Terug

Deel deze pagina:

Poll: FC moet Lorenzo Burnet een nieuw contract aanbieden

Door Redactie 8 reacties

Door alle feestvreugde was het misschien even aan alle aandacht ontsnapt maar de nieuwe poll op Boerenmacht staat sinds gisteren weer open. Deze luidt: FC moet Lorenzo Burnet een nieuw contract aanbieden! De kans dat de linkervleugelverdediger gratis de Borg uitloopt wordt met de dag groter! We zijn ons bewust dat Burnet af en toe te laat kwam op de training en het niet altijd even nauw nam met de regeltjes. Maar zover ons bekend - zijn er de afgelopen maanden geen problemen meer geweest en heeft Burnet zich prima teruggevochten in de basis en hoe? Lorenzo heeft laten zien een prima voetballer te zijn voor de FC die beschikt over een goed loopvermogen, snelheid, vechtlust en techniek. Met name de laatste maanden liet Lorenzo Burnet meer en meer van zich spreken en haalde een behoorlijk niveau. Wij hopen dat de clubleiding alsnog met Burnet plaats gaat nemen aan de onderhandelingstafel. FC moet Burnet een nieuw contract aanbieden. Wat is jullie mening? 

Ja

Nee

Reacties:
timdb1234519-05-2014 om 19:34

100% beter als dat Wijnaldum daar staat! Prima voetballer die Burnet, erg belangrijk bij de opbouw en Kostic en Burnet voelen elkaar steeds betet aan. Begint een beetje te lijken op de combi "Tadic en Stenman" kortom: Biedt hem een nieuw contract aan!

Snooze19-05-2014 om 19:53

Jaaaaaaaaa!!!

recrets19-05-2014 om 19:59

Een goede voetballer en aardige vent....welke werknemer komt het hele jaar op tijd en verslaapt zich nooit?....voetballers zijn ondanks hun hoge vergoeding ook mensen.

19-05-2014 om 22:20

Ja, wat moet je er van zeggen? In het begin van de competitie verguisd omdat meneer niet wilde zoals het moest en nu, na een paar wedstrijden goed te hebben gespeeld wordt hij gelijk de hemel in geprezen. Raar volkje die voetbalsupporters!!!!!!!, Maar van mij hoeft hij niet te blijven. Ik weet best dat ik nu weer uitgemaakt wordt van betweter en al dat soort dingen maar dit is mijn mening en daar zullen jullie het mee moeten doen, of anders gewoon deze post overslaan. Welterusten!!!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(

houkuhs20-05-2014 om 06:17

Het gebeurt niet vaak maar ik ben het dit keer met @rob roy eens. Burnet is inderdaad beter als Wijnaldum maar persoonlijk vind ik hem nog steeds tekort komen in verdedigend opzicht. Zou graag weer een type Stenman terug zien op die plek!

MaxFCG20-05-2014 om 08:10

Inderdaad, een type Stenman zou geen kwaad kunnen. Echter als Burnet zo blijft spelen zoals de laatste wedstrijden mag hij absoluut blijven!

20-05-2014 om 15:18

Zoals hij de laatste tijd speelt,Houden!!!!

the fc mijn club!20-05-2014 om 16:12

ik ben nooit zo weg geweest van burnet. maar zoals hij nu speelt doet hij het wel aardig. van mij mag het wel een contract. maar ik ben bang dat hij toch wel een aardige salarisverhoging wil dan. :(

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!