Terug

Deel deze pagina:

Interview met Mike te Wierik over zijn tijd bij FC Groningen

Door Redactie 6 reacties

Reacties:
FCG-Forever03-05-2020 om 21:54

Mike bedankt gozer! Stabiele verdediger geweest voor de FC. Het ga je goed!

05-05-2020 om 11:07

Off-Topic :

O.N.S. Sneek meldt op hun website dat hun keeper Dirk Baron de overstap maakt naar FC Groningen.

06-05-2020 om 10:48

Off-Topic :

Feyenoord is afgehaakt in strijd om komst van Deyo Zeefuik,want Rotterdammers kunnen de transfersom die FC voor hem wil hebben niet betalen.

 

In Frankrijk wordt gezegd dat Lille en Reims in gesprek met Groningen/zaakwaarnemers over transfer van Deyo en daarbij wordt gesproken over bedrag van tussen de 3 en 4 miljoen.

FCG-Forever06-05-2020 om 21:45

De vervanger van Zeefuik loopt al bij ons rond, Niklas Strunck ontwikkelde zich dit seizoen uitstekend bij jong FC Groningen 

kees07-05-2020 om 00:37

is al weer oud nieuws ( van weken terug ), maar ik kan mij niet voorstellen dat Zeefuik niet voor de hoofdprijs zou gaan:  4 milj mogelijk nog wel meer, met een fors doorverkoop%.  Hij (Idwz.Zeefuik) springt er duidelijk bovenuit en heeft aangetoond dat hij nog veel groeipotentie heeft:  een grote club vind dit bedrag "peanuts"... 

het zal wel moeten, want de wil om de dure Ko Itakura in te lijven (koop) is al eerder uitgesproken;  verder kijken dan alleen naar volgend seizoen...er moet een systematische verstereking in de selectie komen, of dit nu uit meer eigen jeugdspelers bestaat of dat er een kwaliteitsimpuls in de scorende linie van buiten bijkomt... 

we zullen Zeefuik gaan missen, een echte kanjer (!) die het eerste seizoen onder Faber veel rode kaarten pakte en het tweede jaar onder Buys niet meer weg te denken was.

07-05-2020 om 11:18

Er gaan geruchten dat FC Groningen rond zou zijn met een linksback/spits. Weet iemand of klopt of onzin is.

 

Als klopt weet iemand dan toevallig om wie het zouden gaan ?

07-05-2020 om 11:49

De kans bestaat dat het competitiejaar 20/21 helemaal niet gespeeld kan worden. Minister de Jong heeft gezegd dat er eerst een vaccin tegen dit virus moet komen, anders kunnen grote evenmenten geen doorgang vinden. Beetje voorbarig als je denkt dat in Duitsland half Juni de competitie nog wordt uitgespeeld, weliswaar zonder publiek,maar toch!!

07-05-2020 om 12:14

Bedoelen ze eigenlijk mee het spelen van wedstrijden MET publiek,want spelen ZONDER publiek valt onder het kopje dat vanaf 1 september is toegestaan. 

 

Dus als er GEEN vaccin is zal er dus gehele seizoen 2020/2021 ZONDER publiek gespeeld worden,maar ben al lang blij als we weer voetbal kunnen kijken op TV.

brummie07-05-2020 om 16:20

@Kees,

 

Ik verwacht vanwege COVID een lagere transfersom voor Zeefuik. Ik denk dat 2.5 / 3 miljoen wel de max is.

Verwachting is dat  waarde spelers ongeveer 25% daalt t.o.v. voor Corona.

Trouwens in zijn 1e seizoen onder Faber pakte Zeefuik maar 1 rode kaart.

 

Wat de toekomst aangaat met spelen in bevolkte stadions, blijft afwachten. Eerst maar afwachten hoe de mensen omgaan met

versoepelingen. Zonder publiek moet toch mogelijk zijn vanfa september, oktober. Eerst kijken hoe hte volgende week met de Bundesliga gaat. Ben benieuwd!

 

marcelfcg07-05-2020 om 17:38

Het kan ook zijn dat de grotere clubs tijdelijk gaan vissen in een andere vijver en dan ineens Zeefuik aan de haak slaan. Vraag en aanbod blijven hun werk doen. 

kees09-05-2020 om 04:49

we spelen nu geen EK  en dus kan Zeefuik zich minder onderscheiden, maar ga je uit van drie MIO dan zal er zeker een doorverkoop% bijkomen als ie naar een grote club gaat. 

Over corona-transferwaardenvermindering kan ik niks zinnigs zeggen. Zag op transfermarkt een knikje in de grafiek bij veel spelers in de waardeontwikkeling  De teruggang van de economie en financiële situatie bij clubs zal zeker een rol spelen

Hoeveel kaarten precies Zeefuik b ij FC  Groningen heeft gepakt:  weet dit niet, maar het was in het begin zeer opvallend hoe dolldriest hij de duels inging... sommige scheidsen bleken zelfs bevooroordeeld over Zeefuik in hun commentaar

Wat meer opvallend is dat zijn timing van ingrijpen en dan zonder overtredingen in de verdere priode bij FCG zo is verbeterd!

 

 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!