Terug

Deel deze pagina:

Kon Veel Minder S02E21: "Groningen moet gewoon als Liverpool gaan spelen!"

Door Kon Veel Minder de Podcast 1 reactie

Ondanks dat het een 0-0 was in Enschede weten wij weer langer dan een uur te podcasten! Samen met journalist Wim Masker bespreken wij het gelijkspel tegen FC Twente, het aanvallende probleem, de contractverlenging van Danny Buijs en de kraker tegen landskamioen Ajax.

Doneer voor de behandeling van Pien van Roosmalen via deze link:

https://www.gofundme.com/f/lyme-behandeling-pien-van-roosmalen?utm_source=customer&utm_medium=copy_link-tip&utm_campaign=p_cp+share-sheet 

Reacties:
20-01-2020 om 21:25

Leuk dat jullie even langs zijn geweest in Lissabon. Ik heb zelf ooit stage gelopen bij Benfica in 1992, toen nog in het oude stadion, met Eriksson als coach. Helaas, zijn de toeschouwers aantallen hier nog lager dan in Nederland. Sommige Primeira LIga clubs trekken maar net 2000 toeschouwers, wat niet verwonderlijk is. De kaartjes zijn vrij duur voor de gemiddelde Portugees en het staat van te voren al vast dat of Benfica of Porto kampioen wordt. In Nederland hebben de meeste clubs een redelijke plaatselijke achterban. Hier niet. Veel Portugezen, over het hele land verspreid, zijn vaak voor een van de grote drie, en dan met name Porto, in het noorden, en Benfica, in het zuiden. Alle corruptie schandalen en maffe voorzitters (Sporting) helpen ook niet om het imago van het Portugese voetbal te verhogen. 

Wat het bier drinken betreft, volgende keer, voor of na de wedstrijd een Bifana eten bij een van de eettentjes buiten het stadion, met een Sagres!

marcelfcg24-01-2020 om 15:18

Leuke inkijk in het Portugese voetbal Thomas.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!