Terug

Deel deze pagina:

Stade Reims meldt zich voor Matusiwa

Door Redactie 12 reacties

Volgens VI heeft Stade Reims zich gemeld met een bod voor Azor Matusiwa. De middenvelder ging er in eerste instantie zelf vanuit voorlopig bij FC te blijven. Dit gelet op het gegeven dat concrete belangstelling van geïnteresseerde clubs uitbleef. Met het einde van de transferwindow in zicht, lijkt er flink beweging in de markt te komen. De Fransen namen eerder aanvaller Kaj Sierhuis over. FC Groningen heeft middenvelder Laros Duarte van Sparta in het vizier als opvolger voor Matusiwa.

VI bericht tevens dat een eerdaags vertrek van Gabriel Gudmundsson in de verwachting ligt die gelinkt wordt aan het Franse Lille . Ook is er belangstelling voor Strand Larsen en El Messaoudi. 

Reacties:
hermank196927-08-2021 om 20:42

Ik zie Duarte niet als vervanger om eerlijk te zijn. Ben bang dat hij zijn verdedigende taken minder uitvoert...

Fan op afstand27-08-2021 om 21:24

Daar heb ik hetzelfde idee/gevoel bij.

appie happie27-08-2021 om 20:44

Bah

27-08-2021 om 21:19

Ja Appie, straks staan we met een half ander elftal te spelen dan in de voorbereiding... Je mag hopen dat MJF geen foute inschatting maakt, want dan moeten we weer ervan afzien te komen...maar als er 2of zelfs 3 spelers weggaan dan komt er veel druk op de jeugdspelers, die vanwege beperekte ervaring niet makkelijk een wedstrijd winnend kunnen afronden...  puntenverlies op den duur voor de FCG ..het kan allemaal.

misschien dat Fledderus de selectie nog aanvult met één (extra) huurspeler?

@ Appie: misschien heb jij nog een enkele opbeurende gedachte om met ons te delen, vanuit Griekenland? 

appie happie27-08-2021 om 21:43

Vanuit de bergen in Zuid-Kreta..waar ik per dag een enkele toerist zie..vooral inheemse super aardige Grieken..waarbij ik op de meeste dagen wel door iemand gevraagd word om raki te komen drinken..

Nou @Kees  ik denk dat Matusiwa,Gudmunsson,el Messaoudi en evt.StrandLarsen toch samen 15 miljoen op gaan leveren..Dan heb je geld( supporters hebben daar niks aan)..blijft wellicht netto 10 over..daarvan zal 5 in de spaarpot gaan,5 om nieuwe spelers te halen..lees ik Duarte 5 ton..4..5 over..hebben we nog een linksback een een aanvallende middenvelder nodig..ik ga ervanuit dat Duarte een soort controleur is..ik ken hem niet goed..

 

En dinsdag as is de laatste transferdag..wordt een spannend weekend,geloof me maar.

 

Het beste is dat Matusiwa en Gudmonsson slecht spelen dit weekend,misschien dat , dat de kopers nog op andere gedachten brengt.

 

Yamas..

27-08-2021 om 21:58

@ Appie

Goed van je te horen... lekker ontspannen kom je over...en dat met die laatste berichten...! Van mij ook "de Mazzel  ! "

Matusiwa was mijn favo speler, eerste indruk was van Sjors & Sjimmie strips, maar dat veranderde toen hij liet zien goed te kunnen voetballen met intercepties; was lang geblesseerd en daarnaiets mindere periode 2e seizoenshelft... maar hij werd de laatste wedsrijden weer steeds beter, die stofzuiger, prima overzicht en met zijn strijdlust een echte prof

 

Herman Badkuip27-08-2021 om 20:53

Azor Matusiwa onze motor op het middenveld vertrekt vermoedelijk na zaterdag naar Stade Reims voor minstens 5 miljoen euro mag ik hopen.....Zou voor hem Ludovit Reis van Hamburger SV gaan halen! Heeft ‘t altijd uitstekend gedaan als verdedigende middenvelder bij FCG! En als Gudmundsson gaat voor zeker 5 miljoen euro naar het Franse Lille moeten we gelijk Bangura van SC Cambuur oppikken! Lijkt mij een prima vervanger voor de Zweed, zal nog even de tijd nodig hebben, maar dan zal hij er staan! 

27-08-2021 om 21:21

jij geeft ook makkelijk je geld uit!... 

Robba27-08-2021 om 21:01

Op Twitter wordt ook vermeld dat Lucas Gomes van Porto een van de namen van het lijstje is waar de FC mee bezig is. Oud jeugdinternational van Zweden. 

hermank196927-08-2021 om 21:29

Waarom een spits aantrekken van 18 jaar wiens contract volgend jaar afloopt? Denk dat de prio nu/straks ergens anders ligt. Misschien voor de toekomst?

28-08-2021 om 01:08

schijnt al rond te zijn met spits Gomes...maandag ondertekening contract 

Fan op afstand27-08-2021 om 21:36

Tja, het worden nog hele enerverende dagen denk ik. En ik hoop dat Fledderus spelers haalt die er direct staan en niet eerst via de EHBO afdeling van de FC. moeten. Mochten zowel Matusiwa en Gudmundsson beide vertrekken dan lever je aardig in qua kwaliteit. Sorry even een open deur intrappen. En daar zal heel goed op in gekocht moeten worden. En dat mag wat mij betreft wat kosten. En dan is mijn eerste gedachte geen Duarte. 

Alf27-08-2021 om 21:55

Kasanwirjo kan evt. ook als verdedigende middenvelder spelen. En dan Sverko als echte linkspoot linkscentraal achterin.

Andries27-08-2021 om 22:07

Ik vind het spannend worden.

Alsof je een jongensboek leest.

Eindelijk acties en verrassingen.

Laar Fleddi maar schuiven.

Heeft zijn lijstjes bij de hand.

Fleddi is altijd bij de hand.

Een uitgekookte gierige onder uit de kan graaiende persoon.

De FC vaart er wel mee.

De FC krijgt een ander gezicht.

Nu nog Buijs weg.

Inpakken en een strik er omheen.

Buijs is wel serieus bezig.

Doet zijn best.

Doet verstandige uitspraken.

Hij zegt lees ik dat je niet spelers moet halen voor een dubbeltje op de eerste rij en spelers verkopen voor onderste uit de kan.

En zegt ga mee met de markt situatie die prijsbepalend is.

Dat geeft mij een idee maak Buijs assistent van Fleddi.

Dan is er ruimte voor een nieuwe trainer.

Strand Larsen niet weg doen, is hier een blauwe maandag en heeft tot nu toe weinig laten zien.

Mischien komt dat nog, even volhouden dus.

Matusiwa, Gudmunsson maar weg doen,

Gun hun dat.

Niet tegen houden.

Morgen lekker genieten.

PSV vs. Groningen.

Veel doelpunten.

Dat is genieten.

 

Metworst27-08-2021 om 22:09

Als zowel Azor, Messaoudi, Gudmundson en J.S.L verkocht worden zie ik komend seizoen geen linkerrijtje voetbal. Dan zullen wel meer supporters denk ik spijt hebben van hun seizoenkaart. Hopen dat het meevalt, 4 nieuwe spelers inpassen zal zo snel niet lukken. En het is kort dag om nog spelers aan te trekken, Het onderhandelen met 1 speler (Duarte) gaat al erg traag. En zo kort voor de transfer deadline zullen ook die clubs niet staan te springen om spelers te verkopen, begrijpelijk ook. 

Marco27-08-2021 om 23:10

Matusiwa heeft zich goed ontwikkeld, zowel als speler maar ook als mens volwassener geworden  Vorig jaar in de oefenwedstrijd tegen Werder Bremen liet hij verdedigend al zien dat hij klaar is voor een stap hoger. Afgelopen seizoen heeft hij zich voetballend verder verbeterd  Ook 2x meegespeeld met jong oranje tijdens ek.

Stade rennes heeft een begroting van ruim 100 miljoen; Groningen mag echt wel een serieus transfersom vragen. 

JJ05028-08-2021 om 09:03

Gaat ook om Stade Reims...

JJ05028-08-2021 om 09:08

Ik zelf  zou die kasanwirjo naar het middenveld presenteren want dat is echt een goeie voetballer let maar op! En dan idd die sverko links centraal achterin..lijkt me ook een heel intressante speler

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!