Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen laat de punten aan Heracles Almelo

Door Redactie 31 reacties

Een mooie sfeeractie op Noord, Padt die zijn 200ste wedstrijd in groen-witte dienst keepte en geen Lundqvist en Gudmundsson in de basis. FC Groningen dat een povere eerste helft op de mat legde en geen grip kreeg op de Almeloërs, kwam na een klein half uur op een 1-0 achterstand door een goal van Van der Water hetgeen ook de ruststand was. Het begon stukken feller aan de tweede helft hetgeen snel resulteerde in de 1-1 van Warmerdam. Na een uur werd het 1-2 door een diagonaal afstandsschot van Czyborra. De trots van het noorden probeerde er nog alles aan te doen om op gelijke hoogte te komen maar zou niet meer tot score komen.

eerste helft
Mauro Junior zorgde al snel voor het eerste gevaar na geknoei in de groen-witte opbouw, Padt loste het attent op. Kort daarna tikte diezelfde Padt een schot van Van de Water over de lat. De hoekschop vloog voor het doel langs. Op de andere speelhelft gaf Schreck een prima pass naar de hoogstaande Absalem. Vanaf de linkerkant volgde een prima voorzet op Hrustic die hard naast het doel van Blaswich schoot. De wedstrijd golfde op en neer. De gasten lieten Grunn wat meer aan de bal maar loerden op momenten van balverlies waarbij direct hoog druk werd gezet.

Het spel werd er niet beter op, het tempo lag te laag, in het Almelose doelgebied gebeurde niets. Matusiwa kwam ongelukkig neer op een tegenstander. El Hanouri kende nog een spaarzaam hoogstandje, voor de rest gebeurde er veel te weinig. Binnen een half uur viel de 0-1. Balverlies van Hrustic leidde een aanval in over de rechterkant. De voorzet kwam aan bij een medespeler en breed legde op van der Water die met een hard schot Padt kansloos liet. Niet veel later bijna de 0-2 door Mauro Junior. Padt voorkwam erger...

Mauro Junior kwam opnieuw op Padt af, in duel met Matusiwa gingen beide spelers onderuit. Het spel mocht door. De regen viel ondertussen met bakken naar beneden. Op slag van rust eindigde een voorzet op de vuisten van Blaswich. Absalem kreeg een gele kaart na het onderuit tikken van zijn tegenstander. De vrije trap ging voorlangs.

tweede helft
Benschop verving Schreck. Zeefuik gaf een lange bal, deze werd doorgekopt door Benschop. Breukers verslikte zich in duel met Warmerdam die de 1-1 achter Blaswich schoot. Aan de andere kant een redding van Padt op een venijnige doelpoging. 

Ook Itakura kreeg geel na het onderuit tikken van een tegenstander. Een aantal minuten later weer die dekselse Mauro Junior die bijtijds van een score werd afgehouden door Te Wierik.

En ineens de 1-2. Czyborra kon aanleggen diagonaal net buiten de zestien en veschalkte Padt met een afstandsschot. Wat een domper! Het had daarna ook zo 2-2 kunnen zijn als Warmerdam die goed doorkwam over links een betere voorzet had gegeven op Benschop. Sierhuis werd gewisseld voor Gudmundsson. Postema mocht het laatste kwartier volspelen voor Absalem en maakte daarbij zijn officiële debuut. Rossman maakte zijn opwachting voor Pröpper.

Van de Water werd naar de kant gehaald voo Szoke.In de slotfase mocht Hrustic aanleggen voor een vrije trap. De bal werd overgeschoten. El Hankouri kreeg nog een schietkans maar deze eindigde in de handen van Blaswich. Een voorzet van Gudmundsson werd bijna binnengeknikt door Postema. Van der Buis verving Konings.

Er kwamen vijf minuten bij. Dessers leek te gaan scoren maar de bal eindigde in een hoekschop. In de score kwam geen verandering meer. FC Groningen slikte de tweede thuisnederlaag van het prille seizoen.

De competitie ligt na dit weekend stil in verband met de de intelandperiode. Over 14 dagen wacht de uitwedstrijd tegen VVV Venlo.

Opstelling FC Groningen: Padt, Zeefuik, Te Wierik, Itakura, Absalem, Matusiwa, Schreck, Warmerdam, Hrustic, Sierhuis, El Hankouri                                         

Opstelling Heracles Almelo: Blaswich, Breukers, Pröpper, Knoester, Czyborra, Merkel, Mauro Júnior, Kiomourtzoglou, van de Water, Dessers, Konings        

Reacties:
GroeneKat31-08-2019 om 22:09

Wat een draak van een wedstrijd.

Ik heb de FC niet op iets van tactiek kunnen betrappen. 

Zonde. 

Stenman31-08-2019 om 22:12

Ik heb Buijs ook nog nooit op iets van taktiek kunnen betrappen. Wat is zijn idee met voetbal??

FCGrunnfan31-08-2019 om 22:12

Als je de eerste helft in eigen huis!!! zo begint dan verdien je het ook niet om te winnen.

Wat slecht wat slecht

alexvl31-08-2019 om 22:22

Dramatisch slecht. Daarnaast begin ik nu ook te denken dat Buys niet weet wat ie doet.
Wat doet Vlo Hankouri in t team? En deed Hrustic ook mee? 

Stenman31-08-2019 om 22:23

Of probeerde Buijs met zo’n slechte pot aan te tonen dat er toch nog versterking nodig is?

FcGfan197631-08-2019 om 22:24

Leek helemaal nergens naar. Heracles niet eens goed, maar de FC verschrikkelijk slecht. Wel inzet, maar verder pffff

Arthur31-08-2019 om 22:28

Was wel matig zonder lundqvist er werd gewoon minder gevoetbald. Op naar de volgende partij.

skjipke31-08-2019 om 22:47

Als je een wedstrijd op deze manier start, roep je dit over jezelf af. Dit mag Buijs zichzelf aanrekenen. Daarnaast hebben we zoveel nieuwe spelers en start Buijs met dezelfde namen als vorig seizoen voor de winterstop. Op Matisuwa voor Reis en Schreck voor Doan na dan. Dan krijg je toch voorspelbaar en weinig verrassend voetbal? Dit Heracles had minimaal met 2-0 aan de broek moeten krijgen.

Groen hart31-08-2019 om 22:58

Heb je een spits dan hadden we gewonnen van Twente , had je een spits dan hadden we gewonnen van AZ.

stuur (zal niet vloeken) die Sierhuis terug naar 020. En prima dat absalem een fout maakt maar daar zit het niet in. We staan bij Fox op de 17e plaats qua scorend vermogen. 24 wedstrijden 4 goals. Wat een spits. Zet mijn schoonmoeder erin die maakt ermeer . Gadver wat was dit slecht. En het treurige is Buijs blijft hem opstellen.

Heiky31-08-2019 om 23:05

Geen idee of hij het (al) aankan, maar probeer het gewoon eens met Postma. Minder dat dit kan toch niet.

Johan31-08-2019 om 23:10

Ook al zet je Maradonna in de spits.... Met die 2 klootviolen ernaast maakt hij ook niks klaar.  Kanloze opstelling is kansloze pot.... 

Marcos00931-08-2019 om 23:07

De opstelling en taktiek van vandaag,,. Kan iemand dat aan mij uitleggen?

Waarom stond Gudmundsson er naast?

Waarom de hele wedstrijden lange ballen op o.a. Sierhuis? De man staat op een eiland en moet t van de ballen in de 16 hebben.

Waarom zetten we geen druk in eigen huis? (Behalve dat dat door de 4-2- 3 - 1 opstelling komt.)

M0i31-08-2019 om 23:13

Precies. Spitsen uit de Ajax jeugd zijn gewend met veel druk naar voren te spelen. En dan kijk je raar op dat ze bij een middenmoter het niet waar kunnen maken. 

appie happie31-08-2019 om 23:26

Buijs  is  ongeschikt voor de job.

Dat zagen we vorig jaar ook al.

Nu wordt er weer gezeurd om nieuwe spelers,let maar op..nog 2 dgn. Om de spaarrekening leeg te kopen..

Ik wacht af,zo kan het ook niet langer.

 

Weer een zaterdag avond verpest..

 

Ik heb niet 1 fatsoenlijke aanval gezien,niet 1  !!

kees01-09-2019 om 01:17

dan maar de Britten met die Brexitde schuld geven, zeker?  moet toch aan iemand liggen als praten geen zin heeft ?!!

Cantona31-08-2019 om 23:27

Er staan een aantal spelers in die gewoon niet eredivisiewaardin zijn.

Een niet al te best aankoopbeleid en een tactische onbenul langs de lijn en je hebt een recept voor weer een dramatisch seizoen .

Je kunt het negatief  noemen maar ik noem het gewoon realistisch. 

Het is al een aantal seizoenen zo en ik ben bang dat het weer zo'n  seizoen wordt. 

 

A Matter of Honor31-08-2019 om 23:28

 Ik ben er zo langzamerhand wel klaar mee. Elk jaar hoop je dat er dan een prima elftal staat en elk jaar loopt het weer als dikke stront in een trechter. Waar het aan ligt? Ik kan er niet bij dat deze club geen goeie spelers kan halen die het verschil kunnen maken. Het zijn individueel allemaal prutsers die voor eigen succes gaan met name ene El Hankouri, wat een zaadspeler is dat zeg!!! Een Padt die staat te keepen als een drol en op die twee afstandsschoten geen kijk heeft. Ach en zo kan je ze allemaal wel noemen. Veertien dagen geen reet uitgevoerd op de training en als een stel lamzakken lopen te ballen. Bah, ben er schijtziek van!!!!! EN DANNY BUIJS, GA NOU EENS MET TWEE SPITSEN SPELEN, MAN OF IN ELK GEVAL MET BENSCHOP!!!!!!!!

kees01-09-2019 om 01:12

je bent tot in de kleedkamer te horen 

A Matter of Honor01-09-2019 om 12:10

@ Kees,

Als het dan ook maar effect heeft.

Andries31-08-2019 om 23:54

De trainer Buys is weer abuys, abuys en abuys.

Heeft zelf een trainer nodig die hem coacht en deze coachtrainer heeft ook een coachtrainer nodig.

Wij hebben een Boris Johnson nodig voor FC Exit en opnieuw beginnen.

Wij zitten nu jaren in een dal in een put.

Wie haalt ons daar uit en weg.

Heerenveen zit ook in een put verderop en he.. daar komt Emmen ook aan.

Dat wordt gezellig met z'n drieën in de put.

Nog een vierde en wij gaan klaverjassen.

Even niet met voetbal bezig. 

debultjes01-09-2019 om 00:11

Met een aantal reacties hierboven kan ik het eens zijn  met andere niet. Wat is inderdaad de tactiek van Buys, hoe wil hij spelen? In ieder geval was hier de eerste helft totaal niks van te merken. Je kan dit Sierhuis niet verwijten want hij staat op een eiland en is niet de speler die ballen door kan koppen/vasthouden. Als je zo wil spelen moet je met Benschop beginnen en moet je zorgen dat altijd iemand onder de bal komt. Ik zou zelf El Hankouri nooit vervangen want dat is de enige speler die createf is. Dat is mijn inziens nu ook het probleem, we hebben geen creatieve speler op het middenveld die iemand zo vrij voor het doel kan zetten of zelf dmv een actie kan scoren (een type Cherry). Dus met deze spelersgroep zou ik met Benschop en Sierhuis in een 4-4-2 spelen (zoals Feyenoord destijds met Pelle deed)

Nogutsnoglory101-09-2019 om 16:37

Helemaal mee eens. 

kees01-09-2019 om 00:20

bij een club met ambitie kan gewoon zo'n eerste helft niet meer Vorige jaar een half seizoen hebben we ook dit soort geknoei gezien.  Dat ligt gevoelig bij de supporters...want die moeten weer twee weken blij zijn dat Doan is verkocht (@?).  en dat spelers de trainer straks niet serieus nemen, want zo moet je het noemen als ze zo waardeloos voor de dag komen, en de trainer met de selectie "heel tevreden" is...zo luidt de officiële club lezing  Een trainer moet  niet tevreden zijn als z'n beste speler niet op niveau vervangen wordt. Na het weekend staan we op plek 15  koekoek !

Andries01-09-2019 om 00:33

Ik kijk niet vaak naar wedstrijden van de FC op TV.

Dat was vroeger weleens anders, welliswaar met inzinkingen en grote nederlagen en niet goed voor je gezondheid.

Als ik nu 4 minuten TV gekeken heb weet ik het al en wordt ik bijna onwel en doe de TV uit en luister het vervolg naar RTV noord radio.

Ik heb voor het eerst een wedstrijd van Emmen op RTV Drente radio beluisterd.

Ze hebben 2 commentatoren die nogal luidruchtig verslag doen en onderling een wedstrijd spelen van wie het meeste verstand heeft van het balletje.

Dat is bij RTV noord radio niet het geval.

Ik voel een wedstrijd bij het zien aan en weet al van tevoren dat het verloop in een drama uitloopt.

De mentale instelling is belangrijk.

De taktische besprekingen en alles wat op papier wordt gezet voor instructies aan invallende spelers dat had je vroeger niet.

Van Gaal is daarmee begonnen of iemand anders.

De hoofden van spelers zitten vol met voetbalinstructies.

Linkerbeen of rechterbeen schijnt belangrijk te zijn.

Fris voetbal is er niet meer bij, bij dit hoge school voetbal met trainers als professoren.

appie happie01-09-2019 om 09:10

Bij  rvnoord  is het radio verslag  belachelijk slecht,in de studio althans..wat zit daar een dooie gast zeg..

Nee dan zet ik liever teletekst er voor.

Ik ben een rasechte  Groninger maar rtvnoord is echt ZO slecht!!!ik schaam me er soms gewoon voor.

 

marcelfcg01-09-2019 om 14:01

Je kunt ook naar het stadion gaan, heb je geen last van RTV Noord.

Andries01-09-2019 om 00:47

Supporters zijn het verhaal van de negertjes, die na verloop van tijd verdwijnen.

1 supporter blijft over en dat is Hans Nijland en die zit moederziel alleen op de tribune.

Om de stemming erin te houden en de indruk te geven dat de tribunus goed bezet zijn gaat hij gedurende de wedstrijd van zitplaats veranderen.

Hoe slecht de FC speelt ze krijgen hem niet weg.

En...Danny Buijs is nog steeds de trainer.

 

kees01-09-2019 om 10:31

Over twee weken op bezoek..bij VVV VAN Maaskant weet je wel? !  Die speelde de laatste weken puur defensief om niet te verliezen.  Groningen krijgt daar een herhaling van Heracles ...en dan sta je inderdaad alweer onderin met degradatiecandidaten

ONbegrijpelijk dat iemand bij de redactie BM in de voorbeschouwing heeft geschreven  dat Schreck een goede opvolger van DOAN is:       dat is natuurlijk puur supporters voor de gek houden. 

Er is gewoon nu geen geld voor spelers beschikbaar en de spelers begroting daar zitten Mulder en Nijland stijf op, want dat geld van Doan is allang bestemd en geparkeerd. 

Als GUDDE en Fledderus zichzelf alleen maar naar de mond zitten te praten mogen die van mij weg, desnoods met spreekkoren. 

TomFCG01-09-2019 om 17:03

Gelul Kees. Tegen AZ speelde Schreck meer dan prima op dezelfde positie, twee weken later kan hij er niks meer van. Typisch het opportunistische gezeik van de gemiddelde voetbalsupporter.

kees02-09-2019 om 03:06

 @Tom FCG  goed dat je reageert.jammer dat je een scheldwoord nodig hebt !

Meesten waren op BM na AZ-FC Greoningen dik tevreden over het spel; maar daar is geen vervolg op gegeven: en dat mag dan ook gezegd !

Voor de duidelijkheid: Schreck die sinds 1 juli /voor 4 jaar/ bij Groningen is, is weilswaar ongeveer even oud als Doan en rechteermiddenvelder maar een veel minder kaliber voetballer: en minder gepresteerd, geen A international , 63 kg maar, en zo voetbalde hij ook in de duels tegen Heracles.  

Verder is Heracles trainer Frank Wormuth beter in staat geweest om met zijn spelers een werkbaar tactisch plan neer te zetten als Buys bij Groningen op dit moment.  Knap, want Heracles moest nu bij Groningen wel punten zien te halen.

Ik denk dat het voor de FC een zware eerste seizoenshelft wordt met weinig punten te halen bij de concurrentie... 

 

 

 

 

 

Hgz01-09-2019 om 02:02

Tegen dit soort clubs moet je gewoon punten pakken, zeker als je thuis speelt. Instelling van niks! Flederrus kom maar op met die versterkingen. Of heb je voor niks in de Balkan spelers bekeken toen? Graag een scorende spits en een creatieve middenvelder. Waarom haalt je die el Mousaoudi of hoe die ook mag heten en die andere uit Engeland? Die konden zich in jong FC nog niet eens onderscheiden las ik laatst. Er is nu toch geld voor wat beters. 

Marco01-09-2019 om 02:26

Afknapper. Waarom speelde Lundqvist niet mee. Was voorgaande wedstrijden goed bezig met voetballend vermogen en openingen op het veld.

Verder ontbreekt er kwaliteit en scorend vermogen. Omdat de centrumspitsen zelf geen kans kunnen creëren is het vreemd dat we geen spelpatronen zien om ze in stelling te brengen. Het goed gevoel van de voorgaande wedstrijden is wel weg na vanavond, afknapper.

Waistjawel01-09-2019 om 09:12

Ben al vanaf het begin geen fan van Buijs als trainer. Heb altijd het gevoel dat hij nog te weinig kennis en ervaring heeft om er echt een soepel ogend team van te maken.

Ik snap niet dat je met Warmerdam in de basis begint terwijl er van de week nog aangegeven is dat hij weg mag. En die El hankouri kunnen ze beter direct terugsturen naar Rotterdam. 

Misschien die miljoenen maar eens investeren in een ervaren trainer die goed kan werken met jonge spelers. Volgens mij hadden we ooit zo iemand als assistent... 

Roelofsky01-09-2019 om 09:35

Was voor de wedstrijd vol vertrouwen gezien de uitwedstrijd tegen AZ. Maar als je begint met een opstelling waar niemand iets van begrijpt??? Dan verdien je ook niet om te winnen... Vraag mij wel eens af of Bijus nog wel weet waar die mee bezig is. Waarom geen Lundqvist en weer die Hrustic dit slaat toch werkelijk waar nergens op....kan zo nog wel even doorgaan... Haal een trainer met ervaring want dit gaat weer dezelfde kant op als vorig seizoen. Wegwezen....

Nogutsnoglory101-09-2019 om 16:41

Is toch wel voor iedereen duidelijk. Lundquist was geblesseerd 

campesino01-09-2019 om 10:51

Groningen heeft 3 problenen:

1/ BUIJS: behoeft geen toelichting.

2/ spits op een eiland:  als je net 3 spitsen speelt moeten er of voorzetten van de flanken komen of de buitensprlers moeten een doelpunt kunnen maken als je met flapdrollen hrustc en hankouri speelt komen er 0,0 voorzetten en nog minder doelpunten. Deze 2 komen hun man wel voorbij, maar verliezen daarna elk overzicht en hun voortzetting is altijd hondsberoerd. In het geval van hrustc leide het zelfs de tegengoal in. Ik weet niet of onze zweedse buitendpelers beter zijn, zoniet  gaan zowel bendchop, postema en sierhuis verzuipen in de spits.

3/ een creatieve speler.  Ik blijf het zeggen. Zonder dosn , mahi en idrissi misden we een speler die zelf iets kan creeren en bij een defensieve muur met een gosl de wedstrijd open kunnen breken. En nee dat is schreck niet, dat is iefereen nu denk ik wel duidelijk.

Verder nog opmerlen dat matisuwa  prima speelt en dat zeefuik al weken hopeloos uit vorm is. Wat fie aanvallend liet zien was hemeltergend.

brummie01-09-2019 om 20:25

Ik vond Matusiwa héél matig gister, zeker in balbezit. Zeefuik juist één vd betere Groningers. 

 

01-09-2019 om 10:56

Buijs is niet goed, maar fledderus en zijn scouting zijn nog vele malen slechter

Andries01-09-2019 om 11:01

Johan Cruyff vond dat een trainer een bloemenvaas met bloemen is.

Dat is door mij bedacht.

Je kijkt erna en gaat dan verder met je eigen voetbalspel.

Eigenlijk is de trainer de beste supporter langs de lijn en die het hardst schreeuwt en brult.

Wie hoort hem.

Dat vraag ik mij steeds af.

De gebaartjes gaan heen en weer.

Drukzetten.

De spelers worden er zenuwachtig van en in de war.

De supporters beginnen ook zenuwachtig en warrig te worden.

De harde kern gaat door met wij zijn de beste en onverslaanbaar.....

Eindelijk heeft iedereen door dat het spel bar slecht is en beginnen te fluiten.

Dat moeten ze al doen voor de wedstrijd begint als waarschuwing en wakker worden.

Fledderus heeft als voorzorg een rode lantaarn besteld....

Het voordeel van een slecht spelende club is dat je er boos en  lollig van wordt.

Als het goed gaat zijn de reacties hetzelfde, hetzelde en hetzelfde. 

 

skjipke01-09-2019 om 11:04

Van Heracles was bekend dat ze op eigen helft zouden blijven en er af en toe met een counter uit zouden komen.

Ik snap de tactiek van Buijs wel (dat is niet hetzelfde als er begrip voor hebben!!!) Het balletje achterin rondspelen en Heracles uit de tent lokken om ruimte te creëren en zelf te counteren. Heracles trapte hier niet in.

Als je tegen ploegen als Ajax, PSV, AZ speelt snap ik dat je de speelwijze aanpast aan de tegenstander, maar tegen Heracles ga je toch uit van eigen kracht? 

We hebben een laffe trainer.

Robba01-09-2019 om 11:14

Las Pohl naar AC Horsens

Stenman01-09-2019 om 11:35

Heeft hij voor niets Nederlands geleerd.. Hij begreep geen snars van Buys die geen woord Engels spreekt. Dat helpt ook niet om goede buitenlandse spelers te overtuigen om voor de FC te kiezen. Jans met z’n talenknobbel spreekt zelfs Japans en dat hielp enorm om een Doan naar Groningen te krijgen. Buijs is zelf niet te begrijpen als hij Nederlands brabbelt, totaal geen warme persoon of een greintje authoriteit. Dat helpt niet om spelers beter te laten worden en dus werkt dat tegen de FC! 

A Matter of Honor01-09-2019 om 12:27

Lees ik nu enig positievisme over Ron Jans? De man die die door elk en idereen is afgekraakt? Zou hij het bij de Fc dan toch goed gedaan hebben? We gaan zien hoe Fledderus het er vanaf brengt en praten dan weer!!!

tante jannie01-09-2019 om 11:24

dit fc is net een flipperkast, zit totaal geen lijn gedachte achter. we doen maar wat. puntjes zullen wel gesprokkeld worden. zijn paar ploegen nog slechter dan de FC. Handhaving zal wel lukken. zal wederom een saai en troosteloos seizoen worden. Je zit 90 min naar niks te kijken. Op naat het volgend seizoen ... nieuw seizoen nieuwe kansen

 

Cantona01-09-2019 om 15:26

Dus ook voor jou nog een heeeeeeel lang waardeloos seizoen?

Andries01-09-2019 om 11:26

Groningen heeft een trainer nodig die geen verstand van voetbal heeft.

Een sympatieke vader waarmee je kunt praten ook over voetbal.

Hij luistert zonder wetende wat de persoon vertelt.

De speler denkt de trainer is het met mij eens.

We gaan er tegenaan.

Iedereen denkt wat hij zelf denkt voor en tijdens de wedstrijd.

En na de wedstrijd denkt hij nog hetzelfde, hetzelfde en hetzelfde.

De kranten schrijven wat een wedstrijd, iedereen was goed bezig.

De trainer krijgt onverdiende complimentjes en weet niet wat hij ermee moet. 

alexvl01-09-2019 om 11:45

Afscheid van Buys nemen. Verder moeten er weer Groningers binnen de club komen.

Ondanks ik lang niets meer heb gehoord over Jan van Dijk, zou ik dat wel een persoon vinden om NU naar de Fc te komen als trainer.

hermank196901-09-2019 om 11:46

Als jeugdtrainer promoveerden wij van de 2e naar de 1e klasse en ga je je systeem aanpassen. Zo ook naar een 4-2-3-1 systeem wat ik persoonlijk top vindt. Echter bleek dat ik niet de spelers ervoor had en verloren we de eerste 2 wedstrijden. We gingen maar terug op het oude systeem 4-3-3 en wonnen we weer en uiteindelijk op plek 2 geindigd. Buijs leert niet van zijn fouten want las dat hij wederom net als vorig jaar weer 4-2-3-1 speelde. Bedoel hoe eigenwijs kun je zijn? Dan ben je of arrogant of eigenwijs en heb je niet van je fouten geleerd. De eerste wedstrijden waren hoopgevend en vond ik ze bij vlagen echt goed maar wat ik gisteren zag, drama. Het systeem 4-2-3-1 wil wel maar heb je die 2 zweedse lopers nodig en die zaten er tot mijn verbazing niet in. 

BUIJS, EEN 4-2-3-1 KUN JE ALLEEN HANTEREN WANNEER JE IN HET BEZIT BENT VAN LOPERS. DIT ZIJN VERBINDING SPELERS TUSSEN VERDEDIGING EN AANVALLERS EN DAT LUKT NIET MET WAT JE GISTEREN OPSTELDE!!

Hoekie01-09-2019 om 14:21

Heel mooi al die filosofieën over systemen. Bij de Fc was er gisteren maar een systeem: alle ballen blind naar voren en maar hopen dat er een bal goed valt. 

brummie01-09-2019 om 20:13

Wat FC gisteren liet zien was inderdaad heel matig. Uiteindelijk verlies je door een prachtig zondagsschot. Heracles erg compact en goed in de omschakeling. 

Tegen Twente en Az heeft fc prima voetbal gespeeld en hadden eigenlijk meer punten op moeten leveren. Het is nog veel te vroeg, ondanks deze deceptie om conclusies te trekken. Wel is het zo dat met als vorig jaar het vertrouwen, van met name de jonkies niet teveel aangetast gaat worden door puntenverlies.

Daarom is het belangrijk dat supporters achter spelers moeten blijven staan zoals Absalem, Sierhuis en Hrustic.

Je ziet aan Twente dat vertrouwen, door resultaten, een ploeg veel makkelijker gaat voetballen. 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!