 20:09

@matterofhonor, ondanks dat je ontevreden bent met gang van zaken FC, kan ik me ook voorstellen dat desondanks je wel blij zou kunnen zijn met het resultaat  en teamprestatie tegen Feyenoord.

Maar je hebt helemaal gelijk hoor, ieder staat het uiteraard vrij wanneer iets te posten. Ook al val je weer in  herhaling...

 

A Matter of Honor14-12-2021 om 20:25

Als het team presteert én resultaat haalt zal ik de laatste zijn die dat niet leuk zou vinden, maar dat resultaat schrijf ik dan toe aan het team spelers en niet aan de trainer want die "nono" wil graag met z'n snater op de TV vertellen, als er eens resultaat wordt gehaald, om te vertellen hoe goed het toch was en probeert het succes naar zich toe te trekken. Aan zulke mensen heb ik een grondige hekel.

Hoekie14-12-2021 om 20:32

Ben jij toevallig onze criticaster Rob Roy? Die gebruikte bij elke trainer die er niks van bakte dezelfde bewoordingen. 

A Matter of Honor14-12-2021 om 21:35

Nee, ik weet toevallig dat Appie ook al een tijdje zit te vissen naar genoemd persoon, maar kan hem zeggen dat ik niet Rob Roy ben, jammer voor het "vissen" maar wel in de verkeerde vijver. Wel heb ik mj laten vertellen (door een insider) dat genoemde persoon bekend is met het Bokko scenario. Dat ik dezelfde bewoordingen gebruik is louter toeval.

Hoekie14-12-2021 om 20:19

Erwin v.d. Looi liet de FC net zo verdedigend spelen als Buijs. Forumleden hebben hier maandenlang op deze trainer ingehakt met zijn tikkie terug voetbal. Het balletje breed en balletje terug (Kappenburg en consorten) was niet om aan te gluren.

De KNVB beker was natuurlijk met veel fortuin tegen Vitesse en gelukkige loting geweldig. Lukkien maakte wel deel uit van deze verdedigende tactiek en vaak saai voetbal. Bij Emmen doet hij het redelijk met een spelers begroting die toen nagenoeg gelijk was aan die van de FC. Twee spelers verdienden (La Pena en Aroujo) daar samen bijna een miljoen euro. 

 

 

brummie14-12-2021 om 20:24

Ik zou persoonlijk niet direct heel blij worden van Lukkien. Sympathiek verder hoor, maar zie liever een trainer die zelf op hoger niveau heeft gevoetbald. 

Zie in hem niet een coach die onze FC naar een hoger niveau gaat tillen, dan heb ik meer vertrouwen in Buijs. Vind Lukkien een beetje middelmaat, ook als boegbeeld voor een club als de FC.  

 

A Matter of Honor14-12-2021 om 22:03

Iemand die  op een hoger niveau heeft gevoetbald hoeft per definitie geen goede trainer te zijn. Hierbij denk ik enkel aan Marco van Basten. Heeft het bij SC-Heerenveen toch ook niet zo bijzonder gedaan, of wel soms?

brummie14-12-2021 om 20:45

@ Matterofhonor, dus als ik je goed begrijp dan is resultaat tegen Feyenoord toe te wijzen aan het team. En als we verliezen en slecht spelen is het toe te wijzen aan Buijs. (?)

@Hoekie, Robroy inderdaad. Had nooit wat positiefs te melden.  

 

A Matter of Honor14-12-2021 om 22:14

Zo ongeveer ja. Heeft Buijs in die 3,5 jaar wel eens door een tactische zet een wedstrijd doen kantelen? Nog nooit!! En hoeveel kritiek is er niet op dit forum over zijn wisselbeleid. Al die tijd een verdedigend spelstijl, liefst met een vijfmans achterhoede, om maar niet te verliezen. Of wordt daar zomaar even aan voorbijgegaan??

Hoekie14-12-2021 om 20:56

Brummie@ Het kwartje valt nu bij mij. Rob Roy heeft maandenlang op trainer van Looi ingehakt. Google toevallig  zojuist op van de Looi en kwam bij Rob Roy dezelfde bewoordingen tegen. (Nono, snater enz) Gevalletje probleem met autoriteit, schoppen tegen de schenen van de baas. 

Johan14-12-2021 om 21:29

Dat wist ik al lang door dat groene hartje in zn teksten. Net als dat ik weet dat Badkuip en Euroborg dezelfde persoon zijn. Ieder zn lol maar snap dat zelf niet zo goed....

Hoekie14-12-2021 om 21:56

Johan @ is dat echt zo dat Badkuip en Euroborg dezelfde persoon zijn. Badkuip schrijft dat hij het eens is met zich zelf (Euroborg) ! Als dat dezelfde persoon is dan vind ik dat een giller. Onze "beoogde nieuwe trainer Lukkien" wordt met pek en veren ingemaakt door amateurclub Excelsior Maassluis.

Nachtwacht14-12-2021 om 22:13

Vreemd al die alter ego's hier op het forum. De webcrew zou die er met de IP-adressen zo uit moeten kunnen filteren, lijkt mij.

Ben het er mee eens dat Lukkien als assistent van vd Looij ook niet echt het verschil maakte. Vind het wel een sympathieke kerel en gun hem een mooie club, maar denk niet de ideale trainer.

 

Herman Badkuip14-12-2021 om 21:19

Beste mannen, word echt een beetje moe van dat gehakketak over onze trainer Danny Buijs....ga er zélf altijd van uit, dat een ieder, die betrokken is bij FCG zijn stinkende best doet om er iets van te maken!  En iedereen, dús óók Danny Buijs, doet véél dingen goed, maar maakt ook fouten...Heel menselijk allemaal hoor, helemaal als iemand zijn fouten achteraf ook toegeeft. Heb zelf in al die jaren Danny Buijs nooit horen zeggen, dat de goede prestaties van FCG alléén maar door hem komen én dat een nederlaag altijd de schuld van zijn spelers is....Integendeel Danny Buijs heeft héél vaak zélf het boetekleed aangetrokken, als de prestaties van zijn team tegenvielen! Het zou van respect getuigen, als wij, óók op deze site van FCG-supporters, onze trainer in normale bewoordingen positief óf negatief bekritiseren. En misschien ook wat meer respect naar de mening van de andere posters....We hoeven 't echt niet eens te zijn met elkaar, maar dan hoeven we elkaar nog niet uit te foeteren! Ben het verder met Euroborg eens, dat Lukkien en Groninger een prima koppel zouden kunnen zijn voor de toekomst!

Alf14-12-2021 om 21:21

Wat mij betreft staat de trainerstaf niet ter discussie. We staan op een plek waar je de FC mag verwachten na alle verkopen. Je kan het de trainerstaf moeilijk verwijten dat bijv. Sergio Padt niet meer bij ons keept. Dat scheelt zo 5 punten aan het eind van het seizoen. Ik schat zo'n 2 plekken in de eindrangschikking.

Belangrijk is of er strijdlust en organisatie is. Ja dat is er. Aan de bal kan het beter, maar dan moet je eerst de bal hebben denk ik maar. Duarte komt steeds beter uit de verf. En ik denk dat de 5-3-2 de vaste formatie wordt. Maar het blijft altijd improviseren als je belangrijke krachten moet missen vanwege blessures en schorsingen.

De komende wedstrijd tegen Heracles is een belangrijk ijkpunt.

Reactie verwijderd door redactie

Johan14-12-2021 om 22:40

Ach en wie hebben we daar.....

Herman Badkuip14-12-2021 om 22:22

Zeg Hoekie, heel kortzichtig hoor, je kunt een trainer toch niet op één wedstrijd beoordelen....Lukkien's reactie na de wedstrijd was heel realistisch, Emmen moet zich schamen voor deze nederlaag en hij gaf de complimenten aan zijn collega-trainer van Excelsior Maassluis...En hoe komen jullie erbij dat Badkuip en Euroborg dezelfde persoon zijn? Omdat ik het eens ben met zijn keuze voor Lukkien en Groninger.....? Ik ben 't ook vaak eens met de kritiek van andere posters hoor! Heel kinderachtig om dan zo'n vreemde, nietszeggende opmerking te maken hoor....

A Matter of Honor14-12-2021 om 22:35

Is niets nieuws hoor, Herman. Elkaar de vliegen afvangen is in de mode op dit forum. Als je een andere mening hebt dan de "goegemeente " dan word je wel " gekielhaald " door deze of gene.

Johan14-12-2021 om 22:44

Schrijfstijl Herman.... 

Hoekie14-12-2021 om 22:54

Goed lezen Herman Badkuip. ik heb nooit gezegd dat Badkuip en Euroborg dezelfde persoon zijn. Als dat wel zo zou zijn  dan vind ik dat een giller. Over Lukkien : Ik doe niet mee met het hypen van Lukkien en geef aan dat de voorkeur van menig forumlid voor aanstelling van Lukkien nu in perspectief kan worden geplaatst. M.a.w. elke genoemde trainer die beter zou zijn dan Buijs daar kan je vraagtekens bij zetten. Niet meer en niet minder. Een beetje reuring op dit forum is ok maar ik bespeur dat de lontjes steeds korter worden. Ik heb de wedstrijd integraal gezien en het lijkt mij goed  dat de Lukkien fans ook weer met beide voetjes op de grond staan. 

brummie14-12-2021 om 22:31

Uiteraard kan je trainer niet op 1 wedstrijd beoordelen.maar het is wel een ongelooflijke blamage.  En zo lekker draait Emmen dit seizoen ook niet. Promotie is nog ver weg. 

Dallinga krijgt veel lof, maar Joel van Kaam heeft bij Emmen nog geen basisplaats gekregen in de KKD competitie. Wel veel invalbeurten, maar blijkbaar nog niet goed genoeg voor een basisplek. 

Herman Badkuip14-12-2021 om 22:58

FC Utrecht, al jaren onze angstgegner in de KNVB-beker, is vanavond uitgeschakeld door KKD-club NAC Breda! Dat scheelt weer bij de volgende loting.....als FCG tenminste wel doorbekert. 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!