Terug

Deel deze pagina:

Poll: wie wordt de nieuwe technische manager van FC Groningen?

Door Klaas Willemsen 14 reacties

FC Groningen heeft een vacature openstaan voor Henk Veldmate die straks verder gaat als hoofd scout. De trots van het noorden wil niet gaan hengelen bij andere Eredivisie clubs en heeft daarom een open sollicitatie uitgezet waar in principe iedereen op mag solliciteren. Uiteraard dien je wel te voldoen aan de profielschets - om serieus mee te dingen naar deze functie. Om de discussie een beetje op gang te zetten hebben wij een lijstje samengesteld, waarop gestemd kan worden.

Wie moet volgens jullie bij FC Groningen de nieuwe technische man worden?

Erwin Koeman

Joop Gall

Martin Drent

Erik Nevland

Iemand anders

Reacties:
Ed6425-04-2014 om 11:44

Erik Nevland

25-04-2014 om 12:07

Iemand anders, namelijk Leo Beenhakker, Iemand met onwaarschijnlijk veel verstand van voetbal en een heel groot nationaal en internationaal netwerk.:thumbsup:

25-04-2014 om 13:17

Zal wel weer een ex leraar worden...eentje met normen en waarden en dat soort onzin. In voetballand word je dan altijd verneukt! Wat doet Hans Westerhof eigenlijk tegenwoordig nog steeds burito's eten?

Sil25-04-2014 om 16:15

Marco Boogers heeft indruk op mij gemaakt met erg slimme aankopen + huurlingen en doet het elk jaar erg goed bij Fc Dordrecht met weinig mogelijkheden. Is mijn droom kandidaat. Kent onze FC natuurlijk ook al van zijn periode hier!

FCGmijnclub25-04-2014 om 16:22

Citaat - Hoewel Marco Boogers de laatste jaren uitstekend werk verricht door keer op keer de juiste spelers naar Dordrecht te halen, weigert hij zichzelf de beste technisch directeur van Nederland te noemen. 'Ik vind Martin van Geel (Feyenoord) en Marcel Brands (PSV) veel beter. Zij zijn echt geschikt voor dit vak. Dan mis ik nog heel veel dingetjes. Jullie kennen mij ook. Ik heb mijn eigen mening en als ik mij ergens aan irriteer dan zeg ik het ook. Soms moet je ook wel eens slim zijn, maar dat staat niet in mijn woordenboek. Ik ben geen goede technisch directeur.' Bron Rijnmond.nl :p

25-04-2014 om 17:24

Marco Boogers is een enorme asociale lul. Onbeschoft tot op het bot. Ook als speler al... In een grote organisatie als de Fc...groter als Dordrecht iig...wordt dat een puinhoop want dan moet hij vriendjes worden met alles en iedereen en dat kan deze man niet. Overtreffende trap van die andere malloot GJ Verbeek.

25-04-2014 om 17:25

In 20 jaar kan er veel gebeuren en vraag me dan ook af of dhr.Boogers nog genoeg weet van het reilen en zeilen van het huidige FC-Groningen :p.Mij lijkt het beter om iemand uit de gelederen van het huidige FCG of directe omgeving te benoemen. Bijvoorbeeld een Erwin Koeman, als die zich tenminste geschikt genoeg voelt.Overigens laat ik deze moeilijke beslissing graag aan de leiding van de club over. Zal nog moeilijk genoeg worden.:$:$

Sil26-04-2014 om 15:47

Die citaat vind ik niet een reden om minder over hem te denken, zelf kritiek is toch niet erg en houden wij nuchtere noordelingen toch juist van? Liever dat dan een westerse blaaskaak. @rob roy, is inderdaad lang geleden daar heb je gelijk in. Erwin Koeman, Joop Gall, Martin Drent en Erik Nevland zijn stuk voor stuk prachtige persoonlijkheden met een groen/wit hart maar hebben allemaal geen ervaring, is het dan verstandig om die in deze tijden in het diepe te gooien? Overigens is het bij die lui ook al een tijdje geleden dat ze werkzaam waren bij de fc.

FCGmijnclub26-04-2014 om 16:31

Dan kun je net zo goed Maaskant terughalen voor die rol, die neemt ook geen blad voor zijn mond.....:(

Sil26-04-2014 om 18:12

Alles liever dan Maaskant als TD:p

26-04-2014 om 19:34

Ja Sil, daarom noem ik in mijn eerste post ook de naam van Leo Beenhakker. Is inderdaad ook lang geleden dat hij eens trainer van SC Veendam was, maar kent wel de Noordelijke mentaliteit en heeft verschrikkelijk veel voetbalverstand en......dat is niet onbelangrijk, een netwerk van hier tot gunder!!!!!!! Alleen om hem los te weken van Sparta zal niet mee vallen.(L)(L)

26-04-2014 om 19:56

Die is 109 inmiddels...zo'n ouwe lul wil je toch niet meer???

boris199026-04-2014 om 20:56

Van mij mogen ze ook direct een vacature maken voor Hans Nijland , na mijn mening is ook zijn tijd in Groningen voorbij. Hoeveel die ook heeft "betekend" voor de club laten ze ook hem maar eens wegsturen (na mijn mening)

Sil27-04-2014 om 11:20

Ja Don Leo zou mooi zijn, maar ik denk onhaalbaar... Zit daar in "zijn" stad te werken bij sparta...

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!