Terug

Deel deze pagina:

Fotoalbum en interviews na VVV Venlo - FC Groningen

Door Redactie 16 reacties

Hierbij een fotoalbum van de wedstrijd VVV Venlo - FC Groningen die de FC heel onnodig verloor met 2-1. Een counterend VVV Venlo behield de punten in eigen huis. Voor FC Groningen scoorde Ajdin Hrustic met een prachtig afstandsschot maar had hij al niet eerder moeten scoren? In de tweede helft had hij pech bij een vrije trap op de paal. Wij spraken na de wedstrijd met Ajdin Hrustic en met debutant Ahmed El Messaoudi.

Reacties:
Poar neemn15-09-2019 om 13:56

Was reza ghoochannejhad niet iets voor gronigen geweest?

 

GT-E15-09-2019 om 14:05

Die scoort in ieder geval ( vandaag) wel........

M0i15-09-2019 om 14:08

4x. FC is gewaarschuwd. 

A Matter of Honor15-09-2019 om 17:14

Tuurlijk was die Reza iets voor FC-Groningen geweest maar Mark Jan heeft natuurlijk weer liggen pitten en achter "kaap kont" is het goed toeven blijkbaar.

appie happie15-09-2019 om 17:16

En jongens bij alle clubs scoren erop los..nu twente weer binnen 20 min op 0-2..

 

Ik ben jalours

grunn197015-09-2019 om 17:20

Wie gaat voor de fc de doelpunten maken tegen PEC...... 

Poar neemn15-09-2019 om 17:36

Postema!

Andries15-09-2019 om 19:04

Verspilde energie.

De voorhoede spelers zetten al druk in het 16 meter gebied van de tegenstander.

Steeds verspilde energie.

Het drukzetten is verspilde energie.

Al het denkwerk is bezig met drukzetten.

Je zit niet op de wc maar op het voetbalveld.

Met voetballen is niemand bezig.

Druk zetten schreeuwt Buijs.

Wat maakt Buijs zich druk.

Nijland moet als supporter ingrijpen en Buijs van repliek dienen.

De druk om te presteren wordt groter, groter en groter.

Wie wijst de FCG spelers waar het doel is want zij weten niet waar het doel staat en zijn druk bezig met druk zetten.

Oplossing: plaats achter het vijandelijke doel een spandoek met de afbeelding van een kolosaal leeg niet te missen doel.

Met de tekst hier moet de bal in.

Tevergeefs de spelers kunnen het druk zetten niet laten en wat is er mooier dan drukzetten met een rode lantaarn als ultieme

beloning als eind resultaat?

De rode lantaarn is ook een beker?

De prijzenkast van de FCG puilt uit van de rode lantaarn bekers, bekers en bekers.

Wat een lullig verhaal.

Ik moet ook maar eens gaan druk zetten.

 

 

 

Bikkel 16-09-2019 om 12:27

Gelukkig zeg je 't zelf al.... 

Cantona15-09-2019 om 20:09

"Voorin hebben 'we' moeite om een goal te maken en achterin een keeper die bij elke hoge bal in de vijf meter nog steeds gelooft dat de berg naar Mohammed moet komen en niet andersom."

 

Kwam ik ergens tegen en het klopt ook nog.

15-09-2019 om 21:01

Positief blijven mensen 

FC Bayern16-09-2019 om 08:58

Trouwens diep diep respect voor de uitsupporters die om de week weer naar dit gestuntel gaan kijken aan de andere kant van het land. Ik zou al lang de handoek gegooid hebben met het gekloot wat ze elke keer voorgeschoteld krijgen. 

JPS16-09-2019 om 09:08

Sinds jaar en dag al supporter van de FC. Ga ook naar enkele uitwedstrijden. Helaas het gevoelen zin om heen tegaan wordt wel steeds minder. Vraag me af zien wij het voetbalnu anders dan de geleerden. Hrustic enige goede moment de goal verder al sinds de eerste wedstrijdondermaats. Mis langzamerhand echt het gevoel dat het beter wordt en goed gaat komen. Wij zijn niet in staat om de bal ook maar even goed in de ploegte houden en een fatsoenlijke gevaarlijke aanval te produceren. Sinds Sergio getraind wordt door Roorda en niet meer vd Berg gaat het ook steeds slechter met Sergio. Is die nieuwe snelle spits Asoro?nou zo slecht dat die niet mee kan doen. Als je zo laf voetbalt als Buis 4 verdedigers en 5 middenvelders of andersom wil je ook niet winnen. Ga toch met lef voetballen.In de 70e minbegonPadt almet tijdrekken - walgelijk-stopnu want begin me steeds meer teergeren

kees16-09-2019 om 12:28

@JPSik begrijp je frustraties;  Maar Buys kan ze er zelf niet inschoppen en hij zit opgezadeld met het beleid van MJFledderus en Gudde, vwb het niet aantrekken van een scorende vervanger voor Doan.

Het is waar dat de meeste ED clubs tot -op-het-laatst van de window hun aanval hebben versterkt.  Bij FC Groningen is vooral defensief gekeken.  en wat er wel is bijgekomen zijn vooral jonge spelers. 

 Het zou goed zijn als de nood aan de man is, eind december dat een externe adviseur meebeslist OF en wèlke spelers er nodig zijn.

Nu heb ik een donkerbuin vermoeden dat er vooral naar transfers wordt gekeken, zowel aan de aankoop/winsten-kant als naar de verkoopkant van transfervrije of elders-overbodige spelers.  In feite schiet de club in zijn eigen voet met dit beleid...

Curieus is dat Van Weerts contract zomer 2020 afloopt en dat zou betekenen dat deze speler in de winter voor een zacht prijsje weggaat..zeker niet zoveel als destijd uit Antwerpen werd geboden.  Dat Zeefuik straks wel een transfer de de FC mag maken ( ook in de winter?) naar Reims, lijktleuk bedacht, maar getuigt niet van een sportief beleid met dito doelstellingen, maar van het opschuiven en inpassen van jeugdspelers, van eigen kweek of van elders, maar die weer minder constant presteren

ze moeten de kwaliteit van de selectie op alle aspecten bewaken en daarbij past wellicht ( voor gearriveerde spelers) een hogere salariëring.  Dat hoeft op zich geen bezwaar te zijn als dit rfendeeert op het veld en zicbh a.h.w. terugbetaald in ZOWEL puntenals PEGELS bij verkoop.

.

 

kees16-09-2019 om 14:04

correctie hierboven : van Weerst's contract moet zijn ter Wieriks contract

manus16-09-2019 om 10:35

Ik vind Messaoudi een aanwinst, maar we hebben al behoorlijk veel middenvelders. Zou hij ook omgeschoold kunnen worden naar scorende spits...?

Roelofsky16-09-2019 om 12:35

Er hoeft opzich niet zoveel te gebeuren maar je moet als TS wel lef hebben en het zien... Zet Sierhuis samen met Postema in de spits en haal Hurstic eruit voegt helemaal niets toe is geen teamspeler ... Lundqist voor Warmerdam... voor de creativiteit. Als Buijs en assistenten dit niet zien moeten ze zo gauw mogelijk wegwezen...

FC Bayern16-09-2019 om 15:43

Deze opstelling zou ik ook heel graag eens zien. Dat laffe 1 spitsensyteem werkt al 8 jaar niet. En toen danny vorig jaar 4-4-2 begon te spelen wonnen we zowaar wedstrijden. Waarom dan in hemelsnaam toch weer terug naar dat vervloekte 1-spits systeem!?!?!

16-09-2019 om 12:54

Iedereen heeft een mening over onze fc, maar het is duidelijk volgens mij voor een ieder.  Het ontbreekt binnen alle geledingen aan echte voetbal know how, visie, structuur,   passie en een echte topsportmentalit ( de wil om echt beterte worden) . Tijd om op te ruimen , peter jeltema raus, fledderus  raus en  buijs raus . En dan alles op alles zetten om veldmate terug halen en een carte blanche geven, lukkien trainer maken en van gessel hoofd jeugdopleidingen maken. Alleen met rigoreuze aanpak komen we deze ravijn..  Want ook in de jaren van van der looi was het voetbal niet om aan te gluren, ( bekerwinst was voor een groot deel te danken aan een gelukkige loting en het bereiken van de play-offs door 2 keer een wonderbaarlijke eindsprint van de competitie), in de jaren onder faber was het spel ook bar en boos en nu onder buijs is het niet veel beter.  Maar ook de ontwikkeling van een hoop spelers bij achter bij de verwachtingen ( een enkeling daargelaten) , dus het is nu zaak om schoon schip te maken..

Hoekie16-09-2019 om 17:04

je spreekt je zelf tegen Yaan! Een aantal uren geleden schreef je nog positief blijven mensen. Even een tabletje nemen en niet in paniek raken! Angst en paniek is een slecht raadgever. 

Andries16-09-2019 om 14:22

Voor de bal of achter de bal.

Het is maar hoe je staat, voor of achter.

Het voetbal zit vol met wetenschappelijke termen.

Dat had je vroeger niet.

Door voetbal wetenschappelijk vanaf de zijlijn aan te sturen is het voetbal binnen de lijnen een warboel.

De beste stuurlui staan aan de wal.

Dat is niet positief bedoeld.

De beste stuurlui staan op het veld.

Hrustic op het trainingsveld de allerbeste op het wedstrijdveld de allerslechtste.

Als Hrustic dit niet omdraait zet hem dan maar bij het grof vuil bij de weg.

Het geeft niet welke aankoop op het veld staat.

Eenmaal op de grasmat van de FCG dan schrompelen zij in en zijn het mickey Mouse voetballers.

Geen initiatief en durf.

Misschien is dit een steuntje in de rug: plak op de ruggen van de spelers namen van bekende voetballers, Messi, Ronaldo, van Dijk.

De jeugd doet dit ook en moet je zien hoe fanatiek het er toe gaat.....

Ik zie Sierhuis al met Ronaldo op de rug en nog geen doelpunten maken.

Ja... sluit de voetbal tent dan maar, dan maar en dan maar.

   

 

 

 

skjipke16-09-2019 om 17:08

Ieder zijn mening, maar ik vind serieus dat er een goede selectie is samengesteld. Het is aan de trainer de poppetjes op de juiste plek te zetten en dat gebeurd nu niet. Het is zoals volgens mij zoals FCBayern zegt... 4-4-2 spelen. Daar hebben we de spelers voor.

Als we heel eerlijk zijn over afgelopen zaterdag, is alleen het resultaat heel teleurstellend. En wordt er bij de 2e goal wel heel slecht gedekt. Normaal mag deze niet vallen. Dit is een fout in de verdediging en dat is de linie waar we met z'n allen eigenlijk niet over klagen. Ik heb de hele 2e helft het gevoel gehad dat Groningen met 3 punten van het veld zou stappen. Met gemak zelfs. De negatieve reacties over het vertoonde spel vind ik dus niet helemaal terecht. (maar ieder zijn mening, hè) Als je deze wedstrijd vergelijkt met de wedstrijd tegen Heracles is er echt wel degelijk een groot verschil.

Hoekie16-09-2019 om 17:27

Skjipke merkt terecht op dat het resultaat waardeloos is, maar het spel vertoont duidelijk een stijgende lijn. Helaas werd het angsthazenvoetbal van Maaskant beloont met 3 punten. De Fc gaat nog zware weken tegemoet maar eindigt gewoon weer in het linkerrijtje. Dit is mijn uitspraak en daar moeten jullie het mee doen. 

brummie16-09-2019 om 20:53

Helemaal mee eens Hoekie en Sjipke!

FC Bayern17-09-2019 om 11:29

@Hoekie Stijgende lijn heb je heel weinig aan als je vervolgens toch elke keer weer verliest. Je loopt nu alweer hopeloos achter de feiten aan. En de FC gaat inderdaad zware weken tegemoet ik zie ze nog niet zomaar winnen van Zwolle en dan sta je na PSV en Ajax uit maar zo weer 18e.

Dat blijft niet goed gaan hoor. Ik zie een twente scenario ook hier gewoon een keer gebeuren hoor. Die dachten ook tot het eind van het seizoen wij kunnen niet degraderen wij redden het wel. En ik kan je verzekeren dat als dat scenario zich ontvouwt zal er geen coulance komen zoals bij twente die werkelijk aan alle kanten gematst werden en nog steeds worden om maar in leven te blijven.

Daarbij komt dat vanaf dit jaar de laatste 2 rechtstreeks degraderen en dan kan het maar zo eens raak zijn. En weet je wat, ik zal er geen traan om laten. Zolang er elk seizoen dezelfde fouten gemaakt worden tot in de eeuwigheid roept de club dit over zichzelf af. 

Stap gewoon eens van dat idiote 1-spits systeem af en haal eens een ervaren trainer ipv die koekebakker die er vorig jaar al geen kloten van kon en ook dit jaar weer bewijst er niks van te snappen. En als er nog geld over is zou in combinatie met een 4-4-2 systeem een scorende spits ook wel fijn zijn. Al kun je je ook afvragen of onze huidige spitsen ook niet gewoon veel meer zouden scoren met dat systeem.

Ik ben er eigenlijk alweer helemaal klaar mee dit seizoen, 1 grote ergernis helaas. 

18-09-2019 om 11:46

Eindelijk een keer eentje die reëel is en met voetbal verstand @ fc bayern

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!