Terug

Deel deze pagina:

Mededeling Voorspelcompetitie Boerenmacht

Door Redactie 0 reacties

Ondanks het gegeven dat onze voorspelcompetitie de afgelopen jaren (systeemtechnisch gezien) een vlekkeloos verloop kende, zijn er de afgelopen maand drie (!) klachten naar ons gemaild. Deze e-mails kenden dezelfde strekking, namelijk als men voorspellingen invult en daarna de scores opslaat, verschijnt de automatische melding dat de wijzigingen succesvol zijn opgeslagen. Na betreffende speelronde blijkt dat er één of meer voorspel vakken leeg staan / open zijn gebleven... 

De voorspelcompetitie is (voor ons als gewone gebruikers) vrij complex van opzet en geheel geautomatiseerd. Wij hebben dit probleem doorgespeeld aan onze systeembeheerder en webhost Rapide. Zij hebben inmiddels een aantal tests gedaan, (nog) geen oorzaak kunnen vinden en gaan dit de komende tijd bijhouden.

De competitie gaat dit weekend verder. De voorspelcompetitie (tijdelijk) stil leggen is op dit moment geen optie. We raden iedereen aan om vanaf nu - na het invullen van de voorspellingen - deze extra te controleren of er na het opslaan geen lege vakken open zijn blijven staan. Mocht dat wel het geval zijn, gaarne de lege velden opnieuw invullen en wederom opslaan.

Wij bieden onze excuses aan voor dit ongemak!

Webcrew Boerenmacht

 

Reacties:
Reacties zijn uitgeschakeld