Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen verliest ook van FC Utrecht, degradatie lijkt onafwendbaar

Door Redactie 51 reacties

Met de negentiende competitie nederlaag op zak valt er geen eer meer te behalen voor FC Groningen en komt de eerste divisie met de week meer en meer in zicht. Ondanks de goede bedoelingen, strijd en inzet mogen de Groningers terugkijken op een aanvaardbare eerste helft waarin het in eerste instantie op slag van rust op een onverdiende 0-1 achterstand kwam door een treffer van Douvikas. Antman trok de stand in evenwicht met de 1-1 ruststand tot gevolg. Na de pauze viel er vanuit groen-wit perspectief weinig meer te genieten en waren de beste kansen en mogelijkheden voor Utrecht. Dost die inviel scoorde een kwartier voor tijd. Pijnlijk om te zien was dat FC Groningen in het tweede bedrijf geen enkele kans meer wist te creëeren. 

eerste helft
Beide ploegen begonnen aftastend. Het spelbeeld verplaatste zich op en neer. Een doelpoging van Toornstra werd geblokt, namens de Groningers was er een mogelijkheid voor Irandust en Van Gelderen.  

Na een kwartier werd Boussaid (die tijdens de warming up licht geblesseerd raakte) vervangen door Ramselaar. Voor de rest gebeurde er vrij weinig. Beide teams loerden op een gaatje maar kansen bleven voorlopig uit. Een voorzet van Irandust kwam uiteindelijk terecht voor de voeten van Van Gelderen die over de bal maaide. Hendriks raakte geblesseerd en kon niet verder. Van Der Maarel kwam daarvoor terug. 

Ook Willems leek niet verder te kunnen. De verdediger trapte de bal over de zijlijn en greep naar zijn hamstring. Willems speelde nog een paar minuten door. Een voorzet van Määttä werd weggekopt. Een schot van Pepi werd geblokt en verdween over de achterlijn. Willems werd eruit gehaald. Duarte maakte zijn opwachting. Ook Booth raakte in duel met Hove geblesseerd aan zijn hoofd en werd gewisseld voor Jensen. Een doelpoging van Suslov eindigde over de lat.  

Door alle blessurebehandelingen werd er tien minuten bijgeteld. De Groningers drongen wat meer aan. Antman kreeg een mogelijkheid maar had teveel tijd nodig.  

Pepi leek dichtbij een grote kans na een misser van Klaiber. De pass van Irandust was niet zuiver genoeg waardoor Barkas de bal had. Kort daarna was het aan de overkant van het veld wel raak. Uit een tegenaanval schoot Douvikas de gasten op een 0-1 voorsprong. Op slag van rust werd Antman ingespeeld door Irandust die zijn man uitkapte en raak schoot, 1-1.  

tweede helft
Dankerlui en Krüger kwamen erin voor Suslov en Van Gelderen. Beide teams toonden aanvallende intenties. Jensen was dichtbij een doelpunt na het niet goed verdedigend ingrijpen van Määttä. Via de voet van Verrips (redding) vloog de bal langs de tweede paal. In een andere situatie plukte Verrips stijlvol een kopbal van Van Der Streek. Ondanks het gegeven dat Groningen meer balbezit had, was Utrecht dreigender. Na een duel tussen Jensen en Duarte (die een beuk kreeg) trof Douvikas het zijnet.

Manu speelde het laatste half uur vol voor Irandust. Van Der Streek haalde Krüger onderuit net buiten de Utrechtse zestien. Duarte mocht aanleggen voor een vrije trap en schoot in de muur. Kort daarna ontsnapten de Groningers. Uit de tegenstoot knalde Ramselaar op de kruising, bij zijn tweede poging verdween de bal nipt naast.

Een kwartier voor tijd sloeg het noodlot toe. Een vrije trap van Toornstra kwam op het hoofd van de vrijstaande Van Der Hoorn die de bal breed legde op de geheel vrijstaande Dost, 1-2. In een poging om de naderende nederlaag af te wenden maakte Valente de laatste tien minuten vol voor Chalus. Het mocht niet baten. In de slotfase was Dost dichtbij zijn tweede na een fout van Balker. 

Opstelling FC Groningen: Verrips, Van Gelderen, Chalus, Balker, Willems, Irandust, Hove,  Suslov, Antman, Määttä, Pepi              

Opsteling FC Utrecht: Barkas, Klaiber, Van Der Hoorn, Hendriks, Viergever, Brouwers, Toornstra, Van Der Streek, Booth, Douvikas, Boussaid

Reacties:
Herman Badkuip07-04-2023 om 22:27

Terechte thuisnederlaag tegen een in de tweede helft sterker FC Utrecht.....jammer dat FC Groningen het spelniveau van de eerste helft niet kon doortrekken! Matige invalbeurten van Manu, Krüger en Dankerlui in de tweede helft.....

Dijk08-04-2023 om 08:24

Goede vrijdag de voorspelling kwam helemaal uit toppie. Kan gebeuren met deze data trainer, die het ook niet meer weet en Gudde die hem niet uit zijn lijden verlost door zaterdag een gesprek te beginnen einde Ree ga maar solliciteren alvast voor volgend seizien bij andere club.

De supporters moeten lijdzaam toezien hoe de fc naar de kloten word geholpen!!!! 

Gudde als je het niet probeert dat kan je zeggen wat ben je gvd een eigenwijze klootzak. 

Stel vandaag nog Gal en van Dijk aan, want Ree ziet het niet meer zitten roemloos ten onder. 

En voor badkuip kom nou niet weer de komende 6 wedstrijden winnen. En schot op de goal is al moeilijk genoeg voor de fc. Ga lekker paaseitjes verstoppen op je balkon dit weekend. Jij tovert geen 6 overwinningen uit de hoed. 

 

Jantje07-04-2023 om 22:27

Speel je voor je laatste kans en dan mis ik de wil om te winnen . terecht als je degradeerd als je niet meer kunt brengen dan dit.

 

appie happie07-04-2023 om 22:28

Berusting...laat maar gaan..het is nu te laat.

hermank196907-04-2023 om 22:30

Moeten we nog reageren? Het is exact wat Vink zei, door het vuur gaan. Wat moet ik verder nog zeggen, ik hoop dat Lukkien er iets van kan maken maar met dit elftal zie ik het niet zitten! 90% is middelmaat of nog erger.

Nachtwacht07-04-2023 om 22:44

Degradatie wel een feit nu.

Matige wissels, daardoor matige tweede helft. Anticiperen op volgend seizoen en direct bezem er door.

We hebben een flink risico genomen door vd Ree dit speelgoed te geven. 

Bayern 07-04-2023 om 22:47

Sow, Noord Koreaanse praktijken hier. Hele normale reacties zonder scheldwoorden of wat dat ook verwijderd uit het wedstrijdtopic en de reacties uitgeschakeld. Lekker bezig jongens. 

Ik ben wel benieuwd welke forumregels overtreden zijn. Sarcastisch zijn is niet verboden bij mijn weten. Sneu dat jullie dat verwijderen.

Moderator opmerkingen

Wellicht wat minder op de man spelen een optie?  Ook daarvoor gelden onze huisregels. 

Met vriendelijke groet - MOD BM

BROMBEER07-04-2023 om 22:54

Hoe kan je meer van de spelers verwachten, als er zo,'n inspiratieloze kuttrainer aan de kant staat , wat een paardelul!!

Marco07-04-2023 om 23:05

Het ontbreekt aan een aanvalspatroon om Pepi in scoringspositie te brengen. Onze beste aanvaller is in geen enkel moment in scoringskans gezet. Daarmee doet het elftal zichzelf te kort. Een Dost verklaarde na de wedstrijd dat zijn doelpunt was ingestudeerd,..Pepi moet in zijn ontwikkeling ook ballen gaan opeisen als eindstation van een aanval. In de uitwedstrijd tegen Utrecht werd hij ook 0 keer vrijgespeeld, waardoor hij het WK misliep, nu zijn er grote clubs in hem geïnteresseerd dus eis de ballen op, om je scoringstalent te kunnen tonen. 

Eerste helft gelijkwaardig. Dat moet je koelbloedig in je voordeel beslissen. Suslov nam teveel risico toen hij langs 2 spelers wegglipte, in plaats dat hij de situatie slim in de 16 uitgespeelde, schiet hij als een dwaas de bal van ver, wild over het doel. Een Irandust komt in een zelfde soort positie, houdt overzicht, en speelt Antman aan, die scoort. Op zulke details win of verlies je de wedstrijd. Verder vond ik Suslov heel behoorlijk spelen.

Het spel in de eerste helft is goed genoeg om de komende wedstrijden nog te gaan voor overwinningen.  Utrecht is een zeer ervaren ploeg met betere spelers, en heeft de wedstrijd slim en op ervaring uitgespeeld. Groningen speelde opnieuw een zwakke tweede helft. 

 

Tanner05007-04-2023 om 23:46

Genieten! 

Durovski08-04-2023 om 00:05

2e helft 0 schoten op doel. Alle ingooien op 1 na naar achteren. Steeds tikkies breed en passes naar achteren. En dan dat oeverloze tikkie terug naar de keeper, bijna weer een doelpunt tegen..

Hoe kun je dan ooit een wedstrijd winnen. Volledig kansloos dit team. Gaan geen wedstrijd meer winnen.

Zak van een Fledderus.

 

 

Tanner05008-04-2023 om 00:25

Ze moeten gewoon alles zetten op het feit dat ze vanaf nu elke wedstrijd moeten winnen!

MFEgrunn08-04-2023 om 08:18

Dan moet dat iig met een andere trainer... De meeste spelers zijn waardeloos, maar ze rennen niet eens voor deze trainer. Gisteren was weer do or die wedstrijd, dan verwacht je dat iedereen zich kapot rent, fel, erop knallen, het gras opvreten, maar voor V/d Ree doen ze dat niet. 

 

Dramatisch om te zeggen, maar denk als we Wormuth gehouden hadden, we er nu minder slecht voor stonden. Als FC nu nog iets wil, moet er nu nog iemand komen die de spelers helemaal verrot scheldt, en ze keihard laat werken. Geen salaris bij geen inzet. Van mijn part Frank de Boer bellen die overal gefaald is als trainer sinds 020. Of zet Robben er neer als jeugdtrainer, weet ik veel wie, slechter dan V/d Ree kan het niet zijn. 

TirolBeuk08-04-2023 om 07:53

‘T was wederom Nait Best .

Herman Badkuip08-04-2023 om 08:43

We zijn met z'n allen zeer teleurgesteld over de situatie rond onze club FC Groningen......we zien tijdens de wedstrijd best wel strijd bij de spelers van FCG, alleen het zelfvertrouwen is ontzettend broos. De afstand met de clubs rond plek 16 blijft 7 punten óf misschien meer, dat hangt af van de wedstrijden van dit weekend. We zijn nog niet gedegradeerd, dus we moéten de moed erin houden, maar we zien allemaal dat de spanning tijdens de wedstrijd onze spelers heel onzeker maakt.....Oók onze trainer Dennis van der Ree komt na de wedstrijd met een repeterend verhaal, hij en zijn staf krijgen 't niet meer voor elkaar om hun team FCG écht te laten voetballen! Er moet de komende week iets gaan gebeuren om onze spelers het geloof in eigen kunnen terug te geven!  Wellicht dat een schokeffect met de aanstelling van een Danny Buijs óf een andere beschikbare trainer het tij kan doen keren? 

Rob197008-04-2023 om 12:43

Gudde heeft er afgelopen maandag voor gekozen om van der Ree te houden, en ook nu weet hij hoe het gaat aflopen, dat is dus degraderen. Waarschijnlijk gaat de club hierin mee, en denkt men deze adempauze nodig te hebben om er weer een betere club van te maken. Een hele dure en waarschijnlijk domme fout. Mocht je als club op apengapen liggen qua financien, dan kan het een afweging zijn, maar niet in deze situatie. In de huidige eredivisie, heb je zelfs kans om met heel weinig punten, of te wel een slecht seizoen, gewoon niet te degraderen. 
Hier had Groningen voor moeten kiezen, wetende dat er een nieuwe trainer voor het nieuwe seizoen binnen is, die met beter materiaal als bij zijn huidige club echt wel meer punten kan halen dan wat hij bij Emmen laat zien.

Het aantal punten dat Groningen al weggegooid heeft is schrikbarend hoog, en dat was met een fatsoenlijke trainer niet gebeurd, daarom is het misschien nog wel jammer dat Wormuth door de huidige zittende mensen zo snel uitgekotst werd. Deze trainer had er zeker 10 punten bij gehaald, en dan ziet het er toch wel even anders uit.

Er zijn veel fouten gemaakt, en er gaan er nog veel meer komen, als Groningen met dit amateuristisch beleid en werknemers verder gaan.

Niet alleen het spelersoverzicht geeft een beeld van wat er kan vertrekken, maar ook de gehele bank kan weg, inclusief onze datascout, die nog steeds op google zoekende is, of er zand of lucht in een bal zit.

marcelfcg08-04-2023 om 09:10

Ongelofelijk dat deze kut trainer mag blijven zitten. Gewoon minachting naar al die trouwe fans.

Hij heeft de beste spits sinds tijden ter beschikking en weet na maanden nog geen enkel spelpatroon te ontwikkelen om de bal bij Pepi te krijgen.

Kotsmisselijk van dit wanbeleid en een Godswonder dat iedereen gisteren zijn kop koel heeft weten te houden op de tribune. Dat is de grootste winst geweest.

Roelofsky08-04-2023 om 09:31

Mijn laatste reactie trainer wegwezen....maar het is weer te laat. Gudde ook wegwezen.... trek je conclusies.

grunn196708-04-2023 om 09:44

Nu ook boerenmacht tot de conclusie is gekomen dat de FC nagenoeg gedegradeerd is, kunnen we met de grote schoonmaak beginnen:

Verrips / zeer matig vertrekken

Leeuwenburg / was een leuke vakantie voor fledurus, giga mispeer vertrekken

De boer / had van mij een kans mogen hebben, gaat vertrekken.

Dankerlui / lekker naar de amateurs, niks te zoeken in betaald voetbal, vertrekken

Balker / prima speler, zakt ook in het moeras op dit moment / blijven

Willems / oftewel dikke willems, 10 kg overgewicht / vertrekken

Matta / domme loper, blind paard, werkt hard / twijfelgeval

Gelderen / amateur niveau, kan niet verdedigen / vertrekken

Musampa / niks van gezien, moet wel heel slecht zijn / vertrekken

sorensen / houten klaas, draai cirkel van een bus / vertrekken

Chalus / weinig gespeeld, volendam was een drama / vertrekken

Blokzijl / prima gedaan / blijven

Pelupessy / op basis waarvan die gehaald, is mij een raadsel, giga door het ijs gezakt  / vertrekken

Duarte / potentie prima voetballer, is meegegaan in het niveau / blijven

Suslov / hebben we met elkaar wel gezien, blind paard, geen overzicht, overschat zichzelf  / vertrekken

Hoven / hoop dat hij wil blijven, maar ik denk het niet / blijven

Iandrust / dure speler nagenoeg niks van gezien ./ veel blessures  / vertrekken

Matuta / zie Musampa / vertrekken

Sher / zie Musampa / vertrekken

Valente / talent / blijven

Pepi / gaat helaas vertrekken / vertrekken

Abraham / leeft hij nog, slechste transfer allertijden van de FC 2 milj !!!!! / vertrekken

Antman / heeft beetje speeltijd na behoren gedaan, dure speler zijn / vertrekken

Kruger / totaal geen toegevoegde waarde / vertrekken

Manu / kan het allemaal niet meer belopen, traag, wegwezen / vertrekken

Oratmangoen / op basis waarvan is deze hopeloos speler gescout, komt dan ook echt in alles tekort / vertrekken

Bergen / kans geven volgend seizoen in de KKD / blijven

Dit schoont mooi op, werk aan de winkel in het nieuwe seizoen.

Mag duidelijk zijn wat voor puinhoop fledurus ervan gemaakt heeft, Gudde is hier ook verantwoordelijk voor, wat mij betreft ook vertrekken.

Aanstellen van  vd Ree was ook een dieptepunt, de slechtste trainer allertijden in betaald voetbal (17 wedstr 1 gewonnen!!)

Hoe kan je iemand in deze situatie aanstellen zonder enige ervaring.

Wat een puin seizoen, diep triest. De nr 8 (begroting) naar de KKD.

 

Op naar het volgend seizoen, dan gaan we knallen !! Laat ons weer eens juichten !

Fijn paasweekend iedereen.

 

 

Dijk08-04-2023 om 10:51

Helemaal mee eens 

Zeeman08-04-2023 om 12:35

Volkomen mee eens. Je slaat de spijker op zijn kop.

 

Japie-R08-04-2023 om 13:55

@grunn1967, 

Een lange lijst met zogenaamde afvallers.Vind ik niet erg realistisch want er zijn spelers bij met lang lopende contracten en die kan je zomaar niet aan de kant zetten zonder enige betaling van salaris voor de nog lopende tijd, dus wat jij wilt zal een hoop geld gaan kosten,geld dat we wel nodig zijn om dhr. G(Kn)udde zijn congé te geven en daarbij zijn gehele staf, en het aanstellen van Ron Jans als algemeen directeur, Dick Lukkien als trainer en Arjen Robben als technisch directeur. Als deze geste waarheid zou kunnen worden dan zie ik een gouden toekoemst voor onze FC en kunnen we rond 2030 toch nog naar de Grote Markt. Dit seizoen kan afgeschreven worden en het volgende seizoen moeten we helemaal weer opnieuw beginnen in de eerste divisie, dus dan lijkt mij de boven genoemde geste niet eens zo'n raar voorstel.

Nachtwacht08-04-2023 om 14:26

Chalus is denk ik niet zo slecht. Vond hem gisteren ook voldoende. Hij is slachtoffer van wanbeleid. Werd binnengehaald en moest binnen twee dagen in de basis staan. Werd daarna gelijk uitgekotst.

We moeten hem nog wel een kans geven. Bech daarentegen is niet goed genoeg en mag direct weer weg

Herman Badkuip08-04-2023 om 19:35

Beetje kortzichtig allemaal én vooral joúw subjectieve mening....heb zelf over de meeste spelers een heel andere mening! 

Fugazi08-04-2023 om 23:55

Jij hebt het dan ook het hele seizoen bij het rechte eind. Jouw mening neemt inmiddels niemand meer op dit forum serieus. Lachwekkend vind ik die zelfs!

Dijk09-04-2023 om 06:16

Fugazi spijker op zijn kop. Wat betreft de hardnekkige optimist Badkuip. Objectief

Maar worden toch bestempeld als negatief. Subjectief 

 

no guts no glory09-04-2023 om 18:01

Kan me helemaal vinden in deze lijst. Ben het er helemaal mee eens al zal het met sommige spelers nog een probleem worden met hun doorlopende contracten. Daarentegen als ze transfervrij mogen vertrekken gaan ze vaak wel akkoord. 
Misschien een goede tip voor de toekomstige technische staf: Haal Mathijs Branderhorst van NEC op als toekomstige eerste keeper. Die is echt goed. Jarenlang betrouwbaar maar moest door de stunt met de komst van Gillessen banken. Dan heb je een keeper die ook eens punten pakt. 

Marco08-04-2023 om 09:57

Een schokeffect met de trainer zou ik voor zijn. Tegen ploegen als RKC en Sparta zijn we echt niet kansloos.

Andere optie zou zijn om een transfervrije spits aan te trekken. Een Bas Dost komt er bij Utrecht in, zo'n doelpuntenmaker om naast Pepi te zetten ontbreekt, we scoren gewoon te weinig. 

Sapmeer08-04-2023 om 10:07

Neem aub met onmiddellijke ingang afscheid van deze trainer,het gaat met de week slechter, en vraag of Joop Gall als trainer en Arjan Robben als inspirator een laatste poging willen doen er nog wat van te maken.

Milko4ever08-04-2023 om 11:56

Nog 6 nederlagen en dan is dit rampseizoen voorbij. Hoe heeft het zover kunnen komen???

Marco08-04-2023 om 12:27

Het verval is ingezet in laatste seizoen Buijs. Publiek wilde attractief voetbal. Spelers hiervoor kwamen niet. Buijs wilde in de winterstop goede verdedigende middenvelder dit werd Matuta, die geen nivo heeft. 

Elftal is in de zomer op 6 plekken voor ruim 3 miljoen versterkt. Van de 6 zomerse spelers voldoet alleen Pepi voor linkerrijtje. De rest is rechterrijtje of minder. Per saldo nog minder elftal. 

Ngonge laten gaan, die vaak in momenten het verschil maakte met doelpunten, assits, lef en diepte. Met hem erbij waren we nooit gedegradeerd. 

Geen bewezen ervaren trainer gehaald.

Nieuwe spelers pas einde wintertransferperiode gehaald ipv december.

Willems, Hove en Antman voldoen. Er ontbreekt nog teveel kwaliteit, zowel scorend vermogen, ervaring en duelkracht.

Geen aanvalsplan en het Ontbreken van plan B als het tegen zit.

Zeeman08-04-2023 om 12:46

Jongens, het is over en sluiten. Uithuilen en opnieuw beginnen. Het wordt helemaal niks meer dit seizoen en tegen beter weten in ook niet de hoop hebben dat ze het nog redden. Ze zijn reddeloos verloren.

Op nr de KKD en hopen dat ze zich gauw gaan herpakken en meedoen met de bovenste 8.

Het was gister vooral in de 2e helft weer hopeloos, toen Dost er in kwam, kon je al wel nagaan dat hij er eentje in zou schieten, je kon er op wachten.

Zo'n speler mist de FC nou eenmaal, stootkracht is nul komma nul.

Geef nu alleen nog de spelers  speeltijd, waarvan je zeker weet dat die blijven.

 

Marco08-04-2023 om 12:56

Zou er nog vol voor gaan. Alleen Ajax is echt veel beter. De overige tegenstanders zijn middenmootploegjes of minder, waarvan we ook van kunnen winnen. Win je bij RKC dan is er nog veel mogelijk.

ebel7908-04-2023 om 13:00

Volgend jaar KKD met Veldmate als TD en Robben aan zijn zij als leerling en om spelers over te halen.

Boerentrien08-04-2023 om 13:18

Het gaat hem niet meer worden. Dat was gisteren in de Euroborg bij zowel spelers als publiek voelbaar. Hoewel ik zag, dat de spelers hun best deden, heb ik wel een "bloed, zweet en tranen"mentaliteit gemist. Maar hoe dan ook live aanwezig zijn bij voetbal in een stadion is wat mij betreft te verkiezen boven kijken op tv, zelfs in de Keukenkampioendivisie. Dus de seizoenkaart toch maar verlengen, waar mijn wederhelft overigens nog wel een beetje tegenaan zit te hikken.

Japie-R08-04-2023 om 14:02

@Boerentrien,

Kijk die "wederhelft "maar eens een keer extra lief aan, dan is hij/zij wel degelijk over te halen om voorvolgend seizoen weer een kaart te kopen.

Nachtwacht08-04-2023 om 14:23

Dat zijn de echte supporters. Ongeacht de stand !

Groningen supporter zijn betekent de laatste jaren een mix van pijn lijden en ergeren...

Goldeneye08-04-2023 om 13:56

Uithuilen en opnieuw beginnen in de KKD. De chaos en angstcultuur die MJF onze mooie club heeft bezorgd waren veel te groot om met enkele ingrepen nog te compenseren, maar tegelijk natuurlijk onbegrijpelijk dat Van der Ree het vertrouwen houdt. Ik hoop, al maakt het voor de club weinig meer uit, dat openheid wordt gegeven over de afkoopsom die MJF heeft meegekregen. Aangezien hij erg stil is, ben ik bang dat het een hoog bedrag was, terwijl hij geen cent mee verdiende.

grunn196708-04-2023 om 14:09

Ik denk dat deze chaot tussen de 7 en 8 ton heeft meegekregen voor zijn wanbeleid.

Had net gauw bijgetekend en nog bedankt Gudde.

Rob197008-04-2023 om 14:12

Fledderus heeft in al zijn persoonlijke gegevens nog steeds staan dat hij bij Fc Groningen werkzaam is. Hij krijgt nog keurig zijn salaris, met daarbij een mediaverbod kan ik mij voorstellen.

Nachtwacht08-04-2023 om 15:22

Het is net de echte wereld. Als je als timmerman een constructiefout maakt, waardoor de boel instort, dan word je maximaal aangeklaagd en verantwoordelijk gehouden. Bij een voetbalclub kun je de boel laten instorten en geld meekrijgen

Durovski08-04-2023 om 15:33

Fledderus Levenslang Stadionverbod!!!!

Japie-R08-04-2023 om 16:20

Levenslang stadionverbod? Hij zou alle schade moeten betalen die de club ondevind van deze degradatie, de sukkel.

RKR08-04-2023 om 20:24

Volgend jaar KKD maar dat was na de cruciale nederlagen tegen Cambuur en Volendam al wel duidelijk toch? Maar goed, het is echt zonde want een trainerwissel had wel degelijk iets teweeg kunnen brengen. Nieuwe impuls. Deze selectie kan namelijk wel meer dan dat ze laten zien. Anders win je niet 4-2 van PSV. Onder Wormuth stonden we volgens mij nog veilig, en dat was al een mismatch. De huidige trainer is nog minder.

Deze trainer straalt gewoon niks uit en ik kan me niet voorstellen dat hij een overwicht in de kleedkamer heeft. Natuurlijk straalt de selectie ook al jaren niks uit. Waar zijn die cultfiguren eigenlijk gebleven? Toen ik Pelupessy voor het eerst voor de TV zag verschijnen vroeg ik me af wie die jeugdspeler was, en waarom had hij een aanvoerdersband? Het is allemaal eenheidsworst wat er word gehaald, want gekeken naar data. En die data zal gebaseerd zijn op expected goals ofzo want het zijn allemaal spelers die nooit scoren. Expected goals worden alleen werkelijkheid als je een speler in een beter team zet. Je haalt in principe allemaal net niet wat elkaar dus ook net niet weet te vinden in het veld en net niet scoort.

 

 

Reactie verwijderd door redactie

BROMBEER08-04-2023 om 22:41

Een jaar geleden heb ik hier al verkondigd dat fc groningen dood en dood ziek is( en werd uitgekotst door brummie en zijn holmaten), en ook bij degradatie is de patiënt niet genezen. De club is van de leden van de rvc tot aan de  trainers van de jeugd in en in verrot. De hele clubcultuur is ziek , manager hier en een manager daar, Sandra van Gestel notabene die groningen in een moeilijke tijd heeft verlaten voor Hoerenveen moet samen met art" nobody" langeler de jeugdafdeling gaan trekken. Zolang rr niet grondig gesaneerd wordt en echte clubmensen als Paul mathijs  weer terug worden gehaald,  zal de club verder afglijden.  Er moeten gvd groningers komen en voetbalmensen in de rvc!!

Nachtwacht08-04-2023 om 23:05

Van Gessel lijkt me een prima kerel. Heeft het van de jeugdopleiding tot het eerste geschopt en voor zover ik mij herinner was er met zijn instelling op het veld niks mis. Loopt inmiddels al lang rond op de club

Rob197009-04-2023 om 08:36

Inderdaad, de positieve posters hebben de dezelfde denkwijze als de mensen binnen Groningen. Deels mensen met een groen hart en andersdenkend, waarvan de mensen met een groen hart niets te zeggen hebben. 

Het komt nog wel, geef ze de tijd, een spreuk die losgelaten werd op Wormuth en ook op van der Ree, zegt genoeg, dat is hopen op dat het goed komt, deze hopen is een hoop ellende geworden. Wormuth die geen team kon vormen met de beleidsbepalers die nu op de bank zitten, lijkt mij met hun fratsen vrij logisch, stumpers zijn het, zonder zelfreflectie en geil van zichzelf.

Van der Ree, die uit zichzelf niet gaat vertrekken, heeft de grootste plaat voor zijn hoofd die er maar is. Als hij enigszins wel kwaliteit had gehad, dan had hij niet om Westerhof gevraagd, en al de andere toevoegingen, maar ook het geen tweede kans willen geven aan Ngonge, was al een puntje van niet weten hoe het werkt. Fledderus is een afgesloten boek, maar wat heeft deze man er een puinhoop van gemaakt, door als een koning door de Euroborg te lopen. Zijn neusje voor talent is inmiddels duidelijk, geen.

Zijn aanzien bij de overige clubs is inmiddels ook duidelijk, een "vuile rat", werd hij bij een grote club in Nederland genoemd. Maar dat is inmiddels bij ons ook wel duidelijk geworden, anders had op de rechtsback gewoon Brenet gespeeld. En zo zijn er nog meerdere transfers niet door zijn gegaan, omdat hij altijd nog weer een stapje verder wil gaan. Ook totaal ongeschikt, maar wel met de huidige malaise als resultaat.

De spelers moeten het doen, en die komen tekort wordt er gezegd, geen inzet, geen karakter, geen echte wil om te winnen, enz enz . Dit kan een reden zijn, maar dan kom je toch echt terug bij de trainers die ze als een campingelftal een wedstrijd laten beginnen. Iedereen komt een keer aan bod, iedere wedstrijd wat nieuwe probeersels, geen enkele ingestudeerde standaardsituatie, wat ook niet kan met telkens andere 11 spelers in je team. Helemaal niets heeft deze trainer er van gemaakt, en die nog steeds de vrijbrief krijgt om dit te mogen doen. Volgende week misschien, dat zeg je tegen een verliezende staatslot koper, maar niet tegen een cameraploeg na weer een nederlaag.

De club is in korte tijd door deze onkunde kapot gemaakt, en dit zijn de gevolgen. Nu hoopt de club op Lukkien, en daarna hoopt de club op iemand anders, en blijft het hopen en hopen.

Dijk09-04-2023 om 09:18

Duidelijk verhaal Brombeer en Rob.

Zolang er niet word opgeruimd dan blijft de clubcultuur ZIEK.

En wat Rob zegt hopen hopen hopen. Dat Lukkien het aan de praat krijgt ? Maar hoe krijg je bv al weer slim iemand zichzelf een functie geven Langeler. Hier per direct weg want dit soort types zijn zakkenvullers. Nog nooit iets gepresenteerd overal ontslag gekregen of genomen. Hebben zichzelf een contract gegeven op basis waarvan ? Op basis van degraderen ik denk het. 

En zo zijn er heel wat contracten te snel opgewaardeerd en dan blijk ze kunnen druk niet aan zie Suslov.Nu zijn waarde? Nul , nul waarde. 

Er zal opgeruimd moeten worden en heel snel weg met gvd de ja knikkers desnoods Gudde ook maar zijn consequenties trekken ongeschikt heeft te lang geaarzeld en nu is het te laat. En ruim je de rotzooi niet op dan blijf je in de vicieuze cirkel zitten van ziekte.

Laatste wat ik ervan zeg laat de club maar eens doorlichten. Want straks krijgen mensen daadwerkelijk ontslag en dan word er gezegd hadden we nu maar geluisterd.

Weg met van der Ree per direct non actief actie Gudde. 

 

MFEgrunn09-04-2023 om 10:44

Inderdaad per direct V/d Ree weg, NU actie Gudde!!! Het is wss al te laat, maar schokeffect qua trainer kan nog wat doen.

RKC, NEC, en GA zijn geen wonderclubs, daar valt nog wel iets te halen. Ajax en Vitesse wordt niets, Sparta nog weer kans. Met V/d Ree 0 punten uit komende 6 wedstrijden, hij snapt het spel niet, heeft geen overwicht, spelers nemen hem niet serieus. Zoals hierboven al genoemd, hoe kun je nu in vredesnaam niet in staat zijn een topspits als Pepi te bereiken na al deze wedstrijden? Elke week weer onbegrijpelijk wisselen, altijd dat gedwee ondergaan. Meeste spelers zijn ook waardeloos, maar 1 overwinning uit 17 wedstrijden is om je kapot te schamen.

Dijk09-04-2023 om 11:12

De fc wilde Wortmuth al na 1 week ontslaan. Toen voelde hij zich niet meer veilig ? Mjf misbaksel nooit dat jij nog ergens baan krijgt.

Wortmuth wil niet echt klokkenluider zijn, maar hele zieke organisatie de fc. 

Wortmuth zijn centjes binnen. Weet ook journalisten vinden dit soort verhalen fantastisch. Denk bij dit dat Wortmuth ooit nog gaat coachen.

Herman Badkuip09-04-2023 om 13:13

FCG had Frank Wormuth nooit moeten halen, was een mismatch vanaf 't begin.....ze hadden naar ons moeten luisteren en Dick Lukkien toén al moeten contracteren!

Hertog09-04-2023 om 12:53

Ik lees hier veel commentaar op de trainer. Maar volgens mij zijn veel mensen daarbij vergeten dat ze na het ontslag van Wormuth geen andere trainer konden krijgen. Met 5 (meen ik) hebben ze een gesprek gehad. En alle vijf bedankten ze. Van de Ree stond er ook niet om te springen om hoofdtrainer te worden. Maar er was dus geen keus. 

Zo zat het toch?

Herman Badkuip09-04-2023 om 13:15

Volgens mij wilde Dennis van der Ree maar al te graag.....Dick Lukkien had een afspraak met Emmen, waar hij niet onderuit kon en Oosting zag meer in een grotere club....FC Twente!

Rob197009-04-2023 om 14:51

Ze dachten een nieuwe trainer zo uit de lucht te kunnen plukken, dit is niet gelukt, maar heeft ook met de afwikkeling met Wormuth te maken, dat dit een arbitragezaak zou worden hadden ze niet verwacht. Zoals Fledderus ook later vertelde wisten ze na 1 week al dat hij er uit zou vliegen, en dan lijkt het logisch dat hij een lijstje had, en dat Lukkien daarvan een was, maar niet weg mocht van Emmen is een reden, maar Lukkien heeft zelf ook gewacht tot Fledderus het pand had verlaten. Van der Ree was een noodoplossing die is blijven hangen, maar daarom mag hij zelf nog wel bepalen of hij het wil. 

Herman Badkuip09-04-2023 om 13:19

Nog zes wedstrijden voor FCG..... Vitesse én Volendam zijn uit zicht! Het zal gaan tussen Cambuur, Excelsior, FC Groningen en misschien Emmen?....tis belachelijk, maar in deze knettergekke editie van de Eredivisie is écht nog van alles mogelijk! De 34 puntenregel voor lijfsbehoud gaat dit seizoen niet op......

Fugazi09-04-2023 om 17:09

Hahaha. En jij beschuldigd andere mensen van subjectiviteit. Ik beschuldigd jou van een gebrek aan realiteit. Maar blijf er fijn in geloven. Ik hoop dat je begrijpt dat de verhalen van de gebroeders Grimm sprookjes zijn? Zo niet, bij deze. 

Rob197009-04-2023 om 17:35

Was het maar het sprookje van Grim geworden.

Dijk09-04-2023 om 17:35

Martin Drent  mooie optie in podcast koffiecorner haalt wel niet maar altijd proberen. Anders wordt het degradatie met deze data coach die niks geen punten pakt. En gvd te eigenwijs is om zelf de handdoek te gooien.

Spelers hebben er geen vertrouwen meer in de coach aan alles te zien en te horen. Spelers worden in interview door coach afgebrand terwijl Suslov ernaast staat.Nou ben ik ook geen fan van Suslov maar dit hoor je niet te doen in interview.

Hoe de spelers nog enthousiast waren na de 1-1 tegen Twente is niks meer van over. Ook deze week waren de trainingen niks geen strijdlust van we gaan niet degraderen niks van dit alles.

Martin Drent zegt vanmiddag vanavond morgen nog de trainer eruit met zijn technische staf. En zijn optie wel de meesten zullen zeggen nee Joop Gall met Jan van Dijk en waar ik zelf aan zit te denken Paul Matthijs. Maar Joop heeft iets wat o.a. Ron Jans had humor en plezier terug brengen met motivatie vechten tegen degradatie. Zij kunnen dan heel snel voor ommekeer zorgen.

Gudde zou vorige week zelf in de podcast hebben gezegd vastigheid in elftal maar wat gebeurt er nadat Willems werd gewisseld 6 spelers van positie in elftal veranderd. Dit is wat iedereen opviel. Kijk daar valt Ree iedere keer door de mand. Dus RVC zal nu ook actie moeten laten zien want tot dusver Erik Mulder geen actie logisch word er gezegd Gudde heeft RVC zelf aangesteld.

Dus Gudde Actie en bel Martin Drent op hoe hij dit ziet!!!!

En blijf je vasthouden met deze clown dan teken je zeker voor de vrijdagavond KKD.

Nog 18 punten te halen. 

Zelf denk ik aan degradatie maar zou mooi zijn dat de fc niet roemloos ten onder gaat met deze data coach.

En zie onderstaande daar heb ik geen contact mee gehad!!!!!

P.s. wat er tevens werd gezegd dat Lukkien, Casper Goedkoop meeneemt als assistent. 

En men in Hamstra nog ontslagen 020, en Hveen de fc gecharmeerd zou zijn als Td. Ik dacht Veldtmate maar die gaat de klei in.

 

 

 

Herman Badkuip09-04-2023 om 17:37

We gaan 't meemaken Fugazi, jij kunt iedereen belachelijk maken, maar ik blijf er in geloven tót het moment, dat 't écht over is! Er zijn nóg 18 punten om voor te strijden! 

Fugazi09-04-2023 om 19:06

Ik maak niemand belachelijk. Je krijgt gewoon even een koekje van eigen deeg. Jij bent een optimist en dat is prima maar je ontbeert realiteitszin. Je schrijft het hele seizoen al het ene na het andere epistel maar daar is helemaal niets van uitgekomen. Je had kritiek op mensen die wel realistisch naar dit zooitje bij de FC zaten te kijken. Die mochten vooral niet te snel oordelen en moesten afwachten. Eerst zou Wormuth het wel fixen en later van der Ree wel. Toen ik en anderen zeiden dat je in deze situatie niet zo'n onervaren trainer voor de groep moest zetten moesten we maar afwachten. Jij had alle vertrouwen in die koekenbakker want jij bent immers oud scout en hebt er verstand van. Nou ik durf wel te beweren dat je er geen bal van snapt. Je hebt er in ieder geval weinig kijk op en totaal geen visie. Groningen degradeert en ze winnen geen enkele wedstrijd meer. We hebben een selectie en technische staf dat enkel uit slappelingen bestaat. Het is triest maar waar. Dit alles te danken aan Gudde en Fledderus waar jij overigens ook het volste vertrouwen in had. 

Cantona09-04-2023 om 19:32

Te strijden ........ da's wat er ook ontbreekt.

Ik hoop natuurlijk dat we er in blijven maar volgens mij is het afgelopen zaak.

Als je van de allerzwakste clubs inclusief een amateurclub verliest, waar moet je dan punten gaan halen?

 

Marco09-04-2023 om 20:24

Groningen kan beter vooruit kijken. Maar ook de 1ste helft tegen Utrecht was gewoon heel behoorlijk. En dat is goed. 

Spelers moeten er weer geloof in krijgen dat ze goed zijn en kunnen winnen. Dan is er nog veel mogelijk.

RKC, NEC, GEA, Vitesse gelijkwaardige tegenstanders. Ajax veel beter, en Sparta komt langs als ze zich al opmaken voor hun play-off voor Europees voetbal.

Wanneer we winnen van RKC ligt de route naar handhaving open. RKC heeft al 10x verloren, dus is zeker te verslaan.

Laten zien op het veld dat we in de eredivisie thuis horen!

 

Rob197009-04-2023 om 20:49

Op welke basis? Dit scenario is wel mogelijk, maar dan zou het echt anders moeten, Duarte geeft aan dat hij baalt dat er geen vastigheden enz zijn. Vastigheden krijg je niet meer, maar je kunt wel in een bepaalde organisatie spelen om iets te bereiken. De huidige staf snapt dat niet, wat vrijdag ook weer zichtbaar was.

Er moet elan in gebracht worden, en dat gaat niet met de gezellige feestneuzen die nu op de bank zitten.

Marco09-04-2023 om 20:57

Vastigheid is dit seizoen dat Pepi de kansen er in schiet.

Gewoon een week lang oefenen om Pepi te laten scoren. Maak hem maar aanvoerder zodat iedereen dat snapt. 

Bas Dost gaf ook aan na de wedstrijd dat hij scoorde omdat ze hierop, veel hadden geoefend.

Kijk gewoon in de data hoe Pepi z'n doelpunten maakt en slijp dit in als patroon. 

Verder oefenen op hoekschoppen.

Alleen trainen om fouten te voorkomen geeft geen zelfvertrouwen. De echte fout die Groningen maakte tegen Utrecht is dat Pepi geen 1x in scoringspositie is gezet!

Marcus Berg rolde een keertje Roda op met 4 treffers. Pepi heeft ook die kwaliteit, de andere 10 in het veld zullen hem moeten gaan aanspelen. 

grunn196710-04-2023 om 08:09

Las een artikel over degradatie naar de kkd (ervaringsdeskundige de graafschap)

Komt er op neer dat je het 1e jaar rond 30% moet besparen en dat de salarissen van spelers en technische staf gehalveerd worden, het is te hopen dat dit contractueel goed vastgelegd is. Of spelers mogen transfer vrij vertrekken.

Zal dus rond de 7,5 miljoen gesaneerd moeten worden. 

Bombarda779110-04-2023 om 12:22

Beviel me wel goed, vrijdagavond voetbal. Lekker KKD volgend seizoen. Mooi nieuw elftal bouwen met wat eigen jeugd. Dick Lukkien kan dat. Achteraf is het toch een onvoorstelbare prestatie dat Buijs met die rommel van Fledderus nog zulke prestaties heeft geleverd. Ik hoop dat hij bij FC Emmen aan de slag mag. 

Nou bij Pasen hoort ook de wederopstanding. De club komt er echt wel weer bovenop. Twente is een mooi voorbeeld hoe het kan gaan. Beetje kalm aan met mekaar. 

Vrolijk Pasen!

Boerentrien10-04-2023 om 16:22

Hier word ik nou blij van. Oog blijven hebben voor het positieve. We komen er echt wel weer bovenop. Tijd voor de grote schoonmaak. En de vrijdagavond vond ik op zich ook niet verkeerd..

appie happie10-04-2023 om 14:37

Verlos v d Ree uit zijn lijden..hij kan het zeker niet( meer) aan..

TirolBeuk10-04-2023 om 17:05

Helemaal mee eens , zielig mannetje wanhopig met de€ handen in de zak en machteloos toezien hoe hij de mannen verkeerd opsteld , weg er mee en echte Grunnegers derveur verdomme .derop of gaan vreetn .

TirolBeuk10-04-2023 om 18:03

Ik hoor helemaal niks meer van ene Hans Westerhof die met veel bombarie naast vd reet werd gepresenteerd , beetje vreemd . En vd reet mag van directie blijven aanmodderen en selectie nog meer laten zinken .z!!!!!!!

Roelofsky10-04-2023 om 18:43

Van der Ree stap op en maak een einde aan de martelgang en Gudde haal Joop Gall of Marcel Groninger.... voor deze laatste 6 wedstrijden het is nu echt alles of niets.

Dijk10-04-2023 om 19:22

GROFAN11-04-2023 om 09:37

Misschien kan er een petitie worden gestuurd met vele handtekeningen met het verzoek per direct een andere trainer voor de groep te zetten: immers dat is de laatste strohalm.

Jantje11-04-2023 om 09:49

Aan de trainer licht het niet. je mist gewoon kwalliteit op het veld. vrijdag word het gat 10 punten en dan is het al over en uit voor de FC. 

Dijk11-04-2023 om 10:12

Jantje waarom licht het niet aan de trainer? Hij maakt toch week in week uit de opstelling? Zorgt hij voor vastigheid? Ben benieuwd.

RKR11-04-2023 om 11:21

Tuurlijk ligt het ook aan de trainer, hij is onderdeel van de groep en mede verantwoordelijk. Of een trainer invloed heeft of niet is een een eeuwige discussie. Maar er zijn wel veel voorbeelden die er op wijzen, zoals bijvoorbeeld Kuijt en Advocaat bij ADO. Waarom verliest Dick ineens geen enkele wedstrijd met dezelfde selectie? Van hekkesluiter naar 10e plaats.

Ik denk dat van der Ree vergeijkbaar is met Kuijt, maar met nog minder autoriteit en aanzien. Had hem op tijd vervangen voor iemand met ervaring, en de kans was groot dat we een punt of 10 meer hadden gehad nu. De club had moeten ingrijpen na Spakenburg, toen we de Cambuur en Volendam zouden krijgen. Die 2 hadden we moeten winnen.

Gudde moet er uit bij degradatie. Die scout moet er ook uit. 

Dijk11-04-2023 om 11:50

RVC heeft Gudde zelf aangesteld. Deze zouden dan niet tevreden zijn over Gudde? Over data scout Beuving zijn ze zeer tevreden werd gezegd. Toen die flapdrol mjf ontslag kreeg mocht Beuving blijven.

Herman Badkuip11-04-2023 om 19:52

Ligt niet aan de trainers Buijs, Wormuth óf van der Ree, óók niet aan de spelers én zélfs niet aan Herman Badkuip, Beuvink, Fledderus óf Gudde, máár aan de vloek van OG Clean Fuels, dat FCG zó matig presteert.....Sinds OG Clean Fuels als ambitieuze hoofdsponsor op de shirts van onze spelers prijkt [2-4-2022], heeft FCG nog amper een wedstrijd gewonnen in de eredivisie.....zullen wij de laatste 6 wedstrijden maar zonder shirtssponsor gaan spelen..........? 

Dijk11-04-2023 om 22:41

Of jij geen niks meer zeggen kun jij og fuels de hand schudden. 

Dat zou wat zijn de laatste 6 wedstrijden winnen zonder inbreng van badkuip. 

Dan kunnen we ook nog naar de grote markt. 

Herman Badkuip12-04-2023 om 17:19

Als 't net zo gaat als bij de Vloek van Vlap, gaan we zaterdagavond winnen in Waalwijk! 

Bossy12-04-2023 om 10:24

Henk Veldmate keert in juni terug bij FC Groningen binnen de scouting. dus wellicht volgend seizoen weer wat pareltjes op het veld.

 

Henk Veldmate keert terug bij FC Groningen - FC Groningen

BROMBEER12-04-2023 om 11:59

Zeer goed nieuws , nu Roy beukenkamp en Paul mathijs nog terug en Martin drent  als teammanager en er worden echt stappen gezet. Maar voor nu zsm EXIT van der Ree

Rob197012-04-2023 om 12:27

Beukenkamp zal hem wel niet worden, maar de eerste stap is gezet om een echte voetbalman binnen te halen. Hij heeft verschrikkelijk veel verstand van voetbal, en ziet de huidige malaise ook met lede ogen aan. Beuvink kan van alles uit zijn hoge hoed toveren, maar ik zie nu geen "rampen" meer binnen komen. Ook Veldmate kan er wel eens nazitten, maar niet zo vaak als de huidige scouting.

Hij zal zijn boekje wel meenemen, dat stelt mij in ieder geval gerust.

Marco12-04-2023 om 12:08

Veldmate is een aanwinst maar zeker geen verlosser.

In het verleden vaak bij iedere 5 nieuwe spelers: 1 topper, 2 matig en 2 kneuzen. Daarmee blijf je wel op je plek. Aan de topper verdien je geld, maar per saldo verlies, en sportief kom je niet verder.

Kocht bijvoorbeeld Femi voor 3,3 miljoen, die uitvoerig door hem was gescout of spits Zeefuik die 20 kilo te zwaar was en bleef. Suarez uitmuntend, maar ook een hele rits Zuid Amerikanen die niks brachten en voor de club te duur waren. Onder zijn leiding ook veel goede spelers die tegen bodemprijzen zijn verkocht: Van Dijk, Granqvist, Chery, Suarez etc. Hierdoor minder sportief succes voor de supporters en later financiële problemen voor de club. Bij verkoop voor reëele marktwaarde hadden we een AZ kunnen worden. MJF deed dit veel beter. 

Ook gaf hij Maaskant niet de benodigde spelbepaler die hij nodig had. Dit zorgde gelijk voor crisis en liet de trainer bungelen om eigen falen te maskeren, net als MJF. Met een gebrekkig elftal won Maaskant nog bijna de play offs voor Europees voetbal. Hiermee begon wel de periode dat trainers zelf, bij gebrek aan perspectie en realische verwachtingen, weg wilden bij de club. 

 

Herman Badkuip12-04-2023 om 17:14

Ben 't helemaal eens met Marco.....fijn dat een echte Grunniger terugkeert op het oude nest, maar tis géén wonderdokter! Laatste jaren bij Ajax ook weinig toppers gehaald, veel matige spelers, die snel werden afgeschreven.....

Dijk13-04-2023 om 05:29

Badkuip Veldtmate is helemaal geen echte Groninger maar iemand die geboren is in Schalkhaar in de Twente.

Dat hij ooit speler was van de fc en in technisch hart zat wil niet zeggen je bent een echte Groninger.

Nu om de sores van 020 uit de weg te gaan. Kiest hij er voor om spelers te scouten voor de fc  Beuving een hand helpen want Fledderus maakte et een puinzooi van.

Ja een dan vind jij oh zo fijn maar wat zeg je nu geen wonder dokter. Geen toppers gehaald bij 020. Jij als oud scout heeft daar zeker verstand van. 

Nou de fc heeft toppers nodig om straks weer  op het hoogste te kunnen voetballen ipv in de kkd de wedstrijden te spelen op vrijdagavond.  

Fc is ziek badkuip een dan zeg je Gëën wonderdokter.

Zakkenvuller dan maar badkuip. Pas op wat je zegt als iemand uit Twente en je zegt een echte Groninger ik denk niet dat jij nog een vrijkaartje krijgt voor de wedstrijd tegen met alle respect TOP Oss op vrijdagavond. 

 

grunn196712-04-2023 om 12:08

Dit is goed nieuws, iemand met FC dna en een goed netwerk, jammer genoeg 1 jaar te laat!

Oeleoptak12-04-2023 om 12:26

Blij met Veldmate. Heeft ook de functie waarin zijn kracht ligt. Wel gek dat een jochie dan boven hem staat qua functie, zij het niet in lijn. Benieuwd wie de technisch manager wordt. 
Met Veldmate zal het niet bij iedere transfer taak zijn. Maar de man heeft zoveel ervaring en netwerk. Kijk op het voetbal ook. Zal dus beter zijn dan MJF, dat kan ook moeilijk minder. 

marcelfcg12-04-2023 om 14:12

Fantastisch nieuws dat Veldmate terugkeert op het oude nest. Het eerste positieve aan dit kloten seizoen.

Een echte clubman die bij Ajax ongetwijfeld een veelvoud had kunnen verdienen en toch terug wil naar Groningen.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!