Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen wil graag door met Mike te Wierik

Door Redactie 3 reacties

In gesprek met RTV Noord heeft Mike te Wierik vertelt dat FC Groningen diens aflopende contract wil verlengen. De verwachting van Te Wierik is dat de onderhandelingen voor een eventueel langer verblijf in Groningen de komende weken op gang gaan komen. De aanvoerder heeft het naar zijn zin bij FC en is benieuwd naar een aanbod waar waardering van spreekt. 

Mike te Wierik (27) zegt als hij eventueel voor meerdere jaren zou bijtekenen, dat hij tegen de dertig is als het contract afloopt. Je moet je dan afvragen of je tegen die tijd nog een stap kunt maken. 

Het buitenland is voor Te Wierik nog steeds een droom. KAA Gent (die meer financiële ruime heeft) toonde al eerder concrete belangstelling. Anderzijds blijft het voor te Wierik veel waard dat hij zijn ouders makkelijk kan bezoeken en dat hij bij FC een bepaalde zekerheid heeft. Zaken die de verdediger goed wil afwegen op wat er eventueel nog verder gaat komen.      

Technisch manager Mark-Jan Fledderus reageerde enigzins verbaasd toen hem gevraagd werd naar de ophanden zijnde ontwikkelingen aangaande Te Wierik. 

'Als je met elkaar in gesprek gaat over een contract, dan vind ik dat je dat niet in de media moet gaan roepen. Maar dat is zijn keuze. Mochten we er niet uitkomen dan weet ik wel hoe de supporters het gaan zien, want dan is het natuurlijk een geldkwestie. Als ik door zijn bril kijk, dan vraag ik me af hoe handig het is.'

Fledderus is verder content over de huidige rol van te Wierik binnen de spelersgroep en heeft voldoende redenen om met Mike in gesprek te gaan. 

Reacties:
brummie13-12-2019 om 20:14

Ik.vind de uitspraken van Fledderus bijzonder. 

Johan13-12-2019 om 22:34

Ik ook. Denk dat verlenging een lastig verhaal gaat worden. Het indekken is nu al begonnen....

14-12-2019 om 08:42

De uitspraken van Fledderus en daarmee ontstane persberichten helpen een vertrek van Te Wierik in de hand, onhandig.

Ik hoop dat ze Mike weten te behouden met een mooi contract, dan kan hij uitgroeien tot "mister fc G". Maar ik vermoed dat Mike nog wil gaan cashen. En ook dat snap ik, dan zal hij van de winter ws verkocht worden. 

 

 

campesino14-12-2019 om 09:24

Die onderhandelingen moet je een jaartje eerder beginnen. Als ter wierik nu bijtekent is hijj onnozel

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!