Terug

Deel deze pagina:

Officieel: Lundqvist voor één seizoen verhuurd aan Panathinaikos; Tegelijkertijd wordt zijn contract met 1 seizoen verlengd

Door Sven Heikens 29 reacties

Ramon Pascal Lundqvist staat aan de vooravond van een vertrek bij FC Groningen. Groningen nadert een akkoord met het Griekse Panathinaikos, aldus Fledderus tegenover RTV Noord. Het gaat om een huur voor 1 seizoen met een koopoptie van iets minder dan 1 miljoen euro. FC Groningen zal daarbij het contract van Lundqvist verlengen, zodat hij (mits de Grieken de optie niet lichten) zijn waarde behoudt van twee resterende contractjaren bij FC Groningen, zo melden zowel VI als RTV Noord.

Update 26-8: Officieel: FC Groningen meldt via de clubkanalen dat Ramon Pascal Lundqvist verhuurd wordt aan Panathinaikos incl. optie tot koop na dit seizoen. Daarbij wordt het contract van de 24-jarige middenvelder met één seizoen verlengd tot medio 2024.

Reacties:
Herman Badkuip22-08-2021 om 20:18

Ramon Pascal Lundqvist wordt het huidige seizoen voor een jaar verhuurd met optie tot koop aan het Griekse Panathinaikos. Als de Grieken hem aan het einde van het seizoen willen overnemen, moeten ze bijna een miljoen euro aan FCG betalen. Fijn voor Lundqvist, jammer voor ons....had hem er dit seizoen graag bij gehad. De technisch begaafde Lundqvist heeft trainer Danny Buijs helaas niet kunnen overtuigen, dat hij nog steeds van veel waarde kan zijn voor FCG! Wens hem veel succes bij Panathinaikos in de Griekse competitie! 

Fan op afstand22-08-2021 om 20:38

Blijkbaar denkt de technische gedeelte van de FC dat ze hem wel kunnen missen want dit is weer zo'n " we zijn jouw liever kwijt dan rijk" constructie. Althans dat gevoel heb ik als ik de details lees. Kijken of ze op zoek gaan naar vervanging. Via deze constructie komt er geen geld binnen lijkt mij. Dus zal eventueel de bankrekening aangesproken moeten worden. En nu kijken wie er nog meer gaan. Op een ander forum lees ik de gekste geruchten. Maar wacht rustig af.

BROMBEER22-08-2021 om 21:06

Niet slim lijkt mij, met de intensieve spelopvatting heb je al je soldaten nodig , lijkt mij( behalve kneusje joosten uiteraard, die wil ik gratis nog wel wegtrekken). En helemaal als er dan geen afkoopsom mee gemoeid  is, schiet je er niet zo heel veel mee op lijkt mij

Andries22-08-2021 om 21:30

Lundqvist weg, bijna weg.

De clubs komen er wel uit. 

Lundqvist is een technisch begaafde speler met wat mankementen.

Hij moet zijn dag hebben.

Is een watje op het veld.

Ja wat moet je met de Buijs lange ballen.

Met de lange ballen wordt de matige opbouw gecamoufleerd.

Het is momenteel wild west voetbal bij de FC.

Lange ballen naar voren en dan maar zien hoe deze vallen.

De ballen komen niet op de hoofden van de voerhoede.

Weinig rendement.

Het is woest en wild voetbal.

Dat is de reden dat de FC niet scoort.

Het scoren is ook wild en woest.

Op de keeper, langs het doel, over het doel, op paal en lat.

De transfers komen op gang.

Daar de centen dun in de portemonnee zijn worden spelers eerst verhuurd met optie tot koop.

Abraham moet maar gauw herstellen.

Is een talent en van waarde.

Strand Larsen begint een beetje op zijn Noorse voorganger Sörloth te lijken.

Beiden zijn wat houterige slungels.

PSV is geinteresseerd in Sörloth, die bij Leipzig geen potten kon breken.

PSV zoekt een kopsterke spits.

Die hebben zij nog niet.

Ajax doet het rustig aan.

1-1 uit tegen Twente.

Twente scoorde in de laatste minuut.

Geen lucjy Ajax.

Dat is weleens anders geweest.

0-0.

Pech of onmacht?

Dat weten wij tijdens de volgende wedstrijd.

Lange ballen naar voren.

Een nieuw Buijs concept.

Buijs in de aanval. 

 

 

 

TOPGrUNN22-08-2021 om 21:53

Als ze hem toch laten gaan, mag ik toch aannemen dat er iemand voor terug komt...er zal vast wel een lijstje zijn met vervangers.

Marco22-08-2021 om 21:55

Misschien via de Marcus Berg connectie daar gekomen. Heb Berg weleens daar in het stadion zien spelen, midden in een stadswijk, oud, intens publiek. Belevenis.

Lundqvist begon zeer goed bij Groningen naast Matusiwa. Had de pech dat Hrustic er weinig van bakte waardoor hij spelverdeler werd, die rol past hem wat minder, hij is beter als hij het spel voor zich heeft en het middenveld kan oversteken. Met Messaudi en Van Kaam heeft Groningen nog 2 alternatieven. Zijn mooi trap techniek gaan we missen. 

val22-08-2021 om 22:16

Het lijkt op een transfer uit nood geboren. Even enkele feiten over Panathinaikos.

2013 ; de Griekse bond wil de proflicentie intrekken wegens financieel wanbeleid. Ook de UEFA geeft een waarschuwing. Ternauwernood wordt met cijfers nog aangetoond dat de club betaansrecht heeft.

2018; de UEFA sluit de club, opnieuw vanwege financieel wanbeleid, voor 3 jaar uit van Europees voetbal. De Griekse bond brengt 3 punten in mindering. De schuldenlast bedraagt 60 miljoen. De club is nagenoeg failliet. Spelers gaan in staking omdat de salarissen niet worden betaald.

2021; de coach wordt ontslagen omdat de club slechts 5e wordt in de competitie en hierdoor opnieuw geen Europees voetbal mogelijk is.

De vraag is wie er beter wordt van deze "gekunstelde" transfer.

TomOkker23-08-2021 om 06:58

Net als de overeid heeft de Griekse samenleving gedacht dat ze er mee weg konden komen, jarenlang hebben ze aan de Europese unie met knip en plakwerk gekuntstelde begrotingen gepresenteerd, en blijkbaar ook de Europeesche voetbalbond. Maar die tijd ligt ver achter ons. V.w.b. de laatste opmerking betreft zijn ze erg ambitieus. Dus lijkt mij dat Lundqist een goede keus heeft gemaakt. Alleen jammer dat hij de club via de achterdeur verlaat want hij leek mij juist een van de creatieve spelers die we node missen. 

A Matter of Honor23-08-2021 om 17:44

God wat kraam jij weer een onzin uit, zeg. Lundqvist komt volgend jaar gewoon weer terug hoor.

TomOkker26-08-2021 om 13:16

Waar baseer jij dat op?

A Matter of Honor26-08-2021 om 19:20

Op mijn glazen bol, nou goed!!!!!

Marco22-08-2021 om 22:21

In ieder geval de speler want Athene is een prachtige historische stad aan het strand. De competitie lijkt mij toch een stuk leuker dan waar Padt is terecht gekomen. 

Als Groningen zijn miljoen krijgt is er toch ook niet zoveel mee mis. 

Robba22-08-2021 om 23:21

Pomp (DVHN) omschrijft het wel goed. Met behoud selectie kan je meedoen om P5. P4 en je hebt direct Europees. Ik denk dat verkopen enkel bijstelling naar beneden is en dan word je weer 7/8. Verlies je PO opnieuw. 

Probeer eens anders in te steken.. Geld snap ik wel maar wat zou het mooi zijn als financieel eens een klapper kwam waardoor je niet altijd maar moet verkopen..

TomOkker23-08-2021 om 07:07

Pomp roept wel vaker wat in zijn enthousiasme. Niet bepaald een objectief iemand. Sinds enkele jaren ook Donar 'watcher', wie deze kreet bedacht heeft, en heeft net als zijn vriendje Buurke weinig kennis van zaken. Hoog papegaai gehalte en een hoop priet praat om te zeiken. 

Ollie Wollie23-08-2021 om 17:32

Heb je het nou over Pomp, of stiekem toch over Okker? :-)

A Matter of Honor23-08-2021 om 19:27

Deze analyse slaat precies bij ene Tom Okker!!!

TomOkker24-08-2021 om 18:54

Zie hier Peppie en Kokkie.

A Matter of Honor26-08-2021 om 11:17

Zie hier Tom Okker, de allesweter van dit forum.

TomOkker26-08-2021 om 13:04

Dank voor het compliment. Of bedoel je betweter maar zoiets zeg je toch niet over jezelf. Neem jezelf toch niet zo serieus, een beetje stoken is prima maar het begint voor de lezers nu wel erg vervelend te worden en volgens de huisregels zou je dit beter achterwege kunnen laten.

A Matter of Honor26-08-2021 om 19:23

Ik denk dat het voor Okkertje vervelender is als voor andere forumers, denk je niet?, maar goed jochie als k jouw er een plezier mee kan doen zal ik mij best doen om jou niet meer zo te plagen, maar voor mij blijf je een wijsneus oké!!!

23-08-2021 om 07:30

Matusiwa zou ik nog houden. Moet over een jaar een mooi transferbedrag kunnen opbrengen. Vanweg het risico van onbalans in het FC Groningen elftal is een snel schakelend middenveld essentieel; Nu moeten Gudmundsson en El Hankouri de voorste verdediging verzorgen, en bij hun eventueel vertrek ontstaat onbalans en heb je de eerste seizoenshelft wel drie schreeuwende trainers langs de lijn nodig.

Spelers komen en gaan...valt mij steeds op hoe snel een speler vergeten is door het thuisfront: Bij Padt niet anders... eerste wedstrijden werd er scherp op zijn Leeuwenburgh gelet, nu horen we dat Padt geen eerste keeper is in Hongarije en blijft alleen zijn silhouet in herinnering. 

Huren van een noodzakelijke vervanger voor nu nog vertrekkende spelers is de beste oplossing op dit moment: Het publiek vermaken is eigenlijk net zo belangrijk als de te behalen punten.  Matusiwa is een goede speler die alleen direct vervangbaar is door eentje van top eredivisie kaliber. Zo een zie ik nu wel naar FC Groningen komen, maar op z'n naam moeten we nog even wachten.

 

brummie23-08-2021 om 08:54

Lundqvist heeft in 2 jaar geen basisplaats kunnen afdwingen. Op de een of andere manier kwam het er niet uit. OOk dat is voetbal, en niet alle transfers zijn succesvol. Is denk ik voor FC begrippen een te dure bankzitter. Wie weet gedijt hij beter in Griekenland, of zet hij daar wel stappen.

Als ik zie hoe (eigenlijk) moeiteloos vertrek Padt en Itakura zijn opgevangen door FC, hoeft een vertrek, zeker van een niet basispeler, geen aderlating te zijn. Daarbij komt dat FC net als andere clubs het geld gewoon ook nodig heeft. 

Metworst23-08-2021 om 09:24

Eens dat Padt en Itakura goed zijn vervangen, en dat Lundqvist niet een te grote aderlating is. Maar ze lijken er voor nu financieel niet beter van te worden, alleen besparing op salaris. En zekerheid op het afgesproken transferbedrag is er ook nog niet, met een kans dat hij volgend jaar weer op de loonlijst komt. 

FC NL05023-08-2021 om 10:38

DVHN plaatste gisteren laat een artikel/interview op de site waarin Fledderus werd gevraagd of hij verwachtte het druk te krijgen tijdens laatste week van de Transfermarkt en tussen de regels door kon je goed lezen dat Fledderus met een volmondige JA.

Lundqvist is al weg en Fledderus verwacht dat Gudmundsson voor 1 september ook nog zal vertrekken. Daarnaast meldde Fledderus ook dat er continu wordt geïnformeerd naar Matsiwa, El Messaoudi, Suslov en Strand Larsen, maar voor deze spelers zijn nog geen concrete aanbiedingen op tafel gekomen.

Bron : Handelshuis FC Groningen gaat drukke tijd tegemoet, Lundqvist is de eerste die zich naar de uitgang begeeft - Dagblad van het Noorden

Herman Badkuip23-08-2021 om 12:44

Vóór woensdag 1 september Lundqvist, Gudmundsson, El Messaoudi, Matusiwa, Suslov en Strand Larsen eruit en Laros Duarte [Sparta], Alex Bangura [SC Cambuur], Godfried Roemeratoe [FC Twente], Zian Flemming [Fortuna Sittard], Richairo Zivkovic en Noah Fadiga [Heracles] erbij?

A Matter of Honor23-08-2021 om 13:08

Ja Herman.........en dan? Een half jaar in het rechterrijtje, onderaan, bivakeren? Alsjeblieft zeg.

Cantona23-08-2021 om 11:02

Het is altijd afwachten wat die Grieken doen met betalen

Ik had hem dan liever verkocht, had je direct een paar extra centen voor een creatieve middenvelder

Herman Badkuip23-08-2021 om 14:20

Beste AMOH, uiteraard willen wij allemaal al onze spelers bij FC Groningen houden, maar als ze écht niet te houden zijn moet je toch met vervangers komen....wat zijn jouw suggesties? Volgens mij is Laros Duarte al bijna Groninger.....vond hem de beste Spartaan afgelopen zondag. En je hebt 't gezien, de spelers die vertrekken zijn we snel weer vergeten....niemand heeft 't meer over Padt en Itakura. Heb 't volste vertrouwen in MarkJan Fledderus en weet zeker dat hij met prima vervangers komt.

Johan23-08-2021 om 14:40

Duarte is geen basisspeler van Sparta Herman. Nu toevallig wel omdat Hadouir weggaat. Vindt dit echt een dramatische aankoop en weinig creatief van onze scouting. Je gaat toch geen geld betalen voor een speler die je volgend jaar voor niks kan ophalen omdat toch geen andere club deze speler wil? Hoop dat ik me vergis maar vrees dat dit in dezelfde catagorie gaat vallen als Dankerlui wat ik ook nog streeds een dramatische aankoop vindt. Dan moet je gewoon jeugd in gaan passen en niet met dit soort spelers aankomen die niemand wil hebben

A Matter of Honor23-08-2021 om 19:39

@,

Een Zivkovic wat moet je er mee, het mannetje heeft een verkeerde voetbalinstelling en is qua salaris niet te betalen. Bangura van Cambuur is ook iemand waar ik niet warm van wordt. Duarte, bankzitter bij Sparta krijgt dan het voordeel van de twijfel. Verder hoop ik toch dat Mark Jan Fledderus een "stijder"uit de Balkan weet over te halen om een paar jaar voor ons te komen spelen. En Romeratoe, raad eens...........die zit al bij Willem 2.

Fan op afstand23-08-2021 om 15:11

Ga er vanuit indien de transfer mbt Duarte doorgaat dit zeker gevoed wordt door de financiële positie van onze FC. Schreck en Lundqvist zijn beide weg maar hebben nog geen stuiver opgeleverd. Aan de andere kant "eisen" de supporters wel een representatieve elftal dus denk ik dat dit geen slechte optie is. En vriend Duarte kan echt wel voetballen. Hij zal niet snel op een droomlijstje van de supporters staan denk ik maar heb wel vertrouwen in Fledderus. Restwaarde heb ik dan wel weer mijn twijfels over maar goed, je kunt niet alles hebben.

23-08-2021 om 16:25

een transfer als "noodverband" is bij vertrek van G. Gudmundsson en/of Matusiwa  NIET te prefereren.  Natuurlijk speelt de financiële positie een rol, maar een consolidatie van het resultaat van vorige jaar (het halen van de PO's ) mag niet op de tocht komen te staan!  Ik voorspel namelijk dat als er niet goed geher-investeerd wordt bij een dubbele exit, dat het grootste deel van dit lopende seizoen gebruikt moet worden voor het goed uitvoeren van inspelen/passen en vlotte aanvalpatronen, en dat hierbij de reflex van trainer Buys zal zijn, om op alle linies behoudend/man meer/ te spelen, dan wel met veel spelers achter de bal te bikkelen en mee te verdedigen...puur en alleen om het resultaat.  We weten dat het Groningen publiek liefst goals ziet.  en terugkomen van een achterstand in de wedstrijd, of op de ranglijst gedurende het seizoen, dat is niet te plannen als de flow er niet is...Een extra (herstel-)aankoop van één speler in de wintertransfer ( over 4 maanden al ) zal naar mijn idee dit probleem niet meteen wegnemen!

Daarom:  pas op je zaak,MJF, maar een verkeerde zuinigheid nu met afkesten van een transfer op kleine verschillen tussen vraag- en biedprijs kan zeker grote gevolgen voor het hele seizoen hebben! 

brummie23-08-2021 om 15:38

Zal Duarte niet gehaald worden m.b.t. eventueel vertrek Matusiwa?  Aangezien zijn positie zowel CM/DM is? 

Dat Duarte geen basisspeler was zegt niet alles. Lundqvist gaat toch naar een behoorlijke Griekse club, en was ook geen basisspeler toch? 

Transfercarroussel komt nu pas beetje op gang.  Een eventueel vertrek van Gudmundson, Matusiwa en bijv. Strand Lars en kan toch voor niemand een verrassing zijn lijkt me. 

Ik zie het positief, spelers bij FC doen en ontwikkelen zich goed. Het is juist een compliment  dat er interesse in spelers is van onze club. 

 

 

FC NL05026-08-2021 om 10:47

Zowel FCG als Panathinaikos melden dat overstap van Lundqvist helemaal rond is !

 

Veel Succes in Athene Ramon 

26-08-2021 om 11:03

Tja... en wachten duurt lang, als je een fanatieke supporter bent... Natuurlijk kijken we uit naar nieuwe spelers... Laros Duarte geef ik goede kans, maar ( nogmaals ) Van Stee zal niet erg toeschietelijk zijn.  Scheelt dat deze (oudere) broer Duarte zelf graag naar Groningen wil komen... en zijn club transfervrij kan verlaten in 2022.  Maar eerst maart eens zien wat er nog blijft van onze spelers: mooier kunnen we het niet maken.

Alf26-08-2021 om 11:38

Jammer, dat hij (voorlopig) vertrekt. Ik ben wel fan van hem. Verfijnde trap die voor een stukje creativiteit zorgde. Bijv de goal van Hrustic tegen Emmen op aangeven van hem. Maar we hebben al aardig wat aanvallende spelers. Als er dan toch wat geld vrij gemaakt moet worden dan zag ik liever Joosten vertrekken. Hij voegt al een seizoen lang niks toe en ik zie ook geen progressie. Eerder regressie.

grunn196726-08-2021 om 12:47

blijf dit rare constructie vinden, gaat jaar naar Griekenland, maar de vraag of hij aan spelen toekomt, lijkt me meer voor de breedte. Zien af van koop, krijg je een speler terug die niet of nauwlijks gespeeld heeft. (kijk naar alle spelers die de laatste jaren bij de Fc vertrekken, zitten nagenoeg allemaal op de bank te verpieteren. (Doan, Zeefuik, Sierhuis, Reis, hrustic, ......)

Ik zou zeggen verkopen of niet, geen huur.

Alberto126-08-2021 om 13:45

Voor Lundqvist hoeft er wat mij betreft geen vervanger te komen. Dan kan van Kaam weer vaker spelen. Die is nu toe aan een volgende stap qua ontwikkeling. Hij moet dan wel (en dat was ook het probleem met Lundwvist) wat dynamischer en agressiever voetballen. 
Het is niet voor niks dat begaafde, technische voetballers zoals Lundqvist het niet altijd redden terwijl een ronduit middelmatige voetballer als Kieftenbeld het wel haalt door zijn geweldige instelling en scherpte. 

Herman Badkuip26-08-2021 om 16:59

Prima vondst van MarkJan Fledderus deze verhuurconstructie met Ramon Pascal Lundqvist...een win-win-overeenkomst voor de speler en FCG. Over een jaar wordt hij verkocht aan Panathinaikos of komt hij met een buitenlandse ervaring rijker terug in de selectie van FCG. Zijn vertrek biedt meer ruimte voor andere middenvelders in de huidige selectie. Meer speelminuten voor Daniël van Kaam en wellicht Kian Slor, zeker als ook Patrick Joosten verhuurd of verkocht gaat worden....Schijnt ook best veel belangstelling voor te zijn bij clubs uit de eredivisie en de KKD. Ben benieuwd of Gudmundsson, El Messaoudi en Matusiwa op woensdag 1-9 nog in Groningen rondlopen...verkoop in de komende winterstop is natuurlijk ook een optie voor deze spelers. Liefst niet wachten tot de allerlaatste dag, want dan wordt het nog heel lastig om nieuwe spelers op te pikken!

Herman Badkuip26-08-2021 om 16:59

Prima vondst van MarkJan Fledderus deze verhuurconstructie met Ramon Pascal Lundqvist...een win-win-overeenkomst voor de speler en FCG. Over een jaar wordt hij verkocht aan Panathinaikos of komt hij met een buitenlandse ervaring rijker terug in de selectie van FCG. Zijn vertrek biedt meer ruimte voor andere middenvelders in de huidige selectie. Meer speelminuten voor Daniël van Kaam en wellicht Kian Slor, zeker als ook Patrick Joosten verhuurd of verkocht gaat worden....Schijnt ook best veel belangstelling voor te zijn bij clubs uit de eredivisie en de KKD. Ben benieuwd of Gudmundsson, El Messaoudi en Matusiwa op woensdag 1-9 nog in Groningen rondlopen...verkoop in de komende winterstop is natuurlijk ook een optie voor deze spelers. Liefst niet wachten tot de allerlaatste dag, want dan wordt het nog heel lastig om nieuwe spelers op te pikken!

Metworst26-08-2021 om 17:32

Mogelijk dat morgen nog wat interesse op gang komt na huidige Europese ronde, clubs weten of het grote geld binnen komt of wat er nog schort aan de selectie. Afwachten maar, ik hoop dat Matusiwa en Gudmundsson nog een periode blijven. Dat zijn belangrijke spelers geworden voor het team. Ook heb ik nog veel vertrouwen in J. S. L, mag wat mij betreft dus ook blijven. 

Fan op afstand26-08-2021 om 17:37

Prachtig al deze leuke constructies maar ik vind dat er wel wat voor bij gehaald moet worden. We moeten wel rekening houden met het feit dat spelers geblesseerd en/of geschorst kunnen worden. Of in een dip geraken. Dan is het wel fijn als er meer keuze op de bank zit. Daarnaast mag je maximaal 5 maal wisselen per wedstrijd dus er moet gewoon wat bij. Een elftal zijn sterkte hangt heel veel af van je reservebank. En vele jeugdspelers hebben nog niet het goede niveau. Om ze zover te krijgen moet je ze niet afbranden. Rustig brengen. Dus gewoon er wat bij halen.

26-08-2021 om 19:11

volgens mij is die keuze al gemaakt door de FC: in het geval  Matusiwa en/of Gudmundsson en/of nog een basisspeler vertrekken

Óf je vergroot de selectie met een of twee modale spelers zoals Duarte ; de salarispost is voor een jaar vanwege vertrek Lundqvist toereikend, óf je haalt maar één heel goede speler terug voor de basis die dan natuurlijk behoorlijk verdienen wil en vult de gaten op met jeugdspelers, en riskeert hiermee dat je meer punten verliest oftewel eindigt op een lagere stand op de ranglijst 

Ik geloof niet in een "noodverband"...bijv. aankijken tot de winterstop...  meestal moet zo'n ad hoc speler wennen en blijkt voor het team geen succes

no guts no glory26-08-2021 om 21:35

Van mij had Lundquist niet weg gehoeven. Één van de weinige creatieve spelers. Een beetje te flegmatiek. En nooit een vaste basisplaats afgedwongen maar Groningen heeft niet veel alternatieven voor hem. Levert ook niet direct wat op. Als Gudmonson en misschien ook Matusiwa vertrekken zie ik het somber in . Daar vind je op korte termijn geen gelijkwaardige vervangers voor. Duarte mag de veters van Matusiwa nog niet strikken. Mocht dat scenario zich inderdaad voltrekken denk ik eerder aan bovenzijde rechterrijtje terwijl als de selectie intact blijft je misschien wel om de vijfde of zesde plaats mee kan strijden. Fingers crossed tot 1 september. 

TOPGrUNN26-08-2021 om 22:27

Hoop toch wel dat er minstens nog 1 middenvelder bijkomt. De spoeling is wel erg dun op het middenveld. 

TOPGrUNN26-08-2021 om 22:27

Hoop toch wel dat er minstens nog 1 middenvelder bijkomt. De spoeling is wel erg dun op het middenveld. 

Marco26-08-2021 om 23:37

Die jongen wilde zelf weg om te spelen. Hij was toe aan een nieuwe stap. Wel jammer, met een basisplaats goed voor 5 doelpunten en 5 assists per seizoen. Buijs kan niet iedereen opstellen. Uitzicht op een klein miljoen is toch weer geld en winst. Lundqivist liet het elftal makkelijker voetballen, dit gaan we missen. 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!