Terug

Deel deze pagina:

FC zeer concreet voor transfervrije RKC middenvelder Tahiri: Fledderus vandaag voor hem op de tribune

Door Sven Heikens 22 reacties

FC Groningen is zeer geïnteresseerd in Anas Tahiri. De 26-jarige middenvelder is deze zomer transfervrij nadat hij drie seizoenen uitkwam voor RKC Waalwijk. Groningen was al eerder in de markt voor de RKC-er, maar deze zomer lijkt het er echt van te komen. Fledderus was vandaag aanwezig in de Kuip bij de wedstrijd Feyenoord - RKC Waalwijk.

Tahiri zegt er zelf over dat hij in de komende dagen zijn beslissing kenbaar zal maken. 

Reacties:
Marco16-05-2021 om 20:54

Hopelijk dat hij komt. We kunnen wel wat meer voetbal op het middenveld gebruiken. 

Fan op afstand16-05-2021 om 21:07

Lijkt mij voor de FC wel een geschikte speler 

campesino16-05-2021 om 21:28

Míj ook. Een dertien in een dozijn voetballer, waar we er al genoeg van hebben.

Statistieken:

2020/2021: 1 goal, 4 asists.

2019/2020: 3 goals, 1 assist.

Lijkt me niet beter dan suslov of Lundqvist.

 

Metworst16-05-2021 om 22:03

Tsja, van de cijfers van campesino wordt ik ook niet vrolijk als het om de gewenste creatieve en aanvallende middenvelder gaat.

Maar mogelijk komt hij voor Matusiwa, dan tellen andere zaken zwaarder. Is dit net zo'n typische balafpakker? Indien dat zo is, wel weer transfervrij en blijft er geld over voor de creatieveling. (irandust/ harroui) 

Bikkel 16-05-2021 om 22:12

Schiet je niks mee op...... als ie zo goed was was ie daar niet zo lang geweest! Zo'n Harroui was een echte aanwinst geweest dat heeft ie dit seizoen wel laten zien bij Sparta... maar helaas

16-05-2021 om 23:12

denk dat er eerst heel wat geloosd moet worden... geef de FC niet zoveel kans om deze week te winnen; maar hoop dat we volgend seizoen een wat bredere selectie krijgen met ook extra kwaliteit erbij

brummie17-05-2021 om 09:03

Kees, volgens mij heeft FC juist dit seizoen een behoorlijk brede selectie. Weliswaar wat jong, maar daar zet de FC ook op in met jeugdopleiding.  Als je je selectie nog breder maakt, gaat dit ten koste van je jeugdige talenten opleiding. 

Knap dat met zo'n jong elftal 50 punten behaald is en 7e plek. Tuurlijk was het spel soms grillig, maar welke club in de eredivisie presteerde het hele seizoen wel constant? En als je dan ook nog het budget van de FC bekijkt t.o.v. andere clubs, dan is dat een dikke pluim waard!

Mocht FC deze week niet winnen, is dat jammer, maar ik denk dat we allemaal terug kunnen kijken op een uitstekend seizoen. Niet alleen qua punten en eindklassering, maar ook groei van de jonge spelers.

In de media wordt FC positief benaderd, en krijgt lof. Ook van supporters van andere clubs die ik wel een spreek, zijn enthousiast over de FC. Kritisch zijn mag hoor, maar na zo'n seizoen, ook nog in corona tijd, mag je zeker trots zijn op onze club!

ChiChi16-05-2021 om 23:14

Tot op heden trekken ze alleen maar transfervrije spelers aan!!!!

Leeuwenburgh, de Leeuw, Balker en onze. Ajax vriend met zijn bijzondere naam.

En dan deze Tahiri.

Dit geeft mij nog geen goed gevoel en wat de seizoenskaart verkoop ook niet erg gaat opkrikken,want dat valt ook nog wel wat tegen!!!!

Wat een verschil met vorig jaar:

JSL een miljoen, Abraham twee miljoen, Joosten 650.000,-- Dankerlui 450.000,--. wat trouwens ook niet allemaal een succes zijn!

 

TomOkker17-05-2021 om 06:36

Na de wedstrijd FCG - RKC, in december dacht ik, heb ik hier Tahiri genoemd als een opvallende speler die bij FCG niet zou missstaan. Wat mij vooral opviel was het overzicht en de rust in zijn spel, opbouwend slim of handig die een goede steekpass in huis heeft. Fanatieke donder en veel ballen gingen naar dezelfde kleur shirtje. Ik heb alleen mijn twijfels of dit in de Buijs doctrine ook gaat lukken. 

brummie17-05-2021 om 08:07

Tahiri is voornamelijk een centrale middenvelder. We hebben eigenlijk geen of weinig spelers voor deze positie in de selectie. 

Daarnaast is hij bij RKC aanvoerder en is een ervaren speler. 

Dijk17-05-2021 om 10:22

Tahiri transfervrij altijd doen.  Hetzelfde als je Flemming Fortuna S kunt halen of een Reza van Pec altijd goed tegen fc en kan doelpunten maken heeft dit bewezen doen. En afscheid nemen van Leal niet goed genoeg, Joosten geen fc mentaliteit te vaak geblesseerd. Cruz wil niet,  laat lekker naar Parma gaan voor hem 1 miljoen heus betere spelers. Ook weg met Hankouri vriendje van Buys ( jammer van 1 jaar bijtekenen) veel te weinig rendement. Giga talentje Suslov a.u.b snel verkopen nu al praatjes omdat hij op de bank plaats moet nemen type Hrustic. Breitvet zal denk ik ook vertrekken anders hadden ze Leeuwenburg niet gehaald. Schreck geen rendement genoeg kansen gehad snel afscheid van nemen.

Hopen dat Ko nog jaartje komt bijtekenen. En zou mooi zijn als Arjen nog 1 jaartje mee gaat doen want je zag het tegen Emmen wanneer hij mee doet dat de fc  mooi voetbal laat zien. 

Play offs winnen zou mooi zijn maar Groningen heeft niks in Europa te zoeken. 

 

 

PDI17-05-2021 om 11:01

Tahiri is een prima versterking voor onze fc. Dat hij transfervrij is, zegt niets over zijn kwaliteiten. Getuigt van goed koopmanschap. Tihiri is een creatieve middenvelder met leidinggevende capaciteiten. En als ik me niet vergis een vriend van El Messaoudi. Op die manier kan hij zich snel thuisvoelen. Ik zeg doen!

Herman Badkuip17-05-2021 om 11:29

Altijd doen, technisch zéér begaafde voetballer met een goede mentaliteit, Anas Tahiri kan overal op het middenveld spelen én is transfervrij! Als 't lukt is het prima doortastend werk van MarkJan Fledderus, met wellicht een belangrijke rol voor Anas Tahiri's landgenoot en vriend Achmed el Messaoudi....

FC NL05017-05-2021 om 12:04

Onze TD heeft de fans via zijn Insta account weer flink opgenaaid, want hij post daar in 2 stories waarbij 1 met liedje met tekst 'Hier kom ik weg' en de 2 story post hij liedje met de tekst 'we're gonna win. Een aantal fans denkt dan ook direct dat het wederom zou gaan om een FC Emmen speler. Alleen door het liedje 'hier kom ik weg' denk/vermoed ik dat het hier gaat om Daan Reizeger.

Bron : Justin Smeenge op Twitter: "Verborgen hintje? Nieuwe speler van FC Emmen? ???????? @KVMdePod https://t.co/A4QIEPrcmV" / Twitter

Bron 2 : Meijer1982 op Twitter: "@KVMdePod @Fleddie https://t.co/Bq0OuKRs0g" / Twitter

 

Een Twitteraar die eerder ook met stelligheid wist te melden dat na de komst van Nana Kasanwirjo nog een speler van (Jong) Ajax naar FCG zou komen meldt nu met diezelfde stelligheid dat het om Daan Reizeger gaat.

Bron : Nick op Twitter: "Daan Reiziger dames en heren #fcgroningen" / Twitter

Andries17-05-2021 om 12:37

Tahiri welkom.

Goede aankoop.

Centen blijven in de portemonnee.

Nu nog Buijs, de talentenverdelger, in de uit verkoop.

Geld toe.

Bargain.

Brummie.

Ik wou dat ik Brummie was, dan zag mijn wereld er rooskleuriger uit.

Hans Anders brilletje op zijn neus?

Nu het voetbal was niet om aan te zien.

Klerezooi.

Punten gepakt.

Kijk als ik 1 miljoen euro per jaar verdien en ik doe er verder niets mee en zet het geld op de bank tot Sint Jutemis, is dat hetzelfde als 0 euro op de bank.

Dagobert Duck is een voorbeeld van geld op de bank, geld in het zwembad.

Hobbyloos gedoe.

Waarom mij gaat is mooi estetisch voetbal.

Net als een mooi schilderij, een mooie vrouw etc.

De FC is een lelijke vrouw met veel geld op de bank.

Nu veel geld heeft deze lelijke vrouw niet.

Maar afgezien daarvan.

De FC speelt als een oerlelijke vrouw.

Niet om tegen aan te gluren.

Fleddi houdt de portemonne dicht en haalt ondanks dit onvermogen goede spelers binnen boord.

Ga zo door.

Buijs moet ontoerekenbaar verklaard worden.

Robben neemt het over.

De trainer van Real Madrid komt vrij.

Ook transfervrij binnen te halen?

Nee!

De FC is hem onbekend.

Tahari welkom!

DanMan197117-05-2021 om 12:40

Ik lees net dat Daan Reiziger transfervrij is vanaf juli.

Jongen uit de streek, met ervaring in de jeugdelftallen van oranje. Als je moet kiezen tussen Bratveit of Reiziger op de bank als 2e of 3e keeper dan lijkt mij de keuze snel gemaakt.

TOPGrUNN17-05-2021 om 13:00

 Goeie kandidaat, al lees ik dat ze Scherpen ook willen verhuren, en Gorter van GAE bij Ajax gesignaleerd is en met Ten Hag babbelt...

Marco17-05-2021 om 14:55

Nu opeens publiek mogelijk bij play offs. Geen uit publiek. Groningen moet met Sparta bezwaar maken bij KNVB. 

Omdat Groningen in een leeg stadion zou spelen, hebben spelers in die afweging bij Zwolle rust gekregen. Nu krijgen we een vol Galgenwaard met een thuisfluiter. 

Dat de overheid (de Jonge - Feijenoordsupporter) publiek opeens ok vindt, wil nog niet zeggen dat de KNVB hierin meegaat en dat dit daags voor de wedstrijd fair is. Er lopen verder nog meer besmette personen rond dan toen het publiek werd verboden. 

Herman Badkuip17-05-2021 om 15:08

Playoff-vervalsing dreigt er aan te komen, als FC Utrecht en Feijenoord komende WO. 19-5 wél thuispubliek mag toelaten, mits zij 't organisatorisch voor elkaar krijgen.....En waarom géén vol uitvak, dat is toch niet zo moeilijk te regelen voor de uitspelende teams? Als ik de KNVB was zou ik er voor zorgen, dat er géén publiek bij de play-offwedstrijden én degradatie/promotie-wedstrijden mag komen! Zeker géén protesterende Feijenoordsupporters met vuurwerk en fakkels in de Kuip, die verdienen helemaal geen thuiswedstrijd meer......

nulvijftig17-05-2021 om 15:32

Fledderus postte een uurtje geleden dat er vanmiddag een contractondertekening is bij Groningen. Zou Reiziger kunnen zijn, Tahiri maar ook een verlenging voor Fledderus zelf of een contractverlenging van een speler. Nog even afwachten dus.

17-05-2021 om 15:55

Terugdenkend, kan ik na PECZwolle-FCGroningen nederlaag, niet zo makkelijk de bladzijde omdraaien en voor woensdag en komende weekend een denderende winstpartij voor FC G voorzien!..  Dan toch steeds de teleurstelling dat het de trainer Buys niet is gelukt om de basisselectie week-op-week sterk te laten spelen.  STERK vanuit eigen kracht bedoel ik dan ..Volgens de uitleg is dat onmogelijk om een heel jaar dóór te presteren op niveau als je die specifieke kwaliteit nite in de selectie bezit ..

 Ik heb hier vaker over gepost op BM: en nog steeds hoor ik van "die prachtige prestatie die van mij  alle respect voor de selectie verdient "van plaats 7 en die 50 punten" ( citaat Danny Buys ).  Ook Wim Masker ( G.Gezinsbode ) die normaal zeer kritisch kan zijn op de te smalle selectie, die nu  deze wedstrijd in Zwolle "bij de top 5 van slechtste wedstrijden van FC Groningen" noemde, maar desondanks het een prestatie van TS ( dwz. de trainers ) en club roemde dat ze dit hadden weten te bereiken. 

Allesoverziend:  Ik schat niet het probleem in de uitwedstrijden, met of zonder thuispubliek of  wel-of-geen thuisfluiter of wel of niet minister Hugo de Jonge als Feyenoordfan de boosdoener, maar gewoon een uitgeputte selectie spelers als S.Larssen, of Joosten of D van Kaam of Itakurta of Matusiwa of Suslov... die tegen FC Utrecht waarschijnnlijk al  de tol gaan betalen voor de te kleine selectie en het veeleisende tactische gefrutsel van Buys op het veld...  Ook dat is voetbal, dat je het gewoon (het) niet voor elkaar brijgt, die overwinning, maar dat niet eens tot een fatsoenlijke aanval komt...daar hoef je toch niet Ajax voor te wezen of je anderszins voor te schamen? ,,,maar het gaat wel om de winst , Buys

En over Robben blijf ik wel bezorgd:  dat hij woensdag niet weer geblesseerd uitvalt... wat een drama zou dat zijn.

En of Buys volgend seizoen wèl de handen op elkaar krijgt, zo spelend voor het eigen publiek...?Ik help het je  hopen  !!

Alf17-05-2021 om 17:36

Van S.Larssen, of Joosten of D van Kaam of Itakura of Matusiwa of Suslov zullen waarschijnlijk alleen Azor en Itakura starten. Azor kan na 60 minuten gewisseld worden door van Kaam. Alleen Itakura is onvervangbaar goed. Dus ik zie het probleem qua selectiegrootte niet zo. Als er al een probleem was dan zou je eerder naar de KNVB mogen kijken die dit competitieschema heeft opgesteld. Overigens gebeurt dat zo ik inschat na afstemming met de clubs. De finale had wel op zondag mogen zijn. Wel op een ander tijdstip dan de finale van de andere nacompetitie.

Marco17-05-2021 om 16:17

Enkel een getest uitvak zou Feijenoord en Utrecht ook niet mee akkoord gaan. 

A Matter of Honor17-05-2021 om 16:37

Er wordt weer eens een vies spelletje gespeeld en allemaal onder het mom van "corona". Woensdag FC-Utrecht-FC-Groningen mogen er 3000 seizoenkaarthouders van Utrecht het stadion in. Supporters van de "uit" ploeg mogen er niet in. Als je nu ook nog een thuisfluiter treft (bijna een derde van de scheidsrechters zijn dat), dan weetje al bij voorbaat dat a.s zondag de finale tussen Utrecht en Feyenoord gaat. En dan te bedenken dat dit corrupte stelletje in Zeist hier hun fiat aan hebben gegeven.

appie happie17-05-2021 om 16:42

Maak je niet druk..het gaat toch zoals het gaat.

Alf17-05-2021 om 17:37

Vergeet niet dat de kosten voor het organiseren van de wedstrijd bij FC Utercht liggen. Of zouden de kosten nu verdeeld worden?

FC NL05017-05-2021 om 17:06

Het tekenmoment ging niet om een speler, maar om Fledderus zelf zijn contract is opengebroken/verlengd tot 2026.

 

Marco17-05-2021 om 17:44

Groningen en Sparta mogen hier best wat van vinden.

De fieldlab pilot is al bij het betaald voetbal uitgevoerd. Conclusie een deel van het publiek kan veilig het stadion bezoeken. Vervolgens is er door de overheid niks met de conclusie gedaan: geen publiek.

Om wedstrijden waarbij er voor de prijzen wordt gestreden aan het zelfde experiment te misbruiken is onduidelijk en kan van invloed zijn op de wedstrijd. 

Laat het OMT 3.000 ambtenaren in het Ado stadion stoppen en zien wat er gebeurd bij hun experiment. Als Groningen supporter wil je een eerlijke play-offs. Na 34 wedstrijden hebben de spelers en club daar recht op. Geen experimenten in het stadion.  

appie happie17-05-2021 om 18:19

Idd vervalsing dus...erg raar..

A Matter of Honor17-05-2021 om 19:13

Ik mag me om jou niet druk maken Appie, en nu vind je het zelf ook raar,.................beetje vreemd, vind je niet.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!