Terug

Deel deze pagina:

Uitslag poll juli/aug verwachting 2013/14 is uitgekomen - FC bood dit seizoen meer spektakel met nog meer punten

Door Klaas Willemsen 3 reacties

Nu het seizoen 2013/2014 achter de rug is, kunnen we nog even terugkijken op de voorspelling van onze leden en volgers. Wij vroegen voordat het seizoen 2013-2014 begon, wat jullie verwachting is - over hoe onze FC het nieuwe voetbalseizoen zou gaan presteren. Een ruime meerderheid van 62% was van mening dat de trots van het noorden onder leiding van coach Erwin van de Looi zichzelf zou gaan verbeteren met meer spektakel en nog meer punten ten aanzien van het jaar onder Maaskant. Deze verwachting is ruimschoots uitgekomen. Er viel meer te beleven in de Borg, er vielen meer goals en het punten aantal van vorig jaar is met 8 punten overtroffen. Met de overwinning op Heracles is er een knappe serie gemaakt van 6 keer winst op rij. Het clubrecord dat met vijf overwinningen op rij stond is verbroken. Vorig jaar werden de play offs op de laatste speeldag bewerkstelligd - en was FC afhankelijk van andere clubs. Dit seizoen heeft FC Groningen het volledig op eigen kracht gedaan en lijkt klaar te zijn voor de play offs! Krijgt deze mooie serie een vervolg?

Reacties:
Magician03-05-2014 om 22:27

Vitesse kan je pakken, Heerenveen en AZ zijn beide over 2 wedstrijden te sterk daarna. Wel een mooi seizoen zo trouwens!

FCGmijnclub04-05-2014 om 08:56

Vitesse is te pakken en als de flow nog ff wordt doorgetrokken met als voorkeur "onze vrienden" uit hoetjeveen staan we met zijn allen over 2 weken op de Grote Markt:) De Europese droom..... laat deze droom maar uitkomen...:thumbsup:

Cryokir04-05-2014 om 12:13

leuk als we in de finale tegen heerenveen moeten.. maar liever az.. dan heb je de thuiswedstrijd als laatst :D kunnen we in 1 stoet naar de grote markt!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!