Terug

Deel deze pagina:

Poll - Moet FC Groningen nu werkelijk gaan vrezen voor de verkeerde nacompetitie?

Door Redactie 15 reacties

Het was wederom bedroevend, wat FC Groningen vanmiddag op de mat liet zien. Het elftal draait al een tijdje vierkant, is aanvallend onmachtig en presteert steeds slechter. Na de winterstop zijn er nauwelijks nog punten gepakt (9 wedstrijden gespeeld, 6 punten). Wij beginnen ons langzamerhand grote zorgen te maken of het allemaal nog wel goed komt. Glijdt onze FC af naar de verkeerde nacompetitie? Onze poll over het FC bestuur hebben we (tegen onze gewoonte in) even op on hold gezet. Wij zijn van plan hier zeker op terug te komen. Gelet op het sportieve verval/ineenstorting van het eerste elftal, is onze vraag hoe jullie naar de huidige situatie kijken. Er zijn slechts nog 7 wedstrijden te gaan, FC moet nog uit naar ADO Den Haag, PSV, PEC Zwolle en Roda JC. Thuis wacht Vitesse, Nac en Heracles.

De stelling: Moet FC Groningen nu werkelijk gaan vrezen voor de verkeerde nacompetitie?

Ja

Nee

Reacties:
09-03-2014 om 17:30

ja echt wel ze zijn de slechtste voetballende ploeg

09-03-2014 om 17:56

JA!!!!!!!!!!!

loekie6809-03-2014 om 18:34

Ja Ik vrees van wel ,het was wel weer bedroevend slecht vanmiddag. Totaal geen lijn in te ontdekken.Het enigste vuur kwam van de aanhang van feyenoord tussen de groningen fans op de tribune.Al met al droevig.

Hertog09-03-2014 om 18:49

Ach welnee joh. Zo zaten we vorig seizoen ook en het seizoen daarvoor ook. En zo hebben we al zo vaak gezeten: oeioeioei dat word nacompetitie. En uiteindelijk altijd weer achtste of negende en bij een heel slecht seizoen eindigden we in het rechterrijtje. Dus dat gezeik over de nacompetitie is verspilde energie. Voor sommigen misschien wel even lekker om stoom af te blazen. Maar dat is dan ook de enige toegevoegde waarde. Dus Boerenmacht, hou 's op met dit soort onzinnige stemmingsmakerij

Hendrik09-03-2014 om 18:53

Ado Roda Psv Pec uit Nac Heracles en Vitesse thuis wordt moeilijk als ze wel onder terecht komen is het gedaan.

FCGmijnclub09-03-2014 om 19:17

Onzinnige stemmingsmakerij? Na de winterstop: 9 wedstrijden gespeeld en zes punten erbij gesprokkeld? We scoren nauwelijks. Als je dat nog stemmingsmakerij durft te noemen..... cijfers liegen niet.... en wat mij verder opvalt, FC speelt steeds beroerder:(

Cantona09-03-2014 om 20:02

Hertog ,je zegt het zelf al: Zo zaten we vorig seizoen ook en het seizoen daarvoor ook. Het is gewoon dikke prut en dit heeft niets met stemmingsmakerij te maken, eens zal het bijltje vallen.

09-03-2014 om 20:20

Kan me geen ene reet schelen! Spelers hebben schijt aan het publiek dus ik aan hun. We komen er wel weer bovenop zonder deze lamzakken. Laat ze maar lekker in hun vakantie doorvoetballen.

09-03-2014 om 21:10

laat ze maar degraderen dat willen ze toch . We roepen al twee jaar om een goeie spits en dat gebeurd niet . Laat ze dus maar degraderen en opnieuw beginnen. Zelfs een treetje lager kunnen ze met dit rommel geen kampioen worden

jvantilt09-03-2014 om 22:13

Zou goed zijn om weer eens te degraderen; het is al een paar jaar puinhoop wat betreft mentaliteit. Een ander bestuur, scouts, meer eigen jeugd, meer leren op techniek. Met een visie van een bestuur dat zich bij voorbaat rijk rekent met eventuele verkoop ipv de fc eens goed op de kaart te zetten ben je bij voorbaat al een loser. Het trieste is de mentaliteit van een aantal spelers. Bizot, deze kei van een doelman, zegt een keer war het op staat. Zal hem niet in dank afgenomen worden, want alles moet natuurlijk binnen de muren opgelost worden. Het trieste is dat de betalende supporter uitgekleed wordt en voor dom wordt versleten met alle prachtige praatjes vooraf over 'goed getraind' en 'we gaan ervoor van af het begin druk te zetten'; elke keer hoor ik weer het zelfde bekende riedeltje; het lijkt op een mantra met geen enkele betekenis behalve dan dat er weer precies het tegenovergestelde eruit komt. Het zou goed zijn, als signaal om bij de volgende thuiswedstrijd eens collectief als supporter weg te blijven.

RKR10-03-2014 om 11:10

Het is niet de eerste keer dat we op basis van de 2e seizoenshelft zouden degraderen. Dat is geen incident meer. Het doet me denken aan de midden jaren 90, ook na een heel succesvolle periode met titelaspiraties. Toen ging het per seizoen slechter met als climax het seizoen 1997/1998. Daarna kwamen de vette jaren weer. Ik zie het alleen als buitenstaander, maar het beleid is denk ik niet goed. Sinds Suarez zijn er waarschijnlijk 15 miljoen Euro aan miskopen geweest. Ze hadden het te hoog in hun bol, er werd bijna 4 miljoen voor een breker als Femi uitgetrokken terwijl Holla goed speelde bij Zwolle. Dan zo'n Texeira die niet eens kon voetballen, waarschijnlijk puur uit hoop op een 2e Suarez. We moeten ook gewoon verkopen, want financieel staan we in het rood. Daarom gaat Zivkovic ook zo snel weg. En Kostic gaat van de zomer ook weg, dat weet ik haast zeker. Dan is het maar weer afwachten wat er voor terugkomt.

dennis12010-03-2014 om 11:38

echt wel,this niks meer.dan maar weer het vertrouwde degradatievoetbal uit het Oosterpark,vond het altijd geweldig.dit gaat nergens over.

dennis12010-03-2014 om 11:39

echt wel,this niks meer.dan maar weer het vertrouwde degradatievoetbal uit het Oosterpark,vond het altijd geweldig.dit gaat nergens over.

Milko10-03-2014 om 14:49

Ado Den Haag wordt een breekpunt, daar winnen is lijfsbehoud. Verlies je, dan mag je zorgen gaan maken.

Woltjer11-03-2014 om 22:04

Laat ik dan de Bizot van de FC supporters zijn en zeggen dat mijn mede supporters een waardeloze instelling hebben. Aanmoedigen je ploeg godver !

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!