Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen overtuigend naar winst in Sittard, Strand Larsen man van de wedstrijd

Door Redactie 34 reacties

In Sittard heeft de Trots van het Noorden vanmiddag met 3-1 gewonnen van Fortuna. Tijdens de eerste helft scoorde Strand Larsen twee(!) doelpunten. In de tweede helft bracht Seuntjens met een penalty de stand op 1-2. FC Groningen dat tot dat moment de hele wedstrijd gedomineerd had, kende daarna een korte fase dat het allemaal wat minder liep. In de problemen zou Grunn niet komen. Ongeveer een minuut of tien voor tijd werd Strand Larsen neergelegd net buiten de zestien. Een benutte vrije trap van Van Hintum leverde de 3-1 eindstand op. Daarmee werd de wedstrijd definitief in het slot gegooid.

eerste helft
Een snelle openingsgoal van Strand Larsen en daarmee zijn eerste officiële in dienst van FC! Een aanval over meerdere schijven eindigde in een voorzet van Van Hintum. De Noor die voor zijn man uitkwam rondde prima af. Direct aan de overkant van het veld een uitbraak van Fortuna. Eindstation Flemming kon geen richting geven aan de bal. In de tiende minuut een dubbele één twee tussen El Messaoudi en Cruz. Doelman Koselev had antwoord op de knal van Cruz. 

Rond de 20e minuut de eerste grote kans voor de thuisploeg. Semedo (één op één op Padt) stuitte op de keeper die een knappe redding verrichtte. Aan de andere zijde van het veld een grote schietkans voor El Messaoudi die hard over het doel schoot. Tekie ontving de eerste gele kaart na het onderuithalen van een FC speler. Binnen een half uur de 0-2! Wat een weelde! En weer was het Strand Larsen die een fantastische voorzet van wederom Van Hintum laag over de grond tegen het net schoot.

De gasten kregen nog meer mogelijkheden. Koselev kon gestrekt op het harde schot van Joosten. De corner die volgde werd door Van Kaam hard naast gekegeld. 

tweede helft
Polter en Cox mochten plaatsnemen op de tribune. Daarvoor kwamen terug Rota en Hansson. Itakura die kort na de hervatting mee naar voren ging, was dicht bij de 0-3 maar kopte naast. Van Kaam zag zijn schot op doel gekeerd worden door Koselev. Dammers kreeg geel na het vasthouden van zijn tegenstander. 

Kort daarna werd de bal op de stip gelegd na een onhandige overtreding van Joosten op Angha in de eigen zestien. Seuntjens mocht aanleggen en tilde de stand naar 1-2, net buiten bereik van Padt. Moutoussamy verving Semedo.

El Hankouri en Gudmundsson kwamen in de ploeg voor Joosten en Da Cruz. Gudmundsson schoot nipt voorlangs (zat er nog een speler aan?) maar er werd wel een corner gegeven die niets opleverde. Het spelbeeld ging meer en meer op en neer, het spel van Groningen werd slordiger.

Strand Larsen werd bij het afschermen van de bal neergelegd net buiten de zestienmeter. Van Hintum mocht aanleggen en schoot vernietigend de 1-3 achter Koselev. De wedstrijd was gespeeld. Balk mocht de laatste vijf reguliere minuten volspelen voor Strand Larsen. El Messaoudi kreeg nog een opgelegde mogelijkheid op aangeven van Balk, het stiftje mislukte. 

De extra tijd bedroeg 4 minuten, Suslov loste van Kaam af.

Dankzij deze derde overwinning van dit seizoen blijft FC Groningen op de zevende plaats. Aankomende zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen VVV Venlo. 

Opstelling Fortuna Sittard: Koselev, Angha, Ninaj, R.Janssen, Cox, Tekie, Seuntjens, Smeets, Flemming, Flee Polter, Semedo                                                     

Opstelling FC Groningen: Padt, Dankerlui, Dammers, Itakura, van Hintum, El Messaoudi, Matusiwa, D.van Kaam, Joosten, Larsen, Da Cruz        

                               

Reacties:
opa25-10-2020 om 14:48

Geen kans weggegeven, larsen is meer dan alleen een kapstok, twee mooie spitsen goals 

Roelofsky25-10-2020 om 15:01

Zou Buys het licht gezien hebben 4-3-3... Goede eerste helft met goed positie spel en 2 mooie doelpunten. Maar ja toen kwamen de wissels .... ??? vreselijk eigenwijs die trainer ...

Nachtwacht25-10-2020 om 15:03

Met zelfde elf tegen VVV beginnen.

Eindelijk goede aanvoer via de vleugels. Ben geen Hankouri-fan, maar met de spelopvatting van de afgelopen maanden slaagt geen enkele aanvaller. Werd Hankouri ook niet op zijn kwaliteiten ingezet. Hoop dat Buijs voortborduurt op vandaag. Dan mag Hankouri van mij best een half uurtje meespelen. 

Een mooie voetbalmiddag zo...

Herman Badkuip25-10-2020 om 15:12

 Moet eerlijk zeggen, mijn droom is niet helemaal uitgekomen.....Jammer dat Arjen Robben vandaag geen minuten kon maken, maar dan speelt hij volgende week tegen VVV vast een half uur mee! Het wisselbeleid is niet zo slecht als een aantal deskundige analisten menen....de 4 vleugelspitsen kunnen nog geen volledige wedstrijd aan. Tot die tijd heeft trainer Danny Buijs de beschikking over 4 goede vleugelspitsen, met als extra troefkaart Arjen Robben! En uiteraard alle jeugdspelers, die ook steeds meer minuten gaan krijgen. Wat een weelde voor een sterke middenmoter als onze FCG! Heb nog steeds ontzettend veel vertrouwen in onze spelers en technische staf. En wellicht komt er komende week nog een versterking bij, Nasser el Khayatti gaat vast Danny Buijs terugbellen......

TomOkker25-10-2020 om 15:39

Johan25-10-2020 om 15:17

Prima wedstrijd gezien. Opstelling volgende week weer hanteren. Graag wel eigen jeugd als Suslov, Balk etc de voorkeur boven een El Hankouri gaan geven. Suslov heeft voor 5 jaar getekend en die verdient ook een kans. 

blauwevogel25-10-2020 om 15:21

Snel van Hintum een nieuw 2 jarig contract geven ,wat een topper!!

A Matter of Honor25-10-2020 om 15:49

Voor mij is Bart van Hintum de "Man of the Match", met twee keer een assist en een doelpunt. Klasse speler!!

Metworst25-10-2020 om 17:26

Eens, Bart ws erg goed vandaag met zijn voorzetten en goal. Maar niet alleen deze wedstrijd hoor, ik vindt dat hij ook in het centrum al vaak goede wedstrijden heeft gespeeld (afgelopen seizoen) Op backpositie heeft hij het met erg snelle spelers nog wel eens moelijk.

Verlengen zou ik ook een slimme zet vinden.

Maar man of the match zal Strand larsen worden, werkte weer erg hard, was lastig voor de verdediging en scoorde 2 x. (is de beer los?)

 

Marco25-10-2020 om 15:30

2 klasse doelpunten van Larsen. Mooie overwinning waardoor we hoog op de ranglijst staan. 

In het begin wat wankeltjes in de opbouw. Ook veel balverlies bij de uittrappen van Padt. Die kan beter alle ballen naar Larsen trappen.  Vleugelaanvallers kiezen nog te voor eigen succes ipv voorzet.  

Tweede helft was onnodig minder. Vanaf de flanken hadden ze veel meer de ballen voor het doel moeten gooien. Danzij de goede vrije trap van Van Hintem werd de winst veilig gespeeld. 

TomOkker25-10-2020 om 15:34

v Hintum speelde sterk en was voor mij MotM

alexvl25-10-2020 om 15:51

Gudmonsson voor Joosten in basis

A Matter of Honor25-10-2020 om 15:57

Joosten speelde een prima pot, en Gudmundsson als optie houden.

RooieRed25-10-2020 om 16:09

Tien uit zes, terwijl vorige seizoen tegen dezelfde ploeten in 6 potjes maar 2 punten werden behaald. Een mooie verbetering en de nieuwe spelers blijken goede vervangers van Sierhuis, Warmendam, Zeefuik e.d. Er staat meer en meer een team en niet meer een ploeg van 11 individuen. Resultaten haal je met zijn allen. Als blessures en schortingen mee gaan vallen en de wintertransfer geen roet in het eiten gooit, heb ik er steeds meer vertrouwen in.

campesino25-10-2020 om 16:10

Eindelijk leuk voetbal gezien, met mame de eerste helft. Toen de tweede helft de pijp leeg was, bij joosten en da Cruz werd het rap minder. Een voorhoede met joosten, larsen en cruz is natuurlijk ook Andere koek dan de voorhoede van vorig jaar met el hankouri, postema en hrustic.

Wat ik niet begrijp is dat er nu mensen zitten te zeiken op buijs en hankouri. Ok vind het logische wissels. Buitenspelers voor buitenspelers. Al je Balk of suslov ipv cruz en joosten neerzet, speel je weer zonder buitenspelers. Balk is meer een spits. En ja el hankouri en gudmondson zijn minder dan joosten en da Cruz, daarom zaten ze ook reserve, maar zo dramstisch voetbalden de toch ook weer niet? Ok zou zeggen, laten we een keer genieten

TomOkker25-10-2020 om 16:31

Laten we eerlijk met Massouid op de positie van Hrustic en met een da Cruz is het toch een heel ander verhaal geworden. Als de nieuwe gasten meer wedstrijdritme opdoen en wellicht fitter worden kan het alleen maar leuker worden. En ja als je gaat wisselen is de kans groot dat het niet beter wordt, okay met Balk gebeurd er altijd wat maar dat is m.i. buitencategorie. Maar ook Balk gaat mindere periodes meemaken.

25-10-2020 om 16:54

@ Tom Okker:  je hebt gelijk: het vertrouwen wat het elftal krijgt, dat geeft het ook terug in de komende speelrondes... maar de competitie is nog lang. en daarom zou El Khayati NU ERBIJ zeer welkom en effectief  zijn.  Je ziet bij van Kaam dat hij de voortzetting gaande weg de wedstrijd minder rendement oplevert, qua aankomende passes en qua speelveld dat hij bestrijkt... Ik denk dat een routinier als El Khayati hiervoor in de plaats/ of erbij / ervoor zorgt dat de wingers meer in het spel bereikt gaan worden, en dan heb je twee vliegen in een klap: 1. je kan met dezelfde tactiek als de eerste helft  de eventuele voorsprong gaan uitbouwen en 2. je voorkomt dat je "vrouwen en kinderen eerst" voetbal  achterin moet gaan spelen met 1 tegen 1 spel

terug in de realiteit: FC Groningen staat nu op een (nog tijdelijke, want niet alles is vandaag gespeeld ) die huidige  plaats 7  lijkt mooi, maar zowel AZ als FC Utrecht mogen dit seizoen aanspraken maken op een hogere plek vanwege sterke selectie; plaats 9 is dan meer reëel en omgekeerd heeft  SCHeerenveen op dit moment wel (erg) veel punten voor hun selectie behaald: die kan zomaar een mindere periode krijgen.

Gaat de FC  zich idd versterken dan zal je meteen het verschil gaan zien, en kan de club ook in de tweede seizoenshelft doorselecteren: Suslov, Balk, mogelijk ook Schreck en Khajati ? (en natuurlijk Robben)...dit zijn spelers die  zijn voor de tegenstander lastig zijn  ! 

frankism25-10-2020 om 17:53

Cruz en Joosten speelden allebei een helft heel aardig. Wellicht zijn nog niet helemaal voor 90 min. Met de jeugd die we hebben, lijkt het me prima om ze uur te geven, en dan laatste 30 min Slor en/of Suslov erin.

 

Hankouri heeft mijns inziens afgelopen seizoen en ook begin dit seizoen genoeg kansen gehad. Ik denk dat hij langzaam uit beeld zal verdwijnen omdat we nu met Joosten en DaCruz twee betere vleugelaanvallers hebben.

 

Stel je nou es voor dat El Khayati er nog bij komt op de 10. Dan zou het nog wel es een mooi seizoen kunnen worden....

Pietjepal25-10-2020 om 16:46

Ook de analyses op het forum worden beter. Campesino, good point, point taken. Mijn conclusie nu de gehaalde spelers inzetbaar zijn: goede eredivisie spelers zoals messaoudi floreren met goede spelers om zich heen. Een goede eredivisie spits als Larsen heeft daar ook profijt van. Conclusie 2: ook tegen zwakkere tegenstanders en met veel balbezit kan Groningen nu boeien, dit is al zo verschrikkelijk lang zo'n probleem geweest. Off topic1: de trainer van de tegenpartij stelt z'n positie beschikbaar. 2: Zeefuik die binnen enkele minuten geel en rood krijgt, deja vue, hopelijk verloopt t verder ook zoals bij Groningen..

Zeeman25-10-2020 om 16:49

Strand Larsen doet me wel een beetje denken aan die Haaland van Dordtmund, doet veel hang en sleepwerk en scoren en ook qua lichaamsbouw hetzelfde. En allebeide Scandinavisch. 

Denk dat we dit keer een hele goeie spits in huis hebben, die komt er wel. Die gaat nog heel wat goaltjes maken dit seizoen.

marcelfcg25-10-2020 om 17:17

Hij deed mij vandaag blijde beide goals ook even terugdenken aan Marcus Berg.

frankism25-10-2020 om 17:56

Zou toch wat zijn als Strand Larsen zich ontwikkeld tot een Haaland. Wat me wel opviel dat hij een goal subtiel intikt met links en de andere met rechts. Altijd fijn om een spits te zien dat ie met beide kan scoren....

TomOkker25-10-2020 om 18:27

geloof me frankisme een goede spits scoort nog met z'n jonge heer :-)

frankism25-10-2020 om 18:37

dat zijn dan met recht goals die met veel gevoel gemaakt worden ;)

Andries25-10-2020 om 16:57

Strand Larsen liet zien hoe je beheerst kunt scoren.

Alleen toppers kunnen dit.

Van Hintum had zijn dag van het jaar.

Of hij jarig was.

In ieder geval gefeliciteerd.

Komende wedstrijden kan het weer anders zijn.

Harroui scoorde ook.

Had dit ook voor de FC kunnen doen.

Zeefuik kreeg vlak achterelkaar 2 gele kaarten.

Dus rood.

Zeefuik op zijn best.

De beuk erin.

Komt met hangende pootjes terug, als dit zo doorgaat.

 

corinti25-10-2020 om 17:28

Ik snap bij sommige het wantrouwen in van kaam niet zo goed. Hij is de jongste van de basis spelers, net 20. Speelt al sinds december vorig jaar (wedstrijdje of 17) in de basis. En sindsdien heef de FC in ieder geval qua punten flinke stappen gezet. In dit elftal is hij het cement tussen de stenen. En natuurlijk kan alles beter, maar dit is onze toekomst. Om hem te vervangen voor El kyathi zou doodzonde zijn. El kyathi trouwens ander type speler, kan wel op de plek van lunqvist. 

campesino25-10-2020 om 17:43

En toch heeft kees een Punt. Van kaam speelt de laatste wedstrijden wat zwakker. ( Veel passes die niet aankomen). Maar jij heeft geen concurentie, dus een zwakkere periodo heeft geen gevolgen. Met een el khayatti erbij, kan die op de plek van el messouidi en messouidi als concurent van van kaam. Ik bedoel, een keertje op de bank, of na een uurtje naar de kant, Wil niet zeggen dat je geen vertrouwen un die jongen hebt.

appie happie25-10-2020 om 18:01

V Kaam doet het prima,vanmiddag mooie aktie's van hem gezien prachtig wegdraaien van de tegenstander enzz..maarvook een aantal bal verliezen.

El Khayati zou ik een perfecte speler voor ons vinden,scorende middenvelder en iemand met een steekpass..kan uitstekende vrije schoppen nemen zoals Chery dat kon.enzzz

Maar ik denk dat hij teveel moet verdienen..

26-10-2020 om 02:23

Edit:  het is altijd "tricky" om spelers met naam en al een  oordeel te geven, zeker als er zoals zondag jl. collectief een behoorlijk goede wedstrijd is neergelegd door de FC G.

Dat rapportcijfertjesfetishisme van de Telegraaf en V.I. en anderen, dat laat ik liever voor wat het is , immers hier zit weer een hele lobby van scouting en spelersmakelaars achter... Harroui speelt bijvoorbeeld bij Sparta naar behoren ( en op de manier zoals FC Groningen hem graag zag komen ), maar speelt nu wel in een elftal wat onderaan bungelt..ik heb zijn vrijage in de transferperiode  met FC Groningen nooit zo begrepen!

 

 Terug naar van Kaam:  ik las met belangstelling de reacties hier op BM over deze (jonge)  speler:  en het positieve oordeel over hem is op zich terecht:  hij verzet veel werk en kan een versnelling geven in zijn passes...maar ik vind hem een beetje een schopper en daarbij is hij soms onberekenbaar; naast de eeuwige rust bewarende Matusiwa spelend is hij voorin nog aan de rand van zijn kunnen met enkele weinig precieze schoten op doel;  en op dat moment  ligt het achter hem wel hélemaal open bij balverlies .  De suggestie om Khayati ( waarvan Buys nu beweert dat hij na dit weekend telefonisch contact over een evt overgang met hem zal hebben ) vóór de linie van Van Kaam te laten spelen en EL Messaudi op het middenveld in wedstrijden waar de FC niet veel tegenstand krijgt, is een interessante !  Andere namen die mogelijk dubbelingen worden als er dóórgelecteerd gaat worden , zoals bijv. Gudmundsson, Lundqvist, El Hankouri, Dankerlui of Suslov  ??; hier heeft de trainer een luxe positie, want het jong fc team van een jaar geleden heeft nog meer veelbelovende spelers. Wat je van Buys ook vindt:  hij (en de TS)  wil duidelijk naar een sterkere basis toewerken: daar moet hij dan wel principieel voor kiezen... Misschien dat het geploeter in de opstelling en dat wat laffe gewissel in het verleden, van BUYS en de TS, niet meer nodig is als er een succesvolle reeks wedstrijden aankomt.  het is te hopen ! 

TomOkker25-10-2020 om 18:16

Nee nee van Kaam speelt prima maar de eerste 25 minuten liet zien, ook vanuit de verdediging,  dat vooruit denken niet soepel verliep, heeft alles te maken met wat voor je speelt en dat ziet er steeds beter uit. Want Joosten is een spring in het veld die ook nog zoekende is, niks mis mee in dit stadium. Komt allemaal goed, overigens scheids goed.

 

Rapdoel25-10-2020 om 20:09

Mooie 3 punten. Op naar de volgende 3 punten :)

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Rapdoel25-10-2020 om 20:10

Eh..blijf hangen ..graag de overige verwijderen mod

RKR26-10-2020 om 00:17

Sterk Groningen, en een zwak Fortuna natuurlijk. Maar het spel in de eerste helft zag er goed uit. Combinaties, kansen en goals. Strand Larsen maakt 2 echte spitsengoals. Da Cruz had een goede combinatie met Messaoudi. Die keeper waar veel om te doen is trouwens, die deed het niet onaardig. Die goals kon hij niet veel aan doen, waren 2 perfect uitgespeelde kansen en een slimme vrije trap. Hij pakte nog wat grote kansen van Gudmondsson, Da Cruz en Messaoudi. Ik dacht al dat FC Groningen in de 2e helft minder zou zijn, ze zetten nogal hoog druk. Dan moeten ze eigenlijk een 3e maken om het dan al te beslissen. Die penalty was gewoon dom, verder heeft Fortuna eigenlijk niks afgedwongen op die ene gelukkige uitbraak in de eerste helft na. Ik denk dat Joosten en Da Cruz verbeteringen zijn. Die durven een actie te maken. Van Hintum is een back met een goede voorzet.

brummie26-10-2020 om 09:15

Prima teamprestatie in Sittard. Vond de hele verdediging sterk. Dankerlui wordt ook steeds beter, en Itakura is de rots in de branding achterin. Van Hintem groot aandeel in de overwinning. Onze aangetrokken Back Miquel zal nog moeten wachten op meer speelminuten, vermoed ik.

Op het middenveld vond ik Van Kaam juist erg goed spelen, en Matusiwa iets minder. Verloor dit keer aardig wat (kop) duels. Zijn onderscheppingen waren daarintegen zoals altijd weer ijzersterk.

Voorin zie je dat Joosten en Da Cruz doordat ze steeds meer minuten maken, en meer wedstrijd fit worden, onze voorhoede meer body krijgt. Uiteraard heel blij dat Stand Larsen zijn eerste goals maakte in het groen wit. Ondanks zijn jonge leeftijd fysiek al zo sterk in duels. De wissels waren logisch, zeker gezien het gespeelde 4-3-3 systeem gister. 

De negatieve punten prognose na de wedstrijd PSV thuis van Kees kunnen overboord. En ook alle degradatie Fetisjisten op ons forum kunnen rustig ademhalen. Er werd op het forum veel jaloezie gekeken naar selecties en aankopen van andere clubs. 

Onze FC heeft een behoorlijke selectie, en uiteraard is het nog vroeg in het seizoen, maar het ziet er positief uit. En dat mag gezegd! Laten daarom vooral genieten deze week, en een beetje meer trots zijn op onze ploeg en staf. 

26-10-2020 om 11:32

tja: Brummie:  mijn zorgen tijdens de transferperiode en in de zomer waren gebaseerd op het spel in de oefenwedstrijden en ook in de eerste paar wedstrijden van het seizoen:  terwijl Veerman werd gehaald door Heerenveen ( heeft er al 5 ingeschopt ) en Elia bij Utrecht kwam, zaten veel fcg suppoerters in de rats op welke manier nu eindelijk een scorende voorste linie samengesteld werd:  en je weet dat er sindsdien veel veranderd is: Postema als eenzame spits werd verhuurd, Hrustic verkocht en links achter werd Absalem ook geloosd; het allerbelangrijkste is wel dat de trainer Buys  zich niet (meer) een halve wedstrijd verstopt door bijv. geen enkele aanval te lanceren ...en door een verdediging van 7 man voor eigen doel op te trekken: bekijk het verschil in die oefdenwedstrijd in Duitsland -Hertha ( eerste helft 0-4, tweede helft geen tegengoals met veel  meer initiatief en zelfs kansen )

tje het kan zo snel veranderen in het voetbal,  eerst maar weer VVV winnen

marcelfcg26-10-2020 om 18:08

Mooi verslag Brummie.

Ollie Wollie26-10-2020 om 10:20

Ik ben trouwens erg tevreden dat onze technische staf geduldig heeft gewacht en de keuze heeft gemaakt voor Strand Larsen, en niet in blinde paniek voor bijvoorbeeld een Henk Veerman. Misschien zullen ze evenveel gescoord hebben aan het einde van het seizoen, maar Strand Larsen is de toekomst, en Henk Veerman is duur en aflopende zaak. We kunnen met zijn allen rustig vertrouwen op de clubleiding, maar dat deed ik al geruime tijd. Mooi om te zien dat de voetballers van de FC steeds meer op elkaar ingespeeld raken. Zo zie je steeds beter de bedoeling van Buys en ook de potentie van ons team. Prima overwinning weer!

Fan op afstand26-10-2020 om 11:51

Heb een leuke wedstrijd gezien met een terechte winnaar. Nu moet wel meegenomen worden dat Fortuna onze FC niet echt tot het uiterste heeft gedwongen maar toch prima. Nu hopen dat dit resultaat geen eendagsvlinder was. Er blijven nog wel wat mindere goden te vinden binnen de selectie, helaas. De selectie is helaas smal maar daar is bewust voor gekozen. Dus maar hopen dat er geen schorsingen en blessures toe gaan slaan. Want de starters gisteren vormen samen een leuk voetballend elftal en de moeite waard om ze te aanschouwen als ze op dezelfde voet doorgaan qua voetbal.

Ronnie 26-10-2020 om 12:04

Off topic. Ik zag die berenactie bij heerenveen. Heeft 230.000 opgebracht voor kika kankerfonds.

Los van wat je van heerenveen vindt, want dat staat hier los van, zou dit voor de fc ook een prima actie zijn.

Hoe en waar moet dit initiatief worden neergelegd? Er is vast wel iemand op dit platform die goede ingang heeft bij fc groningen. 

Ik wil in ieder geval wel zon beer kopen.

opa26-10-2020 om 12:26

de keuze van Romano Postema is niet de beste keus, ondanks dat je wel kan zien dat hij de beste voetballer is denk dat hij daar het heel moeilijk gaat krijgen, bij Fc DenBosch wordt er wel heel slecht gevoetbald, het zijn daar elf bv.tjes

hertopwil26-10-2020 om 15:39

Is er nog geen nieuws van Buijst over el khayati.

Ben nm wel erg nieuw schierig of hij komt.

Al moet ik toegeven dat de FC Groningen  een leuke tean heeft, en dat van Joosten was ff niet oké  maar spelde verder een goede pot.

Zoals zoveel jongens.

Nu VVV zaterdag ff pakken met 14-1????????????????

frankism26-10-2020 om 17:20

Niet om negatief te zijn, maar thuis tegen VVV wordt een heel ander verhaal. na de zeperd is het mogelijk dat ze nu in een uitwedstrijd de bus gaan parkeren, en dan moet de fc in een kleine ruimte spel gaan maken. 

Ben erg benieuwd hoe ze daar mee om zullen gaan. 

de snelheid van de buitenspelers Joosten en dacruz zou wel es beslissend kunnen worden

A Matter of Honor27-10-2020 om 13:42

En natuurlijk het hoofd van Larsen.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!