Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen komt tot niets tegen Heerenveen en verliest met 2-0

Door Redactie 31 reacties

In een goed gevulde Euroborg waarbij de supporters zich in eerste instantie positief lieten roeren heeft FC Groningen met 2-0 verloren van Heerenveen. De wedstrijd begon nog hoopvol waarbij de Feaners ontsnapten aan een vroege achterstand na het schot van Manu op de lat. Binnen een half uur zette Van Hooijdonk de Friezen op voorsprong en verdubbelde de marge kort voor de rust naar 0-2. FC Groningen was niet bij machte om terug te komen in de wedstrijd. Aanvallend kwam het tot niets. Tien minuten voor tijd waren er ongeregeldheden op de Noordtribune waarbij stewards en spelers zich mengden tussen de supporters om de zaak te sussen. Daarbij kreeg Willems een klap op zijn hoofd. De wedstrijd werd tijdelijk stilgelegd om uiteindelijk na een korte onderbreking te worden hervat. De clubleiding kan eerdaags wederom een flinke boete van de KNVB tegemoet zien. Rechtstreekse degradatie komt meer en meer dichterbij.

eerste helft
De openingsfase kende een fel begin met Suslov als aanjager. Met de massale steun van de supporters in een uitgelaten sfeer hield FC flink de druk erop, de gasten speelden zich mondjesmaat onder de druk uit. In de negende minuut de eerste grote kans voor FC met een uithaal van Manu die de lat trof. 

Na ongeveer een kwartier lepelde Blokzijl een voorzet naast. Aan de andere kant van het veld vloog een doelpoging van Nunnely ruim naast. Het duel kwam daarna meer in evenwicht. Beide teams probeerden na een balverovering de aanval te zoeken. Kansen bleven uit tot het moment in de 28e minuut. Suslov verspeelde de bal. Sahraoui werd uiteindelijk bereikt en nam het doel van Verrips onder vuur, de keeper loste en in de rebound profiteerde Van Hooijdonk die de 0-1 binnenschoof. Kort na het doelpunt kreeg Sahraoui weer een schietkans, dit keer had Verrips de bal wel klem. 

De Groningers waren van de leg en liepen meer en meer achter de feiten aan. In de 40e minuut werd het 0-2. De deceptie was compleet! Blokzijl kon in eerste instantie de bal nog weghalen voor de inkomende Van Amersfoort maar laatstgenoemde wist de bal toch voor het doel te krijgen. Via Verrips tikte Van Hooijdonk raak. 

tweede helft
Antman was ingebracht voor Duarte. De Groningers begonnen kortstondig met druk zetten en naar voren spelen maar maakten daarbij veel overtredingen. In een duel tussen Bech en Van Hooijdonk kwam de spits ongelukkig ten val maar kon de wedstrijd hervatten. Meer en meer werd duidelijk dat de Groningers vanmiddag aanvallend geen potten zouden breken. Heerenveen werd niet in de problemen gebracht en controleerde het spel. Het was eerder wachten op 0-3, dan dat er ook maar één moment van hoop was, op een aansluitingstreffer.

Van Gelderen kreeg nog minuten, Manu werd eruit gehaald. De tijd tikte door. De Groningers creeërden geen enkele kans. Een veldbetreder werd afgevoerd. Op Noord sloeg bij een klein deel van de aanhang de stoppen door. De wedstrijd werd stilgelegd. Daarna een afkoelperiode.   

Met nog 8 minuten te gaan en een beetje blessuretijd werd de wedstrijd hervat. Chalus kreeg nog speeltijd voor Suslov. FC Groningen drong nog wat aan maar kansen bleven uit. 

De competitie ligt de komende 14 dagen stil. Op zondag 2 april is de volgende wedstrijd. Groningen gaat dan op bezoek bij Fortuna SC. 

Opstelling FC Groningen: Verrips, Balker, Blokzijl, Sörensen, Willems, Duarte, Suslov, Hove, Manu, Pepi, Määttä                       

Opstelling SC Heerenveen: Mous, Van Ewijk, Van Ottele, Bochniewicz, Köhlert, Haye, Van Amersfoort, Tahiri, Nunnely, Van Hooijdonk, Sahraoui 

Reacties:
Marco19-03-2023 om 14:40

Snel Fred Grim aanstellen. Aanvalsspel is niks. Zit geen enkel logisch idee achter.

De zwakste spelers in balbezit gingen het spel bepalen. Geen enkele voorzet vanaf de flank.

marcelfcg19-03-2023 om 16:35

Hoe kom jij bij het idee dat er nog een serieuze trainer is die nu nog in gaat stappen.

Het is over, hier trapt niemand meer in.

Oeleoptak19-03-2023 om 14:47

Klopt Marco. En Lokadia erbij halen. Kan een vorstelijk salaris verdienen voor een paar wedstrijden. 

appie happie19-03-2023 om 15:03

Er zullen nu wel echte noodsprongen gemaakt worden...maw vRee op non- actief jammer maar is het niet locardia is nog niet zo'n slecht idee..ik vind Manu nu ook niet zo geweldig en heel eerlijk.Willems ook niet!! Maarja alles is nu ff niks.

De mazzel..

grunn196719-03-2023 om 14:47

Laten we ons trainertje uit zijn lijden verlossen.

Geef hem een iPad en kan hij weer lekker op YouTube en tiktok spelertjes bekijken.

Deze aardig  man is totaal ongeschikt als trainer, heeft de uitstraling van een zak hooi.

Ook weer een miskleun van Flederus.

campesino19-03-2023 om 14:52

Ben er helemaal klaar mee. Dit gaat nergens meer over. Het hoeft voor mij ook niet meer. Als ik over de depresie heen ben, meld ik me wel weer.

marcelfcg19-03-2023 om 16:36

Sinds 14.15 heerst er een mega depressie in Groningen. Je bent in goed gezelschap.

Herman Badkuip19-03-2023 om 15:02

Tot het eerste doelpunt van Heerenveen was er geen vuiltje aan de lucht, daarna dramatisch voetbal van FCG! Dieptepunt een aantal doorgedraaide toeschouwers, die de naam supporter van FCG niet waardig zijn, die het gaan verpesten voor de andere 20.000 fans! Heel triest het voetbalspel van onze jongens op een waardeloos veld in de Euroborg! Slechts één kans voor Elvis Manu in de eerste helft, tweede helft geen kans gezien.....Laten we hopen, dat een weekje rust door de interlandbreak ons team goed gaat doen!

Dijk19-03-2023 om 15:23

En kom nou niet weer de komende wedstrijden gaan we winnen. 

Nog 8 wedstrijden blijft deze zogenaamde trainer wordt er 8x verloren.

Thuis Utrecht, NEC, 020, Sparta

Uit Fortuna, RKC, GAE, Vitesse

Dan mag jij zeggen waar punten worden gehaald. 0 dus

Rob197019-03-2023 om 16:03

Met deze trainer nul, maar daar is geen studie voor nodig. Dat hebben de meeste posters op deze site na 1 wedstrijd al gezien. Mocht je het zeker willen weten, raad ik een ieder aan om het interview bij rtvnoord nog eens te gaan beluisteren. Twee redenen voor het omzetten, 1 de linkerkant van Heerenveen moest bestreden worden op een voor hem speciale wijze????? Ten tweede, en ook nog eens een derde reden, Sorensen is een natuurlijk leider, ???? en, "val niet van de stoel" hij had zo goed getraind, en niet te vergeten, hij is in de winter gehaald. Als dit je gedachtengang is, dan lijkt mij het trainen van een onder 9 team nog te hoog voor hem gegrepen.

Jammer, dat dit voorspelde scenario uitkomt, en deze druif ons eigenhandig met geklungel naar de kkd brengt.

Om zijn onkunde nog wat meer kracht bij te zetten, kreeg hij vorige week opmerkingen waarom Balker niet naar voren werd gestuurd, antwoord hij in de eerst volgende wedstrijd met zijn tactiek om dit na 10 minuten in de tweede helft wel te doen, waardoor het team helemaal uit elkaar viel, en hij een hopeloos zoekende verdediger er verloren bij te laten lopen.
Dennis is zwaar teleurgesteld over de komst van een nieuwe trainer,(waarop baseert hij dat), en hij begrijpt deze beslissing ook niet. Dan is het voor Gudde nu tijd, om morgen in de persconferentie direct een andere interim van buiten de club voor de groep te zetten, die tactisch wel geschoold is, en spelers kan motiveren. 
Om niet alles op Dennis af te schuiven wil ik toch de grootste veroorzaker nogmaals noemen, en dat is nog steeds Fledderus, wat heeft deze man er een puinhoop van gemaakt.

Dijk19-03-2023 om 16:11

Vertelde hij was zo blij dat hij knuffel kreeg van de spelers, toen hij ging vertellen vanmorgen wat eigenlijk niet scenario was dat Lukkien volgend seizoen voor de groep staat. Want Emmen had dit tactisch al rond gebriefd wel/niet. 

 

Rob197019-03-2023 om 16:31

Hij had ook veel complimenten gekregen, dat zal van de basisspelers zijn geweest, of van de koffiejuf, dat hij altijd zijn stoel netjes terug zet, na de lunch. 

Buddy19-03-2023 om 15:15

Zoals eerder gemeld, deze trainer snapt er helemaal niks van. Helaas kan Westerhof hem ook niet bereiken,  Eruit met die man en heel snel svp. En over die galbakken op Noord. Tot nooit weer 

Dijk19-03-2023 om 15:21

Inderdaad wil je nu nog iets per direct de data trainer eruit  tactisch onbenul. 

 

En Verrips Suslov maar ff banken kunnen de druk niet aan. 

Zeeman19-03-2023 om 15:22

Ben na 5 min in de 2e helft weggegaan, kon het niet meer aanzien, wat een slappe hap inclusief de trainer.

Al die zgn volwassen supporters voor het leven verbannen + dikke geldboetes uitdelen, ze staan perfect op beeld en vooral die idioot die Willems een klap gaf een hele poos opsluiten om over zijn gedrag na te denken, schandalig gedrag van die zgn supporters.

Kost een hoop geld voor de club en die stuk voor stuk verhalen op de supporters die op beeld zich misdroegen.

Goldeneye19-03-2023 om 15:29

Zoals al weken bekend: trainer is ongeschikt (wint 1 op de 13) en lijkt geen idee te hebben hoe de juiste omzettingen te doen. 

Dijk19-03-2023 om 15:33

Was meesterzet van droeftoeter Fledderus. 

Nachtwacht19-03-2023 om 15:32

INKTZWARTE DAG.....

 

Tegen een heel matig Heerenveen, door eigen falen/ fouten, compleet kansloos verloren

Boerentrien19-03-2023 om 15:39

Tot het 1e tegendoelpunt was het aardig. Dan is het weer heel jammer, dat onze kansen er niet ingaan. De 2e helft dramatisch, geen inzet en geen geloof. Maar goed, verliezen is zuur, helemaal op deze manier, maar de ongeregeldheden zijn echt onacceptabel. Wij zijn daarom eerder weggegaan. 

Bayco19-03-2023 om 15:52

Echt kansloos hoe sommige "supporters" menen het recht te hebben om spelers aan te spreken .. door het veld op te komen.. of wat te denken van die kansloze die tik uit deelt naar willems..

Hersenloze kansloze mannen.. zijn gewoon volwassen mannen en jongens..sommige zullen kinderen hebben..of een fulltime baan.. dit is toch om je ogen uit de kop te schamen. Die vissticks zetten mijn cluppie in kwaad daglicht. En dit is niet de eerste keer hoeveel boetes komen wel niet door hun gedrag.. en wat te denken over Gudde die wil juist fans meer beleving enz geven.  Zulke lui verpesten alles. 

Bedankt ! Stelletje galbakken. Schaam je kapot.

Als het aan mij ligt dan speel je de rest van seizoen zonder z-side. Want bij alle onregelmatigheden blijft wel iedereen in dat vak staan en of juichen enz.. met vandaag weer als dieptepunt.. sluiten dat vak. En dan in de weken dat het dicht is verbouwen. Netten aanbrengen zorgen dat ze nooit meer op veld kunnen. Meer camera's in dat vak die iedereen kunnen identificeren.

 

Want in mijn ogen ben je geen supporter als je dit doet en daar blijft juichen. Maar een kansloze relschopper

Zeeman19-03-2023 om 16:03

In dat vak maar weer omgeven door een hoog hek, zoals vroeger, het is niet anders, hersenloze zgn supporters die daar staan.

 

Boerentrien19-03-2023 om 16:14

Volkomen mee eens. Ik ben helemaal klaar met de lui, die het voor de rest verzieken. Niet wachten tot de KNVB maatregelen neemt,  maar als club zelf verantwoordelijkheid nemen. Degradatie kan mij niet weghouden, maar dit soort ongeregeldheden wel. Dat jaagt echte supporters uit het stadion.

Dijk19-03-2023 om 16:21

Boerentrien sloeg jij die supporter stadion uit?

appie happie19-03-2023 om 16:00

Groningen heeft het makkelijkste programma de laatste wedstrijden.Emmen en Excelsior krijgen het ern stuk moeilijker..ik tel Cambuur ff niet mee..die blijven laatst..

Dus is er nog vanalles mogelijk..

We praten ff niet over wat er gebeurd is vanmiddag..

Over 2 weken resultaat bij Fortuna uit,moet kunnen.

grunn196719-03-2023 om 16:18

Wat is makkelijk programma voor de FC

Je verliest van iedereen zelfs van spakenburg en almere

Dit elftal heeft zelfs niks te zoeken in de kkd.

Je creëert geen kans, laat staan een doelpunt maken.

Ik voorspel de FC wint geen wedstrijd meer, pakt maximaal nog 2 punten. 2x 0-0

Dit is met afstand de slechtste selectie in de historie.

Bij de vorige degradatie, hadden nog meer dan 30 punten, nu haalt de FC geen 20 punten.

Het is helaas de harde realiteit, wat voor mij al duidelijk was na het verlies tegen cambuur.

Volgend seizoen  gaan we weer vrolijk verder,  alleen een stapje lager.

Dijk19-03-2023 om 16:19

Helemaal geen makkelijk programma meer Cambuur en Emmen thuis hebben we al gehad. 1 schraal punt

marcelfcg19-03-2023 om 16:43

Appie, wij verliezen thuis van amateurs, van Cambuur, spelen gelijk tegen 10 man van Emmen, verliezen van Heerenveen dat op 70% speelt.

En die trainer, ach laat maar.
Stekker eruit.

Zeeman19-03-2023 om 16:05

Wat is makkelijk tegenwoordig?

grunn196719-03-2023 om 16:27

Dat jongetje die Willems een dreun verkocht staat mooi vol op de camera, die gaat de hele wereld over.

 

 

TirolBeuk19-03-2023 om 16:37

Mooi aangifte doen ,slaat nergens op .blijf gvd van de spelers af en blijf thuis domme ......

appie happie19-03-2023 om 16:30

Oke die v Ree met zijn domme opstelling..zelf wij de fans weten het meestsl beter.

Dus drama om Balker op rb te zetten..hele centrum wat goed draaide in de war..en dan Verrips  svhuldig aan de beide doelpunten en aan de verkeerde doelkeuze..terwijl hij notabene de toss won!! FC speelt altijd eerst de andere kant uit..2de gelft altijd richting noord..daar begon het al.

Durovski19-03-2023 om 16:32

Na de zwarte rouw saaltjes klonk tijdens het verlaten van het stadion ons rouwlied  "'t het nog nooit zo donker west" van Ede Staal. Het lijkt wel alsof de degradatie gescript is. Door die graftakken van een Gudde en Fledderus. Zijn het soms Friezen?

Durovski19-03-2023 om 16:41

Nog even iets positiefs. Blokzijl was de beste FCer! Maar ja, dat zegt misschien wel alles. 

Bayern 19-03-2023 om 16:51

1 voordeel voor volgend jaar. Ik bespaar een hoop geld door geen ESPN meer te hoeven nemen.  Bundesliga zit bij Viaplay dus daar heb ik al 1,5jaar geen ESPN meer voor nodig. Bespaart me toch weer zo'n €20,- of €25,- in de maand volgend jaar. 

appie happie19-03-2023 om 17:29

14,95  betaal ik...ik had dat ook gezegd..en als je de FC wil zien

.dat schakelprogramma komt op espn 1  en dat is gratis.

Maar zover is het nog niet!!

 

 

Bayern 19-03-2023 om 17:56

Zal inderdaad wel iets minder zijn. Ik zal even kijken. Ik heb volgens mij ook nog ESPN internationaal. Als dat er nog is. Maar dat is onzin. Want Bundesliga/Premier Leaugue zit al lang niet meer bij ESPN. Heel soms kijk ik nog wel eens NBA/NFL etc. Maar dat is in feite zo weinig dat ik dat niet nodig heb. 

Herman Badkuip19-03-2023 om 17:06

Laat Dick Lukkien maar eerder komen, zal de komende week toch wel weggestuurd worden bij Emmen! Kan hij de laatste 8 wedstrijden FC Groningen voor degradatie gaan behoeden! Ben 't met Appie eens hoor, dat er óók de laatste 8 wedstrijden nog van alles mogelijk is....Nooit té vroeg de moed opgeven én zorg ervoor, dat die randdebielen de Euroborg niet meer in komen! 

Wat een dramatische grasmat ligt er trouwens in de Euroborg, wordt écht met de week slechter....een nieuwe grasmat vóór vrijdag 7 april zou ook géén overbodige luxe zijn!

Holwierde19-03-2023 om 17:37

je speelt thuis ,staat achter en wie brengt hij in Van Gelderen ,je wilt toch winnen aanvallers erin ,wat een zalfje is deze trainer.

MFEgrunn19-03-2023 om 17:52

Er is helemaal niets aan de hand! Volgende keer pakken we de 3 punten! Er is nog van alles mogelijk! Gewoon achter het team en onze geweldige toptrainer blijven staan! Als we lang genoeg wachten, komt vanzelf de potentie van dit fantastische team naar boven! De rest heeft ook moeilijk programma!! 

 

Japie-R19-03-2023 om 18:54

Stel dat we degraderen, hebben we één troost. dan komen we een seizoen die naar koeiestront stinkende friezen niet tegen. Een hele opluchting ,dacht ik..........toch???

Holwierde19-03-2023 om 18:12

Nee klopt er is niks aan he hand,daarom sta je ook zo laag.

Bas3819-03-2023 om 18:40

Gewoon klaar nu je heb je kansem gehad kkd simpel zat ik geloof nergens meer in 

skjipke19-03-2023 om 19:54

Onze "natuurljke leider" Bech Sorensen was vanmiddag 2 keer z'n  man kwijt. Hoe is het toch mogelijk dat die kwal van een van Hooijdonk die ballen zo maar mag binnen tikken? Dit mag ons trainertje zich aanrekenen. Never change a "winning team" Niet dat er gewonnen werd, maar had toch het idee dat het de laatste wedstrijden iets beter ging? 

BROMBEER19-03-2023 om 20:10

Omdat verrips gewoon een kut keeper is die het hele seizoen nog geen punt gepakt heeft voor ons. Vorige week in almaar een  houbare bal van 25 meter en nu weer 2 x in de fout en ook nog es aanvoerder, weg met die gek. En dan heb je een inspiratieloze en tactisch  onbenul langs de lijn staan, die duarte  er vanaf haalt in de rust, de enige die een beetje lijn  in spell bracht van fcg en balker na  50 minuten al naar voren, de 2 hoofdredenen dat ze geen deuk in pakje boter schopten  de 2e helft. Tis over en uit,  uit huilen en opnieuw beginnen.  Hopelijk laten we met zijn zien dat ee zekers net zo groot zijn als de tukkers  en massaal onze kaarten gaan verlengen 

Bombarda779119-03-2023 om 19:59

Tja, het probleem ligt dieper. Jongeren snuiven veel cocaine tegenwoordig. Het is bekend dat je dan je realiteitszin verliest. Gelukkig hebben ze hem te pakken. 

Iemand schreef hier dat deze situatie is veroorzaakt door Fledderus en Buijs. Ja, Fledderus heeft er echt een puinhoop van gemaakt. Maar om Buijs hiervan de schuld te geven... ik begrijp het niet. 

En met Gudde mogen we onze handen dichtknijpen. Als hij aanbiedingen van clubs als Twente laat liggen, dan verdient dat wel wat meer respect. 

Volgend jaar Lukkien. Eindelijk weer iemand met binding met de club. De eerstvolgende thuiswedstrijd tegen FC Utrecht kunnen we al een beetje wennen. Vrijdagavond om 20:00... 

Sterkte allen.

Rob197019-03-2023 om 21:29

Gelukkig stelt Gudde orde op zaken, en heeft hij er helaas een hele kluif aan, met wat er allemaal gebeurd rond de club. Morgen weer een normale visie omtrent onze club, met daarbij de nieuwe mensen die de club in de toekomst weer vooruit gaan helpen.

Gudde is iets te dikke maatjes geweest met Fledderus, en het siert hem daarom, dat hij niet voor een andere club heeft gekozen, maar hier zijn werk wil afmaken. Het aanstellen van van der Ree, kan hem wel aangerekend worden, maar hij laat zich daarbij wel beinvloeden door de zogenaamde experts.

Gelukkig volgend jaar ook geen Arts meer, en waarschijnlijk geen van der Ree, eindelijk zijn de ogen geopend omtrent deze twee, niet capabele personen. Maar dat is niets nieuws, helaas heeft Gudde dit te laat ingezien. Het lijkt nu toch al verloren, helemaal na morgen waarin deze twee worden afgeserveerd, en waarschijnlijk zelf niet meer de motivatie hebben om er nog wat van te maken.

Je kunt vanaf morgen iedereen voor de ploeg zetten, minder tactisch geblunder als deze trainers is niet mogelijk, en kan het alleen maar beter worden, nog 4 keer winnen met schandalig voetbal mag ook.

JOS19-03-2023 om 21:21

Sinds de laatste thuiswedstrijd tegen Excelsior had Groningen drie weken de tijd om een nieuwe grasmat te leggen. Dit kan echt niet. Hier haalden we vroeger zelfs met Potetos 7 in de kelder van het amateurvoetbal onze neus voor op. Op zo'n veld is voetbal onmogelijk. Verder onbegrijpelijk om niet te starten met de verdediging van de afgelopen weken. Sörensen brak 5 weken geleden een arm. Dan ben je nu nog niet fit en dat bleek ook wel want hij liet de lnworpen aan zich voorbij gaan.

Her ziet er slecht uit maar het is nog niet over. De evt. 16e plek zou al met gejuich worden begroet. Dan ga je met een goed gevoel de play-offs  in en heb je het in eigen hand.

Reactie verwijderd door redactie

Sammy19-03-2023 om 22:57

Emmen staat 4 punten los en Excelsior 6. Zie het niet gebeuren dat je één van deze nog voorbij streeft. Een vol stadion, geweldige sfeeractie van de Z side maar de FC bakte er weer niets van. Snap echt niet waarom de verdediging op 2 plekken gewijzigd werd. Als je dan de uitleg van de trainer hoort zakt je de broek helemaal af. Balker, geen rechtsback, Manu onze rechtsbuiten die steeds naar binnen trekt waardoor hun linkerkant alle ruimte kreeg. Voor de rest niets anders dan anders. Tweede helft echt helemaal niets. Heb geen team gezien dat strijdt tegen degradatie. Tja, en dan heb je nog weer een paar doorgesnoven mafketels. Wat een trieste figuren ook al vinden ze zichzelf waarschijnlijk geweldig. 

BROMBEER20-03-2023 om 10:15

Maar wat veel zorgelijker is , als 3 wedstrijden op rij niet gescoord en hoe wil je uberhaubt wedstrijden gaan winnen als je scorend vermogen minimaal is.

Boerentrien20-03-2023 om 11:17

Ja Brombeer, echt zorgelijk. We komen steeds dichterbij de situatie: uithuilen en opnieuw beginnen. En inderdaad gewoon massaal de seizoenkaart verlengen. Laten zien, dat we door dik en dun achter onze FC staan. En na een nachtje slapen, het overgrote deel van de Noordtribune heeft zich goed gedragen. Maar die hele tribune wordt denk ik wel verantwoordelijk gesteld. Misschien is het een idee om die hele tribune tijdelijk te verplaatsen naar de bovenste ring, zodat er in ieder geval geen idioten meer het veld op kunnen rennen.

 

Fugazi20-03-2023 om 12:05

Dieptepunt op het veld en daar werd door een aantal supporters nog een schepje bovenop gedaan. Wat een deceptie en afknapper. Schaam je kapot. Ik snap de frustratie maar kan de reactie niet begrijpen. Zwakzinnigen!!! Verder ben ik er echt klaar mee. Er waren maar 3 spelers die begrepen waar het om ging. Blokzijl, Suslov en Maatta. De rest liep er als veldvulling bij. Speelden zonder vuur. Derby en vechten tegen degradatie en 0 gele kaarten. Ik snap het werkelijk waar niet. Geen gif geen dadendrang. Slapjanus als trainer langs de kant. Nu komt Lukkien. Heeft tenminste KKD ervaring. Ik ben er klaar mee en ga dus niet meer verlengen. Sorry boerentrien maar ik ga voortaan 's weekends wat anders doen.

Boerentrien20-03-2023 om 12:37

Fugazi, je hoeft echt geen sorry te zeggen.Volledig begrip voor je reactie. Gisteren dacht ik er nog precies zo over. En dat wij gaan verlengen is nog een wankel besluit.

no guts no glory20-03-2023 om 22:50

Onze super analist Tom Okker is ook rustig. 
Deze '' expert '' is waarschijnlijk de enige supporter die er voor pleitte dat Dennis van Ree ook volgend jaar weer voor de groep staat. Gelukkig hebben we een verstandige directeur. 

Dijk21-03-2023 om 07:32

Is het een verstandige directeur ngng ? Gudde zegt wel het moet anders tegen Fortuna hoe dan ? Tegen goal en elftal zakt als plumpudding in elkaar. Voorbeeld Balker zei zelf de vorige wedstrijden liep het lekker met Blokzijl achterin. Nu wedstrijd tegen de Friezen weer andere achterhoed van Gelderen naar de bank terwijl hij het niet slecht deed ? Balker zei ik ben geen rechtsback, 2e helft ik ben geen spits heb geen bal gehad!!!! Dat zie je toch als technische staf? 

Manu liep overal voorin de wedstrijd tegen de Friezen,  terwijl we zagen in de wedstrijd tegen Twente dat hij het goed deed aan de zijkant en niet zwerven voorin vrije rol. Waarom met de rust Duarte eruit ? geen Valente ? Suslov week in week uit slechter gaat spelen!!!! in belang elftal heeft hij nog nooit gehoord iets wat wel niet besproken is door staf ? 

Ben benieuwd naar de laatse wedstrijden wat ik zie en hoor, ik denk dat de gedachten bij KKD zijn. Hoe sommige spelers ook in de dugout zitten o.a. Pellupessy en Dankerlui lachen, gieren brullen. En dat wanneer speler een vuistslag heeft gekregen van een gek. Consequeties van KNVB wat zal de voorwaardelijke straf zijn? Gudde zegt dat ze er alles aan gedaan hebben, toch heeft een kleine groep mafkezen het verpruts laat ik het zo maar zeggen. 

De teleurstelling bij de technische staf Ree, Arts, Gunst dat ze straks iets anders gaan doen zijn ze nog gemotiveerd genoeg? Als je 13 wedstrijden speelt 2 gelijk 1 wint tegen zogenaamd de mindere waar je punten moet pakken en nu moet het gebeuren ? Besef is er volgens mij niet spelers zeggen iets anders praten niet over degradatie nee maar mouwen opstropen een helft tegen Twente. 

Nu jammer genoeg 2 weken interland verplichtingen dit duurt te lang. Was mooiste geweest zaterdag weer te moeten voetballen. 

Rob197021-03-2023 om 09:33

Helaas zijn onze zorgen waarheid geworden, en is het net als in de politiek, dan haken ze af. Je kunt namelijk niet recht praten wat krom is, en bij Groningen is het wekelijks dat de onkunde bewezen wordt.

Ik ben afgehaakt om het continue moeten verdedigen van de waarheid, en daar had ik mijn buik van vol. Maar dat neemt niet weg, dat ik toch nog wel mogelijkheden zie, maar dat is alleen mogelijk als van der Ree, vanaf nu op de tribune wordt geknalt om daar zijn werk te doen. Een miskleun van jewelste, dat ze voor deze lichtgewicht coach gekozen hebben, is nog steeds opmerkelijk. Uit zichzelf zou hij niet gaan, dus is een drukkertje nodig. Hij wil er niet beschadigd uitkomen, maar ik weet niet of hij weet, wat erger is. Een statistiek van straks 21 wedstrijden hoofdtrainer, en misschien 8 punten, of er uitgeknikkerd worden om nog een ommekeer te weeg te brengen.

Wat een drama is deze trainer, een visie, die niet werkt en dan nog zijn tactisch onvermogen, volgend jaar Telstar en daar je fouten maken en hopen dat het ooit nog eens goed gaat komen. Helaas heeft hij niet de zelfreflectie om nu nog op te stappen, jammer.

Arts ook in de kofferbak, en laat het over aan gepokt en gemazelde trainers, die niet van dit amateurniveau zijn.

De wijze waarop hij zondag een wedstrijd benaderde, doet je alle haren recht omhoog staan, zoals Dijk hierboven ook beschrijft, een chaos van ongelooflijke omvang.

Gudde laat zien dat je een waardig directeur bent, en laat van der Ree zijn contract uitzitten op de tribune en haal een trainer, die niet wil trainen op driehoekjes, positiespelletjes, enz enz, maar een die er een doorslaggevende dode spelmoment inslijpt, die doelpunten opleveren. Stuur een ploeg het veld in die vreselijk vervelend voetbal speelt, maar de tegenstander wel aan het wankelen brengt. Nog 4 overwinningen stelen en je bent er. Er moet nog wel een crisistrainer rondlopen in de Bundesliga, of elders, maar probeer het in ieder geval. De weg die nu ingeslagen is loopt namelijk dood. En denk niet dat deze 4 vreselijke overwinningen ook onder van der Ree gaan komen, want dat gaat echt niet gebeuren.

Mocht dat wel gebeuren, dan heb ik er dit seizoen 1 keer naast gezeten. Van mij mag het, maar dat gaat niet gebeuren.

De club moet hiervan toch doordrongen zijn, dat degradatie een immens groot financieel offer gaat brengen, maar niet alleen financieel, maar ook je personeelsbestand gaat op de schop, spelers met clausules ben je kwijt, enz enz enz. Spelen op vrijdag gaat je zover terugwerpen waardoor je jaren in ontwikkeling van sponsoren, aantrekkingskracht end, in wordt teruggeworpen. 

no guts no glory21-03-2023 om 22:54

@Dijk

Misschien begrijpen we elkaar verkeerd? 
Ik gaf alleen maar aan dat Tom Okker graag wil dat Van Ree voor de groep blijft staan. Ik ben vanaf het begin al geen fan van hem geweest. 
Gudde heeft aangegeven dat zijn contract niet verlengd wordt. Daar ben ik blij mee vandaar dat ik hem verstandig vind. 

Dijk22-03-2023 om 13:24

@NGNG nee prima goed begrepen. Ik las jij deelt je mening ook afscheid Ree. Voegt niks toe, ik had hem wel weggstuurd, samen met de anderen techn staf. Zijn ze nog gemotiveerd? Tuurlijk voor de buitenwereld anders gooien ze hun eigen glazen in. ( komen ze nooit meer aan de bak) Lukkien moet je ook niet vragen of hij moet zelf heel graag willen natuurlijk en ziet kansen dat de Fc erin blijft. Matthijs, Gall, van Dijk zijn altijd wel oud spelers volgens mij die kunnen proberen dat de fc erin blijft. Want nu met deze techn staf zie ik dat niet gebeuren. Geen sjoegel degradatievoetbal te spelen. Laat staan dat ze weten wat ze doen. NDNG bedankt

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!