Terug

Deel deze pagina:

Warmerdam na dit seizoen naar FC Utrecht

Door Redactie 8 reacties

De geruchten waren de laatste dagen hardnekkig maar nu is het officieel meldt de clubsite. Django Warmerdam verlaat na dit seizoen FC Groningen en stapt over naar FC Utrecht. Daar tekent de verdediger een meerjarige overeenkomst bericht de clubsite. Warmerdam die momenteel bezig is aan zijn derde seizoen in Martinistad, vertrekt transfervrij.

Reacties:
03-02-2020 om 17:43

Dikke prima!! Net niet speler... Succes!!! 

04-02-2020 om 13:45

Dit dus, ga je niet veel aan missen. Hij doet het nu redelijk maar zeker niet meer dan dat. Ik ben nog steeds van mening dat als je Absalem niet gelijk geslachtoffert had, dat die iig niks minder geweest was. Die heeft echt nooit een kans gehad.

03-02-2020 om 17:54

Toen hij naar Groningen kwam had ik erg hoge verwachtingen van hem, die hij bij mij nooit heeft kunnen waarmaken. Al moet ik zeggen dat hij dit seizoen redelijk constant speelt en een acceptabel niveau haalt, ook in verdedigd opzicht. Het is jammer dat hij transfervrij vertrekt. Maar dat hij vertrekt vind ik op zich prima. Ik geloof ook niet dat Utrecht daar echt veel beter van word. 

TomOkker04-02-2020 om 18:50

Zullen we da maar even afwachten, want ik denk het namelijk wel.

brummie03-02-2020 om 19:27

Warmerdam is nog maar 24, zijn beste jaren moeten nog komen. Is voorgaande jaren op meerdere posities ingezet. Utrecht is een stapje hoger, wens hem daar heel veel succes na dit seizoen. 

03-02-2020 om 20:00

Blijft een bijzonder verhaal. Mocht begin dit seizoen weg, op een haar na rond met Sparta, en heeft vervolgens een basisplaats... zegt toch ook iets over de andere backs binnen de selectie.

Vindt het persoonlijk een ontzettende slaapkop die regelmatig betrokken is bij tegendoelpunten. Heeft z'n verstand er vaak niet bij in verdedigend opzicht.

brummie03-02-2020 om 20:36

We hebben een van de minst gepasseerde verdediging in de eredivisie en Warmerdam is regelmatig betrokken bij tegen doelpunten? 

03-02-2020 om 21:16

Uhhh ja. We hebben 20 goals tegen, of dit veel of weinig zijn maakt in dit geval niet uit. Kijk de samenvattingen nog maar eens na, Warmerdam is regelmatig niet bij de les

03-02-2020 om 23:10

Maar goed een verdediging bestaat uit meerdere spelers waarvan minimaal nog 1 gaat vertrekken naar Engeland, Te Wierik. Is zijn droom en vrees dat elk bod van onze FC, hoe goed ook, niet voldoende zal zijn om hem te houden. Wat Warmerdam betreft gun ik hem dit transfer. Mijn inziens is hij niet van een kwaliteit als Itakura zo hoop ik dat onze FC voor onze Japanner gaat. Samen met Can, Van Hintum en hopelijk Zeefuik houden we mijn inziens een een smalle maar acceptabele verdediging. Wat niet betekent dat er niets bij mag komen uiteraard. 

04-02-2020 om 13:49

Ik reken er niet op dat Zeefuik blijft, is een betere verdediger dan Warmerdam en te Wierik en daar was dus al genoeg intresse voor getuige hun vertrek. Ik denk dat het 98% zeker is dat Zeefuik deze zomer vertrekt, tenzij hij onverhoopt alles afscheurt en een driedubbele beenbreuk oploopt in 1 van de laatste wedstrijden. 

Marco04-02-2020 om 14:30

Pirma speler voor Groinngen. Offensief goed, verdedigend redelijk. Groningen had hem beter in de winterstop kunnen verkopen voor een paar ton. 

Dat Groningen niet qua salarishuishouding mee kan met FC utrecht zorgt er ook voor dat we de komende jaren geen Europees voetbal hoeven te verwachten. 

 

04-02-2020 om 16:04

qua salarishuishouding kunnen we al heel lang niet meer mee met Utrecht omdat van Seumeren elk jaar het tekort op hun begroting gewoon dekt. Maar als Utrecht het van spelers als Warmerdam moet hebben dan liggen we niet eens ver achter hun. Het probleem is dat zij zich net wel die 2 a 3 spelers kunnen veroorloven die het verschil kunnen maken (en dat is zeker niet Warmerdam). Daardoor blijven we wat achter. Maar ik snap serieus niet echt waarom Utrecht in Warmerdam een versterking ziet. 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!