Terug

Deel deze pagina:

VOORBESCHOUWING - FC Groningen op jacht naar punten in Tilburg

Door Redactie 1 reactie

Na de teleurstellende nederlaag tegen VVV-Venlo afgelopen zaterdag staat de volgende wedstrijd alweer voor de deur. Een uitwedstrijd naar de verrassing van dit seizoen: Willem II. Willem II bezet momenteel een 5de plek in de Eredivisie, de nummer 8 komt op bezoek.

Willem II - De verrassing van het seizoen komt dit seizoen uit Tilburg. Willem II heeft als je kijkt naar de salarishuishoudingen binnen de Eredivisie een 14de plek te pakken. Een knappe prestatie lijkt dus in de maakt. In de zomer heeft de club uit het zuiden een aantal belangrijke transfers gemaakt. Zo werd topscorer Pavlidis losgeweekt van het Duitse VFL Bochum en Ché Nunnely van Ajax. De Griek is verantwoordelijk voor 10 goals, de vleugelspeler die overkwam vanuit de hoofdstad bereidde in totaal 6 doelpunten voor. Op het middenveld speelt Trésor “met de moeilijke achternaam” de sterren van de hemel. In Nijmegen zullen ze zich wel een paar keer achter de oren krabben waarom ze hem verhuurd hebben.

Toch is het niet alleen rozengeur en maneschijn in het zuiden. De club van Adrie Koster heeft in zijn laatste vijf wedstrijden maar eenmaal weten te winnen.

FC Groningen -Het verhaal van Groningen is bekend, achterin staat het als een huis en aanvallend heeft Groningen iets meer moeite. Ondanks dat wist FC Groningen de eerste helft thuis tegen VVV-Venlo toch een aardig aantal kansen te komen. Komende vrijdag avond zal hoogstwaarschijnlijk Mike Te Wierik weer terug te vinden zijn in de basis elf. Ajdin Hrustic stond afgelopen dinsdag weer op het trainingsveld. De wedstrijd in Tilburg lijkt nog te snel voor Hrustic. 

Vermoedelijke opstelling

Padt; Zeefuik, Itakura, Te Wierik, Van Hintum; Matusiwa, Van Kaam; El Messaoudi, Lundqvist, Asoro; Redan

Historie

 

 

De aftrap vindt aankomende vrijdagavond plaats in het Koning Willem II stadion. Aanvang: 20:00.

 

Reacties:
27-02-2020 om 13:02

Memisevic ontbreekt ivm eventuele transfer naar china

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!