Terug

Deel deze pagina:

Poll gesloten

Door Redactie 21 reacties

Uit onze vorige poll kwam naar voren dat een royale meerderheid van mening is, dat Michael de Leeuw altijd in de basis moet staan. Welke speler moet er volgens jou dan uit, zodat de Leeuw vanaf minuut één begint?

Update zaterdag 6 september - Wij hadden graag in alle openheid constructief willen discussiëren over de rol van Michael de Leeuw. Dit naar aanleiding van onze eerdere poll waarin een ruime meerderheid aangaf, dat de Leeuw altijd in de basis hoort te staan. Onze redactie respecteert de mening van de meerderheid. Echter - we waren benieuwd hoe de gemiddelde FC supporter er over denkt als (in dit geval) De Leeuw in de basis zou staan, welke speler volgens diezelfde meerderheid - op de bank kan plaats nemen. 

 

Constructieve onderbouwing van met name de zwijgende meerderheid bleef uit. Daarbij werd de poll vraag door een aantal mensen dermate opgevat waardoor het een totaal andere lading kreeg dan wij als redactie hebben beoogd. Voor ons de reden om deze "taboe" poll te sluiten. 

Reacties:
butcher983104-09-2014 om 19:09

De Leeuw kan alleen spelen als spits of achter de spits,dus dan moet je of Hoesen of Chery er uit halen,die andere namen heeft helemaal geen zin,want dat is zijn plek niet,of je moet het systeem omgooien,maar daar wil v d Looi niets van weten,trouwens hoeft op dit moment ook niet,laat Hoesen eerst nog maar staan zolang we winnen,winnen we een paar wedstrijden niet en hij scoort niet,dan de Leeuw erin.

04-09-2014 om 19:18

Ik zou de keeper er uit halen. Wat moet je nou met een keeper? Die maakt toch geen goals??

butcher983104-09-2014 om 19:25

Wat dat betreft net wat Bokko zegt,wat een kut vraag(poll),zo zit je de boel op te jutten.

04-09-2014 om 19:34

Op zich wel een legitieme vraag natuurlijk. Iedereen loopt overal te schreeuwen dat de Leeuw er in moet als basisspeler. Maar zeg dan ook wie er uit moet...alleen maar schreeuwen dat je een bepaalde speler in het team wil hebben heeft geen nut als je niet ook zegt wie er uit moet...

04-09-2014 om 20:06

Paniek om niks Bokko. Profsporters moeten weten dat als een andere speler beter presteerd dat die speler zijn plaats inneemt. Daar is niks raars aan. Wees zelfs blij dat het zo werkt! Dit is dan een vorm van tegenstemmen maar dat doen we natuurlijk ook elke pot op de tribune...iedereen zegt wel eens "haal die vent er nou uit verdomme!".... Ook daar is niks mee...vd Velden heeft naar mij mening eea verkloot door zijn leiderschap niet te tonen tegen Aberdeen in de thuiswedstrijd. En ik mag hem simpelweg niet...geen reden om hem te wisselen weet ik.

04-09-2014 om 20:47

Zo'n poll heeft mijns inziens helemaal geen zin. Ten eerste trekt vd.Looi zich hier geen reet van aan, en ten tweede heeft het geen zin om de ploeg te veranderen want op dit moment staat het team er prima op. De Leeuw heeft zich als "supersub" al wel bewezen. Hem het laatste kwartier inbrengen is een prima in greep. Dus Michael, niet miepen maar gewoon je best doen voor de club dan kan je volgend jaar misschien een stapje hogerop maken.(L)(L)(L)

FCGmijnclub04-09-2014 om 21:58

De poll vraag is zeker legitiem. Als de meerderheid van mening is, dat de Leeuw altijd in de basis moet staan, is het toch meer dan logisch om te vragen wie er dan uit zou moeten? De poll is zeker niet bedoeld voor negatieve stemmingmakerij. Integendeel.

04-09-2014 om 22:04

Wil niemand teleurstellen, maar heb jij ooit een club gezien waar de supporters bepalen wie er opgesteld gaat worden? en welke speler er voor de Leeuw het veld moet ruimen? Nee...dat is het speelveld van Van der Looi/Lukkien ( natuurlijk in ogenschouw nemend alle tactische vondsten...Bijvoorbeeld: waarom speelt FC Groningen meestal in de eerste helft zo afwachtend? en dan heeft een speler als De leeuw toch geen zin? De leeuw rendeert nu optimaal...komt vanzelf wel eens wijziging in bij blessures/schorsingen.

FCGmijnclub04-09-2014 om 22:25

Dat zal ook zeker niet gebeuren en is ook niet de insteek. Conclusie is dan feitelijk dat de Leeuw altijd moet spelen, maar er mag niemand uit......:D

Woltjer04-09-2014 om 22:48

Goede poll, prima vraagstelling. Er is over dit onderwerp al volop gediscussieerd buiten deze poll om. Nu eens een keer spijkers met koppen slaan en de uitslag in deze poll verwerken. Net of de selectie warm of koud wordt van onze mening. Dit is een supporterssite tenslotte. @ Bokko voor mij mogen ze die hele muziek afschaffen, weg met die onzin.

Woltjer04-09-2014 om 22:52

Het clublied mag natuurlijk altijd :thumbsup:

05-09-2014 om 05:43

Bokko: die laatste zin, is een terechte constatering, maar een heel ander punt: spelers hébben soms dat zelfvertrouwen niet ( en missen dus bijv. een opgelegde kans ), en we weten allemaal wel een selectie te bedenken waar een paar KANJERS erbij deze groep hoger zal laten eindigen...maar het moet ook gezegd, en dan denk ik aan de periode Enevoldsen/ Pedersen, er staat wel een team op het ogenblik ( zie tegen Ajax )...nu nog tegen mindere "Goden" goed presteren en ze kansloos overspelen...dat kan best eens de verrassingstactiek zijn van dit seizoen worden...en dan mag De Leeuw er van mij 90 minuten in, of een ander: de teamprestatie gaat voorop. ps: Zijn we een seizoen verder dan is het probleem van de poll vanzelf opgelost, want dan begint de personele caroussel weer opnieuw bij vertrek van Chery en Botteghin en Lindgren en Hateboer...opbrengst: richting 10 miljoen.

05-09-2014 om 10:40

De pest is dat je maar elf spelers op mag stellen. En wie dat dan wel zijn zal mij persoonlijk een worst wezen, als er maar gewonnen wordt. dat er dan ook nog leuk gespeeld wordt is dan meegenomen. En of De Leeuw nou in de spits staat of een ander, vd Looi/Lukkien beslissen daarover. Mik er nog maar eens een poll tegenaan met de vraag: Wie beslist er welke speler er opgesteld moet worden, de TS of de supporters? Mijn zegen hebben jullie!!!!!!(L)(L)(L)

05-09-2014 om 11:28

Eigenlijk is het veel belangrijker te weten dat op 18 oktober 2014 aanstaande, voor de hoofdingang van de Euroborg dan eindelijk een beeld wordt onthuld van onze grote held en mensenmens, Tonny van Leeuwen, de beste keeper die ooit bij GVAV onder de lat heeft gestaan.En dat ruim 9 jaar lang.(L)(L)(L)

05-09-2014 om 14:08

Rob Roy: goede FC groningen fanpraat: dat we het nog meemaken...beter laat dan nooit! Bokko: ik weet het saldo van je girorekening niet, maar voor mij is 10 miljoen in één jaar te cashen een heleboel: Gaandeweg het seizoen kunnen spelers een waardevermeerdering veroveren zoals Chery en Botteghin nu aan het doen zijn. Hateboer heeft nog weinig gespeeld en is gewild, en Veendorp (met een kersvers contract) staat al te trappelen. Ik schat dat de houdbaarheidsdatum voor Chery (2015: €3,5-4,0 milj. en Botteghin (2015 € 3 milj).en de Leeuw en Van der Velden (2015:samen 2,0 m) zomer 2015 is...Hateboer kan in één jaar zomaar een jump maken naar 2,0 milj...zit je al boven de 10 milj, samen...ruim boven het oude streefniveau van 6,5 miljoen opbrengst per jaar. Kan wel een nieuwe jas voor de directeur vanaf...niet?

Gert05-09-2014 om 16:16

sorry, maar dit is gewoon stemmingmakerij. ophouden met deze achterlijke poll. gaat werkelijk waar nergens over !!

05-09-2014 om 20:21

Gert± mijn stelling is...als het slecht gaat met de resultaten gaat men de oren meer naar de (mening van de) supporters laten hangen; heeft men de wind mee dan zijn de eigen belangen van investeerders en andere belanghebbenden in het kapitaal van FC Groningen spekkoper...de contractspelers zijn collectief een factor maar individueel volledig inwisselbaar, helaas:o

Snooze06-09-2014 om 00:53

Prima poll toch? Ik snap die ongesteldheids-reacties van velen hierboven niet! Jammer dat het gesloten is. Ik was wel benieuwd. ... volgende poll dan maar?! :-)

appie happie06-09-2014 om 18:12

Tjonge jonge,komkommertiet..zeker.

07-09-2014 om 09:07

Tja Appie, als er niet gevoetbald wordt hebben deze forums ook weinig te vertellen. Schijnbaar niets nieuws onder de zon. Het zij zo!!!!!(L)(L)(L)

appie happie07-09-2014 om 20:00

RR tuuk ik snap het wel...aankomende week gaat het weer los en willen we revance halen in leeuwarden...

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!