Terug

Deel deze pagina:

Boerenmacht Voorspelcompetitie 2021/22 gesloten

Door Redactie 10 reacties

Na de 34e speelronde van FC Groningen met helaas geen deelname aan de Play-Offs, is onze Boerenmacht voorspelcompetitie eveneens voor dit seizoen ten einde. We hebben traditiegetrouw drie winnaars die we willen belonen. Het was dit jaar wel heel bijzonder. De nummers 1, 2 en 3 ontlopen elkaar nauwelijks in punten. Een uitslag die we nog niet eerder hebben meegemaakt.

Op de eerste plaats is geëindigd Nachtwacht met 586 punten. Op een eervolle tweede plek hebben we Renif met 585 punten. Als derde winnaar completeert Papendrecht (die ook hartstikke goed de uitslagen heeft voorspeld), ons erepodium met 583 punten. 

Prijswinnaars, van harte gefeliciteerd!

De prijzen:

1e prijs waardebon 75 euro FanCorner

2e prijs waardebon 50 euro FanCorner 

3e prijs waardebon 25 euro Fan Corner

Wij willen onze drie prijswinnaars vragen een e-mail sturen naar info@boerenmacht.nl voor hun naam, adres en woonplaats gegevens zodat wij binnenkort de waardebonnen aangetekend naar de juiste adressen kunnen sturen.

Ook voor het nieuwe seizoen gaan we door met onze Boerenmacht voorspelcompetitie.  

Tot slot willen wij alle deelnemers bedanken voor het meespelen. Wij wensen iedereen alvast een fijne vakantie toe en tot het volgende seizoen!

Webcrew Boerenmacht.nl

Reacties:
appie happie15-05-2022 om 18:23

Nachtwacht  en 2 en 3  gefeliciteerd..ik kwam nu ff niet verder dan plaats 7..dat vond ik al een " opgave"

Boerenmacht medewerkers super bedankt voor jullie inzet...gelukkig begint het feest alweer in juni met de nwe trainer en wie weet nwe spelers..

Iedere poster alhier ook door mij bedankt..int bijzonder @Kees  en AMOH .( hopelijk stop jij ook niet,ouwe zeerob)

Badkuip voor ze'n vooral snelle reacties....meestal als eerste donderdagnacht 23.00 uur oid Euroborg( maar die stopt ermee) eigenlijk hoop ik het niet,maarja ieder zijn keuze.

Zal nu ff een " bloedbad" aan richten in de koelkast,Chardonnaye tje reserva   en  een varkenshaasje..proosten op de goede afloop..

Het was wederom een genoegen..

Tot snel..

m o i15-05-2022 om 18:45

Gefeliciteerd winnaars! Ik was ergens onderweg een strijdje aangegaan met AMOH. Heb hem inmiddels gefeliciteerd met plek 27, waar ik op 33 ben geëindigd. Los daarvan zou ik de redactie willen vragen voor de volgende keer eens naar de puntenverdeling te kijken. Nu krijg je slechts 20% van de 5 punten voor het wedstrijdresultaat, en maar liefst tweemaal 40% voor het juist hebben van de gescoorde goals. Persoonlijk zou ik het juiste  wedstrijdresultaat met 3 punten belonen. Met dus een maximum van 7 punten per wedstrijd. 

appie happie15-05-2022 om 19:03

Idd als je bv 1-1 invult  heb je wel vaak " prijs" 

frankism15-05-2022 om 19:34

Gefeliciteerd winnaars. 

plek 5 voor mij. Was leuk en geeft een extra thrill voor wedstrijden waar je eigenlijk niks mee hebt.  

Ben benieuwd wat er allemaal veranderd met een nieuwe trainer en hopelijk wat vers bloed. 

Herman Badkuip15-05-2022 om 20:15

Wij hebben het jubileumseizoen afgesloten met een nieuw clubrecord.....7 wedstrijden zonder punten afgesloten! Toch wil ik ons FCG een compliment geven voor de geleverde strijd in het duel tegen de terechte winnaar SC Cambuur. Afscheid van onze trainers Adrie Poldervaart en Danny Buijs en een aantal spelers, die in dit seizoen allemaal hun stinkende best hebben gedaan! Géén afsluiting met het jaarlijkse toetje de playoffs voor de Conference League, óók terecht want FCG heeft 't de laatste weken hélaas zélf vergooid! Nu uithuilen en na de zomerstop opnieuw beginnen met een nieuwe trainer Frank Wormuth, die met zijn huidige team nog maar moet zien of ze in de eredivisie blijven! Spelers zullen gaan en spelers zullen komen, Herman Badkuip zal in het nieuwe seizoen zónder zijn broertje Euroborg verder moeten dromen......Wens de mannen achter deze Boerenmachtsite én alle posters een ontzettend fijne zomervakantie en tot ziens in het nieuwe seizoen! Had zélf niet veel geluk met mijn voorspellingen dit seizoen, maar wil alle winnaars van harte feliciteren met hun uitstekende prestatie! 

Euroborg15-05-2022 om 20:26

Dit is écht mijn allerlaatste post op deze geweldige Boerenmachtsite....wil alle mede-posters én uiteraard de webcrew van Boerenmacht ontzettend bedanken voor alle respectvolle en zinvolle posts! Hou 't zelf voor gezien om persoonlijke redenen, maar van mijn grote broer Herman Badkuip zijn jullie nog niet af....Jammer dat het seizoen van ons cluppie FC Groningen op deze manier is geéindigd, maar ben er van overtuigd dat FCG in het nieuwe seizoen van zich zal laten horen én zich zal laten zien! Blijf ze uiteraard wel altijd steunen, sóms in de Euroborg, maar elke andere wedstrijd voor de buis! Het gaat jullie goed en jullie weten, Boeren geven nooit op! Forza FC Grunn, altied kop d'r veur!

Nachtwacht15-05-2022 om 20:48

Webcrew bedankt voor het organiseren van weer een jaar voorspelcompetitie. 

Het zat bovenin dicht bij elkaar. Bedankt voor de felicitaties, leuk.

m o i15-05-2022 om 22:04

Ik vind het knap, zo veel punten. Heb zelf best wel een beetje ervaring in, en kijk op het spelletje, maar toen ik op 100 punten achterstand kwam voelde ik met een beetje als Hamilton die van Max een ronde aan de broek kreeg 

RD15-05-2022 om 22:13

Felicitaties aan de winnaars!

 

Ben wel benieuwd wat de hoogste puntenscore was in de 34e ronde.

Had er zelf het slechtste resultaat uit de hele competitie door al die rare uitslagen. (6 punten!)

 

 

appie happie15-05-2022 om 23:55

19

Nachtwacht16-05-2022 om 13:08

14, met het geluk dat PSV volledig goed was

b.raatjes196616-05-2022 om 12:54

Ik hoop in godsnaam dat we heracles niet vergelijken met fc Groningen ik heb wel hoop voor wormouth als nieuwe trainer ik hoop alleen dat fc Groningen nu goede spelers halen die het wel kunnen dat dit jaar 

b.raatjes196616-05-2022 om 12:59

En kunnen vlammen en hopen dat we nu wel de kleine clubs kunnen bestreden tegen grote clubs doen we het uitstekend en tegen kleine clubs daar lieten de spelers hun niet zien die spiraal moet eruit elke wedstrijd moeten we er staan en geen ruzie onder elkaar maar een teamwerk zien daar doen we het voor strijd vechtlust teamwerk en aanvallend voetbal leveren daar moet de bestuur en de technische staf zich nu mee bezig houden goeie materiaal kopen de eerste 3 spelers zijn al gehaald en nu zo snel mogelijk meer goeie versterking halen 

m o i16-05-2022 om 15:14

Off topic: Wormuth ontslagen bij Heracles. 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!