Terug

Deel deze pagina:

Sam Schreck op huurbasis naar FC Erzgebirge Aue

Door Redactie 16 reacties

Voor Sam Schreck (22) lijkt het dienstverband bij FC Groningen eerder ten einde. Ondanks diens doorlopend contract tot medio 2023 wordt de middenvelder per direct verhuurd aan FC Erzgebirge Aue, dat uitkomt in de 2. Bundesliga. Tevens heeft de Duitse club een optie tot koop. De reden waarom FC Groningen Sam Schreck laat gaan, komt omdat er (ook- red BM) voor het aankomende seizoen weinig uitzicht is op speeltminuten. Technisch manager Mark-Jan Fledderus zegt (via de clubsite) verder daarover dat Schreck op een leeftijd is dat hij structureel moet voetballen op een voor hem zo hoog mogelijk niveau. Samen is er naar een passende oplossing gezocht waarbij alle partijen content mee zijn.

Sam Schreck speelde 27 officiële wedstrijden voor de Trots van het Noorden.

Reacties:
hermank196928-07-2021 om 18:21

Denk het beste, kunnen ze Diemers weer ophalen????

Rob197028-07-2021 om 18:29

Voor Schreck het beste,. Buijs ziet het toch niet in hem zitten, en blijft hij in ieder geval nog binnenboord.

Ik las dat Aue er erg blij mee is, en het is te hopen dat hij daar wekelijks gaat spelen. En als het derde niveau in Duitsland hetzelfde is als een subtopper in de eredivisie wat ik hier heb gelezen, dan kan ik niet wachten tot zijn terugkeer.

Herman Badkuip28-07-2021 om 18:52

Voor beide partijen de beste oplossing, nieuw speler halen lijkt mij overbodig! Wens Sam Schreck heel veel succes bij FC Erzgebirge Aue in Duitsland, hoop voor hem dat hij daar meer aan spelen toekomt, zodat zijn nieuwe club de optie tot koop gaat lichten aan het einde van dit seizoen.

Roelofsky28-07-2021 om 19:08

Erg jammer dat Schreck vertrekt, maar begrijpelijk. Heeft van Buijs nooit een kans gehad. Veel succes Sam...

Bikkel 28-07-2021 om 19:34

Helemaal mee eens!! 

PDI28-07-2021 om 20:02

Ik vind het ook bijzonder jammer, zowel als speler als ook als mens. Succes Sam, Het is je van harte gegund!

Andries28-07-2021 om 20:17

Sam.

Er is een liedje over Sammy.

Onze Sam kwam niet goed door de Buijs gehaktmolen.

Binnengehaald als een groot talent.

En dan de gehaktmolen in.

Kom daar maar eens ongeschonden uit.

Sam gaat niet naar de Grote Markt.

Hij gaat weer terug naar zijn Heimat.

Voetballen in de 2e Duitse Bundesliga.

Dat is toch promotie.

Komt niet meer terug.

Diemers.

Ook niet goed door de gehaktmolen van Feijenoord gekomen.

Kan zijn biezen pakken.

Er is een overschot aan voetballers.

Dat wordt nog erger.

De jeugd wil voetballer worden.

Messi, Ronaldo als voorbeeld.

Ajax gaat spelers van de hand doen.

Moet ook opruimen om doorstroming te bevorderen.

Alle clubs hebben last van doorstroming.

Lijkt wel een fabriek.

Selectie, selectie.

Waar vind ik een nieuwe Messi.

Er was maar 1 Johan Cruijff, 1 Ronaldo, 1 van Haneghem, 1 enz.

Er zijn geen twee gelijken.

Kijken wat Buijs er van bakt as. seizoen.

Moet toch wat bijgeleerd hebben.

Het spelers materiaal is OK.

Als Buijs OK is dan is de FC dat ook.

Er is ook maar 1 Buijs.

Een tweede zou te veel van het goeie zijn.

De FC won van een afwezig voetballend Heerenveen.

Ze hadden Heerenveen in de tas.

Het was een oefenpotje.

Niet denken dat de FC nu super is. 

De grote potjes komen nog.

Ik heb er zin in.

 

 

 

 

 

  1.   

TomOkker29-07-2021 om 06:39

Dit liedje bedoel je waarschijnlijk niet

https://www.youtube.com/watch?v=Fjjn8Ew0_gI

 

A Matter of Honor29-07-2021 om 10:06

Ramses Shaffy had ook een liedje over Sammy...............................hoog Sammy, kijk omhoog Sammy.

FCG_far away_129-07-2021 om 21:17

 top nummer is dat van Tim Knol!

Fan op afstand28-07-2021 om 20:37

Jammer dat er een direct een koopoptie bedongen is. Had Schreck wel eens onder een andere trainer willen zien. Wie zegt mij namelijk dat Buys het seizoen 2022/2023 nog trainer is bij de Fc. Komend seizoen is al zijn 4e. seizoen. En je kunt echt wel voetballen als je bij Bayer Leverkussen hebt gespeeld.

Weer valt de naam Diemers. Iemand die zich niet aan afspraken kan houden moeten wij hier niet willen. Daarnaast heeft hij weinig tot geen "restwaarde" dus past hij niet in het plaatje van Fledderus.

appie happie28-07-2021 om 21:56

Noem zijn naam niet weer aub

Schooier is het..houden wij niet van..

Bikkel 28-07-2021 om 22:14

DIEMERS 

appie happie28-07-2021 om 22:46

Hahaha..nou is het tenminste duidelijk

brummie28-07-2021 om 21:07

Schreck had veel concurrentie. O.a. Messaoudi speelde ook regelmatig verdienstelijk als aanvallende middenvelder. Lundqvist en Suslov kunnen ook spelen als aanvallende middenvelder. 

Het kan ook gewoon aan Schreck zelf liggen dat het er niet goed genoeg uitkomt. Hoeft toch niet persé aan Buijs te liggen? 

Doeners is financieel onhaalbaar voor ons. Staat in de belangstelling van buitenlandse clubs. Daarnaast zitten velen niet meer te wachten op Diemers. 

 

Johan28-07-2021 om 21:18

Helemaal eens

Alberto128-07-2021 om 22:33

Bijzonder dat zoveel mensen denken dat het aan Buijs kan liggen dat Schreck zo weinig speelde. Ik heb hem vaak genoeg gezien om te kunnen constateren dat hij gewoon tekort komt voor het niveau dat wij graag willen zien. 1x , tegen Ajax, speelde hij een redelijke wedstrijd maar over het algemeen was het gewoon niet goed genoeg. We hebben genoeg jeugdspelers die beter presteren.

Alf29-07-2021 om 01:11

Eens. Hij is wel aardig snel maar qua strijdlust komt hij tekort op het middenveld vergeleken met Azor. en Messaoudi. En van Kaam is opbouwend VEEL beter. Ook afgelopen oefenwedstrijd tegen Heerenveen viel hij niet positief op. Veel balverlies. Beter voor alle partijen om verhuurd te worden.

29-07-2021 om 15:13

Ik denk dat de concurrentie bij de selectie, vwb de aanvallers en het middenveld behoorlijk stevig is op het ogenblik.  Sommige spelers lijken "los" zoals El Hanouri,  Suslov, Postema en De Leeuw  en anderen werden tweede helft vorige seizoen door Buys uitgedaagd om beter te spelen:  D van Kaam, Joosten en Lundqvist... maar achterin ben ik nog niet hemaal overtuigd dat ze vwb leeftijd spelers en snelheid en afstemming in de achterhoede en met de keeper, meteen  het niveau van eerste helft vorige seizoen gaan halen;  ook zullen de nieuwkomers  op het middenveld en in de achterste linie ingepast/ingspeeld moeten worden...vanzelfsprekend gaat dat niet in een keer.   En: duurt nog een maand voordat de transferwindow sluiten gaat....je weet nooit wat er alsnog  weg gaat...

Bikkel 29-07-2021 om 15:35

Lees dat er wss een nw speler is gesignaleerd bij het stadion?? Iemand iets gezien/gehoord?

Ronnie 30-07-2021 om 21:13

Hoe is het toch mogelijk dat dat Twente steeds geld heeft voor spelers als Vlap? Hoe komen wij aan zo'n geldboom of suikeroom?

brummie30-07-2021 om 22:15

Vlap komt op huurbasis. Twente huurt sowieso veel spelers. Niet uit luxe kan ik melden...

Herman Badkuip30-07-2021 om 22:19

Ben juist blij dat FC Groningen nog een echte volksclub is en niet geleid wordt én afhankelijk is van een suikeroom....Presteert een voetbalclub als FC Utrecht óf FC Twente met al die geldschieters beter dan onze FCG? Wat moeten wij trouwens met Vlappie, wij hebben Suslov, Messaoudi en Lundquist en de Leeuw voor de positie van een schaduwspits! 

A Matter of Honor31-07-2021 om 12:52

Vlappie wordt met de kerst bij het kerstdiner keurg opgediend als hoofdgerecht.

31-07-2021 om 13:12

die naam "volksclub" is uit de tijd dat iedere supporter en met  semi-profs van gewone komaf uit de buurt van Groningen zich goed kon identificeren met strijd, willen winnen, clubkleuren,  enz...

dat is door verdergaande commercialisering en in concurrentie met andere clubs/sponsors om meer invloed in de contacten van aan de club gelieerde BV's , wel veranderd.  Alles komt tegenwoordig onder een betaald en persoonlijk account...minder makkelijk om op het laatste moment nog naar voetbal te gaan: neem nou de oefenwedstrijden dit jaar :  moet je een DvhN acount hiervoor kopen om te kunnen kijken...niet meer via de FC G-youtube kanaal;  De "gewone man" met een schrale portemonnee moet dokken voor zijn liefde voor de club .   Trainingen zijn vaker besloten, dus die paar stadjers op een bankje aan de zijlijn?.... en de (op zich begrijpelijke) groeiplannen van de FC G, nu nog in het hoofd van Gudde en commissarissen, dat gaat helemaal langs de doorsnee supporter... Een goed seizoen draaien is wel bijna noodzaak omwille van de investeerders.

marcelfcg31-07-2021 om 17:10

Zijn er nog mensen die de oefenpot tegen Gladbach dat in zijn sterkste opstelling speelt aan het kijken?
Eerste helft een sterker Gladbach en tweede helft een uitstekend spelend FC Groningen met een sterk spelende Björn Meijer. Flink druk zetten in de 2e helft.

Sverko viel flink tegen en verzaakte bij de 1-0.

Herman Badkuip31-07-2021 om 17:30

Een stabiel spelend FC Groningen tegen het sterke Duitse Borussia Mönchengladbach! Toch een aantal mogelijkheden om te scoren in beide helften. FCG heeft zich kranig verweerd met een aantal opvallende spelers in het team. Achterhoede met een ijzersterke Kasanwirjo speelde heel solide en gaf weinig weg...alleen Sverko viel een beetje uit de toon. De Leeuw en Postema voorin kregen een aantal kansjes door goed doorzetten. In de tweede helft speelde Meijer een puike wedstrijd, zal het Gudmundsson nog moeilijk gaan maken. Het 5-3-2 systeem beheerst FCG vrij goed, tis alleen jammer dat je in dat systeem voorin vaak een mannetje te kort komt...Zie ons FCG toch liever in een 4-3-3 systeem spelen met echte vleugelspelers voorin en Michael de Leeuw en Jørgen Strand Larsen in de spits! Deze oefenwedstrijd tegen een Duitse subtopploeg uit de Bundesliga geeft mij veel vertrouwen voor een succesvol eredivisie-seizoen!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!