Terug

Deel deze pagina:

Danny Buijs één wedstrijd geschorst

Door Hugo de Gekste 3 reacties

Trainer Danny Buijs is naar aanleiding van zijn rode kaart van afgelopen zaterdag, één wedstrijd geschorst door de KNVB. Buijs liet in de rust van de wedstrijd ADO den Haag - FC Groningen duidelijk zijn ongenoegen blijken aan scheidsrechter Kooij over de rode kaart van Zeefuik

Kooij stuurde Buijs in de tweede helft na de tribunes nadat hij een sprint trok na een beslissing van het abritale kwarter. FC Groningen en Buijs gaan niet in beroep, hierdoor zal Poldevaart donderdag tegen FC Utrecht de honneurs gaan waarnemen. Danny Buijs zal zondag weer plaats gaan nemen op de bank. 

Reacties:
Roelofsky16-12-2019 om 16:35

Nou Adrie dit is je kans lekker aanvallend voetballen tegen Utrecht graag met een dynamisch middenveld.

Hoekie16-12-2019 om 17:22

Niet verder vertellen hoor maar ik heb ik net de beoordelingen van spelers bekeken die tegen ADO in de wei stonden. Zowel VI, AD en Dagblad van het Noorden geven Hrustic weer een voldoende. Blijkbaar kijken analisten, oud spelers, voetbalverslaggevers en de trainer  anders naar deze speler. Lundqvist hier vaak genoemd als speler die hem dan zou moeten vervangen speelt al weken als een krant. Ik ben voorstander daar waar mogelijk van Kaam of Postuma kansen op speelminuten te geven. Wat Sierhuis betreft: ik heb bewondering voor zijn enorme werklust maar dat afjagen gaat ten koste van zijn rendement. Dat hij weinig ballen krijgt komt deels door zijn ploeggenoten maar ook door een gebrekkig inzicht hoe hij moet vrijlopen, gaten moet trekken en op de goede plek staan. Er zijn spelers die staan altijd op de goede plek. Het zou zo maar kunnen dat Postema dat ook heeft op een hoger nivo. 

Johan16-12-2019 om 18:45

Uhm Lundqvist staat in het VI elftal vd week. En hoezo speelt al weken slecht? Ik bedoel maar.... Hrustic moet er gewoon uit. Geloof mij dat het dan beter gaat lopen. 

16-12-2019 om 19:18

Hoekie... Hoeveel wedstrijden heeft Lundqvist gespeelt dan de afgelopen weken?? Volgens mij is er zoiets als wedstrijd ritme opdoen na een blessure. Mss zie ik het verkeerd.... En Hrustic, tsjaa... Meer dan duidelijk, tijd om de bank te gaan warm houden oh ja en wat sierhuis betreft, wie moet hem die ballen geven?? Juist, vriend Hrustic haha... Maar goed, blijft ook ieder z'n mening en kijk er op. 

TomOkker16-12-2019 om 20:44

Nou Bikkel Sierhuis wacht al 16 wedstrijden op een voorzet van Hrustic, Sierhuis heeft inmiddels al wel 16 x een bal in z'n nek gehad  die van de 2e ring het veld op werd gegooid.

Nogutsnoglory117-12-2019 om 00:38

@Hoeki.  Volg altijd de beoordelingen van het dagblad van het noorden. Hrustic kreeg voornamelijk een voldoende op basis van de teamprestatie. Met 10 man er een gelijkspel uitslepen. Maar vorige week een onvoldoende ( 1 goede aktie is te weinig voor een speler met zijn kwaliteiten aldus Jan Mennega    ) . Hij krijgt vrij vaak een redelijk cijfer omdat hij vaak 1 of 2 mooie individuele akties maakt en dat zie je terug op studio sport. Maar dat hij verder bagger speelt doet er dan blijkbaar niet zo toe. In de winterstop worden de cijfers van de eerste seizoenshelft bekend. Zou mij verbazen als hij een gemiddelde van een 6.0 haalt. 

appie happie16-12-2019 om 18:13

Ik zeg Buijs ;  jij hebt bij mij bonuspunten gekregen..

Kooij op ze'n kloten gegeven en nog gelijk gekregen ook!! Dat hadden wij thuis allemaal al gezien dat het geen rode kaart was..

Die Kooij heeft nu 3 x een wedstrijd van ons verknald..wat een (ik hou het vandaag netjes)zak van een ego..Niet weer ons laten fluiten aub..komt geheid weer stront van.

Drama queen is het..Kooij

Groen hart16-12-2019 om 18:34

Krijgt Buijs bij mij niet. Vind hem totaal ongeschikt en een lafbek. Durft niet eens een x met Postema te beginnen maar eeuwig met zijn vriend Sierhuis .

appie happie16-12-2019 om 19:14

Grorn hart

Hij krijgt ALLEEN bonus punten voor wat hij tegen Kooij zei!!!

Groen hart16-12-2019 om 19:27

Hahhahha oke Appie.. schrok al 

17-12-2019 om 21:58

Buys heeft een hekel aan verliezen zei hij steeds... maar WIL Buys wel winnen...als je naar de opstelling kijkt zeg ik: niet. Maar één andere speler (Schreck?) op het laatst in de basis lijkt mij best waarschijnlijk . Hrustic invaller als bikkel in de laatste 20 '

Teveel ontzag vopor de tegenstander/ Iedere tegenstander, en ook nog eens beroerde afwerking voorin. FC  Utrecht kent hij nu uit den treure.  Maar een eerste helft weer voor nop spelen/ "overslaan", daar zakt mijn broek vanaf.

Poldervaart moet het nu maar laten zien als coach... uitgelezen kans

18-12-2019 om 10:57

Poldervaart luistert gewoon naar Buijs gezien de opstelling. Hrustic staat er weer in, Hankouri weer (die is alleen nuttig als invaller in de laatste 10 minuten) Warmerdam ben ik ook geen fan van (waarom heeft Absalem nooit een eerlijke kans gekregen en Warmerdam die notabene weg mocht is ineens onbetwiste basisklant, en uiteraard MOET memi spelen, goede speler hoor, maar niet als je ook maar enigzins aanvallende intenties op de mat wilt leggen. 

18-12-2019 om 18:54

Het zou wat zijn als Poldervaart met een aantal doelpunten verschil zou winnen van FC Utrecht... maar dit terzijde:  Warmerdam kan prima opkomen en de achterlijn halen, maar beslist nog te weinig door snuggere oplossingen.  Dat Warmerdam weg mocht is natuurlijk op het laatste moment teruggedraaid, denk dat er hoog spel is gespeeld , net zoals bij die twee spelers van Emmen die naar FC Groningen zouden gaan - en toch bleven.  Verbeterde contracten en blufpoker van zaakwaarnemers.  Niks staat van tevoren vast.alles moet weer onderhandeld... 

Memisevic is lang geblesseerd geweest, en Itakura doet het eigenlijk heel behoorlijk...Jammer dat de clubleiding zo denkt aan winst maken door verhandelen van spelers - in plaats van versterken op de transfermarkt, en dan ook nog een excuus heeft naar de supporter toe voor kwalitatief magere selectie..we zullen het nooit helemaal weten, maar ik heb vast in de winter 3 selectiespelers op "exit staan, en ook als (niet geheel)onverwacht in de winter belangstelling komt voor te Wierik, Zeefuik en Memisevic en Ko It. zeker weggaat, dan moet de hele defensie weer op sterkjte gebracht...naast de voorhoede die er weer anders uit gaat zien... Sierhuis, Asoro enz.

 

ps; ik heb het programma voor de eerste maanden in 2020 bekeken, en zoals (dwz: op de manier /  zoals ze nu spelen, loopt FC groningen een reële kans dat het nog een paar plaatsen gaat duikelen, in plaats van aansluiten bij PO plaats voor Europees.

Heb ik zorgen over, ja

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!