Terug

Deel deze pagina:

Kon Veel Minder S02E18: Soms is voetbal meer dan voetbal alleen

Door Kon Veel Minder de Podcast 6 reacties

Onze vaste rubriek 'Piethoane van de Week' was deze keer niet zo heel moeilijk in te vullen: Joey Kooij. Samen met Klaas-Jan ter Veen van de Supportersvereniging praten wij over de prestaties van Kooij, het gelijkspel tegen ADO Den Haag en natuurlijk de aankomende wedstrijden tegen FC Utrecht en FC Emmen.

Credits:
Free Westerhoff (prod. Mark Pepping) - We Gaan Naar Voetbal (intromuziek)

Reacties:
17-12-2019 om 09:06

Jullie zeggen in de podcast precies wat ik ook al gezegd heb, je geeft in 3 a 4 wedstrijden een volledig seizoen weg bijna. 3 weken geleden stond je nog op iets van 3 a 4 punten van de nummer 3. Vervolgens had je 9 punten kunnen (en misschien wel moeten) halen tegen Fortuna, Utrecht & ADO. Dan had je nu zelf gewoon 3e gestaan. 

Nu nog even verliezen van Utrecht in de beker en Emmen zal ook nog een zware dobber worden en je kunt gewoon weer een seizoen volledig afschrijven.

En dat allemaal omdat Danny weigert meer aanvallend voetbal te spelen. Het is precies zoals Klaas-Jan ter Veen zegt. JE HEBT NIKS TE VERLIEZEN! Als Danny aanvallender gespeelt had weet ik zeker dat je minimaal 7 punten en misschien wel 9 punten gepakt had de afgelopen 3 wedstrijden ipv dat ene luizige kutpuntje wat ze nu gepakt hebben.

Hrustic zullen we het inderdaad maar niet over hebben, volgens mij zit die wekelijks even bij Danny onder het bureau anders kan ik echt niet verklaren dat die man überhaupt in de basis staat en dan ook nog eens 90 minuten mag aankloten.

17-12-2019 om 16:48

De voetbalwijzen hebben weer gesproken en alles besproken van wat er allemaal NIET goed is en wat er allemaal BETER moet. Het feit is dat er nu 17 wedstrijden zijn gespeeld en wij op plek 10 staan, niks meer en niks minder. Wat berteft Hurstic, die jongen speelt bij de club en wordt steeds opgesteld, nou én, is er een beter alternatief, denk het niet, anders werd diegene wel opgesteld. En die laatste drie alinea's van FC-Bayern, neem die maar et een korreltje zout, hier spreekt niet veel fatsoen of realiteitszin uit.

Hoekie17-12-2019 om 19:48

a Matter of Honor: De beste stuurlui staan zoals gewoonlijk weer aan de wal. Zij die het allemaal zo goed weten en op iedereen en overal kommentaar op hebben schreeuwen om een andere trainer. Huistra, v.d. Looi, Maaskant en Faber werden hier ook wekelijks verguisd. Het wordt komisch dat er nu zelfs forumleden roepen hadden we v.d. Looi nog maar, de trainer die bijna met pek en veren werd weggestuurd. Steevast een of twee personen week in week uit de zwarte Piet toespelen is naar mijn mening meer gebaseerd op frustratie dan op een objectieve beoordeling. Elk jaar zijn 1 of 2 personen die de zwarte piet krijgen. Een paar geleden waren dat Idrissi, Bacuna en Hateboer. Tjonge wat waren die slecht..... 

17-12-2019 om 21:25

Gaan jullie maar lekker de positivo uithangen met zijn tweeën. Als ik zie dat er continu dezelfde fouten gemaakt worden dan zeg ik daar wat van. Dat het stadion steeds leger en leger wordt komt zeker ook doordat al die mensen het niet snappen. Wat stom zeg dat die mensen niet zien hoe geweldig ons tactisch wonder D. Buijs Groningen laat spelen.

Weet je wat een rode draad is bij de trainers van Groningen de laatste jaren. Ze willen allemaal opnieuw het wiel uitvinden. En pas als ze wegens blessures/publieke opinie/verkoop van spelers echt niet meer om een logische opstelling heen kunnen beginnen de teams elke keer te draaien. Dus ja we hebben een hoop matige trainers gehad met onbegrijpelijke opstellingen terwijl hier en op andere fora al lang de opstellingen genoemd werden waarmee het uiteindelijk goed ging. 

Maar nee, jullie en Danny snappen het en de rest van de wereld is gek. 

Veel plezier als jullie straks met zijn tweeën in het stadion zitten. 

Ow en als jij denkt dat er geen beter alternatief voor Hrustic is hoef ik jou in ieder geval niet serieus meer te nemen A matter of honor. Absalem zou het nog beter doen op zijn positie. 

Hoekie17-12-2019 om 21:56

Fc Bayern @ Als je nog eens goed gaat teruglezen zal je mij niet zien schrijven dat het goed gaat met de FC. Ik zie echt wel dat het voetbal niet best is de laatste jaren, dus daar verschillen wij niet zo veel van mening over. De laatste 5 trainers de schuld geven is mij alleen veel te gemakkelijk, net als een speler eruit lichten als kop van jut. Maar als jij je daar prettig bij voelt net als een aantal anderen moet je vooral doorgaan. Je laatste alinea had je beter niet kunnen schrijven want nu ben jij niet meer serieus te nemen. Ik ben namelijk gecharmeerd van een speler als Absalem die hier ook vaak verguist is, maar hij is geen speler op de positie van Hrustic. Je doet voorkomen dat als ze jouw raad hadden opgevolgd dat dan de punten waren binnengestroomd. Opmerkingen als dat dan ...en als dat dan ...zijn makkelijk, goedkoop en achteraf te maken. Als het allemaal zo gemakkelijk was dan waren we in Nederland met 4 miljoen trainers. 

18-12-2019 om 08:07

Dan zijn we het iig over eens dat Absalem geen eerlijke kans heeft gehad want ik heb nooit gesnapt waarom hij zo snel aan de kant geschoven is ten faveure van Warmerdam en van Hintum notabene. Over Hrustic verander ik niet van mening, die mag van mij zsm wieberen.

18-12-2019 om 16:54

Dat je mij niet serieus neemt FC Bayern zal mij een worst zijn, er zijn belangrijker dingen in de wereld, onder ander of er een andere speler opgesteld kan worden dan Hrustic, nee dus, we hebben niks beters voor handen. Absalem heeft enkele malen de kanst gehad om zich te profileren op zijn positie maar heeft ook jammerlijk gefaald, dus zeg het maar, misschien kan jezelf eens proberen een balletje over vijf meter te schieten, misschien lukt het je nog eens.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!