Terug

Deel deze pagina:

Kon Veel Minder S02E17: "Bij FC Groningen gaat het goed totdat het de bal krijgt"

Door Kon Veel Minder de Podcast 1 reactie

Voor de tweede keer op rij verloor FC Groningen. Deze keer thuis tegen FC Utrecht. Door deze reeks gingen wij toch vrij cynisch de studio in deze keer, samen met Niiwino Geertsema. Niiwino is presentator bij Radio Noord, waar hij onder andere de podcast 'De Koffiecorner' maakt. Met hem bespreken we de laatste ontwikkelingen rond FC Groningen.

Credits:
Free Westerhoff (prod. Mark Pepping) - We Gaan Naar Voetbal (intromuziek)
RTV Noord voor het lenen van de Koffiecorner-jingle

Reacties:
12-12-2019 om 09:58

100% gelijk Holsappel Hrustic haalt werkelijk alle snelheid uit elke aanval. En in tegenstelling tot wat jullie zeggen denk ik dat er gewoon niet meer in zit. Een beetje Zivkovic, veel potentie, maar het komt er niet uit, en gaat er nooit uitkomen. Heeft ook deels met hun (verotte) karakter te maken.

Over Danny, liever vandaag dan morgen eruit. Er wordt terecht gezegd dat er totaal geen progressie/idee in zit. Dat is toch juist wat een trainer hoort te bewerkstelligen?! En dan kan het inderdaad een beginnende trainer zijn maar kom op, we zijn geen 3e klasser ofzo waar je lekker zonder verantwoordelijkheden een soort van stage kan lopen hè? We zijn verdorie een profclub. Wormuth zou overigens denk ik wel een goede zijn. Ervaring, heeft aanvallende intenties, heeft natuurlijk al samengewerkt met MJF, ik zou het zeker willen proberen met hem.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!