Terug

Deel deze pagina:

Kon Veel Minder S01E28: de leegte van een interlandweekend

Door Kon Veel Minder de Podcast 3 reacties

Nadat we vorige week zéér serieuze journalistiek bedreven was het deze week weer een tijd voor wat slap gelul. Met wie kan je dat nou beter dan met Wouter Holsappel? Onze eigen eindredacteur. We bespreken ontwikkelingen op gebied van onder-23, Danny Buijs en de aflopende contracten. 

Dankwoorden:
- Omroep OOG voor de faciliteiten
- Free Westerhoff voor de intromuziek 

Contact:
konveelminder@gmail.com
Twitter: @KVMdePod
Facebook & Instagram: @konveelminder

Volg ons ook op Twitter:
Thijs Faber: @Thijs_Faber
Maarten Siepel: @Maarten_Siepel
Wouter Holsappel: @Holsappel

Laat een recensie achter op onze speciale podcast-pagina! 

Reacties:
FC Knudde25-03-2019 om 18:42

Jullie mening over Tom van de Looi ben ik niet mee eens. Tom van de Looi is een aardige speler die van zijn verdedigende taken moet hebben en niet de aanvallende taken op zich hebben. In de basis staat Samir en Ludovit in de as op het middenveld. Als Tom speelt, zal hij daar ook moeten staan en ik vind dat Samir en Ludovit beter zijn dan hij. Daarnaast heeft Tom pech dat Buijs nooit Samir en Ludovit noodgedwongen hoeft te wisselen. En ik vind niet dat Tom en geen enkele speler/wisselspeler de privileges heeft om te spelen.

FC Bayern26-03-2019 om 09:27

Helemaal eens over wat jullie over Buijs zeggen. Die gaat zijn boekje ver te buiten. Als je bij de club een trainer het beleid laat bepalen dan is elke club binnen een jaar failliet want een trainer zal alleen op korte termijn denken en de beste spelers willen halen tegen veel te grote risico's. Beleid bepalen is de taak van de directie en daar heeft Buijs niks over te zeggen. De jeugdopleiding kan over 5 jaar misschien wel ontzettend veel opleveren in zowel transferwaarde als spelersmateriaal (zie AZ), maar Buijs zal daar maling aan hebben die wil alleen maar zo hoog mogelijk eindigen voor zijn CV-tje. Als het aan hem lag zou je idd stoppen met de jeugdopleiding en dat geld in bijv. Bruns en Bel Hassani stoppen. Leuk voor nu, maar totaal geen lange termijn visie natuurlijk. Ik ga er van uit dat de directie wat verstandiger is dan dit en dat men Buijs nog wel even aanspreekt op zijn uitlatingen. Als je dat wilt uiten dan doe je dat binnenskamers en dan ga je niet een klaagzang in de media ophangen, bah.

blauwevogel27-03-2019 om 10:02

Mooi ,genoten van deze podcast ,gaarne vertrekkers en geruchten blijven bespreken.

BV mahi vertrekt gaan we dit binnenhuis oplossen(hankouri) of is het  beter om een speler te halen!! 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!