Terug

Deel deze pagina:

'Danny Buijs vindt het trainingscomplex van FC Groningen dramatisch om te trainen'

Door Redactie 5 reacties

Danny Buijs is ontevreden over de huidige trainingslocatie van FC Groningen. 'Ik vind dit complex dramatisch om te trainen', zegt de oefenmeester voorafgaand aan de wedstrijd tegen De Graafschap tegen RTV Noord.

Update 22.15 uur - Volgens het DvhN blijkt het al met al toch om een soort van 1 april grap te gaan, waarvan akte.

Als het aan Buijs ligt wordt alles rondom het trainingsveld afgesloten met doeken. De trainer is van oordeel dat met name het voorbijgaande verkeer erg afleidt en dat er altijd wind is. Daarnaast is Buijs voorstander om vaker besloten te trainen. Buijs benadrukt dat dit niets met de tactiek te maken heeft maar met de rust rondom het elftal. Als er iets gebeurd op de training - kan dat zoals het nu gaat - snel door iemand naar buiten worden gebracht hetgeen zijn eigen leven kan gaan leiden in de media.

Danny Buijs stelt dat als hij naar een voorstelling gaat, hij niet alle repetities bijwoont maar dat hij een kaart koopt om de uitvoering te zien. Verder vraagt hij zich af waarom bepaalde supporters naar elke training komen. "Dit is gewoon een ritueel geworden, ga eens wat anders doen."

 

Reacties:
Roelofsky01-04-2019 om 17:00

O ja het viel me al op de spelers onder jouw leidng niet echt veel beter worden .... zal geen namen noemen.

Maar dat ligt dus aan het trainingscomplex ...... hihihi

Bikkel 01-04-2019 om 18:12

Danny heeft volledig gelijk!!!! Niks aan toe te voegen 

appie happie01-04-2019 om 18:20

1 april

appie happie02-04-2019 om 18:40

Zie je wel

kees03-04-2019 om 02:38

Ja Buys houdt wel van een dolletje... hou me vast als Joop Gall nieuwe assistent trainer wordt, want zijn analyses zijn zooo cliché... maar goed, hij blijft het wel proberen ( om die baan te krijgen ) op zichzelf siert hem dat volhouden... , maar ik dan moet soms aan oud- FC trainer Rob Jacobs denken of aan Barry Hughes met een karnavals"kater" 

Rooie01-04-2019 om 18:31

Tja, je begint met een selectie die je niet hebt samengesteld met gemiddeld nog geen punt per wedstrijd. Na de nodige aanpassingen in de winter pak je gemiddeld 2 punten per wedstrijd. Daar had Buijs wel invloed op. Wat is er dan mis met het benoemen van zaken die bij FCG beter kunnen? Enige positiviteit lijkt me wel op zijn plaats, jegens deze trainer. Het hele verdedigende blok is volwassen geworden, dat kan niemand ontkennen (kijk naar de doelcijfers!). Met een beetje mazzel bereiken we dit jaar de 50 punten, wat genoeg kan zijn voor PO- wedstrijden. Als het niet moet lukken, valt de club echt niet om en is er een verbeterde situatie voor 2019-20. 

nulvijftig01-04-2019 om 19:03

Ben het wel met Buijs eens, je kan het trainingsveld gewoon zien van de snelweg. Misschien is een geluidswal? een optie? Kan je zelfs nog een tribune maken voor wedstrijden van het tweede.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!