Terug

Deel deze pagina:

Clausules contract Arjen Robben

Door Redactie 3 reacties

In verband met de coronamaatregelen en het te druk zou worden bij de perspresentatie van Arjen Robben kon er geen toestemming worden verleend aan (onder meer) één van onze vaste redacteuren daarbij te zijn. Onze exuses voor dit ongemak!

Vandaag werd bekend dat Arjen Robben voor een jaar heeft getekend en een vast salaris heeft. Mocht Arjen bijvoorbeeld een periode geblesseerd zijn, dan hoeft FC Groningen hem geen salaris te betalen. Tevens staat het Arjen vrij, (mocht zijn rentree niet zijn wat hij heeft beoogd door bijvoorbeeld een blessure) de overeenkomst eenzijdig te beëindigen. (bron- Fox Sports)

FC Groningen loopt geen enkel risico. Arjen doet het uit pure clubliefde waarvoor hulde!

Laten we hopen dat de clausule van een eenzijdige beëindiging nooit zal worden gelicht en dat we (net als Arjen) minimaal een jaar gaan genieten! 

En als het even kan, langer doorgaan!

Reacties:
30-06-2020 om 13:27

Alleen al zijn aanwezigheid in het stadion geeft FC-Groningen een opkikker en als het dan bekend wordt dat hij bij een wedstrijd wordt opgesteld is het stadion binnen de kortste keren uitverkocht...............ook tegen RKC. Super toch????

30-06-2020 om 16:16

Ik kan het nog steeds niet geloven. Soms heb je van die momenten van vreugde dat je een dag later nog in de wolken bent. Soms duurt het twee dagen. Maar langer dan dat is ongekend. Elke keer als ik op het internet Robben in het shirt zie komt er een glimlach op mijn gezicht!

30-06-2020 om 19:37

Ik denk dat het niet verstandig is hem op kunstgras te laten spelen. Hij is nogal blessuregevoelig en hij heeft volgens mij nog nooit op kunstgras gespeeld. Zal wel geen clausule zijn in het contract. 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!