Terug

Deel deze pagina:

Blamerende oefenzege in Nieuw Buinen, eindstand 1-2

Door Redactie 24 reacties

Onder toeziend oog van ruim 2000 toeschouwers heeft FC Groningen de tweede oefenzege ter voorbereiding op het nieuwe seizoen behaald. De zege was nipt, alle doelpunten vielen in de tweede helft. Met name over de eerste helft was trainer Danny Buijs zeer ontevreden. In gesprek met RTV Noord vond hij de inbreng van zijn team waardeloos en FC Groningen onwaardig. Te weinig beweging, te weinig diepte zonder de bal, aan de bal continue ballen achter de man. Kortom niet iets waar de trainerstaf de lat gaat neerleggen aldus Buijs die van excuses voor het slappe optreden van zijn team niets wil weten.  

Opstelling FC Groningen (eerste helft): Begois, Zeefuik, Te Wierik, Memisevic, Absalem, van de Looi, Jenssen, Antuna, Doan, Cassiera, van Weert

Na de pauze kwam Groningen op Begois na, met tien andere spelers in het veld. Michael Breij schoot FC na een klein uur uit een vrije trap op voorsprong. Tim Freriks verdubbelde een kwartier voor tijd de marge. Kort daarna benutte Schreuder namens de thuisploeg een strafschop 2-1 hetgeen tevens de eindstand was. 

Trainer Danny Buijs toonde zich wel tevreden over de inbreng van de Beloften die het maximale hadden gedaan.

Opstelling FC Groningen (tweede helft): Begois, Riksman, Ploem, Wouters, Kramer, Postma, Bouman, Hardijk, Breij, Sefer, Freriks

'57 Breij 0-1 vrije trap

'76 Freriks 0-2 (assist Postma)

'78 Schreuder 1-2 strafschop

Sergio Padt, Ludovit Reis, Jesper Drost, Ahmad Mendes Moreira, Django Warmerdam, Ajdin Hrustic kwamen niet in aktie.

Reacties:
hermank196904-07-2018 om 23:04

Hebben ze in elk geval het dieptepunt van dit seizoen  reeds gehad. Kan dus alleen maar beter worden.

Arthur04-07-2018 om 23:55

Jenssen was waardeloos. Aan Buijs te horen kan het zo maar zo zijn dat Ruben Yttegard jenssen zijn basisplaats kwijt is.

Prik nam pla05-07-2018 om 12:41

Die heeft echt geen basisplaats, was vorig jaar al een van de zwakkeren. Faber liet hem toen veel te lang staan terwijl hij Reis al in de selectie had. We hebben een prima middenveld met Reis, vd Looi en Hrustic. Ook Warmerdam komt het beste tot zijn recht op het middenveld. Ik hoop toch echt niet dat ze een zg. ervaren middenvelder willen halen. 

kees05-07-2018 om 00:28

ik heb deze wedstrijd niet gezien, dat als eerste... maar kennelijk is hier in de eerste helft,  met de basisspelers, sprake geweest van een potje zomeravondvoetbal, waardoor de trainer meteen zijn gezag moet laten gelden.  Je moet er niet aan denken dat FC Groningen een oefenserie in de voorbereiding gaat neerzetten die een flop wordt en waarmee de competitiestart er een wordt van "God zegen de greep" of zoals Hans Nijland eens zei:  "we springen in het diepe" Die instelling zet je gelijk op 3 wedstrijden verlies in het begin van de competitie  en op een achterstand ondanks de ambities voor een goed seizoen.  Mooi dat we dit gehad hebben, dan kunnen we vanaf nu meteen op scherp !   

M0i05-07-2018 om 07:37

De oefensessie was vorig seizoen ook niet best, en dat niveau hebben ze toen feilloos doorgetrokken richting competitie. Verschil met toen is dat er nu een trainer voor staat die geen zoete broodjes bakt, lult over optrainen etc, maar gewoon zegt waar het op staat. Als hij het nu ook nog kan omzetten naar trainingsvormen, sterkere opstellingen en een signalen naar Jans waar hij versterkingen wil, dan zouden we zomaar eens wel goed aan de start van de competitie kunnen staan. 

appie happie05-07-2018 om 10:26

Moi,helemaal eens..Buijs geeft ze op hun flikker...werken of anders wegwezen..

Jegelkser05-07-2018 om 10:45

Heb de wedstrijd niet gezien, maar goed dat Buys die gasten gelijk aanpakt. Heeft iemand de wedstrijd gezien. Stond toch een redelijk team de eerste helft op het veld. Ben benieuwd naar mogelijke consequenties...

kees05-07-2018 om 11:28

@ Jegelster: @ Brummie heeft het als eens genoemd: de selectie zoals die er nu staat is nog erg smal, met niet overal dubbelingen ( achterin en op het aanvallend middenveld ).  Ik denk dat verschillende spelers dit seizoen "thuis moeten geven" ( ook in uitwedstrijden trouwens ), als het gaat om individuele prestaties ( Warmerdam, Jenssen, Antuna, Van Weert, Drost  ) of als er slepende blessures zijn ( o.a. Mahi, Reis) .  Centraal achterin ( Memisevic ) stond het goed , zei Buys nog.

Maar er komen nog transfers en er gaan vast nog spelers weg.  al valt het mij op dat andere kleine ED clubs ook goede spelers uit het buitenland gaan huren...die worden daar niet zwakker van.  

@Appie :  ik heb nog eens naar de competitiestart gekejken, maar tot aan Ajax heeft Groningen een behoorlijk zwaar programma: clubs als Vitesse en Willem II waren vorige seizoenen  moeilijk te kloppen. Dat betekent dat er helemaal geen ruimte is om net als vorige jaar een slechte voorbereiding door te zetten in een slechte seizoensstart, dan loop je achter de feiten aan ! want...zeg nou zelf: kampioen hoeven we niet te worden, maar ergens rond plaats 7 of 8  in de beginfase is toch het minimum wat je mag verwachten.   

avl05-07-2018 om 11:41

Tjaronn Chery speelt amper in China. Wellicht voor 'paar'centen te halen?

Heeft nog contract van jaar.

kees05-07-2018 om 11:59

dat zou ik een stunt vinden, maar waar haal je een salaris van 1 milj vandaan ?    Bij de verlenging van het contract van Padt heb ik begrepen dat naar Groningse begrippen deze keeper goed wordt betaald: dat maakt vanwege het spelersbudget,  de mogelijkheden voor de andere spelers van buiten beperkt.  Geld wordt gereserveerd voor die CV en ook voor een nieuwe middenvelder ( ipl Jenssen ) en ook de verlenging van Mahi zal een duit kosten.  Maar het idee van Chery terughalen is een vondst !

marcelfcg06-07-2018 om 08:53

Wat moeten wij dan met een speler die zelfs in China amper speelt. Mooi daar laten.

05-07-2018 om 12:10

De tweede voorbereidingswedstrijd. Het ritme moet er nog even inkomen, dus maak ik mij niet al teveel zorgen om die pot van gisteren. We zijn net een paar weken in training, de conditie is nog niet optimaal. Over vier weken begint de competitie, dus hebben nog tijd genoeg om Vitesse op 10 augustus tegemoet te treden en een goeie pot in Arnhem te spelen. Bovendien is het nog transfertijd ,dus je weet niet wat er nog gaat gebeuren. Heb vertrouwen,mannen, het wordt vast een beter seizoen dan de vorige.

Marcos00905-07-2018 om 13:17

Ik heb gister de wedstrijd bezocht in nieuw buinen. De 1e helft had Groningen veel balbezit, maar snelheid van de balbehandeling lag veel te laag met name bij de aanvallers en middenvelders. Aannemen, nog 3 a 4x bij je houden en daarna pas een teamgenoot opzoeken. Zeefuik was de uitzondering in mijn ogen die wel snel handelde en goed speelde.

Antuna speelde heel erg slecht. Ik denk dat hij ongeveer 95% balverlies had. In zo’n wedstrijd zou je moeten kunnen zien dat hij bij City heeft gespeeld. Maar zelfs de spelers van Nieuw Buinen hadden een makkelijke avond met hem.

De 2e helft met alleen jeugd (uitgezonderd Begois) vond ik persoonlijk helemaal niets beter. Nieuw-Buinen was zelfs de betere ploeg. De 0-1 was knap binnen geschoten uit een vrije trap. De 0-2 was een prima aanval, maar dan ook de enige in de 2e helft. 1-2 was dan uiteindelijk ook de terechte stand na 90 minuten slecht voetbal. 

 

 

 

Martijn 06-07-2018 om 04:47

Antuna heeft niet bij City gespeeld, hij is van City. Hij is gehaald door hun en direct voor 2 seizoenen aan Groningen verhuurd.

 

Verder mooi dat Buijs direct zo van zich laat horen, geef ze maar flink op hun kloten die gasten en laat zemaar werken voor hun centen.

marcelfcg06-07-2018 om 08:57

Volgens mij geeft Antuna nog nooit voor City gespeeld. Is rechtstreeks vanuit Mexico voor FC gaan spelen. Is handelswaar vd City Group.

Rob197006-07-2018 om 09:30

Sparta wil goed geld voor deze speler pakken, juiste beslissing om uit de onderhandelingen te stappen, anders haal hem in de winter maar op als Sparta in de subtop staat van de jupilerleague, en Chabot nog geen half miljoen waard is. Kunnen ze hem ook nog lekker scouten op de vrijdag of hij daadwerkelijk zoveel talent heeft dat Sparta hem toedicht om bijna 1,5 miljoen waard te zijn. Henk van Stee denkt het spelletje die Hans Nijland wel beheerst ook te kunnen. Sparta vergeet, dat hij nu de waarde heeft van een gedegradeerde club, maar over een half jaar een Jupilervoetballer is geworden, weliswaar met hetzelfde talent, maar met minder waarde. Chabot wil zelf wel, dus dat komt nog wel goed, als er geen club is die wel zo gek is om de hoofdprijs te betalen.

Johan05-07-2018 om 13:34

Er moet nog wel wat bij. Alles met eigen jeugd oplossen gaat niet. Het beleid qua vastleggen huidige selectie is ok. Als ik echter naar het inkoopgedeelte kijk dan valt het me niet mee. Hoop dat daar verandering in gaat komen want tot nu toe zie ik alleen maar dat we weer aan kwaliteit inleveren. Hoop dat deze wedstrijd ook op dat vlak stof tot nadenken geeft. Alleen een cv  is echt niet genoeg. Utrecht heeft een betere jeugd maar die halen ook gewoon goede spelers. Mag toch hopen dat wij als Groningen ons niet kleiner voelen....

kees05-07-2018 om 14:21

clubs die een grotere spelersbegroting hebben en spelers beter uitbetalen zijn in de competitie niet altijd de bovenliggende partij...daarvoor is (top)sport toch iets wat steeds ( weer) geleverd moet worden.  Kwliteit bestaan uit individuele spelers maar ook uit de teamprestatie.  Groningen heeft met Padt, Mahi, Cassierra, Doan en Memisevic  een aantal goede spelersw.  Ik denk dat er zeker nog naar minstens 2 verstermkingen wordt gezocht, maar bij een club als FC Groningen is natuurlijk het salaris een ernstige hobbel die genomen moet worden, als andere clubs gewoon het (drie) dubbele betalen. Op dat punt kan Groningen nooit de allerbeste spelers aan zich binden.  Maar als het team ingespeeld is over ruim een maand, dan kunnen we in augustus nog eventueel een extra speler erbij aantrekken  - als dit noodzakelijk zou zijn.  Het is vast hard werken voor de TM Ron Jans: ik wens heb veel succes en iuncasseringsvermogen als iets niet doorgaat op het laatste moment zoals bij Chabot, Kodro etc.     

Johan05-07-2018 om 15:19

Srry maar daar hebben alle NLclubs mee te maken. Vindt dat ze veel te lang wachten en teveel gokken op eigen jeugd die lang niet de besten zijn van NL. Begrijp me niet verkeerd want ik heb ook liever eigen jeugd maar mag ook best een keer een aankoop zoals Gustafson, een topper uit de jupiler of wat dan ook verwachten. We hebben een hoop geld gekregen dat echt niet alleen opgaat aan verlengen van contracten. Kijk eens naar Jong Psv of Jong Ajax. Op dit moment gaan we echt niet top 10 spelen maar hoop doet leven. 

marcelfcg06-07-2018 om 09:01

We kunnen ons zo groot voelen als we willen maar het budget zegt toch echt wat anders. Wij halen Utrecht en Vitesse pas weer in als de geldschieters daar wegvallen.

Fan op afstand05-07-2018 om 16:00

Kan mij wel vinden in het verhaal van @ Johan. En als salarissen een moeilijk verhaal is waarom dan niet huren? Ben er geen voorstander van maar als dat de meest realistische optie is om kwaliteit en ervaring binnen te halen dan moet het maar. Waar ik nu een beetje angstig voor begin te worden is het feit dat er zo links en rechts al aardig wat spelers verkast zijn. Hoop dat we goede spotters in het buitenland hebben lopen die nu van grote waarde kunnen zijn. In Nederland valt weinig meer te halen, zeker voor de plek van CV. Daarnaast zijn er meerdere clubs in Nederland die voor deze plek een speler zoeken. Dat wordt dus een uitdaging.

In zijn algemeenheid is het binnen halen van een hele grote sponsor of de “ verkoop” van onze FC onder de juiste voorwaarden uiteraard misschien toch de oplossing, voor nu maar zeker ook voor de toekomst. Want zie dezelfde problemen ook voor komende jaren op de loer liggen als er niet iets structureels gaat veranderen. Wil niet doem denken maar goede spelers binnen halen heeft een prijskaartje en blijkbaar kan onze FC dat allemaal niet trekken. Heeft het in ieder geval alle schijn van. Dus maar hopen op wat buitenkansjes, een hele grote sponsor of een rijke investeerder.

kees05-07-2018 om 16:15

zo onmogelijk en groot jij het probleem, schetst, zo kleinen eenvoudig is het opgelost als ze (inderdaad) voor  die paar zwakke posities nog goede spelers halen.  Ik zie dat ook wel gebeuren, maar nooit helemaal het ideaalplaatje...Padt had er vertrouwen in na zijn toezegging dat er "verbetering op een aantal terreinen zou komen ( en dat gold niet alleen over zijn contract maar ook over de trainer, de aanpak etc ). Het is dyuidelijk dat ze dicht bij een transfer zaten van Chabot en bijna tot een miljoen wilden gaan ... Ik geloof verder nooit dat Jans ( voor zover ik hem ken ) zich helemaal bij een scenario zou neerleggen dat Groningen gewoon niet sterk genoeg is. Nee die is zeker nog bezig.  Ik verwacht  dat we in drie weken tijd meer weten. 

"Structureel" meer mogeklijkheden is van langere adem.  Dat is zo af en toe in het nieuws. Een pot met geld binnenhalen via een suikeroom in Groningen is niet waarschijnlijk. niet vreemd:  ik heb zoiets  ook niet klaarliggen.  Maar ook daar wordt aan gewerkt. Het stadion heeft een andere naam...alles om maar geld te genereren.    

FC LICHTBOEI05-07-2018 om 18:11

BREAKING NEWS : De transfer van Julian Chabot naar Ingolstadt is AFGEKETST !!!

Sparta maakt via hun Twitteraccount bekend dat ze tot op heden geen akkoord hebben bereikt met welke club dan ook over een transfer van Chabot.

 

Hoop dat de FC nog een poging gaat doen

kees05-07-2018 om 19:14

ik vermoedde al zoiets: het was gtewoon te dol wat Sparta uithaalde: transferwaarde van 500.000+ maar dan gelijk naar boven het miljoen ?? Die knaap heeft alleen ED ervaring en in Duitsland alleen in jong-elftallen.

Toen Nijland zei: Chabot is niet aan de orde, en Jans zei:  transfer is afgeketst, denk dat ze over een paar dagen ( 1 juli transferperiode open in Duitsland ) zijn nieuwe club bekend maken...toen dacht ik: het ligt er allemaal veel te dik op !! Ps: er kan ook nog een negatieve uitkomst van de medische keuring in de weg hebben gestaan, of natuurlijk een monsterhoge salariseis...dan weer blijft Groningen stil wat ook verstandig is.     

05-07-2018 om 21:15

Om met de woorden van Hans Nijland te spreken "een broedende kip moet je niet storen". Wordt vast wel vervolgd!!!!!.

robin05-07-2018 om 19:08

Niet te druk om maken ...is maar oefenen ...ajax verliest ook van een Duitse derde klasser.. .

 

appie happie05-07-2018 om 20:03

Laat die chabot  lekker bij Sparta blijven..graag of niet   nou NIET dus..

kees05-07-2018 om 20:08

Ben met je eens dat je niet eindelos moet tegemoetkomen aan een andere club...voetballers genoeg !  kan ie nóg een seizoen :"ren je rot" spelen in de eigen 16 op het kasteel.  Die gaat nog eens protesteren.  Maar tegen 31 augustus zakt Sparta's vraagrpijs voor Chabot heus wel.   

marcelfcg05-07-2018 om 20:46

Maar je weet niet of dit aan Sparta of aan de speler zelf ligt Appie. Misschien wil die jongen zelf wel graag komen.

Johan05-07-2018 om 22:27

Dat die transfer van Schenk GAE niet doorging kan ook een oorzaak zijn

FC LICHTBOEI05-07-2018 om 20:50

Jongens dat Ingolstadt had al de beschikking over 5 centrale vededigers en vandaag hebben ze ook nog de komst van een 6 centrale vedediger bekend gemaakt. Ik heb zo'n gevoel dat Chabot naar Groningen wil maar dat Sparta probeert om Nijland/Jans zo gek te krijgen dat ze een bod doen van plus minus 1,5 miljoen en dat doen Nijland/Jans niet meer.

 

Zal mij niks verbazen als de FC in 1 van de komende weken alsnog zijn komst wereldkundig maakt.

 

Wordt ongetwijfeld deze zomer vervolgd.....

manus05-07-2018 om 21:02

Dat Ingolstadt interesse zou hebben voor Chabot is alleen door Sparta en het AD de wereld ingeholpen. Verder wordt er nergens serieuze melding van gemaakt. Waar er in Duitsland al over geschreven werd, bleek de bron het AD te zijn...

kees05-07-2018 om 21:22

Ook dat viel mij op:   je mag gerust zeggen dat Chabot door Sparta ..." is aan gebodenaan" zgn. meerdere Duitse clubs ( volgens Sparta leiding ), maar dat die Duitse clubs nog van niks wisten of het spel wilde meespelen: Ze hebben er inderdaad geen woord an vuilgemaakt. Allen het AD en Voetbalprimeur hebben dit steeds maar geschreven dat er een akkoord was, behoudens een medische keuring. Over Chabot meldden ze nog dat hij liever in zijn geboorteland wil spelen... Nu beweert het Rotterdamse voetbaljournaille ze dat de clubs ( Sparta en Ingolstadt ) het niet eens werden over de voorwaarden/termijnen...Hij komt zo snel mogelijk terug naar  Rotterdam voor de voorbereiding.   Ik geloof er geen snars van. 

FC groningen, die  heeft minstens één maal een verbeterd bod gedaan, en ...ach dan kennen ze Nijland nog niet: die gaat liever lopend naar Rotterdam dan er teveel geld uitgeven !!

marcelfcg06-07-2018 om 09:12

Volgens mij is die Van Stee van Sparta ook TD geweest bij Zenith. Die denkt een grote meneer te zijn en ome Hans om de tuin te kunnen leiden. Nou dan moet hij heel wat vroeger opstaan.

manus05-07-2018 om 21:03

Onze jeugd niet de besten van Nederland?? Ik schat Ludovic Reis zeer hoog in!

Johan05-07-2018 om 21:35

Dat is er 1 idd. Wordt onze jeugd wel eens kampioen of top 6? Speelt ons 2e ook op jupiler niveau? Niet de beste jeugd dus. Neemt niet weg dat je nu een paar talenten hebt. Maar overdrijf het aub niet. 

Nogutsnoglory106-07-2018 om 00:09

Tjonge tjonge we gaan nu toch niet in paniek raken van 1 slechte oefenwedstrijd ? Vond de reactie van Danny Buijs heel hoopvol. Hij gaf duidelijk een statement af, dat hij hier niet van gediend is. Faber zou ongetwijfeld gezegd hebben dat er de hele week erg hard getraind was. Ajax verloor inderdaad ook van een Duitse derde klasser. Als deze ploeg bij elkaar blijft worden we gewoon achtste. In het eerste seizoen van Granquist verloren we bijna alles in de voorbereiding maar stonden we naar 9 wedstrijden tweede. En ik heb ook hele goede voorbereidingen mee gemaakt waar we na 5 wedstrijden maar 1 puntje hadden. 

kees06-07-2018 om 03:14

@No Guts...hoe je het ook wendt of keert:  wat Faber gezegd zou hebben doet er niet eer toe...Huistra had het over verbetwerpuntjes, en Buys...als die er een jaar zit dan herhaalt ie zichzelf óók.  Maar het is duidelijk een no-noncense benadering dat ze er op inzet het niet mogen laten afweten.

Dat die lange voorbereiding van 6 weken, tegen in totaal 9 ploegen nodig is om bijvoorbeeld in de eerste wedstrijd in Arnhem niet bij voorbaat  te verliezen, dat staat voor mij vast.  Faber heeft in de laatste 4 maanden wel de nieuwe spelers aan de gang gekregen.  Bacuna heeft er zijn transfer door bereikt en Drost en Van Weert geloofden weer in hun kansen;  Zonder goede spelers redt je het bij voorbaat niet. Eigen jeugd of niet.  

kees06-07-2018 om 06:01

@ Noguts... na mijn nachtdienst heb ik nog eens naar jouw post van 06-07 , 00.09 gekeken, en mijn reactie daarop vanacht...

Ik moet je mijn complimenten geven over die tekst !  In 6 regels slaag je erin om "iets" over de selectie van de FC te schrijven wat hout snijdt.  Alles is van invloed op het presteren, maar goede spelers is wel het belangrijkste.  Dat een trainer opok maar een "huursoldaat" is van de club, en bij wanpresteren eruit wordt gewipt, dat verklaart ook nog eens hoe machteloos een trainer kan zijn, en hoe groot de spanning vreet aan z'n geloofwaardigheid. Uiteg over verliespartijen is ongeveer het meest ondankbare wat een trainer moet ondergaan...maar achter de schermen gebeurt er veel meer zoals bij Faber het afgelopen seizoen wel is gebleken.

Ik hoop dat Van Weert nogh blijft en verwacht dat Drost ook nog (weer) een kans krijgt. Het optimisme van Mahi zelf - over zijn eigen presteren komend jaar - vind ik ontroerend , maar dat kan tegenvallen. De club heeft een groot belang in een goed seizoen van Mahi vanwege de hoge transferwaarde ( 3,5 milj ). Ook voor hem zal de druk hoog zijn.

De supporters én de club  zijn toe an een nieuw jaar FC Groningen.  Met nieuwe mensen en oude inzichten...

Nogutsnoglory1    Kom vaker met dit soort scherpe posts...ze voegen echt iets toe aan dit forum  !    

FC LICHTBOEI06-07-2018 om 12:47

Laten we hopen dat de FC nog een poging gaat doen om Chabot vast te leggen, want er komt me zo'n 1,2,3 geen beter alternatief naar boven.

 

Wie zouden jullie halen als Chabot niet naar de FC komt ?

Arthur06-07-2018 om 13:23

Douglas ex Twente lichtboei.

06-07-2018 om 13:49

Heeft nog een jaarcontract bij Sporting Lisboa. Moet dus flink voor betaald worden. Mijns inziens een zinloze exercitie!!!!

blauwevogel06-07-2018 om 14:26

Hoor geen namen uit het oostblok bv servie , wordt daar niet meer gescout?

 

marcelfcg06-07-2018 om 16:30

Vast wel, maar als je hoort dat we financieel al niet meer mee kunnen met 2eBL clubs dan heeft dat ook weinig zin.

De tijd dat wij spelrs als Tadic en Kostic daar weghaalden is voorbij. Ik denk dat ze dan eerder verder moeten kijken richting Bosnie/Kosovo/Macedonie. Maar dan scout je wel spelers die niet veel weerstand hebben gehad in hun competitie.

MisterFC06-07-2018 om 17:38

Wordt je nu ook nog sarcastisch, Kees?

kees06-07-2018 om 23:57

vwb jouw vraag:  je kent mij niet, was zéér oprecht gemeend..dat schrijf ik ook "ik moet je mijn complimenten geven - iets dat houdt snijdt" .in het grote geheel van het profvoetbal is het heel prettig hier op BM een beetje overzicht te krijgen.  Daar ontbreekt het nogal aan

sarcasme naar andere posters, zoals je schrijft,  is de deur dichtgooien,..daar hou ik niet van... en ja, anderen gebruiken die stijl wel....zoals je wel begrijpt

Fan op afstand06-07-2018 om 21:11

Lees dat Van de Berg zeer waarschijnlijk naar FC Utrecht vertrekt? Heerenveen, Reading, FC Utrecht. Niet echt slecht.

is er iemand die een idee heeft in welk land ze zoeken naar eventuele aanvulling op onze selectie? En gaan ze voor koop of huur? En hoe gaat het met het ontractverlenging van Mahi? Iemand iets gehoord?

 

FC LICHTBOEI07-07-2018 om 09:13

Sparta en verschillende clubs hadden wel overeenstemming bereikt over het bedrag dat betaald zou worden voor Chabot,maar ze kwamen er niet uit in hoeveel termijnen dat bedrag zou worden betaald aan Sparta althans dat zegt de td van Sparta Henk van Stee in gesprek met RTV Rijnmond.

MisterFC07-07-2018 om 12:43

' In 6 regels slaag je erin om "iets" over de selectie van de FC te schrijven wat hout snijdt'

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!