Terug

Deel deze pagina:

Nieuw logo Boerenmacht.nl

Door Redactie 3 reacties

Oplettende volgers van Boerenmacht.nl op twitter, instagram en Facebook hebben vandaag kennis kunnen maken met ons nieuwe logo. Het heeft de afgelopen weken de nodige inspanning gehad maar het resultaat mag er zijn.  

Het oude logo dat vanaf 2006 tot 2013 is gebruikt was scherp en zeker professioneel. Toch waren we van mening dat de associatie met onze stad en FC te weinig naar voren kwam.

Met het huidige logo kwamen we tot de conclusie dat het qua afbeeldingen en kleurstelling te druk en niet strak genoeg was. Dit was voor ons de reden een nieuw logo te laten ontwikkelen dat een link heeft met stad en club en bovendien jarenlang meekan.

       

Het nieuwe logo voldoet ons inziens aan alle eisen. We zien het stadswapen van Groningen, aangevuld met de twee groene banen uit ons eerste logo met onderaan de contouren van Euroborg. Voor de goede orde, de huidige afbeelding is een foto van het origineel, het nieuwe logo zal binnenkort kraakhelder, loodrecht en messcherp op onze site zichtbaar zijn.

Op dit moment vindt er achter de schermen een upgrade plaats. De nieuwe Boerenmacht frontpage ziet er superstrak uit, onze verwachting is dat we eerdaags alles kunnen uittesten en deze maand online gaan.

 

 

    

Reacties:
02-02-2015 om 22:59

mooi die verjonging van het logo...je herkent er nog het e.e.a. op en de boerenmacht heeft toch altijd iets gezond-rebels in mijn beleving. ik zie in die twee arends links en rechts een soort boerenwachters. Groningen hoeft zijn geschiedenis (Heimat) en rechtvaardigheidsgevoel niet te verloochenen, waarom ook...en in feite zijn we maar een klein onderdeeltje daarvan, al is de pride over de FC ...groot! >>

02-02-2015 om 23:00

>>Op de eerste afbeeldingen staat een eenkoppige Duitse adelaar, maar al snel werd deze vervangen door een dubbelkoppige adelaar. De adelaar werd in eerste instantie als schildhouder gebruikt, vanaf de 16e eeuw kreeg hij een plaats op het wapen zelf. Een eeuw later werd de kroon aan het wapen toegevoegd. Het wapendiploma van de Hoge Raad (1819) omschrijft het wapen als volgt: "een schild van goud beladen met een dubbelden zwarten arend, met uitgespreide vleugelen en pooten hebbende op deszelfs borst een schildje van zilver, beladen met een groene dwarsbalk, het schild gedekt met eene gouden kroon en ter wederzyde vastgehouden door een zwarten arend."

Marja170103-02-2015 om 17:43

M'n complimenten en wat leuk om te zien hoe actief jullie er allemaal mee bezig zijn. Ga zo door jongens en (iig 1) meid(en) !

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!