Terug

Deel deze pagina:

Voorbeschouwing FC Groningen - FC Utrecht

Door Redactie 19 reacties

De competitie gaat dit weekend verder en met deze zevende speelronde ontvangt FC Groningen zondagmiddag FC Utrecht. De wedstrijd staat onder leiding van Bas Nijhuis en begint om 14.30 uur. Donkere wolken lijken zich te hebben samengepakt boven de ooit zo onneembaar geachte "hel van het noorden." Broodnodige resultaten die Groningen omhoog moeten stuwen lijken verder weg dan ooit. Met de kansloze uitschakeling voor de beker op het netvlies, de reuring bij een deel van de achterban in samenhang met de resultaten over de eerste zes wedstrijden is er weinig reden tot optimisme. Valt dit nog (tijdig) om te buigen? Er moet gewonnen worden maar hoe? 

FC Utrecht
Dick Advocaat is sinds kort aangesteld als hoofdtrainer voor de weggestuurde Jean Paul de Jong. De Domstedelingen wonnen deze week met 2-0 van MVV en bekeren verder. Ondanks een tegenvallende seizoensstart en een waslijst aan blessures lijkt van de Streek op tijd fit te zijn. Janssen en Emanuelson keren terug na een schorsing. Tannane, Makienok en Bahebeck zijn nog steeds geblesseerd. Guwara is een twijfelgeval.  

Historie (via FCG Stats)

Deze thuiswedstrijd werd 43 keer gespeeld, doelsaldo 70-46. Het gemiddelde winstpercentage is 48,84 procent.  

27-08-2017 FC Groningen - FC Utrecht 2-1  

25-02-2017 FC Groningen - FC Utrecht 2-3  

17-01-2016 FC Groningen - FC Utrecht 1-4  

25-01-2015 FC Groningen - FC Utrecht 2-2  

11-08-2013 FC Groningen - FC Utrecht 2-0

FC Groningen
De training van vanochtend was geschrapt, in plaats daarvan is er onderling uitvoerig gepraat om met name de hoofden mentaal weer fris te krijgen in aanloop op deze wedstrijd.

Trainer Danny Buijs kan niet beschikken over de geschorste Deyosaivio Zeefuik en Ajdin Hrustic. Over de inzetbaarheid van Mimoun Mahi en Mateo Cassierra is op het moment van schrijven niets bekend. Dit geldt eveneens voor Jeff Chabot die in de wedstrijd tegen FC Twente zich noodgedwongen moest laten wisselen na de tik op zijn bovenbeen. Ahmad Mendes Moreira (die een schorsing had uitstaan voor een bekerduel) is wel inzetbaar. Morgenmiddag (blijkt nu zaterdagochtend) is er een afsluitende training. 

Voor wat betreft de vermoedelijke opstelling kunnen we helaas weinig over zeggen. We hopen dat in de de loop van zaterdag hier meer over bekend wordt en zullen als dit duidelijk wordt een update plaatsen.

Het verschil op de ranglijst is slechts twee punten. Het doelsaldo van Grunn is 3-13 en dat van de gasten 5-9. Een uitgelezen moment om elkaar te treffen...

Gaat FC Groningen tegen alle verwachtingen in de eerste thuiszege binnenslepen van dit seizoen of raakt het nog verder achterop?  

COME ON FC!

Reacties:
28-09-2018 om 23:15

ik ben erg benieuwd of deze wedstrijd een overwinning voor de FC kan brengen !  er is (te) veel over de schuldvraag van de nederlagen gepraat en geschreven...sport is presteren, natuurlijk, maar geen enkele sporter wil bij een nederlaag bij de zij-uitgang uitgejouwd worden.  ook bestuurders van de club niet... ik heb gezegd.

29-09-2018 om 18:37

Wat zeg je, Kees?

28-09-2018 om 23:27

Utrecht heeft gewoon veel meer kwaliteit in het team zitten... Dat geeft de doorslag .. Denk ik... Hoop ik uiteraard niet maar wat er is voor geschoteld donderdag .. Geeft heeeee eel weinig vertrouwen 

Marco28-09-2018 om 23:38

Kansloze 0 3 nederlaag.

Vorige jaren haalden we nog onverwacht resultaat tegen Utrecht. Nu ontbreekt voorin en op het middenveld kwaliteit en scorend vermogen. Enkel Doan kan een doelpunt maken hij kan echter niet het ekftal op slweptouw nemen. Zondag zouden we met de huidige selectie zelfs tegen Jong fc utrecht verliezen.

Advocaat zakt in en wacht op de fouten die gaan komen.

Enigste kans is gaan voor 0-0 de boel dicht timmeren en scoren uit een corner. 

Zal wel onrustig worden met veel wegblijvend publiek die daar terecht geen zin in heeft.

 

brummie29-09-2018 om 00:38

Denk dat Utrecht niet veel meer kwaliteit heeft, maar wel veel meer vertrouwen. Em dat is een belangrijke factor.

29-09-2018 om 09:38

Wel degelijk meer kwaliteit... 

Woltjer29-09-2018 om 01:06

2-1

29-09-2018 om 08:11

Erg lastige wedstrijd. Ben wel benieuwd naar de opstellingen. Eigenlijk zitten beide ploegen in dezelfde situatie, want ook Utrecht draait niet. Wat ik overigens vreemd vindt aangezien zij zeer behoorlijke spelers hebben. Eigenlijk vind ik dat ook van ons. Beide in mijn ogen een redelijke selectie, maar het komt er helemaal niet uit. Beide ploegen moeten, maar kunnen niet dus denk een gelijk spel

Jantje29-09-2018 om 09:16

De onrust neemt verder toe bij Groningen. Mahi en hardwerker zouden ruzie hebben gehadt op de training.

Ik denk dat niet meer goed komt met de fc en dat ze tegen Utrecht weer door het ijs zakken . 1-5 nederlaag

29-09-2018 om 09:39

En koeman wel benaderd hé... Jaja  Waar rook is is vuur!!! 

campesino29-09-2018 om 10:12

Wilde eerst niet reageren, maar na alle reakties gelezen te hebben en zelfs johan derksen een half uur over groningen te hebben horen roeptoeteren, kan ik het toch niet laten. We gaan van boven naar beneden:

1/ NIJLAND

Nijland nu laten opstappen is volkomen idioot. maar voor hem zijn er 2 mogelijkheden. of hij moet tussen nu en 2 jaar een geschikte opvolger klaarstomen (liefst geen vriendje, maar iemand met frisse nieuwe ideeen) of hij moet zijn eigen funcioneren eens onder de loep nemen. Toen de bomen tot in de hmel groeiden heeft hij groningen uit het moeras getrokken, met een werkwijze die nu niet meer werk: jonge grote talenten naar groningen lokken die het nivo van groningen omhoogtrokken en veel geld opleverden. samen met een blok geroutineerde spelers en jeugdspelers leverde dat een leuke mix op. Door een gewijzigde markt komen deze spelers never nooit meer naar groningen. dus moet er wat anders bedacht worden. misschien dacht nijland dat met de nieuwe jeugdopleiding het probleem opgelost zou kunnen worden, maar dat is wel heel naief. met teveel jeugdspelers red je het niet in de eredivise. voelt nijland zich in staat om deze klus te klaren (naar mijn mening een nog veel zwaardere klus dan die van 20 jaar geleden)dan moet hij vooral blijven. Zo niet, dan kan hij beter zo snel mogelijk vertekken, want op deze manier doorgaan betekent dat we binnen een paar jaar in de keuken divisie spelen.

campesino29-09-2018 om 10:27

2/ RON JANS

Ik denk dat iedereen het hier wel over eens is. Geweldige trainer, (nog) geen goede TD. Als hij nu zou opstappen, werkt dat alleen maar meer chaos in de hand, maar in de toekomst op deze manier doorgaan is de doodsteek voor groningen. Jans, een man zonder netwerk in samenwerking met de huidige scouting is andere koek dan veldmate en zijn scouts dieer 10 jaar geleden rondliepen. Een jongajax spelr die het nivo nog lang niet aan kan, een amateur van het zelfde laken een pak, chabot die voor teveel geld is gehaald, een handwerker 13 in een dozijn speler zijn dan de resultaten, met als absoluut dieptepunt die deense spits. Of dat nu wel of niet wat wordt, een wissel van 2 spelers, waarvan je op voorhand de verliezer bent is wel een absoluut bewijs van nul, nul creatieve scouting.

Bovendien heeft hij een selectie samengesteld die volkomen uit balans is: de hier uitgebrid genaliseerde gebrek aan routine en creativiteit van vooral het middenveld, en de geringe creativiteit en sttotkracht voorin.

oftwel jans kan rustig blijven ,maar dan moet er wat aan de scouting veranderen, of er moet een vervanger met een breder netwerk komen (kijk naar de TD van twente)

29-09-2018 om 18:38

Na vetrek hoofdscout Aalbers naar AZ is er geen vervanger gekomen. Jans denkt dat hij 10 taken op zich kan nemen

29-09-2018 om 10:34

De dag dat Johan Derksen wordt geloofd en dat vind ik best opzienbarend! De jacht op de zondebok onverminderd doorgaat... waar er eerder in het begin van het seizoen een hosanna sfeer heerste .. is er nu sinds enkele dagen welk hoofd leg ik op het hakblkok... Populari is Nijland.. raar als je ziet hoeveel hij voor de club betekent en heeft betekent.. Ook Jans mag zich een favorietenrol aanrekenen.. ook hij is populair bij menig "supporter" om plaats te nemen achter het hakblok... Wie wordtd e zondebok... we blijven het massaal volgen.. In plaats dat iedreen nou ECHT gaat supporteren en achter de ploeg gaat staan? Maar nee.. zondebokje is net als landjepik veel leuk om te spelen.. bereik je ook veeeel meer meer.... Goed voor de sfeer en ach dit is toch een maatschappij waarin we het gewedlig vinden om de ander de schuld te geven...

Groen hart29-09-2018 om 12:02

Ja joh we gaan allemaal juichen geen kritiek meer geven en volgend jaar gezellig de jupliler in .

29-09-2018 om 13:39

Kan zeggen wat je wilt  Derksen heeft meestal gelijk ! Bleek met cocu laatst ook wel weer .. 

campesino29-09-2018 om 10:37

3/ TRAINER.

Die armen man moet het met deze povere, uit balans zijnde jeugdselectie doen. Geen gemakkelijke opgave, maar toch ook weer niet onmogelijk.  Ik zie hem allen dezelfde fout maken als vd looi en faber. Iedere keer weer een ander systeem en andere spelers. dan weer met 5 verdedigers, dan weer met 4 ,dan met 2 spitsen, dan met met 1. Doan heeft denkik al op alle posities in de aanval en op het middenveld gstaan en is de weg volkomen kwijt. Dan weer reis, dan weer vd looi, nu mocht antuna (absoluut eredivie onwaardig) weer een opdraven. Er is geen touw aan vast te knopen , er zijn geen koppeltjes, er zijn geen patronen, het is los zand. Een bewijs is , dat er nieamnd ook maar een idee heeft wat mogen de opstelling zal zijn.  Ik zou zeggen: kies een systeem , kies elf namen en houdt daar (behalve blessures en schorsingen ) 10 wedstrijden aan vast, zodat er iets van voetbal in de ploeg kan komen en de spelrs iets meer zelfvertrouwen krijgen.

29-09-2018 om 12:21

@ Campseino: in reactie op jouw "drieluik"

Veel van wat jij schrijft daar ligt de oorzaak en de situatie die daar bij past in het verleden.  Nijland heeft eens geroepen ( 2 jaar terug ) dat de club een sprong in het diepe maakt ) maar Nijland laat nooit ion z'n kaarten kijken.  Het is al een bijzonderheid dat iemand met terugkerende hartproblemen nog een wandeltocht in N Spanje maakt en gemoticveerd blijft om dit zootje ( de situatie van nu ) aan te willen sturen op zijn leeftijd.  Ron Jans is wmb de kurk waar de club op drijft.  Het is te gemakkelijk om gehaalde spelers op een slecht scouten en/of onderhandelen af te serveren.  Ook in het verleden ( met Veldmate ) zijn er fouten/ verkeerde inschattingen gemaakt...Femi kwam als goede middenvelder voor ruim 3 miljoen gulden en we weten het vervolg: de club zat jaren aan hem vast en Femi werd verhuurd, teruggehaald en speelde 2 niveaus lager.  Al de mislukte spitsen ( Van Texiera t/m Pedersen en Hoesen ) waren in principe spelers die goed waren gescout... het liep anders. 

Ik ben van mening ( en dat schreef ik al in mijn uitgebreide post op de verliesdag tegen  Twente, dat er veel te veel emotie wordt opgevoerd, om nu ietrs te forceren.  Dat is nooit goed.  Het hele elftal incluis TM en Scouts, naar huis sturen is ook zoiets: komt er dan een beter elftal te staan: nee dus! Nu zijn er blessures en schorsingen, en meteen wordt er afgerekend met het beleid dat er een te smalle selectie staat: dat was al ingecalculeerd.  Nijland houdt de hand op de knip... en spelers als Chabot ( i pl v Memisevic ) transfersom ongeveer 8,5 ton, en ook een Pohl die wordt weggeschreven: ik zie hem echt wel als verbetering bij dit FC Groningen t.o.v. Van Weert; Handwerker gehuurd,  die nodig was om Warmerdam iop te laten schuiven... het zijn allemaal niet zo onlogische stappen   Ook jij bent in jouw beoordeling van verkwist geld, spelers die niet goed genoeg zijn, en beleid van de club,  tamelijk radicaal.  Dat mag, maar is in de financiële situatie waar de club zich in bevindt, gewoon niet realistisch.

Iets anders: Het zal jou bekend zijn dat zaken in het profvoetbal net iets anders liggen dan wordt gesuggereerd.

1. Nijland en het bestuur is bezig met een private partij voor deelfinanciering van de club. Het fijne weten we er niet van, maar dat horen we pas als het rond is.

2. Er zijn altijd een paar spelers die om een of andere reden niet goed in hun vel zitten, hun persoonlijke niveau niet halen: Vorige jaren Sorlot, Tibbling, Veldwijk, Mahi... gedonder dus...horen we niks van als het goed gaat. Nu blijkt Mahi een lastige jongen, die voor de camera poeslief is, maar op het veld gewoon tegenvalt.  Dat kan nog komen, ik verwacht nog wel iets van Mahi...ik bedoel maar...Dat kan ook opeens anders als er een keer gewonnen wordt.  Ik voorzie dat de selectie ( anders dan jij schrijft ) niet vaak gewisseld wordt, maar er komen zeker een of twee spelers bij in de winter.. Tot die tijd is het gfewoon een situatie van overleven...

3. Erv si een radicale wijziging gekomen sinds Jans er zit:  trainers werden vroeger binnengahaald en bedot door Nijland met ingetrokken beloftes of winstnemen/verkoop waardoor de selectie werd afgeroomd. De trainer is dan niet tye benijden, maar gaat uit eigen lijfsbehoud defensief spelen. Van der Looi, Faber en nu weer Buys hebben daar mee te maken. Maar Buys wordt voorlopig gesteund, waarom ook niet, en die nieuwe speelstijl die gekozen is, daar wordt op doorgeborduurd.

Kritiek hebben en zelfs roepen dat het 2 voor 12 is... ach het zal allemaal.  Punten halen is het belangrijkste, maar als dat voorlopuig niet lukt is er nog geen man overboord:   Utrecht, De Graafschap en Fortuna, NAC maar ook Zwolle komen in het rechterrijtje.  Wij ook dit seizoen...is dat erg? nee, als er maar met verstand en beleid wordt geinvwesteerd.  Doan verkopen in de winter voor 6 miljoen zie ik wel gebeuren. 

 

Ronnie 29-09-2018 om 13:21

Kees@

Laat ik voorop stellen dat een vertrek van Nijland enof Jans nu niet veel punten oplevert en daarom ook niet hoeft plaats te vinden wat mij betreft.

toch ben ik het verder met bijna alles eens wat Campesino schrijft. De ploeg heeft geen kwaliteit genoeg op dit moment en we houden onze hoop geverigd op ploegen die nog slechter zijn. Overigens hebben die ploegen nu al meer punten dan de fc.

Ik snap ook niet waar de hoop op is gevestigd. Pohl is gewoon een hele matige spits. Dat vind ik niet alleen, dat stond in alle artikelen uit Denemarken. Ik durf te beweren dat van Weert beter was. Dus geen goede ruil. Mahi geblesseerd, Antuna die het nivo niet aan kan en daar heb je de reden waarom we 3 puntjes hebben.

Tegen Twente speelden ze de eerste helft niet eens slecht. Echter gevaarlijk voor het doel zijn we ook niet geweest. Daar ligt de crux. Tegen zwolle verloren tegen willem 2 verloren en tegen twente idem. Allemaal met een goal verschil en dat komt omdat we zelf geen goals maken en altijd 1 of meer tegen krijgen.

Dat weet je en dat is tegen utrecht ook weer zo, let maar op. Wij drukken de eerste 20 minuten, komen niet tot scoren en zij counteren tegen de rust naar de 0-1. Kopjes naar beneden en weer geen punten. Wij kunnen geen 2 of 3 doelpunten maken want daar missen we de spelers op middenveld en voorin voor.

Kees, nijland en jans hoeven niet weg, maar ik ga niet mee in het ontkrachten van de werkelijkheid en dat is dat er een zeer matige selectie staat, met een onervaren trainer, aangestelt en samengestelt door een onervaren technisch directeur met een zeer matig netwerk. En ja, die technisch directeur is aangesteld door nijland. En dat is waarom nijland en jans de schuld krijgen. Logisch toch?

nu stop ik ermee en geloof me Kees, morgen zit ik er gewoon weer en schreeuw de fc naar voren. Supporter ben en blijf ik, maar wel met mijn eigen mening over hoe het gaat. 

29-09-2018 om 21:41

@ Ronnie: heb wel eens aan gedacht dat deze vorm van "communiceren" van Nijland en Jans gewoon "de enige optie" is, de handdoekl gooien kan altijd nog: en morgen moet er al weer een competitiewedstrijd worden gespeeld. Er is genoeg onraad naar buiten gekomen, en het belang om nu een gemotiveerde spelersgroep te houden is groter dan ooit. Een overwinning is een verschil van dag en nacht.  Gaat dit nog weken zo door ( verliezen ) dan komt vanzelf een moment dat niks meer werkt: de motivatie van de trainer, de sfeer in de groep en wat Nijland ook zegt of doet...mensen die dan gedwongen weggaan of hulptrainers die er komen...het wordt er allemaal niet simpeler op..is ook geen garantie. .maar er zijn nu eenmaal lieden die dit mooi vinden en die noemen zich supporter; let wel, die journalisten worden er ook nog voor betaald door de Telegraaf, Voetbalinside  of Fox sports om onze club ( en dat alleen omdat ontevredenheid over  slechte resultaten zo lekker tot acties en rellen kan leiden.   

Goed dat je naar die wedstrijd gaat ! 

campesino29-09-2018 om 11:58

4/ spelers

Inzet is er wel, maar het vertrouwen is naar een absoluut nulpunt gezakt. Padt, te wierik, Chabot, memisevic, warmerdam en doan zijn de enige eredivisie  waardige spelers in de selctie. Mahi was dat, maar de vraag is of hij dat ooit weer wordt. reis, brey, vd looi etc. zijn absoluut talentvol, maar nog lang geen stabiele eredivisespelers en spelers als antuna zullen dat ook nooit worden. de kwaliteit zit dus achterin, Hopelijk wordt hier in de winter wat aan gedaan.

29-09-2018 om 12:19

Danny Buijs is mogelijk een talentvolle trainer, maar legt te veel druk op spelers, waardoor hun bovenkamers de instructies niet verwerken.

Voor een jonge ploeg heb je een rustige opbouwende trainer nodig en niet het temperament van een Buijs.

Op de trainingen wordt zgn geweldig gevoetbald: advies draai het om: op het veld geweldig voetbal en op de trainingen wat minder.

Doan en anderen  worden nu, zoals voorgangers als Tibbling geminimaliseerd. 

Worden zij verkocht dan spelen zij de sterren van de hemel.

Ik zie het niet zitten met Erwin Koeman (te! rustig).

Ronald Koeman is een optie. 

Praten met spelers heeft vorig jaar geholpen.

De wonderen de wereld niet uit.

FC Groningen- FC Utrecht 3-2.

 

Marco29-09-2018 om 13:06

Buijs mag van mij blijven. Zijn manier van spelen past niet bij de selectie. Pressing en door jagen is niet de kracht van Mahi, Doan, Hructic en Drost. Verder hebben we een te traag centrum om tot de middenlijn aan te schuiven met MM, Te Wierik en Chabot. Aan dit experiment is de hele voorbereiding opgegaan. Had mij beter gebleken als hij door had gebouwd op het elftal van Faber van de slot competitie. Toen werd dr redelijk verzorgd voetbal gespeeld. Nu zijn Reis en Looi geen basisspelers meer en moest Weert vertrekken. Of eindeloos spelpatronen er in slijpen.

Jans had gewoon van de 4 miljoen zomertransfer opbrengst (Bacuna etc) 2 volwaardige linkerrijtje spelers moeten halen. Naast het ontbreken van toptalent binnenhalen zijn zijn beleidskeuzes en timing dramatisch. Op de laatste dagen van de zomertransfer opeens nog een middenvelder en spits willen halen waarom gebeurd dat niet in juni. Waarom heeft er de afgelopen weken geen transfer vrije spelbepaler steeds een weekje meegetraind? Maher kon zo meedoen met de oefenwedstrijd tegen De Graafschap zo lopen er nog wel meer contract vrij middenvelders rond die maandag kunnen meetrainen  wacht niet tot de winterstop. Jans gaat hem niet worden; als hij de miljoenen van Doan moet investeren dan ben je je geld kwijt.

29-09-2018 om 13:26

Volstrekt kansloze missie.

Advocaat gaat vanuit een goede sluitende verdediging.

Is voor de FC geen doorkomen aan. Utrecht deed het tegen Feyenoord al heel behoorlijk en best wel een aardige selectie.

Het zal wederom een 0-2 worden met wel een hard werkend FC.

Vervolg wedstrijden zullen ook lastig worden .. ADO Heracles uit en PSV.

Daarna maar weer zien punten te pakken.

 

campesino29-09-2018 om 13:33

Ach kees, als je goed gelezen hebt, is het stukje niet zo radicaal. Rust in de tent is op dit moment de beste remedie (naast punten pakken natuurlijk). maar we zitten al zo'n 5 jaar in een neerwaartse spiraal en we zijn al 2 jaar de dans (degradatie) ontsprongen, maar denken dat het wel goed komt, dan kom jeop een gegeven moment van een koude kermis thuis. 

Er is nu misschien nog tijd om het tij te keren, maar dan moet wel alles en iedereen onder de loep en of nijland daar nog de energie en crativiteit voor heeft, dat kan ik niet beoordelen. Eigenlijk zou er een extern neutraal iemand moeten komen die dan ook eens de mening van faber, vd looi,kemkers etc zouden moeten vragen, want die weten vd hoed en de rand. maar goed dat is een ilusie.

mocht nijland met privatisering bezig zijn of andere plannen hebben , dan juich ik dat toe. Als er alleen maar op de jeugd wordt ingezet, dan zie ik het somber in. Op de korte termijn, misschien maar emotioneel een kaarsje opsteken in de kerk.

29-09-2018 om 13:49

we begrijpen ( en begrepen elkaar de laatste jaren ) elkaar:  maar krijg het mar eens naar ieders zin:  momenteel is de club een speeltje voor de ( landelijke ) voetbalpers, en wordt gewoon weggeschreven: Wat Verbeek voor FOX heeftr verklaard is gewoon een mislukte sollicitatiepoging van hemzelfL:  helemaal meeliften op incidenten ( Padt, Mahi ) en roepen nu, dat het groninger publiek dit niet wenst...nee logisch toch... we wensen ook geen regen ( alleen de boeren dan weer wel ).  Ik vind het onjuist dat er zóveel over voetbal wordt geanalyseerd, dat je gewoon wordt bedolven onder ijdelheid, futiliteiten en gewone bromberen die op de T  te veel zendtijd krijgen.  Morgen Utrecht: toch echt een wedstrijd om naar uit te kijken?

ps: ik vond bij Grioningen-Twente, die bal op de lat van Breij na een uitstekende aanval door het midden prachtig...daar put ik positieve energie uit./

appie happie29-09-2018 om 16:37

Vanuit Heraklion nu; ik zeg sla die Lechtert op zijn bek  en win morgen.

Ik ga voor 1-0..3 punten..

29-09-2018 om 18:49

Ik zou met 5 verdedigers gaan spelen. Zeker ook omdat in de beker hier van is afgeweken. Als je nu weer iets anders gaat doen snappen de spelers het al helemaal niet meer. Of met 4 maar het dan ook zo laten staan of met 5 verdedigers. Verwacht een kleine overwinning van ons. 

29-09-2018 om 19:48

Net gelezen dat Brama z'n kruisband heeft ingescheurd. Ik neem aan als gevolg van de schandalige tackle van Doan. Triest nieuws.

29-09-2018 om 21:55

ja, als er een VAR was geweest dan was Doan ook 2 wedstrijden geschorst...maar voor die Brama is het wel hard gelach: net gerehabiliteerd in de basis en dan weer eruiit.  Hoop dat ze Doan op 10 zetten, voorin is zijn plaats niet.  

29-09-2018 om 21:57

bedoel hard gelag...

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!